|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kolar się świetnie zaprezentował w tym sparingu, pewnie to też kwestia rywala, ale nie wiedziałem że z niego taki drybler. Ostatnia bramka to wypisz wymaluj w stylu Żurawskiego.
Stolarczyk wspominal na konferencji że rozwaza zmiane jego pozycji i trochę na to wskazuje że może zacząć któryś mecz na skrzydle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
no Kolar super , Kamil też ładnie przywalił , zapomniałem sobie o tym meczu i nie ogladałem na żywo dopiero teraz , ale nie cały tylko przewijałem w kilkuminutowe okolice sytuacji bramkowych
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Pamiętaj ze to bylo na tle druzyny z ligi okręgowej. Jak ktoś dalej sie zastanawia dlaczego młodzi nie graja, to miał jasną i klarowną.odpowiedź ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przecież napisałem że to zapewne kwestia nizel notowanego rywala. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem a potem się czepiajcie słówek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wiec prosze raz jeszcze o opisanie pierwszych 60 minut tego świetnego występu na tle niżej notowanego rywala. Z twojej wypowiedzi rozumie ze zagrał świetneg spotkanie. Całe. Nie część czy ostatnie minuty. ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Istotą pilki nożnej jest to że mozna rozgrywać slaby mecz, po czym strzelic 2 bramki i zostać graczem meczu co rzutuje na caloksztal spotkania. Np Kostal po 1 polowie z Lechem był wg mnie pierwszym do zmiany, po poza bramką odbijal się od rywali.
Wracajac do Kolara: W pierwszych 45 minutach partnerowal mu 16 letni Chmiel i panowie tam sztycha nie zrobili. Raz ladnie przedryblowal rywali na skrzydle i to bylo tyle. Poza tym Victoria byla tak cofnieta ze zageszczenie w polu karnym przy marnym wsparciu juniorow ma zbyt dużo nie pozwolilo. Poza tym trener Stolarczyk również powiedział o Kolarze że jest w bardzo dobrej formie wiec myślę że również za ten mecz go pochwali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A po co ty się tłumaczysz temu malkontentowi?
Kolar strzelił dwie bramki i trzecią bramkę zdobył Ondraskiem, gdzie sam piłkę odebrał, przedryblował przeciwnika i wyłożył patelnię na pustaka, gdy mógł sam kończyć. Na tle Victorii był naszym najlepszym zawodnikiem. Wiadomo, że przeciwnik słabiutki - ale czepianie się pochlebnej wypowiedzi na kogoś temat, bo nie strzelił 4 bramek i nie zrobił dwóch asyst (skoro połowy były dwie) to jawny kretynizm. Czemu to ma służyć? Mecz meczowi nierówny - Kolar zagrał bardzo dobre spotkanie ze słabiutkim przeciwnikiem. W pierwszej połowie Victoria się bardzo spięła - w końcu przyjechała do niej WISŁA KRAKÓW. Póki miała siłę biegać radziła sobie nieźle z naszym rezerwowym składem wymieszanym z juniorami. Ewidentnie potem zabrakło im pary i nasi robili co chcieli po wejściu większej ilości piłkarzy pierwszego garnituru. Szczerze? Ani trochę mnie nie zdziwił przebieg tego meczu. EXPECTED
Ostatnio edytowane przez s1mone : 09.09.2018 o godz. 18:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc Kolar poza tymi bramkami z podmeczonymi rezerwowymi Victorii to bardzo średnio zagrał. Chwała za akcję i bramki, ale w lidze to nie przejdzie. Chciałbym się mylić, ale np Kobra na początku robił na mnie duzo lepsze wrazenie. A kontuzje też się Marko imaja. Ale oby temu zaprzeczył.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No i sil moze im starczyc na zdecydowanie dluzej niz tylko jedna polowa.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kiedy Kolar grał z zawodnikami pierwszego składu, to pokazał, że grąć potrafi, w I połowie graliśmy w gruncie rzeczy juniorami w znacznym stopniu to jego gra siła rzeczy nie wyglądała najlepiej....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ludzie, zdajecie sobie w ogóle sprawę że to byl tylko sparing? Mnie by nawet nie zdziwilo gdyby zespół miał normalny trening do południa. Nie napinajcie się tak...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tylko idiota miałby wygórowane oczekiwania wobec Kolara w ekstraklasie, bo zagrał świetny mecz w sparingu z drużyną z okręgówki.
Jedyne co Kolar zrobił w tym meczu to pokazał, że walczy o skład. Nic więcej. To była zwyczajna jednostka treningowa i tak trzeba ją traktować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy drużyna ćwiczy karne na treningach ? bo strzelanie karnych to tragedia...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
true, a w C+ mówili że nawet nie bardzo wiedzieli kto ma strzelać , czy Ondrasek czy Boguski , a okazało się że podszedł jeszcze ktoś inny, warto postawić na jakiegoś 1 pewnego egzekutora
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ćwiczą rożne to na karne nie ma czasu
![]() Aczkolwiek moim zdaniem powinien wykonywać Ondrasek, albo Kort (wykorzystał bodaj dwie jedenastki w sparingach). |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
albo Wasyl. Jakby trafił w Kuciaka to piłka w bramce razem z bramkarzem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przecież od początku z trybun było widać że strzelać będzie Sadlok. A że komentatorzy z C+ są nie ogarnięci to już nie nasza wina. Paradoksalnie dobrze że nie strzelił, oby te dwa niestrzeżone karne były ostatnimi nie strzelonymi w tym sezonie
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak ktoś będzie się widział z trenerem to trzeba mu to pytanie zadać.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dlaczego Ondrasek nie strzela? Pamiętam, że niedługo po tym jak do nas przyszedł strzelał karnego w którymś meczu ligowym. Bomba w okno - tak powinno się strzelać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wprzeciwieństwie do Boguskiego, Sadlok wykonał przyzwoicie karnego. Natomiast Kuciak bardzo dobrze wybronił.
No ale jak to powiedział - w kolejce są następni. Co ciekawe Lis wg mnie też był bardzo blisko wyciągnięcia karnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Lis był bliski wyciągnięcia obu strzałów, po których padły gole:
1. Przy pierwszym golu miał piłkę prawie na ręce (co widać na powtórce - parę cm w lewo i by ją wyciągnął, bo piłka ocierała mu się o palce) 2. Przy drugim golu rzucił się dobrze, ale też Paixao wykonał karnego w prawidłowy sposób. ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Przy pierwszym pewnie by wyciągnął jakby nie rykoszet ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie chodziło o to że w momencie gwizdniecia nie wiedzieli kto podejdzie tylko wczesniej o tym gadali, i taka wynikała sytuacja , ze w drużynie sami nie wiedzieli czy Ondrasek czy Jednak Boguś
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jaki skład obecny dziś w Myślenicach ?
wiadomo że Błaszczu in , Basha out , a reszta ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Kolar, Arsenic, Basha out.
Bartkowski out. Boguski kontuzjowany, szuka nowego klubu (opcja sosnowca upadła) zobaczymy na co się zdecyduje Stara gwardia + Lis trzymają się jakoś. Wrócił Drzazga i chyba młodzi też jakoś będą nas ratować Ciekawe co z Kostalem, Imazem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Odmłodzenie składu
![]() ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No i jeszcze Kort
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Bashy chyba żal najbardziej, on nam mocno porządkował środek. Zawsze jak schodził albo nie mógł być na boisku to gra siadała.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|