|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niemcy zapewnili sobie awans wiec beda grac z Polska na legalu - ciekawe czy wyjdzie ten sam skład co na mecz z Austrią. Sa w swietnej formie dlatego jak dla mnie nawet ustawienie 6-3-1 tutaj moze nie pomoc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Niemcy zagrają z nami bez trzech swoich najlepszych zawodników:
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...62/story.shtml Zauważyłem też, że już zaczęło się "pompowanie" kompleksów przez dziennikarzy jak to nigdy nie wygraliśmy jeszcze z Niemcami w oficjalnych meczach piłkarskich. Wiadomo, że to piłkarska potęga natomiast historycznie rzecz ujmując Polska wygrała z Niemcami (co prawda z NRD ale w końcu to też byli Niemcy) 9 razy. ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Bez dwóch zdań Goetze to jeden z największych talentów piłki niemieckiej, ale reprezentacja Niemiec tym się różni od np. Argentyny że pomimo wielu indywidualności które ma, gra opiera się na zgraniu i dyscyplinie taktycznej a nie na popisach indywidualnych gwiazd.
Natomiast mam wątpliwości czy Oezil jest słabszy od Goetze. Raczej nie. Goetze dopiero musi pokazac na jakiejś imprezie że jest na poziomie Oezila a nie odwrotnie. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To że zagra parę zmienników w niemieckiej reprezentacji tylko pogarsza sprawę. Rezerwowi będą chcieli się pokazać, walczyć będą na całego. Może i umiejętności mniejsze, ale i tak znacznie przewyższające nasze gwiazdy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Troche przesadziłes bo Gotze-mu do takiego Bastian Schweinsteigera jeszcze troszke brakuje. Mario dopiero od 2010 roku jest w profesjonalnej pilce i jeszcze sie uczy. Jedno jest pewne - brak tych 3 wymienionych zawodnikow to jest nic.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Przecież mamy Perquisa. On sam zatrzyma trzecią, znaczy Niemcy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zapewne Marcinnno chodziło o interwencje Mateusza Borka w hotelu Sheraton jak skarcił Tomka Rząse. Jakiś czas temu (przed meczem z Meksykiem) mówili o tym w Orange Sport.
Szukałem tego materiału, ale nie znalazłem (być może dlatego, że nie szukałem starannie, bo aż tak bardzo mi nie zależało) jeśli Marcinnnho tak bardzo Cię to interesuje to poszukaj tutaj: http://www.orange.pl/pg,1,pgT,,/materialyvideo.phtml może znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie i dowiesz się o co chodziło ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wypowiadał sie teraz Adam Matuszczyk w TVP1. Dla mnie jest ważne że powiedział " Łukasz " a nie " Lukas " nie wiem możecie sie śmiać..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Przegramy , zawsze przegrywamy , i nie ma sensu pytać czemu , wystarczy obejrzeć mecze naszej kadry a kadry Niemiec. Mam nadzieję że nie będzie hard w.......u.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja mówię że zremisujemy, bo nasi zepną poślady i będą grali tak jak o punkty, a poza tym jestem patriotą i w to wierzę, choć w sobotnie zwycięstwo Adamka nie wierze hehe, ba nawet się śmieje jak kumple mówią że wygra.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja mówię żę wygramy i nie pytajcie sie mnie skąd to wiem po prostu wiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja widzę te trybuny to mam odruch wymiotny. Na pewno odruch się spotęguję jak zobaczę tych nieudaczników w akcji...Smutne to jest jak człowiek musi postrzegać tą cała reprezentację.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
PS. Już jakaś dzicz musiała zabłysnąć gwiżdżąc podczas "przemowy" Lahma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niezły doping "prawdziwych kibiców"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
gwizdy były jak szwab zaczął czytać oświadczenie o przebaczeniu (czy jakoś tak).
Jotka mogę tylko powiedzieć: "mam tak samooo jak Ty" zobaczcie na wspaniałe zdjęcie: (nie znalazłem na innym portalu) http://bi.gazeta.pl/im/5/10235/z10235515X.jpg czy nie razi w oczy facjata wymalowany w barwy do góry kołami? przecież takiego kogoś tylko pałą w łeb bić i patrzeć czy farba równo schodzi! przed meczem najazd na trybuny a tam koleś obwieszony sprzętem jak Chińczyk na Wawelu. na szyi foto a w ręce kamera wycelowana w telebim na którym widać naszego bohatera śmiejącego się ze swojego nieszczęścia. przy hymnie to było za elegancko. powinni ich tak wygwizdać żeby aż Małeckiemu zachciało się przepraszać... ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mecz żenada i atmosfera żenada...co to ma być? Siedzą jak w teatrze. Mecz przypomina nasz z Amiką. Tylko przy faulach słychać, że na meczu są kibice...
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jedyny plus to gra Szczęsnego... Oby tak dalej.
P.S co mówi Szczęsny przed meczem z Manchesterem Utd? - wrócę przed dziewiątą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
ooo a co pan komentator powiedział że atmosfera jest nie taka jak powinna być!! czyżby nareszcie na oczy przejrzeli? chcieli kibiców to mają:
19 min gwizdy 22min chcą robić falę 23,5 min skończyła się fala bo ktoś z piętra zrzygał się na dolną trybunę po tej fali a wczesniej wypijając 2kubki coli. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie macie takiego wrażenia że przy 'wynajmowaniu' przeciwnika na ten mecz ktoś dorzucił kopertę z napisem 'za korzystny wynik'? Jakoś tak niemiaszki przypadkowo w pilke nie trafiaja.
A co do trybun to przeciez i tak napisza ze byli na meczu prawdziwi kibice i udalo sie holote wyeliminiowac ze stadionow. PS. I znowu jakiś cudowne nie trafienie w piłke ;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Powiem krótko, jakby przed stadionem ktoś rozstawił się ze stoiskiem z wuwuzelami, to by zbił niezły majątek...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie do wiary co Szczęsny robi
edyta: Szczęsny na tron - Peszko na stos
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 06.09.2011 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
.... z dopingiem ważne że fala była
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Peszko jak Zieńczuk w Atenach.
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Albo jak Brożek, Mały czy ostatnio Genkov do spóły z Bitonem. Tak juz jest, jak nie wpada to nie ma siły by coś się zmieniło.
Szczęsny, mimo że go nie cierpię, wygląda na bramkarza z kosmosu. Wielkie brawa. Mamy wreszcie bramkarza na światowym poziomie. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
po primo: czy komentatorzy oprócz pensji dostają jakieś łapówki za pierdzielenie takich głupot o wyrównanej walce?
![]() po sekudno: bardzo jestem zadowolony z tego że jest taki piknik na trybunach, czekam z niecierpliwością na doping kluby kibica a tak w ogóle to peszka jest kretynem ;] ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|