|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
amica jak zwykle fuks ehhh;/ ale dobrze jak nazbieraja sobie pkt do wspolczynika to za rok im pare pkt moze uciec ;d bo jezeli nie zagraja w pucharach;d wiec trzymajamy kciuki za polonie w-wa w meczu z amica oraz trzymy kciuki zeby nie zajeli 3 mejsca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Temu sławnemu Lechowi ? Faktycznie nieprawdopodobne , 1 bramka i piłkarze portugalscy powinni dla własnego dobra zejść do szatni ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Legia ma już chyba lepszy repertuar niż Amica, bo kuchenkorze to śmiech na sali. "lalalala"
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ale po co mam być na meczu Legii... nie jestem z Warszawy. Widziałem wiele meczów w tv i za kazdym razem na łazienkowskiej był monotonny doping - nie licząc raz odśpiewanego "sen o Warszawie"
Ja oglądając mecze Lecha czuję różnorodnosć jeśli chodzi o doping kibiców. Fajnie się ich słucha i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawe czy UEFA pokaze kibicom ze nie ma z nimi zartow i smichow-chichow jak z PZPN-em i u.......i ich za te kamizelki. Wystarczy ze ktos "zyczliwy" (czytaj dziennikarz z gw) napisze ckliwa historyjke o tym jak potrzebowal pomocy stewarda i nie mogl go znalezc
![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Niektórych dalej bolą te sukcesy. Niestety trzeba pogratulować sukcesu i liczyć na to ,że kiedyś wzbijemy się na ten poziom, bo póki co w każdy pucharowy czwartek nasi piłkarze mają przebieżki, a przygodę w europie kończą w momencie jak messi zażywa kąpieli w basenie z delfinami.
Wygrali i to trzeba im oddać. Nie ma się co napinać. |
|
|
|
Banita
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zazdrość Panowie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
No ale z czego się śmiejesz. Osobiście znam wiele osób którym bardziej odpowiada włąsnie taki klimat (oczywiście przyśpiewki też się zdarzają) w którym kibice obserwują akcje i na każdą jest reakcja. Tu bardzo dobry przykład boisk angielskich. Ja osobiście bardzo lubię gdy na meczu jest nasz "polski" doping ale rozumiem też osoby który postrzegają to inaczej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A czy ja napisałem, że niemożliwe?
Niech Lechowi uda się 1 (jedna!) akcja to później już będzie obrona Częstochowy... po prostu 3 bramki to moim zdaniem już dużo... ale nie napisałem, że nie wykonalne do odrobienia dla Bragi! Poza tym Lech musi coś strzelić... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
A co do Legii to gadasz głupoty i tyle, mogę Ci spokojnie wymienić co śpiewamy na prawie każdym meczu. A jeśli Ty słyszysz tylko Sen o Warszawie i jedną czy dwie pieśni na Ł3, to masz może problemy ze słuchem. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mecz jak mecz w sumie nawet dobrze że wygrali bo takie zwycięstwa podnoszą prestiż całej ligi. Jednak po grze wątpie by w lidze Lech doskoczył z taką grą do czołówki. Zero jakieś myśli w ataku i błysku. Długa piłka na Rudnevsa i to wszystko. Niech grają w tym pucharze jak najdłużej bo za rok będzie przerwa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prosty przykład - gdyby Gancarczyk grał w Anglii to po jego zagraniach cały czas słyszelibyśmy gwizdy tak że ten zawodnik wykończył by się psychicznie - po pierwszej połowie schodziłby do szatni czerowny ze wstydu jak burak. Wtedy albo wziąłby się do roboty i zaczął grać również z głową, albo po prostu ustapiłby miejsca w składzie lepszym. A tu nawet na najgorsze zagranie się nie gwiżdże. Jeśli płacicie za karnety i bilety to powinniście też czegoś wymagać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słyszałem dziś choćby przekształconą piosenkę - http://www.youtube.com/watch?v=MCsYDZ2M04M - konkretnie jej refren - czego nigdy wczesniej na Lechu nie słyszałem. Chociaż nie wiem czy mi się coś nie przyśniło, ale na serio to słyszałem dziś na Bułgarskiej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wysyp wynalazkow w tym temacie naprawde niesamowity.
Jakis Hanys, jakis typ z olsztyna co juz byl ostrzegany dwa razy i dalej sprawdza cierpliwosc. Duzo was jeszcze? Uwierzcie ze wejscie do panelu moderacji i danie bana to jest 5 sekund roboty. Ktos chce jeszcze sie przekonac? Juz nudne jest co mecz innych druzyn w pucharach walkowanie tematu "dlaczego nie moge im kibicowac". Nikt wam nie broni. Ale ....a mac zrozumcie w koncu ze to jest forum kibicow Wisly, sa tu jakies reguly. Jak wchodzisz do budynku w ktorym jest zakaz palenia to tez zaczynasz negocjowac i pyskowac ze "przeciez ci wolno i kto ci zabroni"? Jest zakaz i sie dostosuj, jak nie potrafisz - do widzenia.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 17.02.2011 o godz. 21:54.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bez napinki i obrażania. Bany czekają
![]()
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bakero to slaby trener, mysli ze bez skrzydlowych mozna cos ugrac w Europie. O ile w polskiej buraczanej lidze mozna to jeszcze jakos zaszpachlowac to juz w europejskich pucharach kazda prowizorka konczy sie tak jak w czwartek. Zreszta juz w meczu z Groklynem bylo widac ze Amikorz jest zle poukladany.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mało jednak brakło, by słaby mecz w wykonaniu piłkarzy z Poznania i tak zakończył się szczęśliwym awansem, bo w ostatnich minutach minimalnie przestrzelił Rudnevs, by chwilę później Wilk uderzył w poprzeczkę. Kilka centymetrów niżej i mimo niepoukładanej i chaotycznej gry byli by w kolejnej fazie Ligi Europy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
ja proponuje zamknąć temat do lipca
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Filmy z przemarszu kibiców podczas 1/16 finału Ligi Europejskiej : Sporting Braga – Lech Poznań dostępne już na http://stylkibica.net/index.php?view=filmy_01
Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Już Lech witał się z gąską już liczyli sałatę za mecz z Liverpoolem, a zostali brutalnie sprowadzeni na ziemie. Artions "7 mln euro" Rudnevs coś w tym meczu nie pograł.
Po co w ogóle takie gdybanie? nie ma sensu nad tym rozważać, bo na awans w aspekcie dwu meczu na pewno nie zasłużyli, bo w obu zagrali beznadziejnie. Tyle ode mnie. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A mnie dzieki Lechowi kuponik wszedł
nie duzo ale zawsze cos :d hehehehe(postawilem na wygrana w LE - City i Liverpoolu oraz na awans Bragi) ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie jest to bynajmniej twór na miarę Unirei, a coś bardziej stabilnego i przyszłościowego. Mogą zdominować bułgarską ekstraklasę na lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ich najbardziej chciałbym uniknąć.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ludogorets, Gyor i raczej koniec pucharów w 2 rundzie.
Sligo, Karaganda, Vardar i mozecie miec ciezko . Reszta mega ogóry. |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Druzyny na które może trafic Legia w 2 rundzie LM. Wg mnie po kolei od najtrudniejszej do najłatwiejszej. Cos byscie zmienili?
Legia Warszawa Pol 13.650 22.300.000 € Ludogorets Razgrad------- Bul 3.450------ 26.850.000 € ETO Györ -------------------Hun 3.850----- 10.300.000 € Zeljeznicar Sarajevo------ Bos 4.566------- 6.325.000 € Shakhtyor Karaganda----- Kaz 2.941------- 4.275.000 € Vardar Skopje --------------Mac 2.-050------ 6.525.000 € Kalju Nomme ---------------Est 1.191 --------3.975.000 € Daugava Daugavpils ---------Lat 1.658 -------2.900.000 € Skënderbeu Korçë -----------Alb 2.833 -------4.025.000 € Sutjeska Niksic ---------------Mon 1.300 -----1.400.000 € The New Saints --------------Wal 3.766 -----1.300.000 € Sligo Rovers ------------------Irl 3.225------- 1.350.000 € FH Hafnarfjardar -------------Isl 4.083------- 1.750.000 € Birkirkara ----------------------Mlt 2.541 ------1.775.000 € CS Fola Esch -------------------Lux 0.925 -----1.650.000 € EB Streymur * -----------------Far 2.316 -------500.000 € Cliftonville ----------------------Nir 2.116 --------450.000 € Tre Penne * -------------------Sma 1.383 --------50.000 €
Ostatnio edytowane przez pepemasta : 11.06.2013 o godz. 17:29.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Jeśli Legia chce coś osiągnąć w Europie to żadnych Bułgarów się nie może bać. Zresztą w zimowych sparingu, gdzie Ludogorets grał w podstawowym składzie Legia wygrała 1 - 0. Z tego co kojarzę Lech także z nimi grał w Marbella Cup 2013 tej zimy i wygrał 2 - 1. Także mimo tego, że wzmocnią się na na el. LM to Legia nie może się ich bać. Myślę, że Legia powinna na luzie dojść na grupy LE. Taka sama sytuacja z Lechem. Mają rozstawienie we wszystkich rundach i muszą to wykorzystać. Powiecie mi, że w tym roku też mieli rozstawienie a odpadli z ogórami ze Szwecji (te wydawałoby się ogóry odprawiły potem CSKA). Ale w tym sezonie to nie był jeszcze tak dobrze ułożony zespół jak teraz. Rumak naprawdę zrobił z nimi mega robotę. Parę wzmocnień i grupa LE na luzie. Co do Śląska to myślę, że będzie lepiej niż w tym roku. Levy zna się na swoim fachu i sądzę, że ich nieźle przygotuje do sezonu. Szkoda, że Pepe odszedł rozkręcił się pod koniec sezonu. Na szczęście Mila zostaje. Poza tym Śląsk to jedyna drużyna w Polsce, która umie grać atakiem pozycyjnym. Zobaczymy jak będzie. Problem Śląska zacznie się od III. rundy, gdzie nie będą rozstawieni. Sukcesem będzie faza grupowa, jednak do tego potrzeba farta w losowaniu. Na temat Piasta się nie wypowiadam bo to wielka niewiadoma. Plus ich gry w pucharach jest taki, że nikt ich nie zna i mogą sprawić niespodziankę.Jakby pyknęli w II. rundzie wyżej rozstawionego to by przejęli rozstawienie w III. rundzie (analogiczna sytuacja do tej Śląska z sezonu 2011/2012).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |