|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Rozmowy trwaja i nie jest to Milinkovic
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ło, jak po roku wraca legendarny zbymak to coś musi być na rzeczy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A wiadomo chociaż na jaką pozycję?
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Powiedz tylko, że to nie Ślusarski, to przynajmniej zasnę spokojnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie zwracałem nigdy uwagi na te wpisy i nie wiem kim jest Lolek
To czekamy, luty się kończy i oby to była prawda.![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Akurat on jest z tego co pamiętam tym 1%,który jednak ma pojęcie o czym piszę.
Na szczęście dużo czasu nie zostało... |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
jak jest taki cwany niech poda imie i nazwisko tego pilkarza, jedyne wiarygodne zrodlo to LOLEK!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jeśli będzie transfer, to jedno jest na szczęście pewne, to nie będzie Ślusarski, bo właśnie podpisał kontrakt z Arką
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Kto by ich tam rozróżnił
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
hejtować każdy potrafi, ale co to wnosi ? NIC A mi się wydaje że jeśli kogoś zatrudnią to piłkarza którego nazwisko nigdy wcześniej nie padło w kontekście Wisły. Opieram to na tym, że w ostatnim czasie wszelkie teransfery są dokonywane przez klub "po cichu". Co najwyżej 2-3 dni przed oficjalnym ogłoszeniem. Wątpię też aby to było polskie nazwisko. Zresztą w tym okienku akurat jeśli policzymy piłkarzy których do Wisły 'transferowano' to było ich bardzo niewielu. Za Valckxa nazwisko padało i ponad setka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Zbymak, Maci0s czy Lolek charakteryzowali/ą się tym iż przekazywali zawsze bardzo skąpię i nieprecyzyjne acz niewiarygodnie prawdziwe informacje. Tak zdanie, kilka słów. Ich obecność jest cechą chyba każdego okienka transferowego (za moich czasów tu na forum) Spokojnie. Wiarygodność źródła ocenisz sobie sam, za jakiś czas. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ufff, już się bałem, że chodzi o Ślusarskiego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W sumie na zmiennika Brożka byłby niezły. Rocznik ten sam co Robak, a w karierze zdobył nawet więcej bramek niż napastnik Pogoni (mimo, że nic tak spektakularnego jak ta piatka z ostatniego meczu). Ale musztarda po obiedzie.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
David Depetris-statystyki kosmiczne jak na Polskie warunki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Głowacki po sezonie kończy karierę, czy przedłuża kontrakt?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kosmiczne? 24 bramki w 50 meczach ligi słowackiej? 6 w 13 2. ligi tureckiej? 2 bramki w 2. lidze holenderskiej?
http://www.transfermarkt.de/de/david...er_140026.html Tak, w żadnym razie nie są to jakieś straszne statystyki, ale nazywanie ich kosmicznymi? Odwrotnie. W Turcji to on był, ponoć poszedł na wypożyczenie do Czech do słabej/średniej Sigmy Ołomuniec. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Freddy Adu jest na wolnym transferze
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Guest
|
|
|
chyba że chodzi o jakiegoś bezrobotnego. taki może dojść w każdej chwili.
Co do transferu to gdzie oprócz PL jest jeszcze otwarte okienko? Rosja? Gdzie jeszcze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
http://www.transfermarkt.pl/pl/trans...transfers.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wcale bym się nie zdziwił gdyby to był ktoś z Bułgarii, Wisła zawsze miała tam dobre kontakty, ale niekoniecznie ściągała dobrych piłkarzy...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|