|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mamy z juniorami prawie 30 zawodników + kilku testowanych.
Po co mieliśmy brać na sparing z 7 poziomem rozgrywkowym takiego Carlitosa czy Imaza? tylko blokowali by miejsce testowanym |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Na zdjęciach z poniedziałkowego treningu nie ma m.in. Carlitosa, Arsenica czy Suljica.
Nie śledziłem tego dokładnie - ale co się z nimi dzieje? ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Carlos był na meczu w Suchej Beskidzkiej. Jeśli to jest jakikolwiek pozytyw. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wisła na tt
"Denis rozpoczął przygotowania z drużyną, ale musiał wrócić do domu ze względu na sprawy rodzinne. Pozostała trójka trenuje indywidualnie, tak samo jak wspomniany niżej Basha." ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
To info na tt - jakiej trójki to dotyczy? I z którego jest dnia?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Velez Zoran Carlitos
26 czerwiec ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ok, dzięki wielkie za info.
Czyli pozostaje kwestia Suljica, który przestał trenować w zeszłym tygodniu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
EDIT: Aaaa, faktycznie. Nie skojarzyłem, dzięki.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 26.06.2018 o godz. 10:53.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Balaniuk
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Suljic kontuzja czy tam zasłabł na treningu ale tez jakaś tam plotka na TT ze chce odejść nie brał bym na poważnie na ten moment,
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zasłabł, gdy się dowiedział, że jedyny powód jego przyjścia - Carillo - uciekł z klubu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Suljic ma kontrakt od 1 lipca, czyli w sumie póki co nie jest naszym zawodnikiem
![]() Ciekawe, jak ta sytuacja się rozwinie - choć on na papierze wygląda naprawdę dobrze i szkody by było, gdyby miał u nas nie grać ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niby dlaczego miałby nie grać, skoro kontrakt podpisany a jeszcze mu nic nie wisimy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Sulic żeby mógł trenować u Nas przed 1 lipca musi miec zgode porzedniego klubu raczej bo kontrakt do 30.06
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No ale przecież trenował, więc pewnie zgodę miał/ma
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dokładnie przecież są jego zdjęcia z treningu
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Trenował kilka dni ale teraz już nie trenuje dłuższy czas, stąd pytania o powód
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zagramy jeszcze jeden sparing z Puszcza Niepolomice 3 lub 4 lipca - jakby to kogos interesowało
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Coś ponoć jest w tej plocie o Suljiciu, nastepny co wzial slub z Carillo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Suljic będzie normalnie grał we Wiśle, nie ma żadnych kombinacji.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A wie ktoś co się dzieje z Imazem?
Na żadnym zdjęciu go nie ma, oficjalna też milczy na ten temat. Czyżby faktycznie znudził się grą u nas? Bo o Palcica to nawet nie pytam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Imaz dostał wolne na swój ślub.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Brał ślub.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeśli ktoś nie używa TT to słowa szefa biura prasowego:
"Część zawodników trenuje indywidualnie ze względu na drobny uraz lub po prostu fakt, że zaczęli przygotowania później niż reszta zespołu. Są to Velez, Arsenić, Basha, Carlitos, Kolar, Świątko, Bałaniuk. Imaz natomiast otrzymał wcześniej uzgodnione wolne ze względu na swój ślub." "Wczorajszy trening był pierwszym po sparingu, a plan jest dostosowany do każdego zawodnika osobno. Indywidualny trening ma na celu pomóc właśnie w nadrobieniu zaległości by zawodnik był gotowy do treningu na pełnych obrotach z całą drużną. Co do Carlosa Pamiętajcie, że nie wszystko co pojawia się w mediach społecznościowych jest tzw. "Insta" " |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Nadal brak Arsenicia/Carlitosa/Kolara/Balaniuka/Veleza/Imaza/Palcicia na sparingach... Tu jeszcze Basha doszedł... Oficjalnie to indywidualne treningi, lekkie kontuzje i sprawy osobiste. Nieoficjalnie to można się nastawić, że żadnego z wymienionych w nadchodzącym sezonie nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Większe obrazki wrzucaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
wiem że pewnie część z Was wczoraj o tej godzinie bardziej była zainteresowana meczem Niemcy-Korea , ale może ktoś widział ten sparing ?
jak to wyglada? jaki wynik ? jak prezentuja sie nowi zawodnicy ? jak wyglada interakcja miedzy nowym trenrem a druzyna ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kobra ukąsił dwa razy, raz Kort po asyście Kostala, 3:1. Można gdzieś powtórkę zobaczyć?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Niestety nie, autor relacji live usunął konto i nagranie przepadło. Próbowałem to oglądać na żywo, ale niestety transmisja była tragiczna - non stop migał obraz i czarny ekran, można było co najwyżej dostać migreny lub epilepsji. Niestety zabrał się za to ktoś amatorsko, bo poprzednia osoba nie mogła.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|