|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
To uświadom na Ty, o co chodzi. I napisz jaka jest alternatywa. Wyegzekwuję to, nawet jak uciekniesz od tematu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wyegzekwujesz? Powiedz jak, bardzo mnie.to interesuje.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli uciekasz od merytoryki? Krótka piłka tak czy nie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie uciekam. Co tak czy nie? Jesteśmy w ciemnej dupie? Tak.
Zarząd działa delikatnie mówiąc dziwnie? Tak Marketing to dno? Tak Itd itd itd Powiedz jak to będziesz egzekwował ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha, czyli jak myślałem, mędrku, tylko umiesz krytykować
Jesteś najgorszym jak na nasze czasy typem kibica. Niby wierny od wielu lat, ale przyzwyczajony do wygód, wieczna ekstraklasa, wyjaździki melanżowe (tak, ....a, poza legią nikt nie ma tego poza nami), ale jak co do czego to tylko uwagi zza węgła ....a Nie jestem tak elokwetny jak ty, ale w przeciwieństwie do ciebie ogarniam co się dzieje finansowo i organizacyjnie i takie słodkie polityczne pierdy jakie mi zapodajesz nie robią na mnie wrażenia i nie gadałbym z tobą tutaj gdyby nie to co się tu dzieje i może wreszcie ludzie przeczytają i otworzą oczy No więc MĄDRA GŁOWO masz rację, wszystko jest słabe na teraz, więc podaj jakieś konstruktywne alternatywy, bo wiadomo, Sarapata i Dukat do wyjebania, ale kto za nich, i przede wszystkim kto jako właściciel (a jest nim TS, ale o tym geniuszu wiesz chyba?) pociągnie dalej ten wózek? Odpowiedz mi, czekam, potem powiem co będę egzekwował |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz mi powiedz.
Marketing do przewietrzenia, to w pierwszej kolejności. Kto ci powiedział że zarząd do wymiany? Najgorszy typ kibica, no ....a mać ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Na ten moment to jest to jedna wielka .......ona amatorszczyzna
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marketing jest w tej chwili najmniej istotny, to wie dziecko w przedszokolu, nie ty, ja czy ktoś. Z tego co pamiętam i z tego co widzę w twojej sygnaturce to cąły twój problem i kibicowanie Wiśle polega na melanżopwych znajomościach z wrocławskimi i pomorskimi pijakami.
Co to ma wspólnego z obecnymi problemami Wisły? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Już dawno temu zastanawiałem się ile zarabiają ludzie u władzy w naszym klubie. Pytałem, czy robią to społecznie(co byłoby naturalne, wobec sytuacji finansowej i miłości do klubu). 700 tys. zł, to całkiem niezła sumka, jak na obecne możliwości. Zarządzają w końcu wielcy specjaliści, sprawdzeni i cenieni w sektorze prywatnym
. Mieli być na chwilę, zrobili sobie biznes. A sytuacja jest jeszcze gorsza, patrząc i analizując te dane. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za chwilę będzie zarządzać Krzysiek Targosz, trzydziestoletni janusz zarządzania, który wszystko odziedziczył po tatusiu
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Naprawdę, nie pojmuje. Po drugie: Jeżeli kpisz sobie z viceprezesowania firmą obracającą milionami, to co powiedzieć o naszym vice, który w CV ma "menedżerowanie" siłownią? Miejmy nadzieję, że Głowa się nigdy nie skłóci z zarządem/ani nie wyrazi krytycznego zdania, bo też będziecie po nim cisnąć... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czy leci z nimi pilot
Wszystko śmierdzi grubą aferą. Począwszy od zarządzania, kasy za to zarządzanie, a kończąc na terenach należących do klubu, które podobno idą pod młotek.... Krzysiek Targosz jest jaki jest, ale władował w klub sporo lasy. Należy się szacunek. I kwestii wynagrodzeń ma świętą racje. Rozumiem 10 tys.zł/mc, ale 30 tys. Zł/mc w naszej tragicznej sytuacji to własnie jest MATRIX LUB ABSURD.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.06.2018 o godz. 04:52.
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Na ostatnich zdjeciach z treningu zawodnicy mają na sobie system to monitorowania wisiłku itd.
Jakieś 2 strony temu nabiliście kilkanaście postów na temat ich braku. Jak zwykle afera koperkowa. Brawo wy. http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...aja_rozpedu_0/ *** Cytat:
Ostatnio edytowane przez Snow : 28.06.2018 o godz. 06:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Mam nadzieję że chociaż godnie zarabia/ał bo wbrew pozorom miał ciężko.
Ostatnio edytowane przez wester : 28.06.2018 o godz. 06:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Można prosić o źródło tego raportu? Zrozumiałym np koszty Zarządu na tym poziomie, ale wynagrodzenia?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Delgado napisał:
Cytat: Cytat:
edit. chociaż faktycznie ma 30 lat bo 89 rok urodzenia tak jak i Dukat ![]()
Ostatnio edytowane przez Barti : 28.06.2018 o godz. 07:30.
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Czepiasz sie jakiejs luzniej propozycji. Jesli nie zdecydujemy sie na jakies otwarte glosowanie to wladza bedzie zawsze nalezec do kumatych. Chodzi generalnie o to ze z balastem Miskowym nigdzie nie zajedziemy. PREDZEJ CZY POZNIEJ WSZYSCY NORMALNI SPONSORZY I PIKNIKI ODWROCA SIE OD KLUBU.
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Tak afera koperkowa, sami debile i gimbaza. Dobrze że są i są używane
Ostatnio edytowane przez szczepans21 : 28.06.2018 o godz. 07:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Patrząc na te dane przytoczone przez @MaLk to nie wiem, na jakich zasadach Wisła dostała licencję...
No chyba że taka sytuacja to standard w Ekstraklapie. Najprostszym rozwiązaniem byłaby szybka sprzedaż Carlitosa i Arsenica - ale jeżeli okaże się, że jednak coś jest nie tak z kontraktem Carlitosa to czarna dziura.... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
te pacany, bo inaczej po ostatnich ruchach ich nie można nazwać, biorą po 30k/msc? 720k rocznie, to są ci honorowi dobrodzieje, którzy wyciągają Wisłę z kryzysu? śmiech na sali
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Przyjmując, że dane z posta MaLk są prawdziwe. zastanawiam się, co tak naprawdę powinno nas tam zaskakiwać.
Raz to wynagrodzenia Zarządu, bo wysokość trochę zaskakuje, jasne, ale to temat, który uznaję za plotkarski i jednak mało istotny. Ile wg Was powinni zarabiać? 5 tysięcy? No jednak to spółka o budżecie kilkudziesięciu milionów, więc pewnie z 15 tys. brutto powinni? Więc problem to wielki dla Wisły nie jest, choć oczywiście dla nich siara i niech teraz żrą tą żabę i spojrzą kibicom w oczy (...i sponsorom, jak widać po reakcji K. Targosza, bo to pewnie o to mu chodziło). Dwa, to 2017 r. wyszliśmy w przybliżeniu na zero i to mnie prawdę powiedziawszy wręcz zaskakuje na plus Problem wg mnie to tylko te wysokie zobowiązania ogółem (89 mln) bo od przejęcia przez TS cały czas była mowa, że jest ich kilkanaście milionów. Z tego co napisał MaLk potem, o ile dobrze zrozumiałem, to 43 to taki nieprawdziwy dług, bo wobec TS. zakładam, że to była jakaś sztuczka księgowa, Telefonika nie mogła umorzyć (żeby nie płacić podatku? - strzelam) Więc przenieśli je na TS. Ale co to jest ta reszta (46 mln?) i skąd się wzięła? Tu bym bardzo chciał znać odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bicie w któregokolwiek ze sponsorów jest bardzo słabe. Niedługo się może okazać, że nie będzie miał kto nawet naszego zarządu opłacić.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ile osób w zarzadzie było w 2017 ?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dwie plus Junco przez krotki okres czasu. Nie wiadomo czy nie przytulil jakiejs odprawy, w sumie to nie wiadomo nic ale na forum wyroki i oceny juz zapadly
Podzielic na 12, pozniej na 2 i wyjdzie 30k miesiecznie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale nie przejmuj się, For_Funa i tak nie przebijesz z jego "społecznym zarządzaniem". Wiadomo że każda zakompleksiona cebula największy problem będzie widziała w zarobkach zarządu ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.06.2018 o godz. 08:49.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mała różnica że Dukat zarządzał siłownia a Taegosz co by nie powiedzieć duża firma.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dane pochodzą z oficjalnego sprawozdania finansowego, sprawozdania z działalności oraz opinii i raportu biegłego rewidenta.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|