|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeżeli jutro wygramy, to najważniejsza będzie następna kolejka. Jeśli na własne życzenie nie położymy meczu z ŁKS-em, to raczej mistrz będzie pod Wawelem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
szkoda, bo liczyłem na Śląska, że urwą kuchenkom punkt, ale niestety, jak się gra o pietruchę, to tak to właśnie wygląda.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A tymczasem w Łodzi do przerwy ŁKS prowadzi z Zabrzanami 1:0.
Wynik dobry dla Lechii ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a ŁKS po I połowie prowadzi 1-0.
Chciałbym zobaczyć co się w obydwu szatniach na przerwie dzieje i usłyszeć co mówi ![]() Na razie nie ma co wybiegać myślą do przodu o meczu z nimi. O jutrze trzeba myśleć, takie życie. Cytat:
Jeśli tak, to się nie dziwię, taka zadra w sercu na całe życie zostaje.
Ostatnio edytowane przez harthausen : 09.05.2009 o godz. 17:03.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja się nie tylko zawiodłem na piłkarzach(masakra jakaś), ale często przez długi okres czasu dominują kibice lecha.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Oglądasz najbardziej humorystyczne forum w polskim internecie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śląsk dzisiaj nie jest zespołem, który może się postawić Lechowi. Ale to i tak od Nas zależy, kto będzie liderem w tabeli. Oczywiście jutro cały Poznań będzie trzymał kciuki za remis, więc niech Brożek i spółka popsują troszkę humorki w Wielkopolsce.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Widać że Lech i sędziowie = zajebiści znajomi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jeden z nielicznych zespołów który w ostatnim czasie zasłużył na przegraną z Lechem. No szkoda, bo przez cały sezon grali super, brak S. Mili świadczy o tym że bez niego Śląsk niestety nie istnieje. Oczywiście mieli swoje 5 minut ale nie chcieli ich wykorzystać, za to jutro mam nadzieję Nasza Jedyna Ukochana. Wisełka wygra i mamy lidera.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma już się co oburzać, trzeba myśleć o jutrzejszym spotkaniu i tyle. Mecz meczowi nie równy, dziś padło na korzyść Lecha.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Szkoda tylko, że praktycznie bez walki. Załóż się że tak będzie poza tym jak Tarasiewicz grał to w ostatniej kolejce Wisła ograła Śląsk pozbawiając go mistrzostwa o ile się nie mylę. Na pewno zmobilizuje drużynę na Wisłę, bardziej niż na L i Amice ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Lech lepszy od Śląska - wygrana zasłużona - pewnie podobnie rozjedzie ich Legia. Nie ma co liczyć że we Wrocławiu Legia zgubi punkty. Zresztą jedyny ciężki mecz jaki czeka Legie, to oprócz jutrzejszego z Wisłą to mecz z Ruchem na koniec, przy założeniu że Ruch nie zapewni sobie wcześniej utrzymania. Bo mecz za tydzień z Polonią Bytom będzie dla Legii łatwy, Polonia wszak wygrała z Arką i już na 95% zapewniła sobie utrzymanie.
Czyli jeśli nie wygramy jutro z Legią to już nie ma co liczyć na MP bo Legia nie ma gdzie gubić tych punktów! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
A gra Lecha w meczu ze Śląskiem to nie ten piach, który grali w ostatnich kolejkach, w meczu ze Śląskiem Lech był zespołem lepszym. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szczególnie w meczu przeciwko Ruchowi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeszcze oprócz naszego dwa ważne mecze zostały: dziś Craxa w Wodzisławiu by o czymkolwiek marzyć musi wygrać. Gdy Ruch wygra z Piastem to praktycznie spadkowicze pewni (Górnik i Arka) i kilka drużyn (piątka ich zostanie) o baraże szarpaninę zacznie. Jeśli Craxa dziś przegra, to dół tabeli wyjaśniony.
Wiele się już nie zdąży zmienić. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ludzie przecież legiunia gra totalny piach,jutro z Nami przegrają. A moge sie założyć,że Śląsk urwie im punkty. Amica jest silniejsza od Legii
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jedno jest pewne.Śląsk pokazuje ,że w naszej lidze zespół który ma już zapewnione utrzymanie nie ma za grosz ambicji.Patrz na mecz z Arką-to najlepszy przykład. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jka narazie bardzo dobry wynik w Lodzi,Łks powinien juz sie na 100% utrzymac i miejmy nadzieje ze za tydzien nie beda sie za bardzo wysilać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
PS Uwielbiam "rewidować" swoje opinie jeśli jest to korzystne dla Wisły. Zaręczam Tobie że tak będzie - Tylko Wisła ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak tak dalej pojdzie to Wielkie Derby Slaska bedą mialy miejsce w 1. lidze
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Odra prowadzi 1:0 z cracovia.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dynamit Pawlusinskiego i 1-1
mija minuta i klopsik Cabaja i Jest 2-1 dla Odry |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gooooooooolllll ! 2:1 skorumpowany klubik z kibicami za 5 zł. coraz bliżej II ligi !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cabaj sie popisał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Cracovia
Nic im nie pomoże![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czerwona dla Nowaka.
Tak mi przykro... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak ten Cabaj to wpuścił? Nie bardzo rozumiem gadanie komentatorów, że jeszcze po nodze obrońcy poszło. Może i poszło, ale ten obrońca był przy napastniku, później piłka sama sobie między słupek a Cabaja poszła.
Ten gościu zawsze jakiś numer kolejki odwalić musi ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A co to za rzeźnia w Wodzisławiu że Cracovia 3 kartki czerwone dostała ?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|