|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Wisła szuka lewego obrońcy w Peru?
http://adf.ly/Y6tpH |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
I pewnie o to chodzi. Bunoza generuje za duże koszty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
w Trabzonie na początku zanim złapał kontuzje grał naprawde dobrze, chyba jeszcze lepiej niż za Skorży. Potencjał ma spory, kwestia tego czy będzie potrafił wrócić do dobrej dyspozycji. Teoretycznie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
ciekawe ile w tej zwyżce formy jest ręki Smudy, a ile walki o nowy kontrakt. Czy po podpisaniu nowego kontraktu nie wróciłby do swojego standardowego poziomu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jeśli jest dobry kupiec na Buno to nic tylko sprzedać, znajdujemy się obecnie w takim położeniu, że nie ma co sie zastanawiać nad sprzedażą piłkarza za dobre pieniądze. W jego miejsce spokojnie znajdziemy lewego obrońce dającego radę w polskiej kopanej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
pól roku przed koncem kontraktu nikt nie da wiecej niz 100-200 tys. E
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lepszy rydz niż nic.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
pewnie tak jak Wilk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak podaje Paweł Muzyka na Twitterze, z Wisłą trenuje bliżej niezidentyfikowany francuski napastnik Jean-David Nessoumou z ... drugiej ligi czeskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Trenuje tylko gościnnie.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
GW: "Trener Smuda zgodził się na udział w treningu kolegi Donalda Wilde Guerriera. Piłkarz trenował towarzysko i nie jest rozpatrywany jako testowany. " |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
właśnie widziałem dzisiaj Donalda z innym ziomkiem jak szedł w stronę rynku. i tak się zastanawiałem co to za koleś ;D
![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
No i taki lament, że z Zawiszą przegraliśmy i że o podium to mrzonki są, a Zawisza zlał i nas i Legię.
No i punkt straty do lidera. Ta nasza buraczana jest nieprzewidywalna i podium jest jak najbardziej w naszym zasięgu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja mam tylko taką nadzieję, że Pan Cupiał w przerwie zimowej nie stwierdzi , że jest świetnie więc nie potrzeba żadnych transferów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
............. Joke. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wolfy: krakałeś że bezapelacyjnie lecimy do I ligi ...
teraz wykluczasz walkę o puchary ..... może to dobry prognostyk Ciebie trzeba tłumaczyć jak sny ... na opak. ![]() ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
obstawiałem przed meczem z Widzewem że zdobędziemy w ostatnich 8 meczach conajmniej 12 pkt . Mam jednak przeczucie że zdobędziemy ich więcej i możemy nawet skończyć na 1 miejscu w tabeli .
Legia jest totalnie bez formy. Górnik traci trenera i tylko pojedyńcze zrywy ich ratują. Jako rywali do końca jesieni mamy mamy : rozbite Podbeskidzie ( choć u siebie tanio skóry nie sprzeda) mocnego Górnika ( choć obstawiam że poleca z formą w dół ) rozbitą Koronę rozbity Śląsk średnią Jagiellonie średniego Lecha mocną Pogoń tak jak już kiedyś pisałem , Smuda już za dużo powiedział o tym wzmocnieniach , żeby nikt do nas nie przyszedł . Nie wiem czy będą to 4 wzmocnienia . Bardziej wierzę w 2 konkretne i 2 uzupełnienia ( choćby nigeryjczykami ) , niż kompletnie nic . Wynik z jakim przezimujemy na drugorzędne znaczenie dla samych wzmocnień . Tak przynajmniej powinno być... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
większy wpływ na transfery będzie miało to rozwiązanie kwesti wynajmu stadionui stadionu niż miejsce, na którym skonczymy rozgrywki w grudniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja tam na miejscu Smudy kupiłbym kilku młodych zawodników, może nawet wypożyczył 2-3 graczy z rezerw Atletico Paranense. Jeżeli Wiśle uda się z nimi nawiązać współpracę z Atletico to będzie to duży sukces. To jest naprawdę dobry klub, obecnie nawet lepszy niż Flamengo, z którym współpracuje Legia. Skład na dzień dzisiejszy mamy całkiem niezły, potrzebny jest przede wszystkim dobry prawoskrzydłowy (klasy Guerriera), ofensywny pomocnik i napastnik. Ten ostatni do rywalizacji z Brożkiem. Pozostałe pozycje można wzmocnić w innym czasie. Jeżeli chodzi o pomocnika defensywnego to Ostoja może nie zachwyca jakoś bardzo, ale z meczu na mecz gra lepiej i będą z niego ludzie. Klasowy prawoskrzydłowy i ofensywny pomocnik to moim zdaniem priorytet, bo bez tego będziemy bardzo przewidywalni. Jak widać po Donaldzie, na naprawdę dobrego i młodego zawodnika z potencjałem wcale nie trzeba wydawać wielkiej kasy, tylko po prostu wystarczy dobrze poszukać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie zgodzę się, że potrzebujemy na dziś trzy transfery (prawoskrzydłowy, napastnik, ofensywny pomocnik), a reszta może być później. Potrzebujemy cztery transfery - oprócz tego co napisałeś jeszcze prawego obrońcę, bo Burliga jest słaby nawet na ligę, a Stolarski to melodia przyszłości.
Co do Ostoji - mam na temat jego przydatności nieco inne, gorsze zdanie. Owszem, dużo widzi, ma zamysł do gry, ale samo granie wychodzi mu słabo. Braki w dynamice, motoryce, szybkości i utrzymaniu się przy piłce powodują, że ma dość dużo strat. Te na 30-40 metrze wielokrotnie powodowały poważne zagrożenie pod naszą bramką. Z tego powodu Ostoja kompletnie nie nadaje się na defensywnego pomocnika, a ofensywnym pomocnikiem jest przeciętnym w skali ekstraklasy. A na domiar złego w piłce nożnej coraz bardziej liczy się właśnie szybkość, wybieganie i twardość fizyczna. Taki Nunez jednak miał dużo lepszy zryw do piłki, zwrotność, dynamikę, technikę też, no i mocno stał na nogach, nie dal się przepychać ani zabierać sobie piłki.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 31.10.2013 o godz. 16:50.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|