|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
2 mln $ to mniej wiecej 1.4 mln € i moim zdaniem jest to jeszcze w zasiegu finansowym Wisly choc nigdy wczesniej nie wydano takie pieniadze za JEDNEGO zawodnika w Polsce.
ale oczywiscie on jest teraz duzo wiecej wart, Colo Colo sprzedal na przyklad supersnajpera Humberto Suazo za 3.5 mln € do Monterrey czy tez Arturo Vidal za 5.6 mln € do Bayer Leverkusen. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
gdybyl bym bednarzem planował bym transfery z rocznym , polocznym wyprzydzeniem rozgladal bym sie gdzie sie konczy za rok kontrakt i juz bym dzilal a tam gdzie za pol to juz bym podisywal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
I pisz nazwisko z dużej litery. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
grybym był Bednarzem ...
to bym sobie kupił takie BMW ![]() a tak z innej beczki, to kiedys bylo info ze wlasnie teraz maja tak robic. Co rok, półroku ściągac mlodego zdolnego zawodnika, prawdopodobnie takiego co konczy mu sie kontrakt. Tak wlasnie zrobili z Marcelo. Fajna sprawa bo nie trzeba wydawac kasy ale z drugiej strony ciezko takiego znaleść. Mam nadzieje ze JB zalatwi cos zimą tego roku i to nie w ostatnim dniu okienka tylko zaraz na poczatku. i brawo za Marcelo, chociaz tak naprawde dopiero wyjdzie w praniu czy rzeczywiscie on jest taki swietny jak wszystkim sie wydaje |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,98810,t...wiadomosc.html
Gancarczyk na pewno jest lepszy od Łobodzińskiego ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak jak mówiłem - zimą będzie już za późno
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gdybym bym Bednarzem to.........bym zlozyl dymisje
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
bramka
rzyrowskiobrona: Jodłowiec |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mielcarski powinien zostać dyrektorem sportowym!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak... Gz Mielcarski wogóle się nie nadaje!!! Co było ostatnio jakiś przydupasów nam pościagał (nie wszyscy), i teraz poowa do odlotu poszla!!!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
denerwuje mnie amatorszczyzna Bednarza. Zespół z takimi ambicjami powinien mieć silną kadrę. gdy kilku graczy leczy urazy, na rezerwie zasiadają gracze młodej ekstraklasy. Gdy trzeba gonic wynik, tak jak to było z Lechem, nie było zawodnika który poprowadził zespół po wejściu z ławki. Mam na mysli szczególnie napastników. Oprócz Brożka niema drugiego snajpera w zespole na którego można by polegać. Kmiecik jest przeciętnym napastnikiem. Trzeba było bardziej postarac sie przy negocjacjach z Nei. Całe szczęście że w Wiśle zagra Marcelo. Przynajmniej obrona zostala wzmocniona, bo niemamy w tej formacji zbyt wielu graczy na wysokim poziomie. Niemniej jednak "Bednarz musi odejść" . na to stanowisko powinna wkroczyć osoba która bedzie dbała o interesy Wisełki na rynku transferowym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Odejdzie Bednarz i co ? i będzie dalej to samo co jest teraz tyle że z nową marionetką RN.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ciekawe co po niedzielnym łomocie słychać w klubie ? Jakoś nikt z dziennikarzy nie goni po korytarzach i nie wypytuje się Wilczka, Bednarza lub kogoś z osławionej RN "Czy sie dobrze wyspali i co dalej ?" Dziwne bo jak widać wszędzie można przeczytać o wynużeniach i nocnych majakach kibiców, a od tych co biora grubą kasę cicho.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ta strona, ta - jest dwóch Gancarczyków - bracia Janusz lewy pomocnik który gra i Marek - prawy pomocnik leczy kontuzje i jeszcze w tym sezonie nie zagrał. A podobno lepszy od brata Janusza
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
to musiałbym dawać forsę jego zonie! A poza tym musiałbym też wiadomo co a nie wiem czy jest ładna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oglądam mecz Romy z CFR Cluj i muszę przyznać, że za niewielkie pieniądze Rumuni zbudowali ciekawą drużynę. Oparli ją na zawodnikach z klubów portugalskich, ale również jest kilku graczy z Ameryki Płd.
Argentynczyk Culio, który zdobył 2 bramki przyszedł do Cluj za uwaga - 300k euro. Także nawet za kwoty, na które stać Wisłę można się wzmocnić. Są tylko 2 warunki : chcieć zainwestować i wiedzieć w jaki sposób to zrobić. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Legia się go szybko pozbyła a tu proszę, może zagra w następnych meczach LM! BTW. Ale nie wiem czy chciałbym żeby w kadrze Wisły było aż 20 obcokrajowców na 25 piłkarzy. A w 11 grało tylko 2 Polaków. A tak jest w Cluj...
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 16.09.2008 o godz. 21:30.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
ALe nie odwracaj kota ogonem
Też bym nie chciał. Z drugiej strony kilku ich u nas jest, a jednak nikt nie miałby nic przeciwko zastąpieniu ich lepszymi.Z kolei jeśli chodzi o Hugo, to jak miał dobrze grać skoro dawał tylko w palnik ze swoim ziomkiem Eltonem. Wrócił do Portugalii i sprawował się na tyle dobrze, że traiło sę chłopakowi znów wyjechać. Wkońcu w Belem kokosów nie ma. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lubię sobie pogdybać więc tak jak widzę Wisłę na sezon 2009/10:
Bramkarze: XXX Pawełek Cebanu Prawa obrona: Singlar/XXX Środek pomocy: Marcelo Głowacki rez: Cleber Baszczu Diaz Lewa obrona: Piotr Brożek/xxx Prawa pomoc: Boguski/Łobodziński Lewa pomoc: xxx/Zieńczuk Środek pomocy: Sobol Jirsak xxx xxx Atak: Brożek Niedzielan xxx Reszta odpada, na wypożyczenie Mączyński, Małecki, Ćwielong, Kowalski. Czyli zgłaszam zapotrzebowanie na 7 młodych zawodników ![]() powalczyłbym o Bartczaka i Gargułę za darmo jak nie chcą to trudno z myślą o lewej obronie zastanowiłbym się nad zakupem i przekwalifikowaniem Janusza Gancarczyka
Ostatnio edytowane przez Raporter : 17.09.2008 o godz. 15:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
[QUOTE=Ogryzek;604021
BTW. Ale nie wiem czy chciałbym żeby w kadrze Wisły było aż 20 obcokrajowców na 25 piłkarzy. A w 11 grało tylko 2 Polaków. A tak jest w Cluj...[/QUOTE] Prawdę powiedziawszy ,to dla mnie liczy się to czy zawodnik jest oddany klubowi i nie liczy się jakiej jest narodowości. Jak ma byc jakiś Kokoszka ,to moze lepiej mieć obcokrajowca .... ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małkowski z Odry Wodzisław 1 bramka i 2 asysty dzisiaj. Całkiem nieźle. Już kiedyś o nim pisałem. Nie jest drogi a do rywalizacji z Zieńczukiem by się przydał na lewej pomocy
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może kupmy GARGUŁE ? ładnie gra teraz w meczu z Lechia! Napwno POTRZEBUJEMY 1 srodkowego ... czyli Go. potem kumpy na lewą pomoc kogos szybkiego z angielskiej ligi wartego około 5 mln zlotych wiem wiem ze to duzo ! ale Zienczuk pogra rok i sprzedamy go za 2,5 mln zlotych jak strzeli teraz pare bramek to opyli sie go za tyle.Potem trzeba kupic zmiennika Brożka napweno jednym z nich moze byc Boguski i Malecki ale Trzeba kupic kogos ! Może tam bednarz cos wymysli.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Z calym szczunkiem dla pana, ale to nie forum onetu czy innego chamstwa tylko Wsily Krakow, z takimi bajkam to troche pohamowania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja powiem tylko tyle: mam nadzieje ze Bednarz juz teraz ostro pracuje nad transferami...i w zimie przyniesie to efekty!
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli dla was 5 mln zlotych to jest duzo to po co sprzedawac Brożka za 7 mln zlotych i nikogo niekupywac w dodadku tańszego .
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|