The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2013, 09:19
Ma ktoś jakieś informacje odnośnie testowanego Marcinho? Miał być na testach jeszcze przez tydzień lub dwa, a w jego sprawie cisza.
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 18.09.2013, 09:20
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś jakieś informacje odnośnie testowanego Marcinho? Miał być na testach jeszcze przez tydzień lub dwa, a w jego sprawie cisza.
Dwa tygodnie miał być czyli za dzień, dwa pewnie decyzja będzie.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.09.2013, 10:54
z rozmowy ze Smudą:

Kogo Wisła zamierza ściągnąć w zimie?
"Mamy na liście czterech zawodników i ich oglądamy. Musimy wiedzieć czy oni pasują do Wisły, choć jeden na pewno pasuje. Nie są to zawodnicy z ławki czy z drugiej drużyny. Nie chce jednak za dużo mówić, bo ceny od razu skaczą".

kto puści wodzę fantazji?
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 18.09.2013, 11:01
Kluivert!1!1!1!1!...
A nie... to już zdarta płyta...

Może Bednarz załatwia jakiegoś podstawowego gracza Santosu jak to ma w zwyczaju
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 18.09.2013, 11:04
Może Masłowski z Zawiszy? Już przed tą rudną był kojarzony z Wisłą. W tym momencie jest podstawowym zawodnikiem Zawiszy, a nam przyda się konkurencja dla Chrapka i Garguły.
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.09.2013, 11:19
pewnie ktoś kto już kiedyś Grał w Wiśle...(Dudka, Brożek Piotr itp.) albo trenował pod okiem Smudy (?)
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.09.2013, 11:39
Oby nie Arboleda
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.09.2013, 12:13
http://www.canalplus.pl/sport/magazyny

Zobaczcie sobie Turbokozaków z Zawiszy Bydgoszcz. Jest wspomniany przez niektórych Michał Masłowski, który mnie jakością swoich zagrań na nogi nie powalił Strzał z połowy do pustej to jakaś porażka, bo nawet Szamotulski trafił...
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 18.09.2013, 12:24
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
Kluivert!1!1!1!1!...
A nie... to już zdarta płyta...

Może Bednarz załatwia jakiegoś podstawowego gracza Santosu jak to ma w zwyczaju
Już nie załatwi - Neymar jest W Barcelonie
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 18.09.2013, 19:38
Tominho napisał(a):Wyświetl post
wis.la/w2sit

Zobaczcie sobie Turbokozaków z Zawiszy Bydgoszcz. Jest wspomniany przez niektórych Michał Masłowski, który mnie jakością swoich zagrań na nogi nie powalił Strzał z połowy do pustej to jakaś porażka, bo nawet Szamotulski trafił...
Turbokozak to tylko zabawa. Na dodatek biorący w niej udział piłkarze na pewno odczuwają lekką presję spowodowaną występem bezpośrednio przed kamerą, nawet jeżeli starają się tego nie okazywać. Nie jestem adwokatem Masłowskiego, aczkolwiek nie oceniałbym umiejętności danego piłkarza na podstawie jednego występu w tym elemencie Ligi + Extra.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 18.09.2013, 22:58
http://www.weszlo.com/news/16528-Dwu...zie_ich_wiecej

ehh szlag czlowieka trafia kolejny przyklad "profesjonalizmu" w dodatku nikt nie wie o co chodzi...

a pilkarz sobie teraz swietnie radzi w USA
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.09.2013, 16:16
Smuda:
Cytat:
"Mamy na liście czterech zawodników i ich oglądamy. Musimy wiedzieć czy oni pasują do Wisły, choć jeden na pewno pasuje. Nie są to zawodnicy z ławki czy z drugiej drużyny. Nie chce jednak za dużo mówić, bo ceny od razu skaczą".
Założę się, że było tak - Smuda wybrał sobie tych czterech piłkarzy, skauting, który jeździ i ogląda o dupę rozbić. Teraz na siłę trzeba będzie ich sprowadzić, bo Franz tak chce. Niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu, ale myślę, że tak nie powinno się działać w profesjonalnym klubie.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.09.2013, 16:03
Brazylijski napastnik Marcinho nie wzmocni Wisły Kraków. Po dwóch tygodniach testów sztab szkoleniowy Białej Gwiazdy negatywnie zweryfikował jego przydatność do zespołu.

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...i-wisly-krakow
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.09.2013, 21:32
Prawdziwy powód odesłania Marcinho do domu jest taki, że ostatnio gramy lepiej, a poza tym Guerier strzelił bramkę więc jak coś będzie z Brożkiem, to Gueriera wystawimy na napastnika.

Wyniszczająca polityka krótkowzroczności i oszczędności serwowana przez pana Cupiała znów powraca. Mógł się bos chociaż zastanowić, co będzie jak nie będzie mógł grać nie tylko Brożek, ale i Bunoza, A nie, sorry, jednak za wiele od niego wymagam.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 20.09.2013 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 20.09.2013, 21:32
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Prawdziwy powód odesłania Marcinho do domu jest taki, że ostatnio gramy lepiej, a poza tym Guerier strzelił bramkę więc jak coś będzie z Brożkiem, to jego wystawimy na napastnika.

Wyniszczająca polityka krótkowzroczności i oszczędności serwowana przez pana Cupiała znów powraca.
A może powodem jest po prostu to, że był słaby?
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Stary 20.09.2013, 21:37
Valandil napisał(a):Wyświetl post
A może powodem jest po prostu to, że był słaby?
Raczej nie, bo Smuda dobrze się o nim wypowiadał, ktoś tam jeszcze też, a poza tym w artykule pisze:

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=28317
Cytat:
Marcinho w czasie swojego krótkiego pobytu pod Wawelem wystąpił w sparingu z Kalwarianką, gdzie nie udało mu się zdobyć bramki, lecz pokazał, że w piłkę grać potrafi
A sztab szkoleniowy to nie zdecydował ale dostał cynka z samej góry - gość jedzie do domu i nie macie nic do gadania. Przykra prawda.

Przecież w Wiśle o transferach nie decyduje Smuda czy inny trener, ale Cupiał. To tak jakbym ja będąc prezesem firmy (który umie tylko wymagać i liczyć kasę) narzucał jakiemuś specjaliście z konkretnej dziedziny konkretne rozwiązania (i wcale nie najlepsze) według własnego widzimisię, będąc z tego kompletnie zielonym i nie mając z tym do czynienia od lat na co dzień. W takiej sytuacji to szybko było by "baj baj moja firma".
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 20.09.2013 o godz. 21:42.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.09.2013, 23:16
A można uznali, że skoro w zimie mają być wzmocnienia, to może dograją rundę, bo Marcinho jest słabszy niż potencjalni nowi piłkarze i nie ma sensu go zatrudniać? Nie oceniaj zbyt pochopnie.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 21.09.2013, 03:49
Raczej nie, bo Smuda dobrze się o nim wypowiadał, ktoś tam jeszcze też, a poza tym w artykule pisze:

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=28317

A sztab szkoleniowy to nie zdecydował ale dostał cynka z samej góry - gość jedzie do domu i nie macie nic do gadania. Przykra prawda.

Przecież w Wiśle o transferach nie decyduje Smuda czy inny trener, ale Cupiał. To tak jakbym ja będąc prezesem firmy (który umie tylko wymagać i liczyć kasę) narzucał jakiemuś specjaliście z konkretnej dziedziny konkretne rozwiązania (i wcale nie najlepsze) według własnego widzimisię, będąc z tego kompletnie zielonym i nie mając z tym do czynienia od lat na co dzień. W takiej sytuacji to szybko było by "baj baj moja firma".
Smuda to tylko słup z licencją. Skład, zmiany czy taktykę ustala Cupiał za pomocą łoki-toki. W wolnym czasie jeżdzi po świecie i szuka nam wzmocnień.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.09.2013, 09:24
Prawdziwy powód odesłania Marcinho do domu jest taki, że ostatnio gramy lepiej, a poza tym Guerier strzelił bramkę więc jak coś będzie z Brożkiem, to Gueriera wystawimy na napastnika.

Wyniszczająca polityka krótkowzroczności i oszczędności serwowana przez pana Cupiała znów powraca. Mógł się bos chociaż zastanowić, co będzie jak nie będzie mógł grać nie tylko Brożek, ale i Bunoza, A nie, sorry, jednak za wiele od niego wymagam.

Przyśniło Ci się to? Czy wywróżyłeś z fusów ? Myślę ,że w tym przypadku nie ma podstaw do tego by twierdzić ,że niepodpisanie kontraktu z tym zawodnikiem wynikło z innego powodu niż względy czysto sportowe . Smuda wypowiadał się o nim dobrze? Ja kojarzę tylko jedną wypowiedź w której stwierdził że jest to prawdziwy piłkarz nawiązując jednocześnie do wcześniej testowanych . Dobrze zaprezentował się na tle Kalwarianki ? Myślę ,że sparing z takim przeciwnikiem nie może być wzorowym wyznacznikiem klasy piłkarza . Może ten zawodnik nie był zły , może prezentował odpowiednio przyzwoity poziom ale może sztab szkoleniowy chciałby kogoś kto byłby realnym wzmocnieniem pierwszego składu a nie zawodnikiem który co najwyżej może wejść z ławki na kilkanaście minut biorąc po uwagę że takich zawodników już mamy . Może uznali że z ławki na końcówkę to równie dobrze może wejść Kamiński i w końcowych minutach będzie nawet pożyteczniejszy ponieważ bardziej powalczy ? A biorąc pod uwagę planowane wzmocnienia zimą ( z pewnością dotyczy to przede wszystkim ofensywy) podpisanie teraz Marcinho wg mnie byłoby możliwe tylko wtedy gdyby piłkarz okazał się po prosty lepszy od Boguskiego , Małeckiego czy Sarkiego i miał duże szanse na grę w pierwszy składzie .
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 21.09.2013, 09:38
Ja go z Kalwarianką widziałem na żywo i wcale nie wyglądał dobrze.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 21.09.2013, 10:34
Po kiego grzyba testuje się takich zawodników. Z drugiego końca świata ciągnąć chłopa by na własne oczy przekonać się że jest do dupy wydaje się pozbawione logiki. Jeszcze bym zrozumiał jak by to był Bebeto, Romario, Ronaldinhio czy Rivaldo, nosz kużwa nawet po 50 mogli by wciagac ligę ale taką znajdę? nie kumam.

Czyż by to może był wynalazek Clebera? Bo jak na razie to z niego taki menager jak z mojego huja młotek.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 21.09.2013, 10:57
Wydaję mi się że zażądał za duży hajs względem swoich umiejętności Nie wydaję mi się żeby chciał grać za parę groszy jak Donald czy Burdelski
.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.09.2013, 11:06
No i dobrze że nie zatrudnili Brazylijczyka . Jeśli otwarcie Smuda o nim mówi że jest nam potrzebny na pół roku - rok to tylko odcinałby u nas kupony . Zapewne nie był lepszy od graczy 1 składu , a na ławce mamy Sarkiego czy Donalda. Na jesień nam wystarczy. A Kościelniak w rezerwach też czeka na swoją szanse .
Odpowiedz cytując
Skawua
Member

Od: 02.2009

Stary 21.09.2013, 12:54
W tym sezonie spore wrażenie robi na mnie Podgórski z Piasta,gdyby był do wzięcia za rozsądne pieniądze i nie wymagał horrendalnych sum za swoje wynagrodzenie,to w obecnej formie byłby bardzo dobrym wzmocnieniem.

Marcinho?Gość ma bodaj 32 lata i ma raczej bliżej aniżeli dalej w tym klubie powinni przestać szukać takich gości,przecież mogą dać szanse komuś z wiślackiej młodzieży.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Stary 21.09.2013, 21:43
Ludzie, wy poważnie nie zauważyliście ironii i szydery z Cupiała?

Dariook napisał(a):Wyświetl post
Smuda to tylko słup z licencją. Skład, zmiany czy taktykę ustala Cupiał za pomocą łoki-toki. W wolnym czasie jeżdzi po świecie i szuka nam wzmocnień.
Czytaj ze zrozumieniem. O składzie i taktyce oczywiście decyduje Smuda. Przecież ja pisałem wyraźnie, że Cupiał decyduje o transferach, bo tak jest, o czym mówił nawet sam Smuda (np "mam zgodę prezesa na 3-4 solidne transfery w zimie"). Nie pisałem, że Cupiał za Smude decyduje o składzie i taktyce, bo to jest nieprawda, więc zupełnie nie wiem po co o tym piszesz (chyba tylko po to, żeby całkiem uciec od merytoryki mojej wypowiedzi)

xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
A można uznali, że skoro w zimie mają być wzmocnienia, to może dograją rundę, bo Marcinho jest słabszy niż potencjalni nowi piłkarze i nie ma sensu go zatrudniać?
Skoro tak, to mogli dać kontrakt temu Marcinho do końca tej rundy. Bo teraz mamy taką sytuację kadrową, że wypadnie ze składu Brożek i co? I dupa. "uznali, że skoro w zimie mają być wzmocnienia" - po pierwsze to dopiero w zimie, a po drugie nie wiadomo, jakie wzmocnienia. Nie jest powiedziane, że potencjalny nowy napastnik będzie lepszy niż byłby Marcinho. To po drugie. Po trzecie "uznamy, że dogramy rundę tym co mamy" nie jest zbyt rozsądnym postępowaniem, i już wiele razy w wielu klubach źle się kończyło.

Ale dobra, nie zdecydowali się dać gościowi pół letniego kontraktu, no to jak wypadnie ze składu Brożek do ataku wstawimy pewnie Gueriera (lol). A jak z Brożkiem wypadnie Bunoza, to i tak będziemy w czarniej dupie. I o tym pisałem - wyniszczającej polityce krótkowzroczności i oszczędności serwowanej przez pana Cupiała, która znów powraca (bo zagraliśmy parę dobrych meczów, tak więc można uznać, że ognisko ugaszone i skład nie potrzebuje pilnych wzmocnień - a to nie jest prawda).

EDIT. Zresztą, cytat z tematu meczowego potwierdza moje zdanie, że mamy za krótką ławkę i brak zakontraktowania Macinho przynajmniej do końca rundy to błąd.

thechris napisał(a):Wyświetl post
Smuda co miał to wpuścił... Nie jego wina, że ma lipną ławkę.

Może Ostoja dałby radę na stoperze? Teraz można gdybać. Nie dziwię mu się, że Chaveza nie zaryzokował.

Dopóki nie było kontuzji i kartek to żarło. Teraz zaczną się schody i wyjdzie na jaw jak wąziutka jest kadra Wisełki.
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Smuda nie ma za bardzo kim grać. Wybór między Boguskim a Sarkim to jak między dżumą a cholerą
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Ja mam tylko nadzieję,że nie będziemy żałować tego Marcinho. Alternatywy w przodzie nie ma żadnej. W następnym meczu to nawet zmian nie będzie jak robić.
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
2. To jest właśnie minus polityki oszczędności za wszelką cenę. Gdyby był obrońca, który mógłby zmienic Jovanovica, może wszystko wyglądałoby inaczej. Nie mam nic do Nalepy, sam pewnie miałbym nogi z waty. Tylko na takie mecze trzeba miec ławkę. My jej za bardzo nie mamy.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 21.09.2013 o godz. 23:10.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 22.09.2013, 11:34
Nalepa nie wytrzymał psychicznie. Zawodnik który dla Wisły nie zagrał nawet 20 spotkań a tu wchodzi na DERBACH kiedy gramy do d... więc nie można mieć do niego pretensji.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.09.2013, 12:46

EDIT. Zresztą, cytat z tematu meczowego potwierdza moje zdanie, że mamy za krótką ławkę i brak zakontraktowania Macinho przynajmniej do końca rundy to błąd.
Może i mamy krótką ławkę , ale świat się nie zawali jeśli jeden czy drugi młodziak z rezerw zagra w 1 drużynie . Takie jest życie i każdy młody kiedyś musi otrzymać swoją szansę . Jeśli nie teraz to kiedy ? jak po zimowym okienku przyjdzie do nas ( oby ) 4 solidnych zawodników ? wtedy już żaden z nich nie powącha murawy - taka będzie kolej losu .

Pewnie że bym wolał żebyśmy teraz w obwodzie solidnego napastnika czy środkowego pomocnika , ale kontraktowanie Marcinho, który będzie tylko odcinał kupony (bardzo możliwe) i którego wyraźnie zatrudniamy tylko na chwilę - jaki faktycznie będzie z niego pożytek?
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 25.09.2013, 23:13
Gadu-gadu o wzmocnieniach, a tu trza już myśleć o utrzymaniu składu. Kontrakty za kilka miesięcy kończą się niemal połowie drużyny.

1. Zatrzymać za wszelką (możliwą) cenę.
a) Paweł Brożek - obecnie jak dał do zrozumienia zarabia śmieszne pieniądze. Raczej będzie chciał zostać w Krakowie na dłużej, a ile daje drużynie pokazał już po ledwie kilku kolejkach.
b) Arkadiusz Głowacki - przed sezonem ogłosił zakończenie kariery z lekkim haczykiem. Kto wie może udane występy i dobra atmosfera pod Smudą, czy możliwe niezłe wyniki skłonią Arka do przedłużenia kontraktu.
c) Gordan Bunoza -tu będzie najciężej. Bośniak jest w niezłym dla piłkarza wieku, nie jest tak przywiązany do Wisły jak Brożek czy Głowacki, wreszcie interesują się nim zagraniczne kluby. Niemniej działaj panie Jacku z pomocą Franza, który bardzo chce Gordana zatrzymać.

2. Warto przedłużyć.
a) Michał Miśkiewicz - wątpię by chciał odejść. Dostał szansę, jak dotychczas ją wykorzystuję, kokosów nie będzie oczekiwał. Myślę, iż zostanie w zespole
b) Paweł Stolarski - dużo zostało już tu napisane, mogą być problemy, ale Smuda chociaż nie w pierwszej jedenastce to regularnie daje szanse młodemu zawodnikowi. Pawła decyzja...

3. Walczą o kontrakt/ trzeba pomyśleć czy ich utrzymanie się opłaca.
a) Łukasz Garguła - niewątpliwie najlepsza runda w Wiśle. Nie wiadomo czy to jednorazowy wybryk na znanej w NBA zasadzie lepszej gry w tzw. contract-year, czy też możliwy powrót do formy z Bełchatowa. Nie wiadomo ile sobie także Łukasz zaśpiewa za nową umowę.
b) Patryk Małecki - rozchodzi się tu o finanse. Wiślak, serce do gry, ale w przypadku ewentualnej kosmicznej jak na Białą Gwiazdę kwoty, której mógłby zażądać trzeba się zastanowić.
c) Burdenski, Nalepa, Donald - po prostu muszą się pokazać z takiej strony, by klub chciał z nimi przedłużyć kontrakty.
Ostatnio edytowane przez forthy : 25.09.2013 o godz. 23:44.
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 25.09.2013, 23:24
Przecież Burliga ma chyba jeszcze 2 lata kontraktu bo podpiswyał rok temu na 3 lata.
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 25.09.2013, 23:44
Sugerowałem się transfermarktem, ale poszperałem dłużej i fakt ma do 2016.Edytowane.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów