|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Macie jakieś sprawdzone taktyki dla Wisły? FM14
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
4-4-2 lub 4-5-1
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
O gotowe taktyki mi chodzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Co za przyjemność granie na cudzej? Myśl, kombinuj ^^
O to w tej grze chodzi. Że w drodze do szkoły/uczelni/roboty myślisz, czy lepiej dać ofensywnych bocznych czy nie, jak bić stałe fragmenty. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie gram Portsmonth pierwszy sezon, i mam ogromny problem z kontuzjami. zatrudnilem lepszych fizjoterapeltow i zmniejszylem intensywnosc treningow ale nadal 1/3 skladu mecza kontuzje! co moge jeszcze zrobic?Obczailiscie juz talenty w 15?
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Ponawiam pytanie, macie jakieś sprawdzone taktyki, które sprawdzą się w Polsce? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przetrzymaj ten kryzys uzupełniając skład młodzikami z rezerw lub kup z wolnych transferow kogoś,jeśli chodzi o talenty z Fm15 nie mam pojęcia żadnego gdyż jeszcze nie posiadam FM-a :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie poratujcie mnie, mam FM- 15 wszystko jest ok po za tym że jak mecz włączam to mam pomarańczowe boisko i trybuny i nic nie widać ,jaki to błąd jak to usunąć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Mam pewien spory problem. Gram Wisłą, pierwszy sezon skończyłem na 5 miejscu, aczkolwiek wygrałem Puchar Polski, przez co gram w europejskich pucharach. Niestety, następny sezon przywitał mnie dość dziwnym kalendarzem, co widać na obrazku niżej...
![]() Jak sami widzicie, zaczynam już fazę grupową LE, a Ekstraklasa dalej się nie zaczęła! Zgłosiłem już skład, runda PP wylosowana, a ligi jak nie było tak nie ma... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oryginał czy crack?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Crack.
znakiznaki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Sprawdź czy inne polskie drużyny mają w terminarzu ekstraklasę. Jeżeli nie, to może wyłączyłeś Polską ligę? Chociaż nie wiem czy to możliwe jeśli prowadzisz Wisłę.
![]() Patrząc na pasek u góry widać twoje 5 miejsce w Gr. mistrzowskiej więc wygląda na to, że zwyczajnie nowy sezon się nie rozpoczął. Może na dniach dostaniesz nowy terminarz. Poszukaj w skrzynce z wiadomościami, przeważnie przed sezonem podają datę w której ukażą się terminy spotkań ligowych wraz z oceną bukmacherów na końcowe zwycięstwo. Daj znać bo wygląda to na ciekawy przypadek. ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
może nie dostałeś licencji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mała pomyłeczka, naturalnie mam oryginalną wersję gry, pomyliłem z FM 14
@bartuk1906, aż tak przesunęliby mi terminarz? Zagrałem już 2 mecze grupowe LE a o lidze dalej ani słowa... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ponawiam swój problem
Panowie poratujcie mnie, mam FM- 15 wszystko jest ok po za tym że jak mecz włączam to mam pomarańczowe boisko i trybuny i nic nie widać ,jaki to błąd jak to usunąć |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Tam powinni pomóc na 100% Ewentualnie daj w ustawieniach że chcesz oglądać mecz w 2d classic /klasyczny, bo coś z 3d nie bangla http://community.sigames.com/showthr...orange-and-red piszą że to dlatego że możesz mieć za słabą grafę albo nieaktualne sterowniki żeby odtwarzać mecze w 3D, zostaje Ci klasyczny widok w opcjach.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 05.01.2015 o godz. 14:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Działa to na zasadzie uzyskania dostępu do konta steam tej osoby i po zainstalowaniu - przejściu w tryb offline steama. Traci się wtedy możliwość gry online. Można normalnie grać offline. Nie ma żadnego zagrożenia utraty czegokolwiek. Ja tak zakupiłem i jestem zadowolony.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Pytanie kwesti taktycznej....
Gram w FMa 13, oczywiście Wisłą, strasznie denerwuje mnie, że podczas rozgrywania spotkań moi zawodnicy gdy dostaną piłkę trzymają ją tak długo aż przeciwnik podejdzie i w efekcie... zabierze piłkę. Jakoś mogę to ustawić by zawodnicy rozgrywali piłkę nie czekając aż przeciwnik podejdzie na 20cm do niego? Mam ustawione rzadką grę na czas i rzadką grę przy przeciwniku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Panowie czy karta graficzna do Fm 2015 typu Intel HD Graphics oczywiście zintegrowna
moze miec duży wpływ na gre
Ostatnio edytowane przez ZwrABG : 07.01.2015 o godz. 15:31.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wpływ? Na zintegrowanej karcie po prostu nie pograsz w trybie 3d, zostają klasyczne kulki.
Na przebieg rozgrywki nie ma to najmniejszego wpływu. Jeżeli chciałbyś grać na piracie możesz mieć spore problemy z "Crash dump" którego prawdopodobnie nie obejdziesz. ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja na integrze nie mam problemu żadnego, działa tryb 3d i żadnych crash dumpów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a jakie masz parametry kompa ?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to wiem że muszę grafikę kupić bo z integrowana nie działa w 3D
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej. Ostatnio odnowiłem sobie rozgrywkę w FMie 2011. Chciałbym pobrać dodatki graficzne (face'y, kitsy, loga etc), ale wszystkie linki na jakie natrafiłem dawno już wygasły. Posiada ktoś działający graphic pack do naszej Ekstraklasy? Byłbym niesamowicie wdzięczny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A zaglądałeś na cmrev? powinny pasować z 12,ale nie jestem pewny
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystkie linki z CMrev do 11ki wygasły, dwunastki nie szukałem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
mam kolego torrencika do dokładnie FM 11 z grafiką
jak coś to podaj maila, to Ci podeślę plik ![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś może, w której wersji FMa do wyjęcia w pierwszym sezonie był Yaya Sanogo z Auxerre? Pamiętam, że go wypożyczałem do Wisły, a w połowie sezonu oferowałem umowę, bo kończył mu się kontrakt. Wydaje mi się, że to FM 2011, ale nie jestem pewny.
|
|
|