|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
bo Boguś kiedyś myślał że na prowadzeniu klubu można zarobić a to jest nic innego jak hobby z lekką domieszką filantropii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Haitańczyk przy tej formie Bunozy i naszych skrzydłowych będzie raczej rywalizował o miejsce w pomocy. O ile go wreszcie zakontraktujemy. Może to jest ten pomocnik, o którym mówił Smuda
![]() Co do Piecha, to ja też nie widzę przejścia na 4-4-2. Za cienki mamy środek drugiej linii, a i Piechowi bliżej do charakterystyki Brożka niż Boguskiego. Nie wierzę też, że taki Piech odpuści tureckie dolary dla wiślackich złotówek i oglądania jak gra Brożek. Ze wszystkich rzuconych tutaj nazwisk najbardziej prawdopodobnie wygląda Smolarek, który może być zmiennikiem Brożka, ale można go też upchnąć gdzieś w drugiej linii. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
M.Jankowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
On mi pasował bardziej od Piecha. Co do nazwisk nikt nic nie wie. Czeski film...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jankowski dopiero co nie dogadał się z Belgami w sprawie kontraktu, a teraz niby dogada się z Wisłą? Nie mówiąc o tym, że Smagorowicz na pewno nie puści go za frytki. Belgowie podobno oferowali 250 tysięcy euro +20 % z następnego transferu. Zresztą z Zagłębiem nie mamy co rywalizować.
Nawet jeżeli Piech rozwiązałby kontrakt, to nie przyjdzie tu grać za 100 tyś euro. Traore, Stilic, czy Dudka to już w ogóle sci-fi. Smuda odpalił Smolarka z kadry po 2 miesiącach, także ten transfer też nie trzymałby się kupy. Obstawiam wariant Karheropa. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ostatnio zbłądziłem na TVN24, a tam tytuł: "Polscy lekkoatletyści zdobyli medale", czy coś w ten deseń. Nawet nie czytałem dalej, momentalnie wymiękłem... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ja myślę, że to będą bracia Mak w pakiecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie.
Z dotychczasowych przecieków wynika że w przypadku napastnika będzie to raczej dobrze znane nazwisko czyli raczej nie Mak .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A może tak Roger ?
"Znane" nazwisko - Tak. "Polak" - Tak. Pokłócony z Frankiem - Tak. Młodszy od Sobola - Tak. Bez kontraktu - TAK! Spełnia wszystkie wymagania. ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Skoro przewijał się temat Semira Stilica na forum i jest już na pewno nieaktualny to pomyślałem o Rogerze. Myślę, że bardzo różniących wymagań nie mieliby a naturalizowany Brazylijczyk byłby większym wzmocnieniem chodź wiadomo, iż było by to bardzo krótko terminowe myślenie. ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Znany, Polak i lubiany dodatkowo przez Franka jest T. Frankowski.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Frankowski - napastnik, Kałużny - pomocnik. To by się zgadzało.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
To zagadka transferów wydaje się być rozwikłana
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Smolarek lub Rasiak, ewentualnie Olisadebe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tylko Tata nie będzie miał z kim kiwać na mieście :( ciężkie czasy nawet dla kanarów nastały, co zrobisz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Fajnie, że Wilde-Donald Guerrier do nas dołączy. Bunoza na razie radzi sobie świetnie na lewej obronie, ale nie miał żadnego zmiennika na poziomie. Rywalizacja z Haitańczykiem może mu wyjść na dobre. Zresztą Donald może też grać na skrzydle i moim zdaniem, tam będzie wystawiany w razie kontuzji/zawieszenia Sarkiego lub Patryka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też mam taką nadzieję ,że Donald zostanie skrzydłowym.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
uskrzydleni donaldem, piękne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Na razie okienko udane
![]() Burdenski - ... (pomijając niektóre fakty) raczej słaby zawodnik ale poczekajmy Stjepanovic - Teoretycznie wzmocnienie choć na razie nic nie pokazał. Może wystrzeli jak Injac w Lechu po jakimś czasie Broziu - strzał w ''10'' Donald - dobry ruch, reprezentant, szybki, dobry techn. , może grać na skrzydle. transfer in plusJankowski jest kibicem ległej więc raczej bye bye , Piech niedawno kontrakt podpisał , Razack - kasa |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
A wiecie, ze donald jeszcze nie ma kontraktu? Mówicie jakby już był nasz, a nóż złamie nogę w sparingu i powiedzą mu "nara".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
a jak złamie nogę po podpisaniu kontraktu to co ? Będzie wzmocnieniem ?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
"Ostatnim zadaniem były uderzenia z toczącej się piłki. W trakcie tego ćwiczenia nienaganną techniką oraz dobrze ułożoną lewą stopą mógł pochwalić się właśnie Guerrier. Haitańczyk kilkakrotnie nie dał szans na obronę Mateuszowi Zającowi" - oficjalka
Zapowiada nam się kolejny niewypał. Rozmawiałem z "Kicem" i na wklejenie przeze mnie tego fragmentu odpowiedział krótko: "gówno prawda". Donald miał problemy z wstrzeleniem się w bramkę, znowu nas ktoś chyba w balona chce zrobić. Czyżby kolejny niewypał a'la Burdenski? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ruch z Legią bez ciśnień?
--- domin_czyzyny napisał(a):
Donaldzie z zielonego pólwyspu nie łam sobie nogi i podbijaj Europę!
Ostatnio edytowane przez Bóg Trybun (objawion) : 20.08.2013 o godz. 13:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Z drugiej strony zaś peany. Świetny zawodnik! Bunoza w końcu ma konkurencję! A jak nie to na skrzydło! Wreszcie dobry transfer! Może dajmy mu wystąpić chociaż w jednym spotkaniu? W tym momencie nie jest ani świetny, ani słaby. Jest nieznany i na ocenę za wcześnie.
Ostatnio edytowane przez filemon : 20.08.2013 o godz. 13:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ale Guerrier nie jest do końca nieznany. Gość grał w reprezentacji swojego kraju, w meczach, które całkiem niedawno można było oglądać.
Guerrier: - jest szybki - jest dynamiczny - warunki fizyczne, jak na obrońcę, ma niezbyt imponujące - umie groźnie zacentrować i strzelić, ale nie spodziewałbym się w tych elementach wysokiej powtarzalności Co do wyszkolenia, to raczej jest materiałem do rzeźbienia. Piłkarze z tamtego regionu rzadko kiedy mają dobre wyszkolenie - techniczne, taktyczne, często mają złe nawyki - vide Chavez, Diaz, Henriquez z Lecha też z początku był "dziki", jeśli się nie mylę. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|