|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
uwielbiam to forum, wczoraj ogólne podniecenie, nagle okazało się, że nasz klub ma znakomitą polityke transferową, a dzisiaj? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Jestem przekonany, że jeśli dojdzie dzisiaj do prezentacji nowych zawodników, to ślad po zrzędach zaginie |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak pisaliśmy na privie i powiedział,że za zwykły post dostał "czerwoną kartkę" i,że to jest żenada czy coś w tym stylu i powiedział,że już nie ma zamiaru tu pisać.Ja mu powiedziałem,że na w-o się pod niego ktoś podszywa a on na to,że to on.Teraz tam będzie pisał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No to nie żałujcie tylko zróbcie zrzutkę przed kościołem i podarujcie na rzecz transferów w Wiśle.
Wisła "nie śmierdzi" groszem, dlatego szuka możliwie najlepszych i najtańszych rozwiązań. Do kogo ty masz pretensję o taki stan rzeczy? Do Wisły? A ty myślisz człowieku, że Basałaj i spółka nie woleliby mieć budżetu rzędu 100 mln euro z czego 10 mln euro na transfery? Zejdź na ziemię, a swoje destrukcyjne marudzenie zamień w budującą, społeczną pomoc na rzecz Wisły np. robiąc Stowarzyszenie, którego członkowie wspieraliby finansowo budżet trasferowy naszego klubu. I taką formę zabicia wolnego czasu proponuję wszystkim płaczkom, pokemonom, dzieciom neo i innym, których nazw nie znam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
pewnie chodzi o tego zawodnika.Chorwat 21 lat środek obrony
http://www.transfermarkt.de/de/tomis...ler_46500.html ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Chciałbym,żeby to był on.Ale nie ma co dywagować,trzeba poczekać na rozwój sytuacji.Wierzę,że zarząd w przeciągu tygodnia miło nas zaskoczy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbymak mi napisał że nigdzie już się nie będzie udzielał więc koniec tematu Zbymaka...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to podobno ten... http://www.transfermarkt.de/de/ante-...ler_38010.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jeszcze Maci0s został
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a i ta nasz wspaniała łapanka sprzed roku pozbawiła nas mistrzostwa....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Milinković siedzi sobie w hoteliku i raz dziennie wyskakuje na trening do koszyc
Cieszmy się że utrzymuje formę, bo jak podpisze kontrakt to będzie w treningu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No szkoda,bo jego informacje były prawdziwe a nie tych pismaków
Ostatnio edytowane przez czera84 : 30.06.2010 o godz. 08:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ludzie, czy wy siebie czytacie?Nie jest wam wstyd pisać takie bzdury?
To forum niestety czyta pól piłkarskiej polski, wiec z łaski swojej pomyślcie zanim klikniecie przycisk "wyślij". Ra euforia, by zaraz podcinać sobie żyły, bo przegląd sportowy coś tam napisał. To jest ****a żenujące. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co to jest mln ojro? Pół tej kwoty już poszło na nowego bramkarza, a oni chcą pozyskać jeszcze 4 piłkarzy. Niech każdy z nich kosztuje nawet po te 400 tyś ojro to już masz chyba rekordową sumę około 2 mln ojro za transfery. Jednego widzę, że nie rozumiesz. Oszczędza ten, kto nie ma pieniążków, jeżeli Wisła robi oszczędności, to nie po to żeby Basałaj kupił sobie nową furę, tylko dlatego, że nie ma kasy i chociażby sie miał Basałaj do spółki z Wilczkiem i Kasperczakiem zesrać to i tak tej kasy nie będzie. A jeżeli Tobie mało i mało to jeszcze raz odsyłam Cię do ostatniego mojego posta i gwarantuje Ci, że swoim działaniem chociaż w jakimś procencie zniwelowałbyś problemy Wisły. Kusząca perspektywa nie? Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez Reser : 30.06.2010 o godz. 08:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale Ty jesteś ograniczony...najpierw się inwestuje żeby zarobić...każdy przedsiębiorca o tym wie...ale w Wiśle wiedzą lepiej. Zaoszczędzą te 2-3 mln a w pucharach ile mogą zarobić
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 30.06.2010 o godz. 08:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widzę, że masz trudności z prowadzeniem rzeczowej dyskusji bez obrażania drugiej strony, szkoda - ciężko ostatnio znaleźć osoby na poziomie, ale przez tyle lat idzie się przyzwyczaić do takiego stanu rzeczy na tym forum. A ja Ci jeszcze raz powiem - żeby móc zainwestować, trzeba mieć czym i dopiero wtedy można mówić o tych wszystkich rzeczach o których ty tak usilnie próbujesz wszystkich przekonać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
twój portal za to jak zwykle najlepszy ;-)
poczekajcie z tym wszystkim, bo tak naprawdę niektórzy działają tylko na szkodę klubu
Ostatnio edytowane przez Evil_ : 30.06.2010 o godz. 08:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
jedno jest pewne w składzie Koszyc i zdjęciu drużyny na nowy sezon Milinkovićia brak, więc mozna powiedzieć że rozmowy są naprawde zawansowane....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 30.06.2010 o godz. 09:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie tak napisałem?
Ująłem to ogólnie. Komentarze Zbymaka (vide "poinformowany") widziałem już nawet na jakichś dziwnych blogach Wisły, które mają kilka tygodni lub góra miesięcy działalności w internecie. I takie działanie uważam po prostu za niepoważne. I jeszcze jedno kolego Evil_. Uwierz mi, że mógłbym sporo publicznie pisać o tym kogo Wisła ma szansę sprowadzić w tym okienku transferowym, ale nie robię tego z bardzo prostego powodu - to może zaszkodzić w negocjacjach. A jeśli komuś zależy, żeby Wisła znów rosła w siłę, to powinien trzymać język za zębami i cieszyć się, że wszystko zmierza w dobrym kierunku. I naprawdę mnie nie podnieca, że mógłbym potem na portalu napisać "ALE PAMIĘTAJCIE, ŻE TO MY PIERWSI O TYM INFORMOWALIŚMY, A RESZTA CZERPAŁA INFORMACJE OD NAS!". Już z tego wyrosłem. |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie bądźcie cierpliwi...
To co napisał PS to bardzo naciągany artykuł... Rehabilitują sie za wczorajszy tekst, w którym poszli na całośc i dzisiaj studzą emocje... Normalna praktyka tej gazety... Co do Zbymaka to nie dostał bana tylko jakieś ostrzeżenie/ karę, sam mi pokazywał uzasadnienie... Nie dziwie się, że się wkurzyl, ale teraz to dla mnie sie przerodziło w paranoje... Jego wczorajsza działalnośc tylko przysporzy odsłon w-o, portalu z którego sam Zbymak wiele razy żartował... Może sobie nie zdaje z tego sprawy. Z drugiej strony to sa to jego informacje i robi z nimi co uważa, chyba trochę na złość TWSD... aha.. ktoś wspominał, że "chłopak ma teraz jazde, ze wszystkich wkręcił..." Po pierwsze to nie chłopak tylko dorosły facet.. Po drugie nikogo nie wkręcał... Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez maci0s : 30.06.2010 o godz. 09:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sprzedaż klubu odpada bo Cupiał nie chce. Szukanie sponsora - sponsor jest, Telefonika i pewnie tyle daje za miejsca na koszulkach jak każdy inny, którego byśmy znaleźli. Możliwości pozyskania dodakowych środków - nie wiem co przez to rozumiesz. Kredyty - takie już mamy u naszego właściciela - chyba starczy Mozliwośc kupienia piłkarza na raty - jasne istnieje taka opcja, tylko ile klubów jest w stanie teraz przystać na takie rozwiązanie? Każdego boli to co Ciebie, ale to że Wisełka nie ma teraz kasy to jest zbieranie plonów nieudolnego rządzenia klubem z kilku ostatnich lat. Rewolucje są bardzo kosztwone, a Wisła na to nie ma funduszy, jedyne na co pozostaje liczyć to na ewolucje, która sprawi, że z roku na rok Wisła odzyskiwać będzie swoją świetlność. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ano chce sie płakać chce, ale z drugiej strony jakby było cały czas różowo to byśmy wszyscy sie rozpieścili. Żadnego dopływu adrenaliny i wkur*ienia.. Żartuje oczywiścię Mam nadzieje, że tym razem zakończy sie to okno długo wyczekiwanym happy endem. Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak, a wczoraj Wisła była zajebista bo już był w niej Milinković i z niektórych źródeł prawy obrońca. Pokory i cierpliwości Jason. Tylko tym można coś osiągnąć.
PS to chłam, dawno przestałem go nabywać. Co to za argument że to największy i najlepszy dziennik sportowy? Żaden. PS: Na dobrej, WIELKIEJ WIŚLE jak kilka lat temu każdemu zależy, lecz teraz (jak i prawdopodobnie wtedy) kibice wiedzą, że to był kolos na glinianych nogach, bez żadnej infrastruktury. Teraz być może to się zmieni. Jeszcze raz- pokora i cierpliwość... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeszcze kilka lat temu moim codziennym rytuałem podczas wyjazdu wakacyjnego był zakup Przeglądu Sportowego. Wiadomo dostęp do bezpłatnego bezprzewodowego internetu był wtedy rzadkością dlatego trzeba było radzić sobię w inny sposób. To praktycznie jedyne momenty kiedy miałem styczność z tym dziennikiem. Powiem tak, nie ulega wątpliwości, że jest to największy polski dziennik o sporcie, ale jego wielkość na pewno nie jest budowana na treści w nim zawartej. Oni już 5 lat temu podczas mojego pobytu nad polskim morzem sprzedali Brożków do Sampdorii PS trzyma pewien poziom, jest to poziom odzwierciedlający całe dziennikarstwo sportowe w Polsce - bardziej dobitnie tego tłumaczyć chyba nie muszę ![]() Proponuję poczytać jakąś dobrą książkę, a za swoje źrdło informacji obrać oficjalne serwisy sportowe klubów. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Milinkovic wczoraj trenował z drugim zespołem Koszyc. Jak mówią Słowacy, kluby się dogadały (500 tys. euro odstępnego), Marko ma ważny kontrakt do 2011, a nie jak pisali niektórzy, możne przejść za darmo. Jedyna rzeczą, która wstrzymuje cały interes jest podobno sam Milinkovic, który domaga się wyższego wynagrodzenia. Dzisiaj powinno się wszystko wyjaśnić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Zupełnie odwrotnie zachowuje się agent Makinwy. Próbuje podbić cenę ot co. Ja jestem optymistą. Dobrze się dzieje w naszej Wiśle. ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem gdyby Milinkovic miał do nas przyjść to by już był. Ta historia podobna jest do niejakiego brazylijskiego snjapera Nei. Z klubem sie dogadaliśmy ale zawodnik dostał lepszą oferte kontraktową i tyle go w Wiśle widziano.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|