|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
amice potrzebny remis czyli jeżeli zagrają na remis to dostaną ostro w dupsko bo tak uczy historia....natomiast jeżeli zagrają otwarcie z zębem to też dostaną w dupsko albo wygrają, nie widze tutaj możliwości remisu...ale obstawiam jedenak opcję pierwszą bo to jednak POLSKA więc zagrają na remis i przegrają....
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Weźcie pod uwagę też to, że zwycięstwo Lecha Poznań dzisiaj przyniesie korzyści Polsce w rankingu...
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Włosi potrafili LM odpuszczać przykładając większą wagę do rozgrywek Serii A a co dopiero LE. Jak Lech zagra agresywnie to ma szanse na dobry wynik w tych warunkach pogodowych i na tej zlodowaciałej murawie. Dla nich to finał LM a dla Juve to kolejny mecz mimo wszystko z mniejszą presją niż ligowe starcia.
Ale przyznam, że bałbym się obstawiać bo jak już ktoś pisał może być każdy wynik. ![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Bedzie 2:1 lub 1:1 zobaczycie
Cos czuje ze Leszek sie sprezy, Juve troszke odpusci, pogoda jest jaka jest... Teraz Lech zwyciestwo lub remis, a ostatni mecz ligowy wtopa ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Też czuje 1:1 i to mimo -12 stopni u nas
Jednym i drugim bedzie sie chcialo biegac bo kto wytrzyma stanie przy takim ....zisku?Znikam na mecz, Marszalek patrz czy mgla bedzie bo masz to w zwyczaju ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
W teleexpresie mówili że wcale nie wiadomo czy mecz sie odbedzie
w/g przepisów uefa jezeli jest poniżej -15 *C to decyduje sedzia zawodów a w Poznaniu bedzie nim hiszpan wiec nie wiadomo co zadecyduje, w czasie meczu podobno temp. odczuwalna ma byc -30*C http://tvp.info/teleexpress/wideo/01122010-1635/3294159 4 minuta
Ostatnio edytowane przez Robek : 01.12.2010 o godz. 18:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak, na godzinę przed meczem nakażą wyjść 40 tyś ludziom ze stadionu, mediom powrócić do krajów, a piłkarzom żeby się przebrali w ciuchy prywatne. Tak jak z Manchesterem mieli odwołać, oczywiście że nie odwołają. Na Bułgarskiej znów będzie 40% turtystów i wiele ekip z różnych zakądków kraju. Kto im wróci pieniądze za przejazd, żarło, że nie wspomnę jaja z biletami przy takiej ilości osób? A to jest jeden z problemów. Za duże ryzyko skandalu i tego hiszpana choćby musieli to powieszą za jaja byle mecz się odbył. Wiem że z matką naturą nie wygrasz, ale takie odwołanie na 2 godziny przed meczem nie wchodzi w grę. Chyba że gra toczyłaby się na stadionie Piasta Gliwice, gdzie dwie drużyny z A-klasy rozgrywałyby sparing. Ten dach przypominający grzyb swoje robi, tam często nie ma czym oddychać, młga goni mgłę, para goni parę.
Przesłyszalem się czy babka w Polsacie powiedziała że POZnań* zagra z najlepszą drużyną świata Juventusem ?
Ostatnio edytowane przez CH. : 01.12.2010 o godz. 19:17.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
a właśnie, bo ja trochę nie w temacie, ocb z tą mgłą u nich w Poznaniu ? Tzn dlaczego jest ? Taka budowa stadionu / dachu ?
Czy jakiś problem z wentylacją jest ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
O 19.30 w europejskich pucharach gra polska druzyna i nazywa się ...Wisła Kraków (koszykówka). A Wy tu się jakąś Amiką zajmujecie i jej wyrobnikami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
" Włosi potrafili LM odpuszczać przykładając większą wagę do rozgrywek Serii A"
Hudy - ale pieprzysz w tym momencie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A co mnie to obchodzi ze mają w dupie?
To ich problem. Sam często stawiam u bukmachera często na puchar UEFA - wierz mi, czuje się bardzo wielką antypatię do niektóych klubów które były faworytami a dały dupy. Wynik idzie w świat (wraz ze wstydem), a pieniądze do kieszeni. Mimo wszystko uwazam ze Lech nie będzie miał łatwo w tym meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A ja coś czuję że ten balonik dzisiaj pęknie i będzie 0:2 ewntualnie 0:3
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ja wam mówę będzie 4:0 dla starej damy.
![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a ja Wam mówię, że będzie 2:1 dla Lecha.
Tylko z tego powodu, że w sanktuarium przy Bułgarskiej dzieją się cuda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
6-1 dla Juve!
3:0 do przerwy, i 20k ludzi pójdzie do domu, bo im zimno będzie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Wole zajmować się wyrobnikami z Poznania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest jakaś transmisja typu sopcast? Nie posiadam telewizora dodam.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
tu jest całkiem przyzwoicie: http://www.drhtv.com.pl/transmisja-158.html#
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Peszko z podciągniętymi rękawami mnie zniszczył
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mnie zniszczył trener Lecha z szalikiem swojego klubu "do góry nogami"
![]() swoja droga nie mogli tego meczu ustawic na godzine np.14? zawsze to trochę cieplej ![]() ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to jest dziwne. W lidze cioty a tu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
No i już prowadzą. Boisko takie, że efektem jest chaos, czyli to co lubią polskie zespoły.
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Rudnes niesamowity chłopak, przydałby się Wiśle. jest bezcenny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś ziemniaki cicho siedzą, jak na siebie to mizernie. PrzymrOZki...
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Poza tym to chyba Uefa odgórnie narzuca godzinę (?). Tak przy okazji, jak ma się sprawa z Arboledą i tym Perquis`ie ? Oby dwoje chcą dla nas grać, więc co jest ? Nie podaje się do informacji publicznej, że już poczyniono pewne kroki, żeby dać im nasze paszporty, czy Smuda chce ich jeszcze poobserwować ? ps. Maxior - obstawiłeś ten mecz na Juve czy to nie Ty ;-) ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Amica ten mecz wygra z prostego powodu: Największym zmartwieniem piłkarzy Juve jest to, żeby jak najszybciej wrócić do domu z tego koła podbiegunowego i o niczym innym nie myślą, a największym zmartwieniem sztabu Juve jest to, żeby żaden piłkarz nie zaliczył kontuzji albo zapalenia płuc. Oni mają gdzieś ten "pucharek" (tak o LE pisały włoskie media) i ważniejsze jest dla nich to, żeby się nie sforsować za mocno na ligę, którą traktują bardzo poważnie. Szkoda że Juventus nie może sprawdzić Amiki w normalnych warunkach atmosferycznych i na normalnej murawie, wtedy moglibyśmy coś napisać o rzeczywistej formie polskiej drużyny.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja też na pyry 1x + wynik całego meczu 2:1 , w 1 połowie 1:0 i na koniec 2:1.
No a resztę kuponów widziałeś, zresztą mamy swój temat na forum ;-) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|