The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2013, 18:42
Cytat:
Trener Białej Gwiazdy ma w głowie obraz swojej drużyny, wiedząc, kto wybiegnie ma murawę w rywalizacji o punkty przeciwko Górnikowi. „Nie ma znaków zapytania, bo nie mamy innej jedenastki. Resztę zespołu stanowi młodzież, która musi rosnąć i dokooptować do tej pierwszej drużyny” – tłumaczył.
Nie ma to jak zmotywować młodych zawodników.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 16.07.2013, 19:45
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Nie ma to jak zmotywować młodych zawodników.
Myślę że młodych zawodników powinien wystarczająco motywować skład naszej drużyny i naprawdę spora szansa by w trakcie sezonu przebić się najpierw do 18 a później do pierwszego składu .
Odpowiedz cytując
krakus
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 16.07.2013, 20:25
Tak, tylko pytanie czy potem ta młodzież obroni się umiejętnościami, nie w skali Wisły - bo to raczej nieduże wyzwanie teraz, tylko czy w skali Ekstraklasy (nawet jeżeli jest w niej sporo miernych piłkarzy, to jednak poziom motoryczny i taktyczny jest całkiem wysoki).
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.07.2013, 20:26
krakus napisał(a):Wyświetl post
Tak, tylko pytanie czy potem ta młodzież obroni się umiejętnościami, nie w skali Wisły - bo to raczej nieduże wyzwanie teraz, tylko czy w skali Ekstraklasy (nawet jeżeli jest w niej sporo miernych piłkarzy, to jednak poziom motoryczny i taktyczny jest całkiem wysoki).
Odpowiedź jest prosta - nie.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Stary 16.07.2013, 21:06
Romo pewnie jest już dogadany, skoro nadal jest w kadrze, a do tego gra z nazwiskiem na koszulce i wybranym numerem (91).
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.07.2013, 07:45
Cytat:
Nie wiadomo bowiem, czy uda się załatwić wszystkie formalności związane z pozwoleniem na pracę Stjepanovicia
Nie mam ....a pytań.
chłop jest 2 tygodnie, a oni jak zawsze są w dupie. Dlaczego w tym klubie pracują debile? Dlaczego nie słychac z innych klubow (szczególnie z innych lig) ze są problemy z zarejestorwaniem gracza. Rozumiem gracza z Afryki gdzie certyfikaty pisane są na bananach ale Macedonia to chyba nie leży koło Erytrei? WTF?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.07.2013, 08:16
Szprotson - to dlatego, że nie da się drukować certyfikatów z youtube'a
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 17.07.2013, 10:31
Smuda zawsze mial slaby start bo pilkarze nie mieli sil po przygotowaniach, ale potem jak inni byli przemeczeni to wtedy treningi procentowaly i Smuda wygrywal wytrzymalosciowo . Wierzmy ze mu sie uda
FRANEK SMUDA; CZYNI CUDA !
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 17.07.2013, 11:51
jest transfer!!

potwierdzone info...

mój siostrzeniec będzie grał w Wiśle!!
ma 12 lat... ma stypendium sportowe (od burmistrza swojej miejscowości rodzinnej), jest napastnikiem

jestem dumny... nie ma co
Odpowiedz cytując
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 17.07.2013, 12:22
wygryzie Boguskiego i Romo w tym roku czy jeszcze za słaby..?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.07.2013, 12:24
jak posmaruje to wygryzie
ale dopiero jak wejdzie w wiek zezwalający na grę
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.07.2013, 15:02
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Nie mam ....a pytań.
chłop jest 2 tygodnie, a oni jak zawsze są w dupie. Dlaczego w tym klubie pracują debile? Dlaczego nie słychac z innych klubow (szczególnie z innych lig) ze są problemy z zarejestorwaniem gracza. Rozumiem gracza z Afryki gdzie certyfikaty pisane są na bananach ale Macedonia to chyba nie leży koło Erytrei? WTF?
To wina Holendrów.
Że aż Ciebie samego zacytuję: myśl trochę!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.07.2013, 16:24
Ja nie wiem na co oni czekaja z Brozkiem i czemu nie wezma go np. na rok z opcja przedluzenia. To najprostsza sytuacja teraz. Facet jest wolny, wiadomo, ze cos soba reprezentuje, jest zwiazany z klubem i miastem.

Czy oni nie widza, ze sytuacja jest podbramkowa i kuriozalna ? To nie jest tak, ze jest kontuzjowany napastnik i niedlugo wroci, jest napastnik bez formy, jest ich za mało.. ....a tu nie ma w ogole gracza do ataku!! To jakis surrealizm obcy nawet okregowce.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 17.07.2013, 16:29
nesta napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem na co oni czekaja z Brozkiem i czemu nie wezma go np. na rok z opcja przedluzenia. To najprostsza sytuacja teraz. Facet jest wolny, wiadomo, ze cos soba reprezentuje, jest zwiazany z klubem i miastem.

Czy oni nie widza, ze sytuacja jest podbramkowa i kuriozalna ? To nie jest tak, ze jest kontuzjowany napastnik i niedlugo wroci, jest napastnik bez formy, jest ich za mało.. ....a tu nie ma w ogole gracza do ataku!! To jakis surrealizm obcy nawet okregowce.
A ja głupi myślałem, że za Sikorskim w Wiśle nigdy nie zatęsknię a tu proszę ZONK

Byłby on wielkim wzmocnieniem naszego zespołu
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.07.2013, 16:56
nesta nie stresuj się, przecież mamy napastnika: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=24517 będzie beka tak czy owak. Przyjdzie napastnik pewnie za 2-3 kolejki, bo w zarządzie już są ob....i po wynikach, zajmie mu pół rundy, żeby coś ogarnąć my w tym czasie będziemy obijani przez potęgi typu Podbeskidzie i Ruch... Normalnie parodia.
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.07.2013, 17:02
To jest jakaś żenada. Jak my możemy aspirować do CZEGOKOLWIEK, nie mając zawodnika, który miałby bezpośrednio przyczyniać się do strzelania bramek. To w końcu o te bramki w piłce nożnej chodzi. A Boguski jak strzeli 5 w rundzie to będzie jedna wielka euforia i szał ciał. Tu jest napadzior potrzebny na gwałt, aż się prosi żeby ściągnąć Brozia. Przynajmniej jego, chociaż jeszcze jeden by się przydał...
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez gypsy : 17.07.2013 o godz. 17:02.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 17.07.2013, 17:03
Brak kontraktu dla Pereza może świadczyć o jednym jednak zdecydowali się na zakontraktowanie normalnego napastnika i chyba nie jest od tego tak daleko
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 17.07.2013, 17:05
Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli. Jeżeli BC faktycznie miał się zgodzić na lepszego napastnika niż Romo, to może jego odprawienie to zwiastun jakiejś korzystniejszej dla nas transakcji.

Ostatnio za dużo wokół tej drużyny "może".
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Stary 17.07.2013, 17:06
W obecnej sytuacji wiele był dał za newsa na głównej: "Celin i Eduardo jednak wiślakami". Celin od początku wydawał mi się lepszy od Romo i nie chodzi mi tu wcale o zdobyte bramki. Natomiast Eduardo miał tzw. ciąg na bramkę, a do tego ma dopiero 20 lat. W sparingach wyglądał na gracza uniwersalnego, moim zdaniem przyzwoicie radził sobie w środku pomocy. Gorzej było na skrzydle, ale z drugiej strony z kim on miał tam pograć...

edit: Czekam na nowe posty dawida, nowego informatora na forum Na shoutboxie siał dziś zamęt, że Romo już podpisany...
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 17.07.2013, 17:06
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Brak kontraktu dla Pereza może świadczyć o jednym jednak zdecydowali się na zakontraktowanie normalnego napastnika i chyba nie jest od tego tak daleko
Gdyby nie te wsyztskie cyrki w Wiśle przez ostatni rok to też bym tak sądził ale jakoś wydaje mi się, że tą kadrą zagramy całą rundę jesienną.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.07.2013, 17:08
Bunoza może grac w ataku?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 17.07.2013, 17:11
Tominho napisał(a):Wyświetl post
W obecnej sytuacji wiele był dał za newsa na głównej: "Celin i Eduardo jednak wiślakami". Celin od początku wydawał mi się lepszy od Romo i nie chodzi mi tu wcale o zdobyte bramki. Natomiast Eduardo miał tzw. ciąg na bramkę, a do tego ma dopiero 20 lat. W sparingach wyglądał na gracza uniwersalnego, moim zdaniem przyzwoicie radził sobie w środku pomocy. Gorzej było na skrzydle, ale z drugiej strony z kim on miał tam pograć...
Dla mnie byli o wiele lepsi od Romo.

Ajax napisał(a):Wyświetl post
Gdyby nie te wsyztskie cyrki w Wiśle przez ostatni rok to też bym tak sądził ale jakoś wydaje mi się, że tą kadrą zagramy całą rundę jesienną.
Cóż. Nie gramy w pucharach, więc nie ma zbytniego pośpiechu. Smuda opowiadał w wywiadach, że w klubie bardzo serio traktują datę zamknięcia okienka transferowego 31 sierpnia.
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.07.2013, 17:16
Gorzej jeśli do 31 sierpnia przegramy 3 mecze, wtedy będzie na prawdę gorąco w klubie. Też liczę, że puknęli się w głowę i wyłożą jakąś kasę za napastnika, bo jest nieciekawie. Dodatkowo Boguski dalej kontuzja, najpewniej w piątek nie zagra, więc na dziś jest blada du*a....
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 17.07.2013, 17:31
Czyli już w pierwszej kolejce Smuda musi kombinować ze składem jako, że nasz jedyny pół-napastnik Boguski może nie zagrać z powodu kontuzji. W ataku będzie więc musiał zagrać Małecki albo Sarki. Ciekawe kto wypełni lukę na boku pomocy. Jeśli Stolarski to powstanie luka na prawej obronie. Tą lukę pewnie wypełni Jovanović, a lukę po nim na środku obrony Nalepa. I tak wkoło Macieju. A to dopiero pierwsza kolejka. Witaj sezonie 2013/14

PS. Zapomniałem na śmierć o Burlidze.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 17.07.2013, 17:34
Wyglada to nie ciekawie... jesli ktos sie spodziewa grupy mistrzowskiej w jesieni... jest niepoprawnym optymista..nie ,nie, Głupcem..walka o utrzymanie z nadzieja o utrzymanie...\
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 17.07.2013, 17:35
Arked napisał(a):Wyświetl post
PS. Zapomniałem na śmierć o Burlidze.
i słusznie. 12345 znaków
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.07.2013, 17:46
Także jestem zdania, że rezygnacja z Romo oznacza ruch w kierunku zatrudnienia jako takiego napadziora. Pytanie czy będą to chcieli zrobić w najbliższych dniach, czy spokojnie bez pośpiechu załatwią sprawę końcem sierpnia.
What's new?

Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.07.2013, 18:02
zgadzam się z opinią większości, że rezygnacja z Wenezuelczyka oznaczać może chęć zakontraktowania doświadczonego napastnika, mam tylko nadzieje, że nie będzie to pierwszy lepszy ogórek, a gość który coś znaczył w swoim klubie oraz całej lidze, ale to tylko takie moje mrzonki
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 17.07.2013, 18:10
kogokolwiek by nie zakontraktowali to na pierwszą kolejke nie mamy kadry. Nawet Stjepanovic nie zagra
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 17.07.2013, 18:11
Tylko jak my teraz mamy mieć do nich zaufanie . Przecież nie zakontraktują nie wiadomo kogo , przyjdzie facet nie przygotowany i co będziemy czekać kolejny miesiąc.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów