|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
To ja jednak chyba zlozylbym sie na Football Managera 2013 dla naszych w zarzadzie. Sam gram i innym polecam !
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Zwłaszcza, że Cantoro zdaje się to przyszedł z worek gruszek a Uche jabłek i czereśni ![]()
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...em-braga/frmhg
Tak wlasnie szukamy zdolnych pilkarzy... ale po co nam napastnik... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Już widzę tę euforię, jeśli Wisła zakontraktowałaby Grunta... Niczym nie wyróżniający się piłkarz, po poważnej kontuzji, w II ligowym Zagłębiu 6 meczów 0 goli. Diament!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Również o tym samym pomyślałem , a jak ten Grunt załapie się choć raz do kadry meczowej pierwszej drużyny Bragi to będzie dobrze bo przypuszczam że będzie rezerwowym w zespole rezerw .
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Ponadto nie tylko takich trzeba sprowadzać do klubu. My na razie grzebiemy dla odmiany w nigeryjskim śmietniku i wygrzebiemy 23 latka na papierze o wieku rzeczywistym 28 lat jako młodziaka ![]() Zdzisek Kapka ajeaoo ajeaoo Zdzisek Kapka ajeaoo ajeaoo i nic się nie zmienia.... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kolego - mówimy o II ligowym zawodniku, który jest po rekonstrukcji więzadeł... Powiedz mi jak skauci mieli go wypatrzyć jak On rok w piłkę nie grał? Ja rozumiem, że działania naszego klubu są ostatnimi czasy amatorskie, ale już czepianie się o takich "Gruntów" jest przesadą...
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Nie chodzi o konkretnie Grunta a o piłkarzy z niższych lig, którzy często mają jeszcze marne statystyki ale spory potencjał. Ilu takich w tym roku trafiło na testy do nas? Jak na razie 0. A nie oszukujmy się kasą nie śmierdzimy więc kogo tańszego chcemy znaleźć? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Piszę tylko konkretnie o Gruncie. Gdyby nie spryt Kołakowskiego i pewnie jakieś łączone interesy o chłopaku nikt by nie słyszał (bo i podstaw do "słyszenia" nie ma). Młode chłopaki co jakiś czas są testowane - tylko nie pod kątem pierwszej drużyny (dlatego o tym cisza).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ten Romo to żaden talent. Ja .......ę - nasz skauting nie potrafi zrozumieć, że aby rozwinąć młodzież potrzeba kilku dobrych piłkarzy, nie zaś samych marnych zawodników. Pan Bednarz się przejedzie na takim oszczędzaniu, bo moim zdaniem w tym wyszukiwaniu zawodników nie widać ani ładu ani składu.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Widziałeś go na żywo? Czy oceniasz go po zdjęciach i filmach na YT? Daj mu zagrać przynajmniej w dzisiejszym sparingu. Bednarz nie ma góry pieniędzy do wykorzystania. Była już o tym mowa. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I nieprawdą jest, że nie jesteśmy w stanie nikogo sensownego zakontraktować. Trzeba spojrzeć na perspektywę i kontraktować, a nie funkcjonować na zero. Trzydziestotysięczny stadion jest do zapełnienia. Oni nas mamią kryzysem, bo nie potrafią zapełnić tego stadionu, a to powinien być priorytet, co dałoby finalnie kwotę wyższą niż w chwili obecnej otrzymujemy z funkcjonowania stadionu. Rozwój marketingowy jest piekielnie ważny, przy obecnej marnej sytuacji naszego klubu. Nie dość, że pracują tutaj ludzie bez pasji i długofalowej wizji, to jeszcze są apodyktyczni, co przy ich braku racjonalnej oceny sytuacji, braku spekulacji nie doprowadzi nas do niczego dobrego. Niestety teraz w klub należało zainwestować. Nie inwestujemy = idziemy na pierwszą ligę. Aha - ja niby nie oceniam na żywo, a co robił Kapka i Bednarz? Oglądał Romo na testach w Helladzie Verona zapominając chyba przy tym, że tam grają lepsi grajkowie niż u nas w składzie, to po pierwsze, po drugie - przy tak cieńkim składzie, jakim obecnie dysponujemy żaden dobry piłkarz nie wyjdzie z klubu i na nim nie zarobimy, a kasa podobno jest ważna. Pan Bednarz patrzy na klub bez perspektywy czasowej, a wykonywanie funkcji księgowego może pełnić każdy księgowy w tym kraju.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 06.07.2013 o godz. 12:33.
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Podkreślę pytanie bo widzę, że nie zauważyłeś. Widziałeś go na żywo? Czy oceniasz go po zdjęciach i filmach na YT? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest odpowiedź zawarta w tekście, przeczytaj uważnie.
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Ale za co mamy kontraktować nowych, znanych zawodników? Skoro klubowa kasa praktycznie świeci pustkami i zmuszeni jesteśmy do szukania zawodników z kartą na ręku lub takich, którzy są w stanie rozwiązać kontrakt z obecnym klubem lub ostatecznie kwotowa odstępnego nie jest zbyt wygórowana. Zmuszeni jesteśmy również do testowania/kontraktowania zawodników którzy na kwotę 25 tys spadną z krzesła( nie ze śmiechu) bo taka jest prawda. Zawodnik został zaproszony na testy aby na żywo można było ocenić jego umiejętności, nie chce mi się wierzyć w to, że po wpadce zz Rumunem klub ściągałby na testy kogoś, kto nie był wcześniej obserwowany przez kogoś z działu skautingu. --- Owszem działania marketingowe są ważne, ale powiedzmy sobie szczerze. Nawet jakby zaproponowali bilety za 5 złotych to stadion nie zapełniłby się w 25 tysiącach. Nie ma wyniku sportowego, nie ma wyniku na trybunach - co jednak nie zwalania marketingu z nic nie robienia. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na szczescie Romo nie ma filmikow na youtube (przynajmniej ja nie znalazłem) wiec trzeba było jechac i go ogladac wiec tym bardziej tak jak piszesz trzeba dac mu szanse w sparingu. On nie musial przynajmniej fałszowac swojego CV
|
|
|
|
Guest
|
|
wis.la/gh8de Pojechali albo i nie. Ale coż... trzeba zobaczyć co jest wart. Oby był jak najlepszy. |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Spokolokoełrokoko : 06.07.2013 o godz. 13:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Odpowiedź chyba oczywista. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Akcje marketingową u nas buduje się wizerunkiem..Smudy !? Co to ma być, ..jakaś szopka !?. Jeśli mamy skromne możliwości finansowe, to powinniśmy uderzać w nutę "wiślacko-patriotyczną", na czele akcji marketingowej powinni być znani wiślacy, a trochę się ich w historii nazbierało, wraz z młodymi chłopakami którzy w wyniku kryzysu, raczej z przypadku przebijają się do pierwszego składu .. A tymczasem ze starej gwardii to Sobolewski wywalony, Kosowski też, o młodych cisza, mimo mojego gorącego zainteresowania Wisłą nic o naszych młodych wilczkach nie czytałem , ani nie słyszałem ponad podstawowe informacje statystyczne.. Kto niby ma zapełnić stadion ..Burdenski ?!? Nawet pokazani w mediach Małecki, Głowacki wraz z jakimś spektakularnym transferem mogli by dużo w tym względzie dobrego zrobić. A gdy pisze o spektakularnym transferze to nie znaczy że za dużą kasę, ot Brożek Paweł choćby, sportowo niewiadoma, ale zawsze przyciągnąłby na stadion dodatkowych kibiców, poza tym znak Białej Gwiazdy z hasłem powrotu do wiślackich korzeni , a tu ..Smuda i .. Burdenski. PS. Nie widzę Wisły w I lidze, tak czarno rzeczywistości nie oceniam, ale ten marazm, mnie zwyczajnie smuci. Powinny być transfery, tak uzasadnione sportowo, jak i marketingowo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Raz: "Był obserwowany na żywo przez przedstawiciela Wisły w sparingu, w którym testował go Hellas Werona." Dwa: ''W czerwcu brałem udział w turnieju w Chorwacji, gdzie obserwował mnie jeden z przedstawicieli Wisły. To dlatego się ze mną skontaktowali - twierdzi Romo'' Więc jak to jest z tą oczywistą odpowiedzią? Bo jakoś mija się z Twoją. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|

|
||||||
![]() |
|
|