|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Ponoć pół roku temu się nim interesowaliśmy , i Regensburg smudy też nim się interesował w tym czasie.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
O ja pier***olę. Smuda dał do pieca nieźle:
Smuda napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sytuacja wyglada dramatycznie.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podobno student zaprezentował się korzystnie i podpisze kontrakt...
PS. info telefoniczne ![]() ![]()
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
A ja będę się starał bardziej i przez kilka miesięcy trenowałęm w trampkarzach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
załatwcie mi testy w Wiśle, mam 22 lata, jestem bardzo szybki, lubię grać na prawym albo lewym skrzydle.
Jestem prawonożny około 178 cm wzrostu, trenowałem kiedyś w Zniczu Pruszków i GKP Targówek raptem kilka dni ale zawsze coś! Pomożecie? Dla Wisły mogę grać nawet za darmo, dałbym z siebie wszystko! |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
@Franeklowcabramek ładnie to tak Warszawiak w Wiśle?
BTW. Ja też mogę grać, nigdy nie trenowałem piłki ale trenuje sport walki może to się do czegoś przyda mogę grać jak on: http://www.youtube.com/watch?feature...5u129Q0#at=136. ![]()
" STFU may stand for:
Shut The Fuck Up, a vulgar form of Shut up used as Internet slang." -wikipedia |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Są jeszcze tylko dwa problemy: - jesteś (zapewne) Polakiem - nie masz menedżera ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ładnie ładnie, jak Surma mógł z Wisły do Legii przejść to czemu Warszawiak nie może zagrać dla Wisły?
Warszawiak nie znaczy, że kibicuje Legii czy Polonii, właśnie dzięki ojcu kibicuje Wiśle |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
1. Poczucie humoru, 2. Student - pewnie może być wieczorowy albo zaoczny, 3. Doświadczenie w pracy w parku rozrywki no ewentualnie w jakimś aquaparku. Dodatkowym atutem będzie zapewne udział w Idolu lub ewentualnie Gwiazdy Tańczą na lodzie, o Tap Madl nie wspominając. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
albo piłka albo studia ja tego nie pogodzę
poczucie humoru mam zajebiste. Pomóżcie mi Jestem dokładnie spod Warszawy z miejscowosci nie należacej do stolicy ![]() Menedzera zawsze mozna jakiegos poudawac
Ostatnio edytowane przez Franeklowcabramek : 27.06.2013 o godz. 14:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mamy kłopot z napastnikami..
Mam ciekawego gościa, co prawda nie jest to typowa 9 - bardziej coś w stylu Boguskiego. Szybki, zwrotny, dobry do gry kombinacyjnej. Idealny do gry z kontry, ewentualnie do wybijania piłki na pałę. Zawsze coś przejmie i ukłuje. Zgodzi się grać za marne pieniądze. Wychowanek KS Bieszczady. Tą rundę spędził na wypożyczeniu w KS Wieczysta Kraków. W 10 meczach zdobył 9 bramek i zanotował również 4 asysty. Tylko trza się chyba dogadać z Bieszczadami - ale dużo chcieć nie będą bo za pół roku będzie do wzięcia za darmo. Obecnie w związku ze spadkiem Wieczystej i końcem wypożyczenia będzie się prawdopodobnie rozglądał za nowym klubem. Zdzisiek! Pisz prędko na priv! Dam Ci namiary! Bo Cię Proszowianka ubiegnie! Ponoć jest w kręgu ich zainteresowań! Jednym Boguskim i ewentualnie Małeckim w ataku całej ligi nie zagramy.. ![]()
"Nie zawsze mamy wiarę - aby uwierzyć..
Nie zawsze jest nadzieja, że coś się jednak spełni.. Ale prowadzi nas siła, z którą idziemy przed siebie.. Nic nas nigdy nie zatrzyma na ziemi ani w niebie!!" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zastanawiam się czy dzisiejszy brak podań do 'turysty' był spowodowany inicjatywą zespołu czy tez było przykazanie 'od góry'. Zdecydowanie bardziej prawdopodobna wydaje mi się ta druga opcja.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Od "góry"? Wtedy w ogóle nie wszedłby na boisko.
Nasi kopacze zobaczyli, że to amator, więc bali się mu podawać, żeby nie stracił piłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Mnie się jednak dalej wydaje że Rumun został do końca na testach i wyszedł na sparing tylko po to aby psów nie wieszać na 'królu YouTube'a'. Aby nie pogarszać sytuacji w mediach ekipa dostała szlaban na wszelakie podania do turysty - miał jedynie wybiec i pobiegać do końca meczu, co mu i tak, sądząc po relacji, koślawo wyszło. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Szkoda, że jedzie do domu, teraz menedżer mu wpisze na Wikipedii, że pół sezonu grał u nas. Zdjęcia są? Są. Może stał z telefonem i nagrywał, to będzie dopiero z tego Oscarowy montaż, jak braknie materiału to najwyżej doklei kogoś z Widzewa albo Liverpoolu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Watts - dobrze napisane
Z Kapką w roli dyrektora sportowego nic dobrego nas nie może spotkać... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
|
A może kolega FRYZJER szepnął by słówko tam gdzie trzeba? Oczywiście bez przypału, wystarczy grupa mistrzowska.
Ja skromnie wysunę swoją kandydaturę. Pozycjas na boisku - wolny elektron. Doskonały zmiennik i eliminator. Specjalista od gry na czas i taktycznych fauli. Gdy wymaga tego sytuacja, potrafię .......nąć swojaka lub sprokurować jedenastkę. Szanuję i cenię swoje umiejętności dlatego testy czy gra za szampana nie wchodzi w rachubę... Dewiza: Piłka przejdzie, zawodnik nigdy!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.06.2013 o godz. 16:16.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie zaglądałem tu przez 2 tygodnie, i chyba nie żałuję...
Zastanawiam się jakim cudem dostaliśmy licencje... ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Smuda napisał(a):
Słyszałem o tym wszystkim. Ale to nie jest tak, że to nie jest piłkarz, tylko jakiś murarz albo piekarz - broni Oproiescu Smuda i przekonuje, że i tak da szansę piłkarzowi. - Wie pan, jaką mamy sytuację kadrową. Muszę kogoś znaleźć. Sprawdzę każdego, kogo ktoś mi poleci - podkreśla. Wzruszająca lojalność wobec kolegi Zdzisława i tzw. klubu. Z drugiej strony w robieniu z siebie durnia nie ma sobie równych.
Ostatnio edytowane przez arti : 27.06.2013 o godz. 17:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Porównajcie sobie Sorina i Murawskiego.
![]() ![]() Przynajmniej wyglądał jak zawodowy piłkarz |
|