|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tak szczerze to on sie już sam zamotał , i nie wie co mówi.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kosa i Żurawski w większości swoich wypowiedzi podkreślają, że 'ich' Wisła zwyciężała by w dzisiejszej lidze bez problemu, a każdy dobry występ Białej Gwiazdy zakończony pozytywnym wynikiem jest dziełem przypadku, a raczej słabej gry rywala... wręcz beznadziejnej. Trzeba się z tym pogodzić. Obaj panowie nie potrafili wprowadzić Wisły do LM, wyszedł im w pucharach jeden sezon (dzięki chłopaki, było pięknie) i dlatego ich boli, że oni jako 'legendy' z 'wielkiej Wisły', która wygrywała w słabej lidze 4-5:0 nie awansowali, a Wisła rzemieślników i kilku indywidualności Maaskanta ma ogromną szanse to zrobić... Drugą rzeczą, której nie mogą przełknąć to ilość zagranicznych piłkarzy... chcieli by za nich, a nie zauważają wyraźnej przewagi naszych zawodników nad nimi (w aktualnej formie/wieku). Mogliby posypać głowy popiołem i realnie oceniać potencjał Wisły, jej piłkarzy i trenera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
wonski_eNHa - dokladnie mysle tak jak Ty,nic dodac nic ujac
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja tam nic złego w ich wypowiedziach nie widzę Wy to każde krytyczne zdanie jakoś dziwnie bierzecie do siebie... Cytat:
na tym polega typowanie, że podaje się wynik na czuja, a nie, że się wie
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 22.08.2011 o godz. 09:26.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wiem, przeciez sie nie napinam. Powiedzial, ze Apoel wygra 2-0 wiec zazartowalem, ze skoro tak dobrze jest poinformowany to moze o innych rzeczach tez wie (ale chyba tego zartu nie załapałes)
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 21.08.2011 o godz. 20:31.
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
powiedział ze APOEL wygra 2:0...czyli kibicuje cypryjczykom jakby kibicował Wisle powiedzial by ze wygramy 1:0i to Wisla bedzie w LM..temu z Legii sie nie dziwie ze takie rzeczy wygaduje ale ze były Wiślak, ktory tak naprawde najlepsze czasy pod wzgledem pilkarskim mial w naszym klubie to dla mnie lekkie zaskoczenie aczkolwiek ma do tego calkowite prawo....co nie znaczy ze mamy to tolerowac na przyszlosci u mnie Kosa jest wyoutowany i zawsze gdyby mu przyszlo przyjsc na R22 powinien dostac miejscowke w sektorze dla gosci...co to ma byc , to jest sport to jest rywalizacja albo sie kibicuje tym albo tamtym...licze ze tym razem nie bedziemy klepac po plecach tylko kopniemy w dupe i obiektywizm nie ma tu nic do rzeczy...bo zaden z kibicow Bialej Gwiazdy przed jutrzejszym spotkaniem nawet Ci najbardziej obiektywni nie mowią ze wygra przeciwnik...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kosowski na prawdę powinien się już zatkać bo odkąd wrócił do Polski robi z siebie totalnego pajaca w mediach.
http://www.weszlo.com/news/7615-Zebr..._nabiegalismy_ http://www.weszlo.com/news/7601-Kosa...ales_w_Anglii_ ![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam gdzieś krytykę kosy gmocha i wszystkich którzy mówią, że Wisła przegra a co będzie(wiadomo, że będzie
)awansujemy do LM ? co wtedy powie Kosa i Gmoch? awansowali fuksem?![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I juz bzdury wygaduje bo APOEL nie byl lepszym zespolem. Posiadanie pilki tylko i wylacznie mial lepsze od Nas - nic wiecej. Niech sie Kosowski Bełchatowem zajmie a nie Wisla i Apoelem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wszystko pięknie i fajnie ale po co się tak głowić Nad wypowiedziami osób, które na ten moment w żaden sposób nie są związanie z Wisła lub nawet nie były?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Może i Kosa chciałby Wisłę w LM ale ja sądzę , że facet ma żal do klubu , że go nie zatrudnili po powrocie do Polski .Dodatkowo te jego wypowiedzi jeszcze przed pierwszymi meczami eliminacji LM , że dzisiejsza Wisła jest najsłabszą w erze Cupiała .Jestem nawet w stanie uwierzyć , że awans Apoelu jest mu na rękę bo w przeciwnym razie okaże się , że ta niby najsłabsza Wisła wreszcie awansowała do LM a inne składy naszpikowane "gwiazdami" w eliminacjach LM serwowały nam kompromitujące klęski .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
![]() ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A czemu to Kosowski ma mieć żal do klubu?Zalega mu z kasą czy jak?Żal za to,że się wypromował ,że miał szanse na to grając w Wiśle?O co chodzi. Wielki grajek,któremu wszyscy na złość robili i nie poznali się na jego "talencie".
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dziś w rama III Rundy Krakowskiego Pucharu Polski Oldboje Wisły pokonali na wyjeździe Słomniczankę Słomniki 2:1
Skład : Wisła: Łaciak - Cleber, Nawrocki, Bukalski (68' Kusto), Kowalik, Kulawik (70' Kuźba), Szymkowiak, Janik (87' Włodarz), Marzec, Kmiecik (46' Węgrzyn), Goł Gole: Gołoś , Marzec Byłem , widziałem. Mecz nawet dobry . Wiślacy grali bardzo uważnie w obronie , gdy wywalczyli piłkę spokojnie ją rozgrywali. Pierwsza bramka to przepiękne prostopadłe podanie Szymka z własnej połowy do Konrada , ten był szybszy niż obrońca , minął bramkarza i strzelił. Druga to przyjęcie piłki na 20m przez Marca , strzał w okienko. Bramka dla Słomnik padła to miękkiej wrzutce w pole karne gdzie zawodnik został bez krycia i po strzale głową pokonał Łaciaka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
hehe, jeszcze przyjdzie nam grać za rok w PP z Oldboyami Wisły
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co robą w tej drużynie Ci, którzy 20 czerwca 1993 roku sprzedali Wisłę na rzecz Legii (0:6 po totalnym daniu dupy - dla przypomnienia Wislakom urodzonym 20 lat temu i później)?
Co robi ta łajza Łaciak, który najpierw wielce kreował się na hool'sa Wisły, po czym jak zabrały się za niego żydy to zmarszczył tolanie dupę bijąc nawet z żydami z ekipy blaty ... Co robi Węgrzyn wyciągający Cracovię z III ligi do I ? |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Kamil Kosowski wrócił do Polski po Cypryjskich wojażach, w Bełchatowie wg źródeł internetowych ma kontrakt w granicach 100 tys. euro, ciekawe czy dlaej uważa, że to za mało na frytki/pampersy Od Wisły zażądałby conajmniej 2 razy więcej, więc jego żałosne wypowiedzi tylko pogrążają go w moich oczach, bo swego czasu piłkarzem był przednim, ale rozmienił swój talent na coraz większe drobne. PS a wjakim języku z nimi porozmawiał, bo wywiad po angielsku udzielony przez kośe obśmiało już weszło..... Powód: PS
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 23.08.2011 o godz. 10:52.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wypowiedź Kosy na temat meczu apoel-wisła:
http://sport.interia.pl/raport/wisla...ia-dla,1684427, jak chorągiewka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mówił że przewiduje awans Apoelu, nie że im kibicuje. Nie ma sprzeczności.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Owszem, ale czy nie zauważyliście, że chce się w ten sposób "odkupić" u nas, kibiców. Dlatego śmieszy mnie wywiad, w którym nagle AŻ TAK "słodzi" całej Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby "słodził", to by powiedział, że rozjedziemy APOEL. Jak na razie nie powiedział nic sprzecznego - uznaje, że obecna Wisła jest słaba i w pewien sposób ma rację, bo mamy szansę na LM, gdyż gramy z APOEL-em, nie z Barceloną czy Realem - na które trafiała ta "mocna" Wisła.
Druga sprawa, jemu ewidentnie nie było po drodze z Cupiałem, szacunek i może nawet część serca wiślackiego, ale to wszystko kończyło się jeśli przychodziło do biznesu. Jakby jednak nie patrzeć, te pół rundy, które praktycznie zapewniło nam mistrzostwo i jak wiele radości, bo gra radowała oko, przegrał u nas za 7 tys. miesięcznie. Stąd znając jego "finansowe" akcje - czyli niemal w każdym klubie jakaś wojenka, wliczając K'lautern, mógł kiedyś przez niego przemówić żal. W konfrontacji z Cypryjczykami jak dla mnie - po prostu jasno stawia sprawę, piłkarsko lepszy APOEL, w sercu Wisła. Nie "słodzi", mówi racjonalnie i może nawet prawdziwie. Dla kolegi wyżej są tylko dwie opcje: 1) Kosowski za APOEL-em - skandal, judasz, obciąć mu cohones, 2) Kosowski za Wisłą - "słodzenie" itd. Niby po co ma słodzić? Co angaż chce tu dostać? Na cholerę mu "odkupienie" u nas? Sprawa jest jasna, był - grał nieźle, za to szacunek - ale kiedyś poszedł za kasą (co się jednak Wiśle zwróciło w pewien sposób), a za drugim razem pokłócił się o kasę. Czy to z głupoty, czy z głupoty Cupiała - mniejsza z tym. Fakt, faktem - w Wiśle był sobie taki piłkarz jak Kamil Kosowski, trochę dobrego dzięki niemu przeżyliśmy, on trochę dobrego zyskał dzięki nam, zatem ucinając - neutralny piłkarz i fajnie, że czasem pomyśli i powie coś dobrego o Wiśle, zamiast obrazić się i kibicować Cypryjczykom. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
zgadzam się z całą wypowiedzią kolegi , z tym że Kosa to nie tyle neutralny piłkarz co wieloletni kapitan Wisły . Przypomnicie sobie kto ciągnął Wisłę do boju z opaską kapitańską w legendarnych juz spotkaniach z Schalke czy Parmą . Jak już pisałem wcześniej . Kosa tonuje nastroje , być może chce nawet wprowadzić troche pychy do zespołu APOELU . Gość jest już sporo po 30-stce i podchodzi do wielu spraw mniej emocjonalnie niż kibice na forum . Oleju w głowie przypuszczam że też ma więcej niż jego w większości małoletni krytykanci . Wszystko to w myśl że lepiej się pozytywnie zaskoczyć , niż negatywnie rozczarować . Przydało by się to większości kibiców Wisły , bo nie ulega wątpliwości że każdy inny wynik niż nasz awans będzie na forum traktowany jak śmierć kogoś bliskiego . Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać ...
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.08.2011 o godz. 15:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wypowiedź Iwana na temat wczorajszego meczu:
Cytat:
|