|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak nie odbija się a w zeszłym sezonie.. Jop pięknie w okienko zapakował przecież
![]() hehe![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nic tylko pogratulować Lechowi. Fartem, nie fartem ale wygrali. Pozostaje czekać na takie emocje na Wiśle, oby już w przyszłym lecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Teraz nie ma za transmisje kasy. Kasa za bilety i co kupia Tshimbambe Sponsorzy - fakt ale znow problem co z kasa zrobic Kibice - na lidze pyta Gdyby byli liderem to bym sie martwił. Teraz jak nie zdobeda mistrza a nie zdobeda to sie o nic nie martwie, a nawet sie ciesze bo to Wisle nie zaszkodzi a pomoze ![]() Tylko niech Wisła się ogarnie ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
żal pyry wygrały
Ale fajny mecz jak chcą to potrafią grać. Oby więcej taki meczy. Pozrdo dla lecha<ale tylko w lidze europejskiej> nie ma się czym przejmować że wygrali z nami 4:1 hihi skoro City przegrało 3:1![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Z tym fartem to ja tak to widze, ze w koncu jakas druzyna zaczela w Pl strzelac z dystansu czesciej niz kilka razy na runde i jak im zaczelo wpadac to jest wielkie wooow fart jak chuu.. itd
![]() Ludzie sa nieprzyzwyczajeni do tego typu sytuacji. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szczęsciu trzeba pomóc: dośrodkowanie Kriwca gdy padła 2 bramka dla Amici bardzo dobre.Teraz odpowdzcie sobie na pytanie: Widzicie takie dośrodkowanie w wykonaniu naszych piłkarzy? Ja widzę tylko wyje***ie piłki w trybuny przez Małeckiego lub innego grajka.Arboleda: może i jest symulantem itp itd ale jest to bardzo solidny obrońca.A zapomniałem przecież Bunoza jest zajebisty.Cegiełka po ciegiełce Amica jest budowana na solidny klub.A my ? używamy piasku który ni huja nie lepi i wszystko jest rozpier****ne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Oj Orzeu nie sądziłem ze taki stary wyjadacz jak ty, przez swoja niezłomną nienawiść prawie tak dużą do Lecha jak moja, będzie zaślepiony tak, iż nie zauważy że to jest WYPRACOWANA konsekwencja, a NIE SZCZĘŚCIE... Pozdro Stary
Ostatnio edytowane przez Wsciekly Pies : 04.11.2010 o godz. 21:31.
![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wy się z Lecha śmiejecie. Lech to potęga jest przecież. Wygrali Nami, tera z Manem City, trenera z Hiszpanii mają, najlepszych zawodników, najwspanialszą widownie w Polsce*, najpiękniejszy stadion i w ogóle. Cała ekstraklasa powinna być zachwycona, że taki klub mamy...
* - widownia Know How. ALe tak na poważnie to gratulacje dla nich, wygrali z City - niech się cieszą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no własnie lepiej mieć jak Lech niż nie mieć jak Wisła. Masz kase możesz zrobić wszystko, kupić gracza, zainwestować w młodzież, zrobić zaplecze treningowe. Lecha może na to wszystko za niedługo stać, a nasdobra kupili Tshibambe jak narazie nie wypał. ale skąd wiesz czy w zimie nie kupią jakiegoś młodziana za 1-2mln euro który będzie strzelał w sezonie 20 goli plus bramki w europie Kibice pyta ja o mistrzostwie nie mówie narazie wszystko się może zdarzyć ale trzebas troche logicznie czasami pomyśleć no własnie niech Wisła się ogarnie, tylko że Wisła już się ogarnia od ładnych kilku sezonów i jakoś nie wychodzi jak narazie w zupełności
Ostatnio edytowane przez wiertar : 04.11.2010 o godz. 21:36.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Strzelają grają mają obronę....
Ale drużyna mądrze budowana !!!!... U nas nie ma słowa ogarnąć się bo u nas nic nie funkcjonuje !!!! taka prawda........... My jesteśmy w innym piłkarskim świecie z tym co mamy !!! i proste pytanie jest czy ktoś wierzy że z tym składem można tak zagrać w europie z konkretną drużyną bo ja nie wierze !!!! Szkoda żal żal i tyle zostaje |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ToTylkoJa, dobrze, że legia ostatnio z kimś wygrała w pucharach. hahaha.
Ogólnie to pyta. Okaże się, że wyjdą z grupy zrobią takie transfery, że będzie nam ciężko nadążyć za nimi. Tego się obawiam. A co do meczu to Manchester pokazał profesjonalizm. Wystawił drugi skład i ma teraz wafla, a nie 3 ptk z ogórkami. ![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no właśnie niech się cieszą mają swoje 5 minut my też mieliśmy kiedyś i cieszyliśmy się z tego..
a my cóż spójrzmy na swoje podwórko i postaramy się jakoś wycisnąć ile sie da z tego co mamy.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Jeśli Amica awansuje z pierwszego miejsca to wtedy będą mogli trafić na drużyny z 2 miejsc innych grup ? czy może o rozstawieniu decyduje ranking UEFA ?
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Kapitalny wynik.
Fuksem sie nie strzela 3 goli. Grali i zasluzyli. Brawo! Gratulacje dla Bakero. Cudowny debiut. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam,
Przede wszystkim trzeba pogratulować zwycięstwa Lechowi. Pomimo lokalnych animozji lepiej oglądać polską drużynę wygrywającą z takim Manchesterem City niż dostającą baty od jakiś wynalazków z Kaukazu czy Azji Środkowej. Wszystko pięknie , na pewno nie można powiedzieć ,że Lech wygrał fartem . Grali dobrze i wynik jest tego rezultatem. Niestety nasz klub Wisła Kraków jest obecnie "100 lat" za Poznaniakami. Niestety ale nasz okres prosperity został roztrwoniony. Z resztą każdy dobrze wie jakie zarazy nas toczą od lat. Co do samego Lecha to pytanie tylko jak sobie z nowymi możliwościami poradzą. Oby się uczyli na błędach Wisły. Swoją drogą 5 mln złotych z jednego meczu za bilety... "fajnie , naprawdę fajnie" jak mawia klasyk. PS. Bakero chyba sam sobą był zaskoczony bo po trzeciej bramce dla Lecha zupełnie odleciał... "nie znałem swojego męstwa" jak mawiał Zagłoba...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 04.11.2010 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
I tak skończy się tym, że Juventus Salbzurg i Juventus im dokopią ![]() ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ciekawe co teraz pokażą w meczu z Ruchem. Jeżeli dostaną kolejny wpi**dol w lidze to raczej wyżej niż 10 miejsce na koniec rundy nie podskoczą. A jeżeli awansują z grupy to na wiosnę też niczego w lidze nie ugrają. Wystarczy przypomnieć sobie sezon 08/09 kiedy to w przerwie zimowej skupili się na dwumeczu z Udine i dzięki temu przesrali wydawałoby się pewnego mistrza. Teraz mogą przejebać nie tyle mistrza co Ekstraklasę(ahh tutaj się rozmarzyłem)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
DUPA nie potencjał.
Ostatnio edytowane przez Lysy : 04.11.2010 o godz. 21:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z takimi tuzami jak Pogorzelczyk vel seta nic im z tej kasy.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To ja składam też gratulacje
PS :ŻYCZĘ SPADKU DO 1 LIGI RAZEM Z PASAMI ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
nasza liga jest jedną z najlepszych w Europie skoro 14 drużyna sobie ogrywa takie Man City i remisuje z Juve - czujecie to ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Tak pod tym względem może my powiedzieć że my byliśmy lepsi bo w sezonie 2002/2003 zdominowaliśmy ligę też tylko że poczekajmy z ocenami ligowymi Lecha do końca sezonu w naszej lidze jest jeszcze równo mniej więcej Jaga Korona się potyka inni doskakują wszystko możliwe ....
Na dzień dzisiejszy w pucharach grają jak z nut i to nie wzięło się z przypadku 1!!! mają ambitnych piłkarzy którzy chcą coś się pokazać w Europie walczą jak równy z równym z M City Juve .... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tych żalów, narzekań, określeń typu "Kuchenkorz", "Amica" itp. się już czytać nie da. To chyba świeża jeszcze rana po laniu, jakie dostaliśmy, a właściwie nasze marne kopaczyny w ostatnią niedzielę przy Bułgarskiej.
Dzisiejszy mecz pokazał głównie, że jeśli się chce, to ambicją, walką i zaangażowaniem można pokonać "gwiazdki" za grube miliony. A jeśli lekceważy się rywala (Lech-Baku, Wisła-Karabach i wiele innych przykładów), to zostaje się w czarnej dupie. Lech miał o tyle szczęście, że jakoś ten Inter Baku pokonał i piłkarze wyciągnęli pewne wnioski, przynajmniej jeśli chodzi o puchary, bo w lidze co jest to wszyscy widzą. Piłkarze grający pod nazwą Wisła Kraków, niestety nie potrafią się "spiąć" nawet na Lecha, dlatego miejsce w tabeli jest jakie jest. Jutro będzie jak będzie, albo dziś siedzieli przed TV i pomyślą "cholera, czemu my tak nie możemy" i rozjadą Cracovię, albo myślą już na zasadzie "jesteśmy w dupie, ale co tam, jakby co i tak trener poleci a za jakiś czas my wrócimy z wypożyczenia do siebie"... ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Wisła Kraków 1906 KKS Lech Poznań 2006 |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
Fakt faktem, szkoda ze w tym temacie możemy od dawna pisać tylko w kontekście Amiki. Szczescie to my mieliśmy z Lechią, bo sedzia czegoś nie widział i nie gwizdnął. Dzisiaj Amica, dała szansę szczęściu, sprowokowała los i dała nam kolejnego bolesnego kopa w dupę. Na dzisiaj może jeszcze nie gonimy, ale mam nadzieję że niedługo znów będziemy patrzeć na nich z góry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wyjątkowo tępe rozumowanie. Chodziło mi o to, że zebrał się wielki lament, bo inna drużyna niż Wisła coś osiągnęła w pucharach. Jakby nie było trzeba się cieszyć, bo inne zespoły zbierają punkty, które mogą się przydać w przyszłym sezonie, jeśli jakimś cudem zagramy w Lidze Europejskiej. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|