The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 14:44
wie ktoś może czy to prawda że jutro ma być zaprezentowany milinković
Odpowiedz cytując
Chlopek123
Member

Od: 09.2008

Stary 28.06.2010, 14:58
Cytat:
wie ktoś może czy to prawda że jutro ma być zaprezentowany milinković
a gdzie o tym wyczytales
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.06.2010, 16:38
Larissa coraz mocniej naciska o Makinwe.Tak najważniejsze bedzie jego zdanie po powrocie z urlopu.Musimy czekać do Srody na decyzje
Odpowiedz cytując
Chlopek123
Member

Stary 28.06.2010, 16:43
ja mam takie pytanie czy jutro mozna sie czegos spodziewac czy jutro spokoj ?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.06.2010, 16:46
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Larissa coraz mocniej naciska o Makinwe.Tak najważniejsze bedzie jego zdanie po powrocie z urlopu.Musimy czekać do Srody na decyzje
Istnieje dla Makinwy wariant alternatywny, polegający na czymś więcej niż testowanym Kameruńczyku o niepewnym wieku? Mam nadzieję, że w klubie o nim pomyślano. Opieranie wszystkiego dotyczącego wzmocnienia ataku na wiekowym Żurawskim to duże ryzyko.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.06.2010, 17:26
jeśli w środe mają negocjować przedstawiciele Larissy, no to już po nas:(
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.06.2010, 17:27
Gdzie taki Mudżyn nadziany do Wisły przyjdzie. Pójdzie do Greków, bo lepiej płacą i wyższy poziom.
Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 28.06.2010, 17:52
Po przyjściu Żurawia, Makinwa nie powinien być priorytetem, jak przyjdzie to dobrze - będzie mocna ławka rezerwowych, jak nie przyjdzie to będzie więcej kasy na zawodników z obrony. Biorąc pod uwagę zawodników ofensywnych mogących grać w ataku (Brożek, Żuraw, Małecki, Boguski, a także pomocników ofensywnych - Garguła, Kirm, a może ktoś jeszcze - to i tak on się nie będzie łapał do 1 drużyny). Ja nie wiem, czy jest sens płacić duży kontrakt takiemu gościowi. Mało kto zwraca uwagę na świetną grę Jirsaka przeciw Tatranowi - może Henio dotrze do niego i będzie z niego pożytek. Uche też zaczął grać dobrze dopiero za Henka. Podsumowując poza Milinkoviciem, czas na szukanie 2-3 dobrych obrońców. A potem spokojnie czekać na sezon....
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 28.06.2010, 18:02
Biorąc pod uwagę zakup Żurawskiego i żywe zainteresowanie Makinwą (w końcu Basałaj by się chyba osobiście do Włoch na darmo nie fatygował) myślę, że jest on bardziej brany pod uwagę jako skrzydłowy (bo z tego co gdzieś wyczytałem grywał też na tej pozycji). Ponadto klasowy zawodnik, który może grać na kilku pozycjach w wyrównanym składzie (a do tego dążymy) ma zdecydowanie większą wartość
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 28.06.2010, 18:54
Nie wiem na jakim Wy świecie żyjecie. Niedobrze mi się robi jak czytam, że, cytuję " Nie potrzeba Makinwy, bo jest Żurawski". Obudźcie się ze snu!!! Żuraw ok, fajne uzupełnienie, ale on ma 34 lata. Po pierwsze długo nie pogra, a po drugie już NIE TA FORMA. Nie będzie naszym zbawieniem. Trzeba nam jakiegoś przebojowego napastnika, który będzie w stanie zdjąć presję z Brożka, może zastąpić go. A tu czytam zachwyty bo mamy już napastnika. Ludzie, za rok Żuraw kończy karierę, Brozio może odejść. I co? Kto będzie brami strzelał. Poza tym, nawet TERAZ kiedy ten sezon będzie iście ciekawy, arcyprestizowy nie możemy pozwolić sobie na taki skład ataku. Pomyślcie sami logicznie. Przymykamy oko na wiek Żurawia bo jest naszym idolem,ikoną, ale trzeba też myśleć o PRZYSZłOŚCi i tym co jest teraz
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 28.06.2010, 18:59
Bekas napisał(a):Wyświetl post
Po przyjściu Żurawia, Makinwa nie powinien być priorytetem, jak przyjdzie to dobrze - będzie mocna ławka rezerwowych, jak nie przyjdzie to będzie więcej kasy na zawodników z obrony. Biorąc pod uwagę zawodników ofensywnych mogących grać w ataku (Brożek, Żuraw, Małecki, Boguski, a także pomocników ofensywnych - Garguła, Kirm, a może ktoś jeszcze - to i tak on się nie będzie łapał do 1 drużyny). Ja nie wiem, czy jest sens płacić duży kontrakt takiemu gościowi. Mało kto zwraca uwagę na świetną grę Jirsaka przeciw Tatranowi - może Henio dotrze do niego i będzie z niego pożytek. Uche też zaczął grać dobrze dopiero za Henka. Podsumowując poza Milinkoviciem, czas na szukanie 2-3 dobrych obrońców. A potem spokojnie czekać na sezon....
No tu się z kolegą nijak zgodzić nie mogę.
Patrząc na grę w ostatnich sparingach, wystarczy moim zdaniem jeden stoper, który mógłby też grać na prawej obronie. Reszta kasy powinna iść na skrzydłowego (jeszcze jednego, oprócz Milinkovica) i napastnika.

Jaką skuteczność w lidze mają Mały i Boguś, to wszyscy wiemy. Poza tym Boguś jest podatny na kontuzję. Mały jest młody i w jego wieku należy liczyć się z wahnięciami formy.
Nie patrzmy na krajowe podwórko, tylko na grę w europejskich pucharach. Bardzo dobry napastnik i ktoś za Łobo to w tej chwili priorytety.
Forma Żurawia to jedna wielka niewiadoma.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Fred#69
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 28.06.2010, 19:10
jason wislak a przypominasz sobie takiego piłkarza jak Piotr Reiss wg mnie słabszy zawodnik od Żurawia a i tak był w stanie zdobyć Koronę Króla Strzelców w wieku podobnym do Maćka więc nie patrzmy na wiek tylko na to co będzie prezentował, ale nawet jeśli będzie grał słabiej to i tak nadal będzie LEGENDĄ
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.06.2010, 19:13
To może zapodamy nazwisko nowego obroncy? Czy poczekamy jak bedzie zalatwiony na 100%?
Odpowiedz cytując
SoldierM4
Junior Member

Od: 04.2010

Stary 28.06.2010, 19:16
Według mnie, nie pisz Nazwiska bo zaraz bedzie na onecie abo innym szmatławcu.
Ale kiedy bedzie i czy gotówkowy transfer czy nie.

Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.06.2010, 19:17
Po prostu orientacyjnie tylko kiedy ma być, nie dawaj nazwisk, chce być zaskoczony
Odpowiedz cytując
justek
Junior Member

To może zapodamy nazwisko nowego obroncy? Czy poczekamy jak bedzie zalatwiony na 100%?
srodek czy prawa obrona?
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

To sa Twoje informacje i Twoje dni wiec sam decyduj. Lepiej by jednak bylo poczekac.
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Fred#69 napisał(a):Wyświetl post
jason wislak a przypominasz sobie takiego piłkarza jak Piotr Reiss wg mnie słabszy zawodnik od Żurawia a i tak był w stanie zdobyć Koronę Króla Strzelców w wieku podobnym do Maćka więc nie patrzmy na wiek tylko na to co będzie prezentował, ale nawet jeśli będzie grał słabiej to i tak nadal będzie LEGENDĄ
No będzie, ja cieszę się że wrócił, nawet bardzo ale chodzi też o Wisłe, jej wartość piłkarską...

ZBYMAK : Powiedz tylko czy dobry i będę zadowolony...
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.06.2010, 19:20
lepiej nie mów, jedyne co możesz zrobić to zapodać coś w rodzaju quizu na jego temat
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Może nie podawaj nazwiska tylko powiedz srodek czy prawa strona i czy mamy w planach kupno 1 czy 2 obroncow bo na glownej czytałem ze ma być prawy i środkowy?
Odpowiedz cytując
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

z polski czy z zagranicy?
Odpowiedz cytując
Chlopek123
Member

Zbymak- proponuje dać jakieś wskazówki ale bez nazwisk.
Każdy bedzie miał swojego faworyta i na tym pozostaniemy
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !

Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 28.06.2010, 19:22
jedyne co moglbys napisac to czy Marcelo na 100% odejdzie, bo to najwieksza transferowa bolaczka Wisly.. do ktorej mam nadzieje ze nie dojdzie.. jesli oczywiscie masz taka wiedze..

co do tego obroncy podaj tylko w jakie dni mozemy sie go spodziewac, niespodzianki sa fajne
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.06.2010, 19:23
no i powiedz czy dobry
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 28.06.2010, 19:23
np z jakiej ligi i czy był podstawowym zawodnikiem swojego zespołu...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.06.2010, 19:27
ja obstawiam Davida Braz'a

Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.06.2010, 19:31
Golański? Wg mnie mało prawdopodobne.
Kowalczyk? Np. rozwiązuje kontrakt z Dynamem pół roku wcześniej i idzie do nas

Dwa moje typy jeśli chodzi o Polaków.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 28.06.2010, 19:32
nie czytasz w ogole TWSD... napisali wyraźnie, że obrońcy będą zagraniczni... <rotfl>
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 28.06.2010, 19:32
Ja przepraszam, ale takimi postami to się ośmieszasz i sam sobie przeczysz. Bo niby zapierasz się rekami i nogami, że nie szukasz lansu i poklasku na forum (razem z masiosem czy jak mu tam), ale z drugiej strony wstawiasz takie kfiatki. które jasno można zrozumieć "Haha, jestem zajebisty, wiem coś! Może Wam powiem...? A moze lepiej nie? Proście mnie to może akurat będę tak fany i napiszę..."

Wiesz i chcesz to pisz, wiesz i nie chesz to nie pisz, ale daruj nam takie posty. Bo tym samym skazujesz wszystkich na lawinę pytań, próśb i błagania Waszego kółeczka adoracyjnego. Bo cżłowiekowi gorzej się robi jakmusi się przez to przebijać.

Albo załóżcie temat "My, nasze info i nasi fani" i kto będzie chciał będze sobie wchodził, a kto nie to nie będzie skazany na przebijanie się przez te setki bzdurnych postów.

PS. Pzepraszam modów za off top, ale już nie mogę
Odpowiedz cytując
fabio
Member

Od: 08.2005

Stary 28.06.2010, 19:33
pewnie grał w lidze rumuńskiej
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów