|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
1) raczej nie - a jeżeli to nie co do zasady (Miśkiewicz nie grał np.); 2) nie ma braku szacunku w tym, że nie ogrywamy piłkarza, który za tydzień nie będzie z drużyną; brakiem szacunku byłoby przesunięcie go z pierwszego zespołu do juniorów (bo rezerw nie mamy) podczas treningów, które pozostały do końca kontraktu
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Fajnie że Słomka rozegrał więcej minut. Jeśli nie przyjedzie żaden skrzydłowy to może i oj częściej będzie wchodził z ławki.
Można zauważyć że pomimo wielu transferów (i zapewne kilku kolejnych) wyjściowy skład powinien się opierać o 8-9 tych samych zawodników co w poprzednim sezonie. Taki Śląsk podpisze 10 nowych gości z których każdego widzi w pierwszym składzie. To się nie uda. I dalej uważam że powinniśmy zaplanować 1-2 sparingi więcej. Dzisiaj to byla raczej tylko mocniejsza jednostka treningowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ktos widzial jak gral Slomka?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
o to to,za Cupiała I Kapki Buchalik dostał by 5 minut na spakowanie sie do widzenia,ale ze w koncu mamy normalnych ludzi na górze to dają mu jeszcze szanse moze go ktos zobaczy i zaproponuje kontakt. Fajnie by bylo zeby Odnrasek wrocił do tej wczesniejszej formy ,moze sie chłop odbuduje,on strasznie oklapł za Kiko,wczesniej było duzo lepszy,oby wrocił do tamtej formy . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja sie wcale nie zdziwie jak buchalik zostanie u nas.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Ktoś w końcu tym 2 i 3 bramkarzem być musi
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Drugim ma być podobno Kacper Chorążka
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Podobno zapłacił 50 zł za swój występ, do tego 10 zł bilet na autobus tam i z powrotem, 5 zł za butelkę wody.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
są jakieś nagrania ze sparingu z Olimpią?
edit: gdyby ktoś szukał: http://tarnowska.tv/aktualnosci/czyt....J7YYL8Un.dpbs
Ostatnio edytowane przez Kamson : 25.06.2017 o godz. 12:25.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Chorążka miał karnego do wybronienia w sparingu i nie wybronił. 3 bramkarz to max.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli nie wybronił karnego to nie będzie drugim bramkarzem ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ashkeczup : jak zwykle z sensem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jeśli ktoś to wziął na poważnie to niech lepiej usunie konto z korzyścią dla siebie, a przede wszystkim innych użytkowników tego forum
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Purcha, Skorski, Porębski - wyjaśni ktoś co to za goście?
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Po sparingu z Rakowem moje przemyślenia nt gry paru gości:
Julian wybronił co miał wybronić, przy golach nie miał nic do powiedzenia. Natomiast obawy o słabą grę nogami można włożyć między bajki. Arsenić - przeciętnie. Kilka karygodnych błędów w obronie. Głowa z Ivanem o klasę lepsi. Hailovic - zaskakująco dojrzała gra. Będą z niego ludzie. Gdy przyjdzie zgranie z partnerami będzie jeszcze lepiej. Carlitos - obiecujący początek, później przepadł. Jednak wygląda lepiej zarówno od Brożka, jak i Ondraska. Cvetanow - słabo. Mało ruchu. Miał 3 razy piłkę przy nodze i niewiele z tego wynikało. Można dać mu jeszcze jedną szansę, ale wiele po nim sobie nie ma co obiecywać. Kostal - wygrany tego sparingu. Grał odważnie i przynosił wymierne korzyści dla drużyny. Notował bardzo mało strat. Laskoś - gra bardzo zachowawczo. Oby się nie zapatrzył na Urygę. Skórski - obiecująco. i Llonch - nawet w sparingu gra na 100% Ten facet to maszyna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Kostal wypad!!!1 Cwetanow won!!!!1 Mąka widać że myślami już w Legii!!!!! Carlitos i Cuesta po co nam oni
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy Brożek ma znowu jakiś uraz, że nie brał udziału w sparingu?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wiadomo dlaczego w sparingu nie grali Brożek i Drzazga ? Jakieś urazy czy decyzja trenera ? No chyba, że oby dwoje dostaną po 45 min w sobotę z Odra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cuesta - mało do roboty, trudno oceniać, ale obiecująco wygląda to jak wprowadza piłkę do gry.
Arsenić - troche dzieciak - elektryczny, nerwowy, jak przesunęliśmy grę wyżej to ciekawie, ale i nieodpowiedzialnie włączał się w grę ofensywną. Halilović - wysoka kultura gry, bardzo dobrze operuje piłką, chociaż nie wiem czy nie nadużywa prowadzenia. W defensywie troche statysta. zobaczymy jak będzie się prezentował na tle konkretnych rywali, jak podoła naszej lidze fizycznie. Ale widać, że w piłkę grać umie. Carlitos - raczej bezbarwny; zawalił przy bramce na 2-0 - sędziował zamiast grać i poszła kontra. 45 - Cwetanow - jak dla mnie można mu już podziękować - zagubiony na boisku, oglądający się na innych, chowający się gdzieś w narożniku boiska, nie widać zaangażowania, nie widać umiejętności. Wygląda jak gość, który pół roku nie grał w piłkę. 46 - Kostal (?) - dużo zaangażowania, trochę umiejetności, ale jeszcze do testowania. Ma juz 21 lat i trudno powiedzieć na ile on jeszcze może pójść w górę. Poza tym: Llonch - szacunek - nikt na boisku nie zostawił tyle zdrowia, co on. Bartkowski - widać, że chce się pokazać, lewa strona mu chyba nie leży, ale widać, że chce walczyć o skład. Stilić - niby asysta piękna, ale udając Stojanowa miejsca w 11 nie wywalczy. Cywka - niepewny, bez czucia piłki, mnóstwo wrzutek - większość fatalna. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Moje spostrzeżenia: Skórka bardzo dobrze grał jak na takiego młokosa do przodu nie tracił piłek. Może to nowy Mączyński? 46 Kostal uważam że z niego mogą być ludzie. Oszlifować i może być z niego super grajek. Technikę ma, drybling bardzo dobry do tego dołożyć przyśpieszenie i może być z niego niezły skrzydłowy. 8 Hailinović nie wiem czy dobrze napisałem ale chyba trzeba się nauczyć tego nazwiska pisać bo to może być bardzo duże wzmocnienie lini pomocy. Osobiście widziałbym go na 10 a zanim Mąka z Llonchem. (Sprzedaż Brleka to już formalność, na pewno odejdzie) Stilić w takiej formie to hamulcowy numer 1 przykro to pisać ale zjechał tak z formą że szkoda patrzeć. Arsenić wygrywał pojedynki główkowe, wyprzedzał, spokój wyprowadzaniu może nie taki jak u Gonzaleza ale mogą tworzyć dobry duet jeśli Arsenić pogra kilka meczy, trzeba pamiętać chłop nie grał pół roku! 45 Cwetanow słabo, wiem że to sparing ale przy Kostalu wypadł mega blado. Zero przebojowości. Sadlok on po każdej kontuzji wygląda mega słabo!!!! Musi grać!!! Cywka musi nauczyć się wrzucać piłka z bocznego sektora gry a będzie miał wiele asyst. Brlek jak to Bralek dobrze
Bartkowski chyba nie powinien być u nas. Carlitos dobra technika użytkowa. Za mało żeby o nim coś więcej napisać. Bramkarz za mało informacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Sorki
kto to jest ten Carlitos ? |
|
|