The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Porady bukmacherskie
Nazwa użytkownika
Hasło

Porady bukmacherskie Typujemy wyniki meczów, wymieniamy się informacjami na temat bukmacherów i aktualnych promocji.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2010, 23:22
Na jutro taki kupon,wręcz ostatniej szansy:
Slavia-Budejovice 1
Valencia-Santander 1
Hawkins-McCulloch 1 i tu analiza do ostatniego spotkania:
Pojedynek, którego być nie powinno. McCulloh przez wielu w tym przeze mnie skazywany na pożarcie w trzeciej rundzie przez Tony'ego Drago niespodziewanie z Maltańczykiem wygrał. Niestety (dla niego) przygoda z MŚ skończy się na czwartej rundzie eliminacji. Rywal, Barry Hawkins na pewno nie zmarnuje takiej okazji jaką jest przeciętny rywal w ostatnim etapie walki o Crucible Theatre. Młodszy z Anglików błysnął tuż przed eliminacjami wygrywając turniej z cyklu Pro Challenge Series, który jak sam mówił pozwolił ponownie uwierzyć mu w swoje umiejętności i bardzo go podbudował. No naprawdę McCulloh nie ma żadnych argumentów aby awansować, zresztą to byłoby śmieszne gdyby zawodnik, który w obecnym sezonie ani razu nie znalazł się w fazie telewizyjnej, zagrał w najważniejszym snookerowym turnieju. Nie wiem jakim cudem ograł Drago, cóż, takie rzeczy się zdarzają, ale drugi raz niespodzianki nie będzie.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 08.03.2010, 00:40
Devils, Ducks, NY Rangers under 5,5, Flyers na noc.

edit: Devils sie skompromitowali, Ducks dali sobie strzelic na remis 11 sekund przed koncem, reszta weszła.
Ostatnio edytowane przez Fuks : 08.03.2010 o godz. 10:01.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.03.2010, 15:51
na którym buku jest możliwość przeglądania meczów z tygodniowym wyprzedzeniem do przodu? Na Bah można zobaczyć tylko dziś i jutro.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Maxior
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 08.03.2010, 15:58
Lukas zagram to samo co ty z piły, oby siadło w końcu
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.03.2010, 15:59
Od siebie odradzam granie Liverpoolu dziś. Są osłabieni, a cały sezon w ich wykonaniu jest raczej nieprzekonujący, zwłaszcza jeśli chodzi o wyjazdy.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Stary 08.03.2010, 16:01
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Od siebie odradzam granie Liverpoolu dziś. Są osłabieni, a cały sezon w ich wykonaniu jest raczej nieprzekonujący, zwłaszcza jeśli chodzi o wyjazdy.
za późno :/ poradzicie coś na te moje zapytanie u góry?
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 08.03.2010, 16:12
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
na którym buku jest możliwość przeglądania meczów z tygodniowym wyprzedzeniem do przodu? Na Bah można zobaczyć tylko dziś i jutro.
Betsson
Klikasz interesującą lige i sobie przeglądasz
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Stary 08.03.2010, 18:30
Wiem że wymagam dużo, ale może przy okazji przyda sie to innym.

Chodzi bardziej o cos takiego że moge kliknąć w czwartek i mam tam wszystkie zakłady na czwartek( równiez te śmieszne ligi).

Dziekuję Kamson
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 08.03.2010 o godz. 18:35.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.03.2010, 18:31
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Pora na przełamanie

Wigan - Liverpool 2
Valencia - Santander 1

Slavia P. - Budejovice 1
Bielefeld - Karlsruher 1

za 20 do wygrania 105.10

BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Wiem że wymagam dużo, ale może przy okazji przyda sie to innym.

Chodzi bardziej o cos takiego że moge kliknąć w czwartek i mam tam wszystkie zakłady na czwartek( równiez te śmieszne ligi).
na sts.pl masz kalendarzyk
Powód: gruuuuuubo...
Ostatnio edytowane przez Kamson : 09.03.2010 o godz. 13:41.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Speedy
Senior Member

Stary 08.03.2010, 18:50
Valencia - Santander x2

a co
Odpowiedz cytując
londonfan
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 08.03.2010, 20:50
Wigan - Liverpool 1x
Valencia - Santander 1
Odpowiedz cytując
$iWu$
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 08.03.2010, 21:09
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
mnie interesują po takim weekendzie to nawet 5zł ucieszy;/ a na noc nic nie gram... trzeba odpoczac,napic sie piwa,obejrzec druga polowe Magic-Lakers i isc spac....
http://www2.maturakibica.com/campaign/maturakibica/ rozwiązujesz test wpisujesz maila, na którego dostajesz vouchera 5zł... ;]
Odpowiedz cytując
Vashut
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.03.2010, 21:56
co to za bzdury, że Liverpool osłabiony, średnio lubię tą drużynę ale mniej więcej wiem na co ich stać i takie Wigan to na wyjeździe powinni powieźć trzy do zera- w składzie Lucas, Kuyt, Gerrad, Torres..
z tego co widzę w relacji nie mają farta- Torres trafił w słupek na początku a teraz już w plecy..
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 08.03.2010, 21:59
Pawel.Busko napisał(a):Wyświetl post
Panowie darmowe bonusy w betsafe kogos interesuja? bonus w wysokosci 5 zl. A ten weekend bez komentarza...
Mnie by bardzo interesował
obecnie mam 0zł na konice w betsafe;P wiec wszystko się przyda.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.03.2010, 22:32
Vashut napisał(a):Wyświetl post
co to za bzdury, że Liverpool osłabiony, średnio lubię tą drużynę ale mniej więcej wiem na co ich stać i takie Wigan to na wyjeździe powinni powieźć trzy do zera- w składzie Lucas, Kuyt, Gerrad, Torres..
z tego co widzę w relacji nie mają farta- Torres trafił w słupek na początku a teraz już w plecy..
To zupełnie tak jak my - w składzie Brożek,Kirm,Małecki,Boguski,Sobol , też powinniśmy powieść taką Arkę a tu wielki niefart i w plecy...
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.03.2010, 22:40
$iWu$ napisał(a):Wyświetl post
http://www2.maturakibica.com/campaign/maturakibica/ rozwiązujesz test wpisujesz maila, na którego dostajesz vouchera 5zł... ;]
buk zapłać
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
atbb
Member

Od: 11.2005

Stary 08.03.2010, 23:02
nba na noc ktos cos poleci?
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 08.03.2010, 23:03
Vashut napisał(a):Wyświetl post
Taka bzdura kolego, że dostałem cynka o osłabieniach od kolegi, który siedzi w premiership, więc przyjąłem to za pewnik i nawet nie sprawdzałem i postawiłem na Wigan za 6,2 w betssonie. Potem patrzę na składy, a są w nich ci, których miało nie być No, ale jak widać opłacało się. Dzięki uprzejmości panów z Wigan i Omniworld jestem na +500 i bardzo mi to pasi.

A poza tym, to z tego, co widziałem, to grasz już trochę, a tego posta przypisałbym raczej do gościa, który stawia "pewniaka", którego zna z nazwy i potem się dziwi "jak to możliwe, że przegrałem?".

A "takie Wigan", to Chelsea też powinna powieźć na wyjeździe 3-0, a sprawdź sobie ich ostatni wynik

Odpowiedz cytując
Vashut
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.03.2010, 23:09
wolę sprawdzić wyniki Wigan z Mutd 0-5 i 0-5 a ostatnio np. z Evertonem 0-3, to nie są zdecydowanie tytani własnego boiska, no ale cóż, tym razem się nie udało
pociesza mnie, że nie byłem sam, bo kursy leciały na łeb na szyję u wszystkich buków

a co do Liverpoolu- od zawsze Skorża chciał grać jak Benitez, i dobre nazwiska w składzie i niemoc zespołów podobna, i nawet ostatnie wyniki .. obyśmy nie skończyli jak oni
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 08.03.2010, 23:25
Miałem na myśli to, że potrafią sprawić niespodziankę z bardzo mocną w tym roku Chelsea, to dlaczego nie mieliby się pokusić o coś podobnego z Liverpoolem? Oczywiście, ryzyko było spore, bo L'pool, to L'pool, ale z takim kursem gra była zdecydowanie warta świeczki.

Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.03.2010, 09:14
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
buk zapłać
dostales z tego linka 5zł na betsafe? bo ja mialem taki sam link z innego forum, i 5 zł tez dostałem, tyle ze na betsson... roznicy mi to nie robi, bo konta mam w obu, tyle ze na betsafe tez bym chcial xD
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 09.03.2010, 10:26
również na betsson i również mi to różnicy nie robi hehe
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Stary 09.03.2010, 10:29
Rocco się pojawił to się zapytam
Co sądzisz o tych dwóch typach:
Saipa-Tappara 2
Zug-Zurich 1

bo kursy dość ciekawe

edit: jakby się dało komuś z Was przekazać ten bonus ,to mogę oddać bo nie mam konta u internetowego buka,więc lepiej niech ktoś inny skorzysta
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 09.03.2010 o godz. 10:37.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 09.03.2010, 10:50
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Rocco się pojawił to się zapytam
Co sądzisz o tych dwóch typach:
Saipa-Tappara 2
Zug-Zurich 1

bo kursy dość ciekawe

edit: jakby się dało komuś z Was przekazać ten bonus ,to mogę oddać bo nie mam konta u internetowego buka,więc lepiej niech ktoś inny skorzysta
Panie,ale żeś Pan mecze wymyślił

Saipa u siebie z Tapparą do tej pory dramatycznie słabo.z resztą na wyjezdzie tez szału nie było.z tym że to teraz Saipa ma zwyżke formy a Tappara odwrotnie.pachnie remisem

W Szwajcarii rownie ciezki mecz i tez wszystko sie moze zdarzyc.jakbym mial grac to chyba na over 5,5.

Mnie dzisiaj kusi Kometa Brno.ale odnosnie tego jeszcze sie postaram wypowiedziec pozniej
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Stary 09.03.2010, 10:53
Tym się kierowałem:
Sezon zasadncizy w lidze fińskiej zmierza powoli ku koncowi. Jednak im bliżej konca tym emocje wieksze. Dzisiejsi rywale walczą o bezposredni awans do fazy play off. Bliżej tego jest drużyna gości gdyż im brakuje tylko 3 pkt. oczko wyżej do odrobienia ma drużyna SaiPy. Stawiam tu na gości gdyż prezentuja w ostatnich meczach wyższą formę. W ostatnim spotkaniu przydażyła im sie wpadka bo przegrali z TPS ale ten zespół także ma o co walczyć. Saipa nei zachwyca Zwycięstow chocby z Jokieritem bardzo skormne a przecież ten zespol jest w totalnym dołku.
Historia spotkan przemawia zdecydowanei za Tappara:
Tappara - SaiPa 2-3 sd
SaiPa - Tappara 1-3
Tappara - SaiPa 6-1
SaiPa - Tappara 2-4

SaiPa wygrała tylko raz i to w dodatku po dogrywce. Jutro zapewnie zoabczymy wspaniale widowisko bo obie druzyny walcza tylko o zwyciestwo i to w regulaminowym czasie gry. Ale zwycięsko wyjdzie Tappara

Analiza początek play off w szwajcarskiej National League. Wydaje mi się że ten mecz ma tylko jednego faworyta, którym jest 3 drużyna sezonu zasadniczego EV Zug. Jej przeciwnikiem będzie 6 drużyna sezonu zasadniczego ZSC Lions, która w ostatnim czasie prezentuje się fatalnie. Na 10 ostatnich meczów wygrali tylko 3 i to z drużynami typu Biel czy Rapperswil. Natomiast mój faworyt ostatnio znakomita passa. Na 10 spotkań u siebie 9 zwycięstw. Widać że forma przyszła w odpowiednim momencie.
W tym sezonie obie drużyny spotkały się 4-krotnie
ZSC Lions vs. EV Zug 4:5 (Po karnych)
EV Zug vs. ZSC Lions 6:4
ZSC Lions vs. EV Zug 4:1
EV Zug vs. ZSC Lions 5:0
Widzimy że u siebie Zug odniósł 2 przekonywujące zwycięstwa, zatem aktualna forma, bezpośredni bilans spotkań oraz własna tafla przekonują mnie że jutro będzie pewne zwycięstwo gospodarzy.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 09.03.2010, 11:24
Fiora- Bayern drużyna gospodarzy wygra 1 bramką po kursie 4,25.

Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 09.03.2010, 12:07
Salzburg - Medvescak
Slavia - Litvinov
Kometa Brno - Mlada Boleslav
Karlovy Vary - Kladno 1x
Iserlohn - Eisbaren over 5,5

kurs: 7,26

i tak nie wejdzie
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Stary 09.03.2010, 13:18
Dwa kupony na dziś:
Saipa-Tappara x2
Zug-Zurich 1x
Brno-Mlada Boleslav 1x
za 25 zł do wygrania 60 zł

Aue-Unterhaching 1x
Fiorentina-Bayern 2 (awans)
Crewe-Grimsby 1
West Bromwich-Sheffield W. 1
za 25 zł do wygrania 88 zł
Odpowiedz cytując
$iWu$
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.03.2010, 13:38
Fuks napisał(a):Wyświetl post
dostales z tego linka 5zł na betsafe? bo ja mialem taki sam link z innego forum, i 5 zł tez dostałem, tyle ze na betsson... roznicy mi to nie robi, bo konta mam w obu, tyle ze na betsafe tez bym chcial xD
Kolega proponował prawdopodobnie 5zł w betsafe, ale jak się zarejestrujesz z jego linka(polecenia). Więc jak masz konto to odpada...
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Stary 09.03.2010, 13:48
na dziś

Sunderland - Bolton 1
West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday 1
Levadia Tallinn - Trans Narva 1

kurs 4,76
Odpowiedz cytując