|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Na jutro taki kupon,wręcz ostatniej szansy:
Slavia-Budejovice 1 Valencia-Santander 1 Hawkins-McCulloch 1 i tu analiza do ostatniego spotkania: Pojedynek, którego być nie powinno. McCulloh przez wielu w tym przeze mnie skazywany na pożarcie w trzeciej rundzie przez Tony'ego Drago niespodziewanie z Maltańczykiem wygrał. Niestety (dla niego) przygoda z MŚ skończy się na czwartej rundzie eliminacji. Rywal, Barry Hawkins na pewno nie zmarnuje takiej okazji jaką jest przeciętny rywal w ostatnim etapie walki o Crucible Theatre. Młodszy z Anglików błysnął tuż przed eliminacjami wygrywając turniej z cyklu Pro Challenge Series, który jak sam mówił pozwolił ponownie uwierzyć mu w swoje umiejętności i bardzo go podbudował. No naprawdę McCulloh nie ma żadnych argumentów aby awansować, zresztą to byłoby śmieszne gdyby zawodnik, który w obecnym sezonie ani razu nie znalazł się w fazie telewizyjnej, zagrał w najważniejszym snookerowym turnieju. Nie wiem jakim cudem ograł Drago, cóż, takie rzeczy się zdarzają, ale drugi raz niespodzianki nie będzie. ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Devils, Ducks, NY Rangers under 5,5, Flyers na noc.
edit: Devils sie skompromitowali, Ducks dali sobie strzelic na remis 11 sekund przed koncem, reszta weszła.
Ostatnio edytowane przez Fuks : 08.03.2010 o godz. 10:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
na którym buku jest możliwość przeglądania meczów z tygodniowym wyprzedzeniem do przodu? Na Bah można zobaczyć tylko dziś i jutro.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Lukas zagram to samo co ty z piły, oby siadło w końcu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Od siebie odradzam granie Liverpoolu dziś. Są osłabieni, a cały sezon w ich wykonaniu jest raczej nieprzekonujący, zwłaszcza jeśli chodzi o wyjazdy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem że wymagam dużo, ale może przy okazji przyda sie to innym.
Chodzi bardziej o cos takiego że moge kliknąć w czwartek i mam tam wszystkie zakłady na czwartek( równiez te śmieszne ligi). Dziekuję Kamson
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 08.03.2010 o godz. 18:35.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Wigan - Liverpool 2 Valencia - Santander 1 Slavia P. - Budejovice 1 Bielefeld - Karlsruher 1 za 20 do wygrania 105.10 na sts.pl masz kalendarzyk Powód: gruuuuuubo...
Ostatnio edytowane przez Kamson : 09.03.2010 o godz. 13:41.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Valencia - Santander x2
a co ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wigan - Liverpool 1x
Valencia - Santander 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
co to za bzdury, że Liverpool osłabiony, średnio lubię tą drużynę ale mniej więcej wiem na co ich stać i takie Wigan to na wyjeździe powinni powieźć trzy do zera- w składzie Lucas, Kuyt, Gerrad, Torres..
z tego co widzę w relacji nie mają farta- Torres trafił w słupek na początku a teraz już w plecy.. ![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
obecnie mam 0zł na konice w betsafe;P wiec wszystko się przyda. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
nba na noc ktos cos poleci?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A poza tym, to z tego, co widziałem, to grasz już trochę, a tego posta przypisałbym raczej do gościa, który stawia "pewniaka", którego zna z nazwy i potem się dziwi "jak to możliwe, że przegrałem?". A "takie Wigan", to Chelsea też powinna powieźć na wyjeździe 3-0, a sprawdź sobie ich ostatni wynik ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
wolę sprawdzić wyniki Wigan z Mutd
0-5 i 0-5 a ostatnio np. z Evertonem 0-3, to nie są zdecydowanie tytani własnego boiska, no ale cóż, tym razem się nie udałopociesza mnie, że nie byłem sam, bo kursy leciały na łeb na szyję u wszystkich buków a co do Liverpoolu- od zawsze Skorża chciał grać jak Benitez, i dobre nazwiska w składzie i niemoc zespołów podobna, i nawet ostatnie wyniki .. obyśmy nie skończyli jak oni ![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem na myśli to, że potrafią sprawić niespodziankę z bardzo mocną w tym roku Chelsea, to dlaczego nie mieliby się pokusić o coś podobnego z Liverpoolem? Oczywiście, ryzyko było spore, bo L'pool, to L'pool, ale z takim kursem gra była zdecydowanie warta świeczki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
również na betsson i również mi to różnicy nie robi hehe
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rocco się pojawił to się zapytam
Co sądzisz o tych dwóch typach: Saipa-Tappara 2 Zug-Zurich 1 bo kursy dość ciekawe edit: jakby się dało komuś z Was przekazać ten bonus ,to mogę oddać bo nie mam konta u internetowego buka,więc lepiej niech ktoś inny skorzysta ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 09.03.2010 o godz. 10:37.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Saipa u siebie z Tapparą do tej pory dramatycznie słabo.z resztą na wyjezdzie tez szału nie było.z tym że to teraz Saipa ma zwyżke formy a Tappara odwrotnie.pachnie remisem ![]() W Szwajcarii rownie ciezki mecz i tez wszystko sie moze zdarzyc.jakbym mial grac to chyba na over 5,5. Mnie dzisiaj kusi Kometa Brno.ale odnosnie tego jeszcze sie postaram wypowiedziec pozniej ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tym się kierowałem:
Sezon zasadncizy w lidze fińskiej zmierza powoli ku koncowi. Jednak im bliżej konca tym emocje wieksze. Dzisiejsi rywale walczą o bezposredni awans do fazy play off. Bliżej tego jest drużyna gości gdyż im brakuje tylko 3 pkt. oczko wyżej do odrobienia ma drużyna SaiPy. Stawiam tu na gości gdyż prezentuja w ostatnich meczach wyższą formę. W ostatnim spotkaniu przydażyła im sie wpadka bo przegrali z TPS ale ten zespół także ma o co walczyć. Saipa nei zachwyca Zwycięstow chocby z Jokieritem bardzo skormne a przecież ten zespol jest w totalnym dołku. Historia spotkan przemawia zdecydowanei za Tappara: Tappara - SaiPa 2-3 sd ![]() SaiPa - Tappara 1-3 ![]() Tappara - SaiPa 6-1 ![]() SaiPa - Tappara 2-4 ![]() SaiPa wygrała tylko raz i to w dodatku po dogrywce. Jutro zapewnie zoabczymy wspaniale widowisko bo obie druzyny walcza tylko o zwyciestwo i to w regulaminowym czasie gry. Ale zwycięsko wyjdzie Tappara Analiza początek play off w szwajcarskiej National League. Wydaje mi się że ten mecz ma tylko jednego faworyta, którym jest 3 drużyna sezonu zasadniczego EV Zug. Jej przeciwnikiem będzie 6 drużyna sezonu zasadniczego ZSC Lions, która w ostatnim czasie prezentuje się fatalnie. Na 10 ostatnich meczów wygrali tylko 3 i to z drużynami typu Biel czy Rapperswil. Natomiast mój faworyt ostatnio znakomita passa. Na 10 spotkań u siebie 9 zwycięstw. Widać że forma przyszła w odpowiednim momencie. W tym sezonie obie drużyny spotkały się 4-krotnie ZSC Lions vs. EV Zug 4:5 (Po karnych) ![]() EV Zug vs. ZSC Lions 6:4 ![]() ZSC Lions vs. EV Zug 4:1 ![]() EV Zug vs. ZSC Lions 5:0 ![]() Widzimy że u siebie Zug odniósł 2 przekonywujące zwycięstwa, zatem aktualna forma, bezpośredni bilans spotkań oraz własna tafla przekonują mnie że jutro będzie pewne zwycięstwo gospodarzy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fiora- Bayern drużyna gospodarzy wygra 1 bramką po kursie 4,25.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Salzburg - Medvescak
Slavia - Litvinov Kometa Brno - Mlada Boleslav Karlovy Vary - Kladno 1x Iserlohn - Eisbaren over 5,5 kurs: 7,26 i tak nie wejdzie ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dwa kupony na dziś:
Saipa-Tappara x2 Zug-Zurich 1x Brno-Mlada Boleslav 1x za 25 zł do wygrania 60 zł Aue-Unterhaching 1x Fiorentina-Bayern 2 (awans) Crewe-Grimsby 1 West Bromwich-Sheffield W. 1 za 25 zł do wygrania 88 zł ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kolega proponował prawdopodobnie 5zł w betsafe, ale jak się zarejestrujesz z jego linka(polecenia). Więc jak masz konto to odpada...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na dziś
Sunderland - Bolton 1 West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday 1 Levadia Tallinn - Trans Narva 1 kurs 4,76 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|