|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jaki klub polecacie w którym można spokojnie budować potęgę przez 2-3sezony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
orientuje sie ktoś kiedy ma być FM 13 ?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Pod koniec listopada ponoć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może ktoś zapodać uaktualnienie do FM 11 na wrzesień 2012 byłbym bardzo wdzięczny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ma ktos dobrego linka do FMa ? Cierpie na brak zajec i zagral bym sobie moze byc 2011 wersja nawet
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanie czy dodatki typu logopacki kitspaki i facepaki z FM11 będą działały normalnie w FM12
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Siema mam pytanie.Gram Wisłą drugi sezon wszystko idzie elegancko.Wygrałem wszystkie polskie trofea i wszedłem do ligi mistrzów ,tylko mam problem bo jakiś pedał chce przejąć klub a przy okazji zatrudnić jakiegoś bencwała na moje miejsce .Miałem embargo no ale w końcu nic z tego nie wyszło.Czy spotkaliście się z czymś takim? I czy ewentualnie Boguś dalej będzie u mnie szalał i próbował sprzedać Wisłę
![]() ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mi się parę razy zdarzyło, że klub został przejęty przez kogoś innego - czasem mnie zwalniano, a czasem zostawałem jako trener, bo "cieszę się popularnością wśród kibiców". Nie ma reguły czy dalej będzie próbował sprzedać, czy nie. Zobaczysz
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() Takze radzilbym sie nastawić na to, ze dalej bedzie chcial komus sprzedac klub. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
U mnie za każdym razem ktoś klub kupuje, głównie Jakub Jarosz. Nie wiedziałem nawet, że jest taki dziany.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
u mnie zawsze w 2 badz 3 sezonie Jarosz jest włascicielem.
Śmiech będzie wiekszy jak za rok Cupiał naprawde sprzeda klub ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
raczej wina cracka, ja mam oryginał i jest elegancko
teraz oryginał kupisz za niewiele ponad 70 zł o ile nie mniej, steam Ci wszystko zaktualizuje i hulasz na wszystkich bajerach cracki są obecne do wersji 12.0.0 do 12.0.4, powyżej już nie było![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Podrzuci ktoś tego patcha 12.0.4 bo za uja nie mogę znaleźć aktualnych linków ?
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w końcu po kilku godzinach szukania i kombinowania odpalłem FM12 i szkocką 3lige tylko kolejny mankament gdzie trzeba poprawnie wgrać grafike .Pytam bo wgrałem zgodnie z tradycją do folderu FMa 12 w moich dokumentach ale po odpaleniu gry nie ma ani herbów ani logosów ani kitsów.Przy okazji gdzie sie ustawia zadania dla asystenta tak by odpowiadał za sparingi
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś szuka dość ciekawego klubu, to polecam TSV 1860 Monachium. Niby 2.Bundesliga ale jak wszystko poukładacie to w pierwszym sezonie macie szanse awansować do 1 Ligi i wcale nie jesteście bez szans, bo obecnie sam jestem w 2 lidze ( jest 10 Styczeń 2012) to zdołałem pokonać Borussię Dortmund 1-0, zremisować z Schalke 2-2 i z Bayernem Monachium 0-0. Taktyka którą gram to takie dziwne 5-4-1 bo skrzydłowi są wysunięci i FM czyta tę taktykę jako 5-2-3 a wygląda ona tak:
BR PO-ŚO-ŚO-ŚO-OL PŚ PŚ OPL OPP N Na 13 meczy które rozegrałem nie przegrałem żadnego 3 remisy i 10 zwycięstw.Z 13 miejsca na którym byli kiedy ich przejąłem są obecnie na 1 miejscu i mam tyle samo punktów co SpVgg Greuther Furth i jedno oczko więcej niż Fortuna Dusseldorf. Żadnych transferów nie zrobiłem oprócz tego że ściągnąłem za 12,25 mln zł Tim-a Krula z Newcastle a to tylko dlatego że miałem dobrą sytuacje finansową. Mam nadzieję że komuś przypadnie ta drużyna do gustu jak coś to mogę podrzucić screena z taktyką i wynikami . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
polecam Rangers 3liga i 1milion na transfery.Nawet można zrobić ciekawy team.Teraz tylko potrzebuje dobrego bramkarza do Rangersów może być z wolnego transferu.Kogo polecacie
|
|
|
|
Guest
|
|
|
FM 2013 2 listopada oficjalne info.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
najlepszy FM to 2008
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
orientuje sie ktoś czy taktyki z FM11 działają w FM12
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Działają. Nie lepiej spróbować, zamiast pisać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jeszcze nie ściągnął gry.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie awansowałem z 3 do 2ligi Rangersami bilans podobny do Realu 1 remis 1 porażka reszta zwycięstwa .Teraz tylko połowa składu mi się sypie czyli wraca z wypożyczeń Arismendi do Stoke ,Zyro do Legii,Czekaj do Wisły,Salomon do Brescii,Petrucci do ManU.Teraz szukam zawodników którzy mogą ich zastąpić kogo polecacie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tonton Zola Moukoko - miażdzy
Łukasz Załuska, Tomasz Szmuc Tó Madeira i Maxim Tsigalko. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Załuska w Rangersach odpada.Szukam młodych talentów którzy bez problemu z pozwoleniem przyjdą do klubu kogo polecacie do szkockiej 2 ligii
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 01.10.2012 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobra, jest sprawa.
Przy uruchamianiu FM'a wyskakuje mi Crash Dump(s....ysyństwo pierwszej wody swoja drogą ). Gra sie nie włacza w ogole. Wyskakuje okienko ze STEAM'a ktore informuje mnie o fakcie proby właczenia FM'a po czym wyskakuje infotmacja z Crash Dump'em i na tym sie proba właczenia FM'a konczy. Reinstalowałem program ze 3-4 razy. Nic nie działa. Miał ktos to juz? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Reinstalacja steama nic nie da no chyba, że reinstalowałeś fma te 3,4 razy to ciężko będzie z tym cokolwiek zrobić. Mi od czasu do czasu wyskoczy crush dump w trakcie gry kiedy w procesach FM zżera baaardzo dużo pamięci ale wtedy kasuje raport crush dumpa i cały ten folder, który tworzy, po czym włączam FMa i działa już normalnie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
kilka znanych nazwisk jest . |
|
|