The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2024, 16:31
Transparentność Zaskrońca można opisać hasłem jest ciężko ale dobrze, a będzie jeszcze lepiej!

Jak widać idiotom tyle wystarczy. No może nie tyle bo na pewno romantycznie w całej tragedii też brzmi hasło, że o awans walczymy ale nie będziemy gwałcic swoich ideałów xd Jest gdzieś drugi taki klub gdzie takie kocopoły się pieprzy?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 30.12.2024, 17:14
Przeglądnąłem zapis walnego. Rewelacja. Prezes trzyma poziom jak zawsze.

Przede wszystkim ujęło mnie wypełnienie obietnic i szczegółowe omówienie wszystkich obiecanych wcześniej zestawień i podsumowań. Ja przede wszystkim czekałem na precyzyjne podsumowanie finansów przygody pucharowej (obiecywane kilkukrotnie). No i zgodnie z tradycją nie było słowa na ten temat. Prezes nie zawiódł.

Fenomenalnie słuchało się też o otwartości na rozmowy z inwestorami. Prezes jasno powiedział, że będzie rozmawiał z każdym kto zechce dołączyć do klubu. Ciekawe ilu słuchaczy zrozumiało, że słowo dołączyć jest najważniejsze w tej przemowie. Obstawiam, że promil. Pewnie liczba bogatych podmiotów, które chciałyby dołączyć do Jarosława jest jeszcze mniejsza.

No i truskawka na torcie (jak to w Wiśle). Dla klubu najważniejsze jest schodzenie z nieistniejącego w realnym świecie długu względem TS. Tylko to wstrzymało prezesa przed umorzeniem jego pożyczek. Oczywiście do kwoty darowizny od Socios bo deklaracje umarzania bez tego ograniczenia już dawno się zdezaktualizowały. Tak więc Prezes jest oczywiście gotowy i umorzenie może nastąpić w każdej chwili, ale uwaga, poziom pożyczek jest płynny i większość z nas tej bohaterskiej operacji prezesa nie zauważy. To jest hit końcówki roku.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.12.2024, 17:34
Jasiu... ale sprawozdanie było do 30 06 2024, a puchary wystartowały w lipcu . Więc się nie dziw.

A co do umorzenia jego pożyczek, powiedział że sprawa jest w toku. Tyle że do poziomu wsparcia socios czyli 1,6 mln. Dobre i to
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.12.2024, 17:50
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jasiu... ale sprawozdanie było do 30 06 2024, a puchary wystartowały w lipcu . Więc się nie dziw.

A co do umorzenia jego pożyczek, powiedział że sprawa jest w toku. Tyle że do poziomu wsparcia socios czyli 1,6 mln. Dobre i to
Przecież sam pisałeś temat kasy z pucharów zostanie omówiony na walnym. Sam zaskroniec obiecywał, że przedstawi bilans pucharowy
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 30.12.2024, 18:50
Nie powiedzieli, na którym walnym hahahahahahaha. Żenujące.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 30.12.2024, 19:51
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Minęło 5 lat od zamieszania z Vanną Ly.

Dałbym głowę, że więcej. Czas bardzo przyspieszył w ostatnich latach.

Z dzisiejszej perspektywy Wisła Bednarza wydaje się ostoją spokoju, profesjonalizmu i sukcesów.
To się działo w końcu 2018. Minęło już 6 lat
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Stary 30.12.2024, 20:06
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Przecież sam pisałeś temat kasy z pucharów zostanie omówiony na walnym. Sam zaskroniec obiecywał, że przedstawi bilans pucharowy
zaskroniec (nie od dziś) zmienną jest..
Ot - nasz stand uper od siedmiu boleści znów dał występ na swoim poziomie. Teraz pewnie pora pojawić się u kilku znajomych z nowym programem (stekiem nowych pierdół)
zbyt ładnie go nazywacie
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 30.12.2024 o godz. 20:10.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 30.12.2024, 23:32
Mówiłem, że czas szybciej płynie - post pisałem jakby wczoraj, a już rok minął
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 31.12.2024, 08:02
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
zaskroniec (nie od dziś) zmienną jest..
Ot - nasz stand uper od siedmiu boleści znów dał występ na swoim poziomie. Teraz pewnie pora pojawić się u kilku znajomych z nowym programem (stekiem nowych pierdół)
zbyt ładnie go nazywacie
Do Zaskrońca już jestem przyzwyczajony. Teraz weryfikuje brednie Drozda.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 31.12.2024, 08:22
Przygotuj się na festiwal fikołków.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.12.2024, 09:14
Cytat:
To jeszcze nie wiesz jaki jest drozd? Najstarsi górale się kłócą czy to Zaskrorniec wyznaje drozdowską szkole manipulacji i fikołków czy drozd wyznaje szkole zaskrońską
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 31.12.2024, 09:53
Oczywiście, że już poznałem jego możliwości. Jestem ciekaw co tym razem dla nas przygotował.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.12.2024, 18:58
Oczywiście, że już poznałem jego możliwości. Jestem ciekaw co tym razem dla nas przygotował.
wor pieniedzy dla Poletanovica - czyli ani to "Stilic" ani "Llonch" - kolejne uzupelnienie srodka skaldu grajacy w poprzek
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 31.12.2024, 19:13
Widzę chłopaki, że walne przebiegło spokojnie to o powód do płaczu trudno. Zaskroniec ma poparcie jak się patrzy...

A co do Poletanowica. Pytanie za ile chciałby przyjść, może tylko za premię za awans? Przynajmniej byłoby jasne kto bije stałe fragmenty.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 01.01.2025, 12:44
W sensie, że ktoś przyjdzie tu pracować za darmo, za obietnicę premii? To w ogóle jest legalne w świetle przepisów związkowych?
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 01.01.2025, 12:48
Noworoczny świeżaczek

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...nie-przezyjemy

Trochę przeraża to, że wszyscy muszą być podporządkowani wizji Królewskiego. Gość, który sam twierdzi, że ma otwartą głowę jednocześnie zamyka się na wszystko, co nie jest po jego myśli.

Do tego zmiana w narracji w kwestii wypożyczeń do klubu, za Carbo "wraca Bartek Talar", nowe otwarcie Fazlagicia
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.01.2025, 13:35
"Mariusz czyta też raporty, którymi go męczę codziennie. Jest otwarty, by edukować zawodników w tym zakresie. Stosujemy teraz takie podejście, że piłkarze dostają więcej danych, niż wcześniej."

Pracowałem kiedyś dla całkiem niezłej firmy, branża nieważna.
Potem przyszedł nowy prezes, który zamęczał nas codziennymi lekturami i tworzeniem danych.
Wydajność tworzenia danych w pewnym momencie zaczęła przewyższać normalną pracę.
Ja po pół roku znalazłem ciekawszą robotę a firma osunęła się do grona trzeciorzędnych firm branży.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 01.01.2025, 13:53
Widzę chłopaki, że walne przebiegło spokojnie to o powód do płaczu trudno. Zaskroniec ma poparcie jak się patrzy...

A co do Poletanowica. Pytanie za ile chciałby przyjść, może tylko za premię za awans? Przynajmniej byłoby jasne kto bije stałe fragmenty.
Mamy hajs z pucharów, więc cena nie gra roli
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.01.2025, 14:09
Mamy hajs z pucharów, więc cena nie gra roli
Tylko potem nie płacz, że długi mamy...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 01.01.2025, 14:29
Tylko potem nie płacz, że długi mamy...
Długi mamy bo klubem od lat rządzą parodyści, a ludzie twojego pokroju biją im brawo.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 01.01.2025, 14:54
Ten wywiad w sumie wyjaśnia dlaczego tu nic nie działa. Przez dwa lata Wisła doszła do miejsca, w którym musi bazować na wypożyczeniach jakościowych graczy, bo sama nie zbudowała żadnego piłkarza, nie stworzyła żadnej polityki sportowej, w której byłaby jakaś ciągłość. W zamian mamy kolejną koncepcję, tym razem wypożyczeń.
Cytowany wyżej fragment o raportach, aż ciarki przechodzą. To trochę wygląda tak, jakby on jak dziecko się bawił na żywym organiźmie że może realizować swoje pasje, dotyczące danych. Jop pewnie nic nie powie, bo to w sumie jedyna posada na jaką może sobie pozwolić ze względów zdrowotnych. Wszędzie właściciele stają na rzęsach, aby ochronić szatnię, dać swobodę pracy trenerom, stworzyć zdrowe środowisko, a tu jeb chłop na żywca ingeruje w prace trenera, a kto wie znając go, czy nie podsyła czegoś zawodnikom Śmieszno i straszno jednocześnie. On wciąż zupełnie nie ma pojęcia na czym to wszystko polega, a co najgorsze nie ma za grosz woli, aby się otworzyć i zmienić czy zaufać ludziom piłki z zewnątrz.
Ostatnio edytowane przez wierność83 : 01.01.2025 o godz. 15:02.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Stary 01.01.2025, 15:03
azor napisał(a):Wyświetl post
Noworoczny świeżaczek

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...nie-przezyjemy

Trochę przeraża to, że wszyscy muszą być podporządkowani wizji Królewskiego. Gość, który sam twierdzi, że ma otwartą głowę jednocześnie zamyka się na wszystko, co nie jest po jego myśli.

Do tego zmiana w narracji w kwestii wypożyczeń do klubu, za Carbo "wraca Bartek Talar", nowe otwarcie Fazlagicia
Nowa porcja pierdół (u kogo następnego wystąpi - krakowska? goal? ktoś inny?).
To czekam na tych 3 mocnych graczy i żeby Wisła nie upadła jak nie będzie awansu.
Jestem też pod wrażeniem rozwoju Bashy i w związku z tym czekam na naprawdę dobre wzmocnienia.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.01.2025, 15:03
Oczywiście, że podsyła, każdy dokładnie wie co pokazał na boisku według mierzalnych danych. Jop też to wie i bardzo dobrze.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 01.01.2025, 15:13
Problem nie w tym, że takie raporty mają, ale kto im to wysyła. To przecież powinien trener analityk robić, a nie prezes
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.01.2025, 15:21
A kto powiedział że to robi prezes? Prezes tylko wymaga żeby były wysyłane i wykorzystywane. Po to mamy cały ten pion analiz. Jak ze wszystkim trzeba jeszcze umieć z tego korzystać.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 01.01.2025, 15:37
Ten "pion" analiz, co to są w nim dwie osoby?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.01.2025, 15:37
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Nowa porcja pierdół (u kogo następnego wystąpi - krakowska? goal? ktoś inny?).
To czekam na tych 3 mocnych graczy i żeby Wisła nie upadła jak nie będzie awansu.
Jestem też pod wrażeniem rozwoju Bashy i w związku z tym czekam na naprawdę dobre wzmocnienia.
Abstrahując czy sie wierzy ze Basha cokolwiek zrobi czy nie to mial naprawde dlugo czasu by teraz w tym oknie zaprezentowac jakiekolwiek ciekawe posuniecia. Nudy byc nie powinno.

Akurat wizja wypożyczeń dobrych zawodnikow to dobry pomysł. Tak wygrala ligę Lechia (choc wiadomo ze ich wypożyczenia z Litwy byly szemrane) ale i Gieksa.

Życzylbym sobie ruchow w stylu Turgemana.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Stary 01.01.2025, 15:55
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Abstrahując czy sie wierzy ze Basha cokolwiek zrobi czy nie to mial naprawde dlugo czasu by teraz w tym oknie zaprezentowac jakiekolwiek ciekawe posuniecia. Nudy byc nie powinno.

Akurat wizja wypożyczeń dobrych zawodnikow to dobry pomysł. Tak wygrala ligę Lechia (choc wiadomo ze ich wypożyczenia z Litwy byly szemrane) ale i Gieksa.

Życzylbym sobie ruchow w stylu Turgemana.
Mój wcześniejszy wpis to nie jest ani naiwna wiara w Bashę ani rodzaj złośliwości tylko mniej więcej to co napisałeś tzn.: przyjmuję do wiadomości laurkę dla B i w związku z nią czekam na konkretne rezultaty tego dużego rozwoju czyli nowych-dobrych grajków.
Oczywiście każdy ruch Wisły powiększający szanse na awans jest mile widziany, w tej chwili mniej ważne czy nazywa się wypożyczenie czy transfer.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 01.01.2025 o godz. 16:00.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 01.01.2025, 16:22
Pamiętajcie, proszę, że mamy milion zawodników na kontraktach + nie mamy pieniędzy.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.01.2025, 17:08
azor napisał(a):Wyświetl post
Ten "pion" analiz, co to są w nim dwie osoby?
Rozumiem że jak będzie 30 osób to nie będziesz płakał
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów