The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2011, 17:04
Czy są jakieś racjonalne powody dla których Grzegorz Wojtkowiak gra w reprezentacji i to na pozycji stopera? Człowiek, który ma 27 i przez cała karierę w naszej buraczanej lidze rozegrał tylko w jednym sezonie więcej niż 20 meczy(21) i to zazwyczaj jako boczny obrońca.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.06.2011, 17:07
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Czy są jakieś racjonalne powody dla których Grzegorz Wojtkowiak gra w reprezentacji i to na pozycji stopera? Człowiek, który ma 27 i przez cała karierę w naszej buraczanej lidze rozegrał tylko w jednym sezonie więcej niż 20 meczy(21) i to zazwyczaj jako boczny obrońca.
Jest jeden powód. Smuda ubzdurał sobie, że Wojtkowiak to urodzony środkowy obrońca i próbuje to wszystkim udowodnić.
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.06.2011, 17:13
jezeli ktokolwiek z Was jest pilkarskim patriota i lezy mu na sercu dobro druzyny narodowej powinien trzymac dzis za Argentyna a w nastepnym meczu za Francja. Gdyby - nie daj Bog - wyniki osiagniete byly w miare dobre to Smuda zostanie na stanowisku. Jezeli przegralibysmy i z Argentyna i z Francja to istnieje szansa na zmiane na stanowisku selekcjonera. Nikt mi nie wmowi ze mamy az tak tragicznych pilkarzy jak pokazuja i wyniki i rankingi.
Ostatnio edytowane przez RAF : 05.06.2011 o godz. 17:17.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 05.06.2011, 17:17
Smuda zostanie na stanowisku, nawet jak będzie regularny wp..l z we wszystkich meczach. PZPN musiałby mu wypłacić tyle co za awans do ćwierćfinału EURO plus chyba całą pensję jaką by dostał do mistrzostw Europy jako odprawę wg umowy. To są miliony złotych. Lato z kasą ma problemy, to tego nie zrobi.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 05.06.2011, 17:26
Co jak co, ale Paweł potrafi wykańczać akcje chyba najlepiej w Polsce
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.06.2011, 17:26
Bramka Pawła Brożka na 2:1
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.06.2011, 17:27
No i proszę, Brożaldinho którego chciałem już dyscyplinarnie wy*ierdalać z kadry po paru jego bezsensownych stratach ładniutko "wylisował" gola 2:1. Będą z niego ludzie
Legionista
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.06.2011, 17:28
aż przed oczami stanęły mi piękne akcje Brozka i Błaszczykowskiego w Wiśle ; )
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 05.06.2011, 17:30
Co to za idiota jest tam spikerem ?
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.06.2011, 17:33
Hadaj, jak zwykle na Legii.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Metallica TS
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 05.06.2011, 17:36
Dlaczego SMuda robi drugą zmianę w 75 minucie . Mecz słaby ale Brożek się wyróżnia.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.06.2011, 17:38
yogul napisał(a):Wyświetl post
aż przed oczami stanęły mi piękne akcje Brozka i Błaszczykowskiego w Wiśle ; )
Jak z Nancy
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 05.06.2011, 17:38
Gra może nie na najwyższym poziomie, przeciwnik też średniak, ale parę akcji klepkowych mają naprawdę ładnych.
Legionista
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 05.06.2011, 17:49
I to jest cały Brozek - sam na sam z bramkarzem zachowuje spokoj i strzela bramke. Jeszcze słowo o arbitrze - przeciez ten czlowiek to jakas porazka, ostre faule Argentynczykow były i ani jednej zołtej a Polakow za głupote karze. Na prawde nasi pokazuja dzisiaj ambicje - mam nadzieje, ze ten mecz bedzie wygrany. I nie wazne czy to jest Argentyna A czy Argentyna B - wynik jak to powiedział Szpakowski idzie w swiat.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 05.06.2011, 17:54
Cytat:
I nie wazne czy to jest Argentyna A czy Argentyna B - wynik jak to powiedział Szpakowski idzie w swiat.
E tam. Pójdzie w świat, że "kolejna kompromitacja Argentyny". My tam będziemy jako tło.

Dla nas dobre jest to, że po prostu parę akcji mieliśmy niezłych, w drugiej połowie Argentyńczycy zaczęli nawet coś grać, ogólnie rzecz biorąc jakby się trzymać tego co jest, to zgrani powinni dać radę coś może nawet raz wygrać. Brakuje stoperów jak wody na pustyni, reszta od ok do solidnie.
Legionista
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 05.06.2011, 17:56
Paweł dlaczego nam to zrobiłeś
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.06.2011, 17:58
Oto co znaczy prawdziwy napastnik w składzie. Jak Brożek znów siądzie na ławie kosztem Lewandowskich, Grosickich czy innych im podobnych, uznam to jako ostateczną kompromitację Smudy.
Odpowiedz cytując
19ARTUR06
Banita

Od: 06.2011

Stary 05.06.2011, 18:01
Pewnie za jakieś dwa dni będzie, że mecz ustawiony. A przecież w kadrze jest dwóch speców od tego Łukasz P. i Łukasz M. I niech ktoś powie, że Smuda brzydzi się korupcją
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.06.2011, 18:06
Lewandowski musi mieć 100 setek żeby strzelić 1 bramkę , Brożek jedną.

Wojtkowiak , Murawski , co oni sobą prezentują że grają w tej marnej RP ?
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 05.06.2011, 18:09
Brozkowi nie daje szans od poczatku a ten wchodzi i odpłaca mu sie golem - moze by tak Panie Smuda Małego powołac - Wislak zawsze sie odwdzieczy
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.06.2011, 18:12
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Brozkowi nie daje szans od poczatku a ten wchodzi i odpłaca mu sie golem - moze by tak Panie Smuda Małego powołac - Wislak zawsze sie odwdzieczy
Nie bo Smuda lubi piłkarzy z charakterem , ale teraz mu sie uwaliło ze już nie lubi ,
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.06.2011, 18:14
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Lewandowski musi mieć 100 setek żeby strzelić 1 bramkę , Brożek jedną.

Wojtkowiak , Murawski , co oni sobą prezentują że grają w tej marnej RP ?
Chodzi o Pawła Brożka ? Brożek miał (w Wiśle) niesamowitą łatwość dochodzenia do pozycji i jeszcze większą do ich marnowania. Zwyczajowo strzelał raz na pięć setek.

Zagraliśmy z zawodnikami, którzy każdego naszego gracza przewyższali o poziom jeśli chodzi o wyszkolenie, kulturę gry i poziom techniki.

Repra wygrała z drużyną zestawioną "za karę" i tak grającą. Gdyby w tym meczu był jakiś fant do zdobycia, choćby finansowy poleglibyśmy z trzy lub cztery do zera.
Odpowiedz cytując
19ARTUR06
Banita

Stary 05.06.2011, 18:18
Wg. Trzeciaka Brożek grał również w pierwszej połowie (Grosickiego nazywał Brożkiem). Dziwi mnie fakt brak powołań dla Małego, a przecież na początku panowania Smudy był zawsze powoływany.
Powód: Poprawa składni
Ostatnio edytowane przez 19ARTUR06 : 05.06.2011 o godz. 18:19.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 05.06.2011, 18:19
Nie Brożkiem tylko Groszkiem
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 05.06.2011, 18:20
Wilk nawet nie dostał minuty,Małecki nawet nie dostaje powołań grają tam Wojtkowiak czy Murawski ja rozumiem że Smuda ma do nich zaufanie ale powinien kierować się aktualną dyspozycją zawodników a nie swoimi prywatnymi odczuciami.Ta reprezentacja to zlepek jednego wielkiego g*wna nie będzie w niej atmosfery nawet po zwycięstwie z ARGENTYNĄ C.Nawet komentatorzy są na słabym poziomie to co tu dopiero mówić o trenerach czy piłkarzach.Ile razy już słyszałem"Jak wyliczył tygodnik kibica..."po prostu Szpakowski nie nadaje się już do tej roli.Atmosfera na trybunach jak na meczach B klasy wstyd mi ale nie mam już ochoty oglądać naszej reprezentacji.
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.06.2011, 18:24
Pozwole sobie skomentować ten mecz. Według mnie bardzo dobre spotkanie, widać rękę Smudy. Polacy konstruowali ładne akcje, Argentyńczycy wyglądali na zagubionych. Akcje bramkowe palce lizać, a po za tym mieliśmy jeszcze kilka dogodnych sytuacji by strzelić więcej bramek. Zdażył nam się również niestety jeden błąd w obronie i przy dozie szczęścia Argentyńczycy strzelili honorową bramkę. Należy też pochwalić tych kibiców którzy przyszli na stadion, momentami fantastyczny, żywiołowy, głośny doping, żałuje że mnie tam nie było. Przy takiej grze piłkarzy to mamy bardzo duże szanse na wyjście z grupy nawet na 1 miejscu, w końcu jak by nie było pokonaliśmy Argentyne.

PS. Tak się cieszę że wygraliśmy, że wracam z powrotem na grilla ...
Powód: IRONIA
Ostatnio edytowane przez Schabek : 05.06.2011 o godz. 18:25.
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 05.06.2011, 18:29
Komentarz też był popisowy. Idealnie się wpasował w ten słaby mecz. Podobało mi się jak Trzeciak mówił o Grosickim "Groszek"...
Nasza reprezentacja w ogóle nie ma stylu i możemy tylko żałować, że Brozio bramkę strzelił, bo to chyba ostatni moment żeby zmienić trenera.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 05.06.2011, 18:29
Co to ma w ogóle kur... być?

Teraz jakiś pan na tvp1 - uśmiechnięty i radosny - mówi o tym, że drużyna z ogonów rankingu FIFA pokonała piątą drużynę w tym zestawieniu. Wypowiada się w takim tonie, jakbyśmy co najmniej ME zdobyli. Wiem, że publiczna jedzie na tej reprezentacji i wykorzystuje ją najbardziej, jak może, ale po co takie cyrki?

Wszędzie robi się z ludzi idiotów. Dyzma na tym zwycięstwie z Argentyną pewnie będzie jechał jeszcze przez 20 lat i, już jako staruszek, będzie przedstawiany w studiach meczowych jako ten, który pokonał południowoamerykańskie mocarstwo...
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
19ARTUR06
Banita

Stary 05.06.2011, 18:31
Cytat:
Nawet komentatorzy są na słabym poziomie to co tu dopiero mówić o trenerach czy piłkarzach.Ile razy już słyszałem"Jak wyliczył tygodnik kibica..."po prostu Szpakowski nie nadaje się już do tej roli.
Trochę nie na temat, za co przepraszam.
Wg. mnie obecnie najlepsi komentatorzy pracują w Orange Sport. Redakcja jest młoda i ma całkiem odmienne spojrzenie na futbol od Szpaka
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 05.06.2011, 18:35
Czlowiek czuje sie taki bezradny jak to oglada.. ehhh ;(
Powód: i slucha...
Ostatnio edytowane przez Glazik : 05.06.2011 o godz. 18:35.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów