|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Robert mówił że cały czas obserwuje Mączyńskiego , więc chyba nie zapomniał o nim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
to dobrze, choć osobiście nie pamiętam żeby coś o tym mówił...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
chyba mnie nie zrozumiałeś chodzi mi żeby Szewczyk grał w 1 składzie w Młodej
![]() a na Mączynskiego liczę , że Maaskant naprawde nie zapomniał Ale dlaczego nie bierze Chrapka? napewno lepiej by się prezentował od Jirsaka.. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ile bylo w derbach ME w zeszlej rundzie ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Biale Orly Cup 2011 - rocznik 1998
Klasyfikacja końcowa: 1. Olympiakos Pireus 2. Hertha BSC Berlin 3. Real Madryt 4. Polonia Warszawa 5. Celtic Glasgow 6. Legia Warszawa 7. Wisła Kraków 8. Białe Orły Warszawa 9. Inter Mediolan 10. Izrael U-13 Wisla Krakow vs. Real Madryt: Wisla Krakow vs. Legia Warszawa:
Ostatnio edytowane przez GaoFeng : 23.05.2011 o godz. 02:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ostatnio przejrzałem kilka skrótów meczów MESY dostępnych na stronie Wisły i zwróciłem uwagę na grę Stanka. Grał jako lewy skrzydłowy. Być może trafiłem na jeden dobry mecz z jego udziałem, dlatego ciekaw jestem jak oceniają go osoby, które chodzą na mecze Młodej Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mecz przyjazni oraz o Mistrzostwo Malopolski trampakrzy starszych
Wisla Krakow - Unia Tarnow (rocznik'96) Jutro tj sobota 9.30 rano Stadion glowny, Reymonta 22 Otwarta bedzie trybuna G2 WSTEP WOLNY !!! Nie masz planow na sobote ? Jest okazja na fajny poranek z Wiselka i to mecz chlopcow z rocznika 1996. Fajnie by ich poniesc dopingiem, przywitac na wielkim stadionie, pokazac sie kibicowsko z Jaskolkami. PS byc moze nie bedzie obserwatorow PZPR(N) wiec moze sie uda jakis mini transparent wywiesic Obedzie sie bez kar a napewno poniesie szerokim echem... Inicjatywe zostawiamy Wam ! Zapraszamy ! |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Hej Nie wie nikt z was czy szykuje sie jakis casting do Wisly dla starszej daty heh rocznika 1992 ? Prosze o odp
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...eju_we_francji
Ktoś mi może wytłumaczyć ten paradoks ? Tyle się słyszy o naszej zdolnej młodzieży, to gdzie oni do jasnej cholery później przepadają ? ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wisła Kraków wygrywa adidas Football Challenge
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...all_challenge/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Fajnie fajnie, ale czemu Lucas Guedes nie grał? To chyba jego rocznik, widać go na zdjęciu ale po cywilnemu. Wie ktoś?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Lucas miał ostatnio problemy ze zdrowiem, możliwe że nadal nie może grać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uuuu to szkoda. Bardzo lubię tego gracza, bo to taki osobliwy wychowanek i chciałbym żeby się przebić do seniorów. Wielu zgodnie podkreśla że ma talent.
Żmijka, a wiesz może jak mu szło w tym sezonie? Wiem że nie prowadzi się statystyk w takim wieku ale może masz jakieś ciekawostki? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zczykowskiego/
Coś się ruszyło odnośnie szukania talentów
Ostatnio edytowane przez Jachu018 : 22.06.2011 o godz. 14:38.
![]()
Kibic z Poznania
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Co roku tak jest. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
w tych testach brali udział zawodnicy tylko z klubów ? i tylko na te testy zaproszeni przez wisle której skauci gdzies ich zauwazyli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
a to były juz ostatnie takie testy czy jeszcze mozna sie takich spodziewac ?
wyslalem zgloszenie do juniorów z oficjalnej strony wisły ale nikt sie ze mna nie skontaktowal i dlatego nie wiedzialem o testach |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20345
Prawidłowo, jeszcze kilku utalentowanych wypożyczyć, bo teraz kadra jest tak szeroka, że nadeszła idealna pora na wypożyczenia: Bruda, Chrapka i Czekaja. Dobrze by było gdyby Kurto też rozegrał kilka występów w profesjonalnej lidze, bo jednak w Mesie już nic więcej nie osiągnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mączyński nie wróci do nas chyba? Ciekawe kto go weżmie...
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/9...-lks,id,t.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
7 lipca 2011, 17:30 - Waksmund
Wisła Kraków (ME) 0-1 Flota Świnoujście Christian Nnamani 68 Flota Świnoujście: Alan Wesołowski - Damian Falisiewicz (46 Marek Niewiada), Daniel Dylewski (46 Marcin Szyszko), Ivan Udarević, Marek Opałacz, Daniel Chyła, Rafał Kalinowski, Ferdinand Chi Fon, Damian Misan (46 Krzysztof Bodziony), Bartosz Śpiączka (46 Christian Nnamani), Sylwester Sikorski (46 Tomasz Ostalczyk). W 35. minucie Damian Misan (Flota) nie wykorzystał rzutu karnego. Flota Świnoujście wygrała 1-0 (0-0) w meczu sparingowym z zespołem Młodej Ekstraklasy Wisły Kraków. za 90minut.pl Szkoda, ze nie ma zadnych wiadomosci o druzynie ME ani na oficjalnej, ani na TWSD |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No dokładnie! Dlaczego nigdzie nie ma info o meczach ME ?!?!? wrrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dziś Młoda Wisła grała z Kolejarzem Stróże.
2:0 dla Kolejarza. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No ok, ale to jest wiadomość po meczu. Chciałabym iść go oglądnąć...w tym problem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
W sobote o godzinie 11 Młoda Wisła gra mecz z trzecioligową Janiną Libiąż na stadionie LKS Żarki
http://www.libiaz.pl/index.php?optio...d=1797&lang=pl |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|