|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Walka nudna , spodziewałem się czegoś więcej po Kliczce , a tu niespodzianka.
Nie dość że walka była nudna to jeszcze satelita się cioła ;/ Komentatorzy BEZNADZIEJNI , niech lepiej Polsat transmituje , tam przynajmniej są ludzie którzy się znają na boskie. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Jeśli wg Ciebie Ukrainiec jest nudny to jaki był Anglik wczoraj? ps. tak kozaczyć jak ten śmieszny angielski murzynek móg Tyson, bo On jak zapowiadał walkę to walka była. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
heh, nie moge znalezc fotki
ale nie wiem czy zauważyliscie ale Haye`a wprowadzał Lincoln Burrows teq - komentatorzy dno, ale i tak są lepsi niż Ci co Copa Americe zanudzają. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Robienie "szoł" przed walką to mogą robić zawodnicy mma i to nawet nie wszyscy tylko ci najbardziej wszechstronni, bo mają największe szanse poradzić sobie w każdej płaszczyźnie walki mma. Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez przemo : 03.07.2011 o godz. 15:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Matko, ale tutaj "ekspertuf" boksu.
Czego wy się spodziewaliście? Że Kliczko będzie napier$@#$@# Haye'a jak kukłę ? To był walka unifikacyjna a nie ustawka w gimnazjum. Pozatym nie wiem skąd to zdzwienie, kliczko zwykł tak walczyć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tak jak myślałem jeśli chodzi o Power Punches to było blisko remisu. Ja puntkowałem 2 rundy dla Haye'a, 5 remisowych i 5 dla Włada.
http://www.boxingscene.com/forums/vi...-haye-compubox Ogółem: Kliczko 134 (celne)/509 (wyprowadzone) - Haye 72/290 Ciosy proste: Kliczko 105/376 - Haye 36/171 Ciosy mocne: Kliczko 29/133 - Haye 36/119. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Kogo to interesuje ze ktos jest nudny. Jesli jest to skuteczne i przynosi rezultaty to styl schodzi na drugi plan,wiec takie pitolenie ze Kliczko jest nudny jest po prostu śmieszne. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wojtas, a co w nim ciekawego?
Teraz skoro najszybszy zawodnik HW nie dał rady, widzę tylko jednego człowieka, który ma szansę wygrać z Kliczkami. Robert Helenius. Oczywiście nie dziś, ale w przeciągu może roku - dwóch |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
E tam - Szpilka za rok rozwali pierwszego, za dwa lata drugiego i podziękował
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po takiej gali cieszę się niesamowicie, że przed 6-7 laty zainteresowałem się MMA
Nie mówię tu o "freak show" w stylu Pudzianowski i spółka, lecz o prawdziwych organizacjach UFC, Strikeforce, Bellator, czy nieodżałowana Pride. Owszem można podziwiać geniusz taktyczny braci Kliczków, lecz równie dobrze mogę oglądać Garri Kasparowa grającego w szachy. Jeśli przez najbliższe 5 lat nie pojawi się w boksie zawodnik który porwie tłumy niczym Mike Tyson za najlepszych lat, to jestem przekonany, że to MMA przejmie pałeczkę pierwszeństwa wśród sportów walki. Trzymam kciuki za Szpilę, mam nadzieję, że ożywi HV w której to od dawna wieje nudą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To największy talent od paru ładnych lat. Jest lepszy od Wawrzyka i może zajść dalej niż Sosnowski. 29 lipca ma walkę w Stanach z jakimś murzynem. Niech ucieka z Polski, bo tu nie ma warunków do uprawiania tego sportu. Tutaj się zmarnuje, trenując z Łapinem i obijając Czechów czy Węgrów. Najbliższy rywal Szpilki: http://www.bokser.org/content/2011/0...3918/index.jsp
![]() "Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać, bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() "Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać, bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać" |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Przypomniał mi się dowcip jak robiono ankietę wśród bokserów zadając jedno pytanie: "Czy boks jest bezpiecznym sportem". 5% odpowiedziało że tak 95% nie zrozumiało pytania ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Edit: Thx!
Ostatnio edytowane przez Kocur : 24.07.2011 o godz. 21:50.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tu masz walkę http://www.youtube.com/watch?v=GMV9Q...layer_embedded cz.1
http://www.youtube.com/watch?v=GWA-fGoMYh8 cz.2 http://www.youtube.com/watch?v=U0t4y...eature=related cz.3 albo na polsat sport o 23:50 ![]() "Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać, bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać" |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
Cios Khana poszedł w spodenki, na wysokości pasa... Mimo wszystko trochę kontrowersyjna sprawa. Oczywiście Khan był lepszy przez cały pojedynek i wygrał zasłużenie, przeciwnik szukał takiej okazji. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno nie był to cios poniżej pasa, tak na styk. Dużo zależy od sędziego ringowego, jak to zinterpretuje. Ale Khan i tak skończyłby walkę przed czasem w późniejszych rundach.
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Bez kitu - jakby dostał w jajka to by leżał tam jeszcze z 10 minut a nie wstawał po 30 sekundach i z pyskiem leciał do sędziego
![]() Piękny unik i piękna kontra prosto w nochal - brawo ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gdyby ktos nie wiedział to dzis w nocy walczy Artur Szpilka i Mariusz Wach
![]() Walki w TVP 1 i TVP Sport. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dokładnie o 2.50 walczy Artur! Więc trzymać kciuki za Wiślaka!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To mnie uspokoiłeś. Bałem się że Szpilę pokazą wcześniej w TVP Sport, nie w otwartej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Brawo Szpila, posłał rywala na deski w 1 rundzie
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ekstra walka również Wacha, który wysłał rywala do grobu hehe
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mistrzowskie walki - tyle czekania na walke Szpili a tu KO w 1 rundzie. Wach tez niezle goscia wysłał, ze tak powiem na tamten swiat
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Są gdzieś te walki do obejrzenia?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Pajo1906 : 30.07.2011 o godz. 10:15.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dzięki za wrzutę, trzeba oglądać póki nie usuną.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Walka Wacha z McBridem pokazała poniekąd jakim słabym uderzeniem dysponuje...Adamek.
Dokładnie 3,5 miesiąca temu Adamek przez dwanaście rund nie zdołał posłać na deski McBride'a, który ważył wówczas 4 kg mniej niż wczoraj. Szpila miazga..Przeciwnik co prawda z nienajwyższej półki, ale jest .......nięcie..Jeśli dobrze pokierują jego karierą, będziemy mieć wreszcie ciężkiego Mistrza Świata ![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dokładnie tak.
Wszyscy sikają z radości jaki to Tomek jest szybki ale to nie bieg na 100 metrów ale boks. Oczywiście kibicuje mu jak każdemu Polakowi ale bez większych szans niestety. Szpila lewy ma zabójczy - widać trochę jeszcze braki w technice - ale ważne że jest siła. Nie ma lipy !! ![]() ![]()
|
|
|