|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Maciej Żurawski
Zapowiada się piękny tydzień |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Apel do wszystkich: Nie podniecajcie się tak, Argentyna z Meksykiem w TV cisną właśnie. ![]() ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żuraw wraca
Super
Ostatnio edytowane przez Bekas : 27.06.2010 o godz. 20:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Atak Żurawski - Brożek? TAK TAK TAK!!
Zbymak, ozłocimy Cie jeśli potwierdzi się to info ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No to spoko...
szkoda mi tylko że nie będzie Djurovskiego bo nie pasuje do tego co napiasala TSWD...Jak wraca Żuraw to dałbym spokój z Makinwą a pozyskał jakiegoś Młokosa ![]() Milinkovic jak przyjdzie to będzie chyba najlepszym transferem jeżeli chodzi o wartość drużyny... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nowy kapitan, napastnik---> Maciej Żurawski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
nowy kapitan
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedna rzecz nie pasuję mi do układanki, którą przedstawił Zbymak, mianowicie Cypr to nie jest zachodnia liga.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jutro macie konferencje o 14:30 dowiecie sie wszystkiego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poiwuem wam ye jakbz pryzsyedl Milinkovic i Zuraw to zwisalby mi Makinwa, a bardziej by mnie interesowalo kto bedzie na obrone...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Niewątpliwie, przejąć opaskę kapitańską "z wejścia" będzie mógł tylko jakiś wiślak ...
Żuraw najprawdopodobniej, myśle jeszcze o Baszczu / Zieńczuku/ Kosowskim. Więcej opcji nie widzę, ale imho na 90% Żuraw Jeśli do tego dodamy Makinwe (oby podpisał) to naprawdę, można powiedzieć że jest dobrze. Atak Brożek, Boguski, Makinwa, Żuraw, pomoc Kirm, Łobo, Małecki, Milinković (?), środek Guła, Sobol, Jirsak który dochodzi do wysokiej formy ... kurcze, jeśli to się sprawdzi to będę naprawdę mega happy ![]() *Jeszcze tylko dobry, środkowy obrońca i uwierzę że za niedlugo stadion będzie wypełniony do ostatniego miejsca, a kibice będą świętować kolejne sukcesy Wisełki! |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przepraszam, czy ktoś mógłby podać link do artykułu, gdzie jest napisane, że nowy napastnik może być kapitanem? Bo jakoś nigdzie nie mogę znaleźć...
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
wejdz na głowna! jedyne czego sie boje to to ze sie jutro mocno rozczaruje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
ile bramek strzelil zuraw ostatnio w larissie?ciekawe czy to o niego chodzi...a moze franek wraca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23356 Co do Milinkovicia, ja bym sie wstrzymal. To, ze odchodzi z Koszyc nie znaczy, ze do nas. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
No właśnie jestem na głównej i nic takiego tam nie ma...
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Już usunęli to z kapitanem czyli chyba Żuraw, bo żaden inny napastnik nie spełnia wymogów, tylko dlaczego kontrowersyjny to ma być transfer, Żurawia chyba wszyscy chcieli widzieć w Wiśle. Hmm , a może Żewłakow? albo Smolarek. o jestem bardzo ciekawy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
eee usuneli to o kapitanie
za duzy szum sie zrobil ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
aha, no to może ktoś z redakcji nam powie, czemu to usunięto?
Pomyłka? Czy podpucha? Ja znam dwóch Wiślaków, którzy mogliby założyć opaskę kapitańską. Kosa lub Żuraw. No bo chyba nie Kaziu Moskal... ;-) ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to widzę, że panuję tutaj radość
Mówię wam tylko tyle: Jutro rano wstaje, włączam www.sports.pl i patrzę a tam piszę news o Wisełce z naszego forum albo od innych źródeł o tych transferach Jeżeli w ogóle będą...Legia się wzmocniła, Bruno Mezenga może być gwiazdą ligi i może z nią trudno być (szkoda że nie ma jej w LE, myślę że nabiłaby więcej pkt-ów niż Ruch), Lech wcale się nie osłabił, a pewnie się wzmocni, bo za jednego Lewego przyjdzie dwóch ciekawych grajków (oby Rudnevs, bo jak na razie to on jest słabiutki ) Tylko jeżeli będą te transfery to niestety, żeby nie było tak jak zawsze, że trafiamy na silne zespoły a jak jesteśmy słabi to wtedy mamy słabych ale ich nie przechodzimy ;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Widze,że tutaj fala orgazmów normalnie. Wezcie ochłońcie trochę, napijcie się piwka, obejrzyjcie mecz a nie zadawajcie tysiąca durnych pytań....
Jak się okaże ,że nikt jutro nie przyjdzie to znowu będzie zbiorowy płacz. Nie ,żebym nie wierzył zbymakowi ,ale zawsze coś może nie wypalić dlatego póki nie zobacze newsa na głównej to z radością sie wstrzymam. Radzę to zrobić także innym. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
O wiem kto Sosin wraca heheh trafiony zatopiony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mysłe że z miejsca kapitanem nie mógłby zostać zawodnik który nie grał już we Wiśle. i faktycznie Żuraw pasuje. Transfer raczej pod kątem marketingu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak przeglądam strony i na TWSD piszą to co wiecie, wislasoocer o milinkovicu, że już dogadany i że był już w krakowie, wislaportal milczy, wislaonline coś tam o makinwie,TSW cicho, wislareymonta22 ta z futbolowo... o milinkovicu konkretnie i wychodzi na to że oni wiedzieli pierwsi, no ale tak ogólnie to OFICJALNA MILCZY PANOWIE!!!!
Studzimy główki i czekamy na nowy dzień ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|