|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
wiecie co...ja jestem załamany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sami jesteśmy sobie winni!!!!!!!!!!!!!Nie chce mówić ale mistrzostwo chyba papapa:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
nie wierzę, to jakiś koszmar.... jeszcze samobój !!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=515912 przypomnij sobie ten mecz, a potem mów, że wszycy potrafią, a my nie...
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Ale mimo wszystko lepiej żeby Lech zgubił punkty jutro a My musimy liczyć tylko na siebie i grać o zwycięstwo. Szkoda tego remisu z Piastem.... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra, dobra, tylko moi drodzy Wiślacy nie popełniajcie samobójstwa. Legia, grając kompletny piach zgarnęła 3 punkty dzięki jakiemuś Sierantowi w 94 minucie. Tak samo Arka może Fojutowi dziękować z 1 punkt. Bez Rzeźniczaka i z taką grą Legia się nie zamuruje bo wie, że ją Wisła wkręci w ziemię i zleje aż równo!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cos czuje ze w lecie Siernta zoabczymy w Legii
![]() No coz pobawilismy sie w Wielkopolan, jednak mysle ze za tydzien mimo obecnosci Choto powieziecie nas z 3,4-0 Taka prawda. Nie wierze w to ze z taka gra uda nam sie zremisowac. Wiadomo ze wszytsko jest mozliwe, ale nie teraz i nie w takiej formie jakiej jestesmy. Jutro dobrze by bylo gdyby Lokomotiv Wronki zremisowal z Ruchem, ale tez znajac zycie bedzie braka z 93 minucie ![]() I nie martwcie sie, jestescie najblizej MP ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kyno nawet jeśli wygramy z Legią to co nam to da jak Lech będzie wygrywał wszystko do końca fuksem?!!!!I powiesz że sami nie jesteśmy sobie winni?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I ty kibicujesz Legii? Wiara w drużynę to podstawa. Ale ogólnie to ładny piach na Ł3 daliście, ale taka piłka. Tak samo w Gdynii było. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
ta , pojedziemy do Łodzi oddamy 56 strzałów i będzie remis 1:1 znając życie to samo w Gdańsku
jak dla mnie jak wygramy z Legia to daje nam to tyle , że nie spadniemy na miejsce poza Uefa. ****y do kąta ja chce na waaaaakacje!
Ostatnio edytowane przez wygladajacyzzachmury : 02.05.2009 o godz. 17:17.
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Tak do gorących głów - mecz meczowi nierówny - jak czytam takie "powieziemy ich 3-0" to mnie śmiech ogarnia. Kiedy ostatnio wygraliśmy z Legią łatwo miło i przyjemnie?
Legia grała z ŁKS o 3 punkty żeby się nie zmęczyć, ale na nas zmobilizują się jak zwykle i nie odpuszczą więc wyluzujcie. Ja 1-0 dla nas biorę w ciemno ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nastepna kolejka jest decydujaca
kto powygrywa ten zostaje w grze Polonia Warszawa - GKS Bełchatów 9 maja, 14:45 Wisła Kraków - Legia Warszawa 10 maja, 17:00 Śląsk Wrocław - Lech Poznań 9 maja, 16:15 jeszcze tego brakuje zebysmy na 6te miejsce spadli !! ja tam sie boję, żeby Bełchatów nie wygryzł nas z EUROPA LEAGUE !!!
Ostatnio edytowane przez sagan42 : 02.05.2009 o godz. 17:16.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Popatrzcie na tebele ejsli wygra Odra (poki co prowadzi 1-0) i Lechia to mamy dwóch kandydatów do spadku
Tego szczescia co Amice i Legii moze nam zabraknac w ostatecznym rozrachunku na koniec ligi.Mistrz bylby czyms extra,ale patrzac na obecna sytuacje to gra w Pucharach to podstawa a wiec musimy być na pudle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Najlepiej, jakby naszą ligową "wielką" trójkę pogodził Bełchatów. Nikt nie zasługuje na Mistrza... ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A .......isz jeden z drugim. Już was się czytać nie da
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ruch wcale nie jest bez szans w meczu z Lechem. Jest to ostatnia drużyna, która pokonała pyry w lidze i drużyna, która w tym tygodniu wygrała na Łazienkowskiej. Po za tym dla nich punkty są również bardzo potrzebne, więc nie odpuszczą. Lech gra u siebie gorzej niż na wyjazdach. Pewnie do 90 minuty będzie się męczyć Leszek, a na w 93 strzeli farfocla : /
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak kibicuje Legii od bardzo bardzo dawna, ale to co widze teraz co sie dzieje ze stylem gry to naprawde nie napawa mnie optymizmem. Niestety nie wygralismy u Was od 97r. w tym czasie zdolalismy 2 razy zremisowac(2002 i 2006).
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jaki Toudi z tego Sieranta , stoi jak sierota piłka w niego wpada a zresztą szkoda gadać..Ja tylko nie wiem z czego sędzia 4 min doliczył bo wcale przerw nie było w grze takich długich.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Na pewno nie możemy mówić,że my nie gramy do końca,bo im bliżej końcowego gwizdka,tym coraz mocniej naciskami. A brakuje tylko tej piłki w siatce,tak jak wczoraj niestety :/ A jutro kciuki za Ruch,bo mają szansę wygrać ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma co przeżywać meczu Legii. I nie ma co mówić, że Legia ma superfarta. Ta bramka to ewidentny samobój gracza ŁKS, a nie cudowna akcja Legii w ostatniej minucie. Mają nad nami 2 punkty przewagi, jak Lech wygra jutro będzie miał tylko jeden. Spójrzcie na plan 27. kolejki. Lech jedzie do Wrocławia, Legia gra z Wisłą. Więc wszystko się jeszcze zmieni.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Frankowski to jest klasa sama w sobie...szkoda, ze ma takich partnerow
, ale asyste i tak zaliczyl. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
O ja .......e, jaki dramat robicie... Ludzie to przeciez caly mecz utrzymywal sie wynik 0:0. Gdyby nie to ze chwila dekoncentracji takim wynikiem zakonczylby sie mecz! Nie wyrokujcie jeszcze Mistrzostwa poki co Wisla ma 2 pkty straty do Legii i nic absolutnie nic nie wskazuje jakbysmy mieli stracic mistrzostwo bo walka jest do konca o to. Opamietajcie sie troche , ludzie...
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tydzien temu my bylismy w siodmym niebie, dzis oni, za tydzien kolej na nas
I tak bedzie do konca, Ktos z 5 zespołów tego mistrza zdobędzie. A kto? Dziś to wróżenie z fusów i tyle. Trzeba miesiac wytrzymac i juz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro dwa mecze.
Co ciekawe - każdy wynik jaki padnie jutro będzie miał jednocześnie plusy i minusy - bo ew potknięcie Lecha lub Polonii (świetna wiadomość dla nas) oznacza pogorszenie sytuacji Lechii. Idealnie zatem byłoby, gdybyśmy mieli dwa remisy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
załamałem się kiedy usłyszałem wynik meczu Legii , ledwo bo lewdo ale to oni sa blizej ( teoretycznie) mistrzostwa , tak jest kiedy nie wygrywa się z Piastem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cóż jak pech to pech. Kiedyś to my strzelimy gola pod koniec. Choć raz już nam się to udało kiedy graliśmy z Odrą na wyjeździe.
Lech musi choć raz mieć jakąś wtopę, bo jeśli nie to lipa straszna. I Wisła za tydz jeśli nie wygra to też nieciekawie bo Bełchatów coś ostro jedzie. 4 kolejki do końca a o mistrza walczy 5 drużyn... Żebyśmy tylko nie wypadli za tydzień z tego grona... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Arkas- nie wypadniemy.. Legia jedynego dobrego zawodnika jakiego ma to Iwanski i nie koniecznie jest w formie tylko dobrze wykonuje stale fragmenty gry, tak to reszta druzyny gra piach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zaczynają się kolejki cudów. Jagielonia przgrywa z Odrą i cudowna reanimacja Arki. Z 3:1 robią remis 3:3 a to co zrobił Fojut to dla mnie czyste s****ysyństwo! Najpierw podał do Nicińskiego a później strzelił sobie gola sam w 93 min. Już nie uwierzę w takie coś, dla mnie ten koleś sprzedał mecz, na bezszczelnego, na chama...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|