|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kolana ma w gorszym stanie niż Kmiecik... więc pasuje do Oldbojów
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ostatnio po wylosowaniu APOEL-u była wypowiedz Zurawia o tym klubie w Orange Sport Info - redaktor na koncu zapytał go czy bedzie jeszcze grał w pilke w jakims klubie a Maciek odpowiedział, ze na razie odpoczywa i nie jest w stanie nic wiecej powiedziec (dzwonił z Krakowa bo pisało).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Kiedy i gdzie kolejny mecz Naszej drużyny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chwila moment zaraz przecież Konrad Gołoś nie może grać w piłkę przecież ma problemy wtf?
P.s i Cleber może już grać dziwne.... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
I Szymek bez nóg też...
ludzie, Wy nie wiecie, jak "gra" się w oldbojach? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Goły nie może trenować! Jeden meczyk tygodniowo nikomu krzywdy nie zrobi.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A gdzie nasi si Oldboje rozgrywają swoje mecze ?
Dziwi mnie , że Cleber gra ostatnio odmówił przecież Limanovii ze względów zdrowotnych. Było wyraznie napisane, że nie będzie grał bo zabronił mu tego lekarz. |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Kasperczak na dniach ma objąć jakąś reprezentację w Afryce, poleciał na rozmowy- info nieoficjalne
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Moze by tak bez bluzgania co? Ogladalem pierwszy mecz w sezonie Borussi i widzac gre Goetze spokojnie mozna powiedziec, ze z nim Kuba na wstepie przegrywa czy Ci sie to podoba czy nie. Zreszta tak samo twierdza w Bildzie. Nie musze byc od ustalania skladu by wiedziec, ze Niemiec jest lepszy
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 10.08.2011 o godz. 22:07.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie dziwota, że Kuba przegrywa rywalizację z gościem, który robi różnicę w meczu Niemcy - Brazylia...
Tak jak napisał kacpergawlo, w Niemczech obcokrajowiec, a szczególnie Polak, musi być conajmniej 2x lepszy od swojaka, żeby to on grał. Także obawiam się, że ten sezon nie będzie zbyt ciekawy dla Kuby. Wątpię, żeby BVB zgodziło się go opchnąć/wypożyczyć, gdyż to on jest tym pierwszym zmiennikiem dla Goetze bądź Grosskreutza. ![]()
niekumaty
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sezon długi. Borussia będzie grać na wielu frontach. Błaszczykowski jeszcze zdąży się nagrać. Byle go omijały kontuzje i będzie dobrze.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Panowie co z Singlarem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gra w Corgon Lidze w Koszycach.
http://www.mfkkosice.sk/c/portal_public/layout?p_l_id=21.244&p_p_id=15&p_p_action=1&p_p_st ate=maximized&p_p_mode=view&_15_struts_action=%2Fj ournal%2Fview_article&_15_article_id=PETER_SINGLAR &_15_article_version=1.0&_15_cmd=articleCountUpdat e Powód: 123
Ostatnio edytowane przez snyrting : 11.08.2011 o godz. 18:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
O kurcze i jak po statach widac w podstawowym ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym wolał, żeby Kuba z Brożkiem grzali ławy. Wtedy można by zrobić podchody pod ich wypożyczenie
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Brożka do Wisły? No nie wiem... wczoraj przeciwko Gruzji niewiele pokazał (najlepszy był moment gdy Peszko schodził z piłką z lewego skrzydła w pole karne i pozostali piłkarze wymieniali potem sobie podania przed linią szesnastki. Paweł stał za linią Gruzinów mając przed sobą tylko bramkarza i... obserwował z zaciekawieniem co koledzy wyczyniają. To, że podanie do niego było w tym momencie niemożlwe, pewnie nie wiedział).
Już widze jak gra na klepke z Maorem czy Ivicą... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem co bym chciał żeby było.
Brożek by nie pograł teraz u nas ? Bez sensu. Właśnie teraz miałby z kim. Nie płakałem jak większość gdy odchodził, widząc jego braki. Ale zmysłu do gry kombinacyjnej nigdy bym mu nie odmówił. A co z Rasiako podobnym Genkowem (to nie obraza, dla mnie są łudząco podobni piłkarsko) kiedy on wymieni jakąś klepkę z Ivicą czy Meliksonem ? ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 11.08.2011 o godz. 21:47.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Genkow do Rasiaka? eee, on do gry kombinacyjnej jest dobry, czasem nawet za bardzo kombinuje ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
nie no Tofik teraz padlem , wiem zze na tym forum Brozek ma jakas wyjatkowa taryfe ulgowa , ale zeby porownywac go do Genkowa ? to sa inne swiaty inna pilkarska klasa napastnikow
dzieki bogu ze ten najgorszy chyba okres w ataku wisly nareszcie sie definitywnie zakonczyl |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak lubię Genkowa, tak nie dał mi jeszcze powodów, bym mógł go stawiać wyżej niż Brożka. Paweł dysponował większą szybkością, lepszym zmysłem do gry kombinacyjnej, świetnie grał głową i mimo słabszych warunków fizycznych nie odstawał siłowo od Bułgara. Myślę, że z takimi piłkarzami jak Iliev i Melikson Brożek byłby zdecydowanie bardziej pożyteczny niż Cwetan.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak Pawłowi chce sie grać, jest zajebisty.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No wlasnie. Problem tylko polegal na tym, ze chciec mu sie chcialo bardzo rzadko. Nie umniejszajac rangi jego umiejetnoscia czysto pilkarskim, ktore owy jako takie posiadal, problemem tez byl jego charakter. Wiecznie machanie lapami i marudzenie. Jako wiodaca postac w druzynie powinien byc jak Sobol a nie V kolumna. Cementowac i tworzyc "team spirit" a nie powoli rozsadzac od srodka. I dlatego tez z powyzszych powodow nie widze miejsca dla Pawla w obecnej druzynie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
otoz to!
gdyby nie pawel-macham rekami i strzelam raz na 5 setek-brozek , marcin-jak mi trener podskoczy pojde do rogali-baszczynski i mauro-zwalniam kazacych biegac trenerow-cantoro to moglismy miec obecny poziom sportow-organizacyjny juz z Petrescu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Brożek bardzo by się przydał, jest idealny do gry kombinacyjnej.. przypominam akcję jego i Błaszczykowskiego w LE z Feyenordem chociażby..
![]() Groundhopper
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|