|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Kompletnie niewidoczny jest Meleks. Przydałby się Iliev, ale nie ma za kogo go wpuścić - póki co swoje robi cała 3 DM, stoperzy (oprócz nieporozumienia Małecki-Pareiko-Jaliens, które zaowocowało bramką dla APOELu). Nie jechałbym po Lameyu tak jak Wy. Mam nadzieję, że Robert ich uspokoi, nabiorą sił, APOEL zagra na hurra i pójdzie ta jedna kontra. Brzmi to jak Marcin Brosz, ale - niestety - tak to na razie wygląda. Jednak, przypomnijmy, WISŁA KRAKÓW - Real Saragossa
1 mecz: 1:4 2 mecz do przerwy 0:1, Baszczyński (sam.) - jak teraz Jaliens czy Pareiko. A co się działo w drugiej połowie - wszyscy pamiętamy. Da się odwrócić los! Niestety kibice APOELu traktują nas jak my Dolhę w dniu przyjazdu Lecha :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zaczekajcie z tym żalami do końca...
MECZ NADAL TRWA I JEST 1-1. JESZCZE NIE ODPADLIŚMY! Dajcie sobie jeszcze 45 minut na płacz... kurde jak Wy chcecie sobie radzić w życiu, jak już w przerwie rzucacie ręcznikiem... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Maaskant musi to poustawiać, my musimy zmoczyć głowy. 1-0 to nie koniec swiata. Apoel musi jeszcze coś strzelić a to szansa na kontrę dla nas. Zagotowały nam się głowy po pechowej bramce, ale teraz najważniejsza połowa w życiu większości grających piłkarzy. Iliev i Dudu. Dłużej utrzymywać się po piłce. Sięgnąć po siły, głębokie rezerwy, wymiotować żółcią ze zmęczenia. Więc naprzód w bój Kochany Klubie mój...!
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Muszą zacząć grać piłką, na ile się da. APOEL w KRK lekko siadł po 30 min. Organizmu się nie oszuka, tu też muszą. Wisła już fizycznie dobrze wyglądała. Wiem upał upałem, ale sądzę że stać ich na więcej. Na razie jest "obrona Częstochowy" - poniekąd taktyczna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wisła jest fatalnie przygotowana.Zero zgrania,jakiegokolwiek schematu gry.Przykro to pisac,ale trener Maaskant nie przygotował nas wogóle do meczów z APOEL.Oczywiście poziom naszych zawodników to inna sprawa..
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Maaskant nie wyleci bo w zapasie ma grupe Ligi Europy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
koniec, dobranoc
po co oni tam pojechali w ogole ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ja nadal mam nadzieje na awans, TROCHE WIARY! wiem, że kiepsko to wygląda, ale musimy dać rade..
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Apoel rozpracowywal chyba młody Janas.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
e tam, bez szans, zeby tylko 5 nie bylo..
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Slabszej druzyny w IV rundzie el. do LM nie dostaniemy, wiec nastepnym razem przy takiej "potedze" chyba mozna zapomniec o awansie do fazy grupowej. Narazie to totalna kompromitacja i nie chodzi o wynik, ale o poziom gry.
Hmm, gra w LE, to raczej wylaczy nas z walki o MP, ale obym sie mylil. Fajnie, ze przynajmniej poogladamy silne druzyny przy Reymonta. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie sądziłem, żet powiem, ale brakuje nam kogoś takiego jak w Legii Luboja, kto by przytrzymał odegrał z pierwszej i z niczego zrobił coś. Na tą chwilę i Melikson jest bez formy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pisałem o tym w temacie polityki transferowej,że Ljuboje można by było sprowadzić.To jest chłop,który z zupełnie niczego robi coś,i wszystko dzięki swojej błyskotliwości.Ani Genkov,ani Biton nie są też wybitnymi technikami,a Ljuboja z resztą naszych w przodzie mógłby działać cuda.Dodatkowo doświadczenie,którego tak samo nasi snajperzy nie maja.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ostatni nasz awans (polskiej drużyny) to był Widzew Łódź, przegrywał na wyjeździe juz 0-3 i skończyło się na 2-3 i awansował do LM, bo u siebie wygrał jak Wisła jedną bramką. Szkoda że niektórzy kibice Wisły są tak pozbawieni chęci kibicowania własnej drużynie...
Ostatnio edytowane przez milosz : 23.08.2011 o godz. 22:35.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
rzygam jak słucham Kowalczyka i Borka
![]()
jeremi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
nie wiem czemu wszyscy po meczu w Krakowie tak się zachwycali...przecież Apoel był drużyną lepszą technicznie i lepiej zorganizowaną, więc nie jest to za bardzo przypadek że tak mecz wygląda jak wygląda. Jeśli naszymi podstawowymi skrzydłowymi są goście, jeden który lata świetności ma za sobą i nie jest gwiazdą nawet polskiej ligi (Iliev) a drugim notorycznie wożący piłkę zawodnik z jednym zwodem Małecki, to czego wszyscy oczekują? Że wygramy w Nikozji z zespołem technicznym i poukładanym 5:0? Jasne jest że Maskant powinien lepiej skleić drużynę, ale on i tak dobrze że poskładał z tego byle co jakąś drużynę i wyciągnął ich na MP. Rozliczać go można następnym sezonie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brakuje to nam, gdzieś tak z 3 piłkarzy do linii pomocy umiejących pomyśleć, którym piłka by nie przeszkadzała przy nodze i tak z 2 konkretnych napastników. Z Wilkiem, Sobolem, Genkovem nie można grać w piłke na takim poziomie. Oglądam tych brudasów z Apoelu i nie wiem nawet kto jest tam defensywnym pomocnikiem, bo każdy w środkowej linii potrafi piłke przyjąć, szybko i mądrze odegrać w odróżnieniu od naszych piłkarzy.
Ale trzeba liczyć na cud. Nie zawsze lepszy gra dalej. ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na razie nędza aż nie chce się patrzyć. Ale trzeba wierzyć jeszcze kupa czasu!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A oglądałeś ten mecz, bo myśle że jednak nie. Albo bujasz. Widzew był dużo słabszy od rywala.
A kibicowanie wymaga wiary !!!!!!!!! I gooooooooooool !!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez milosz : 23.08.2011 o godz. 22:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
k...................wa jeeeeeeeeest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
modlić sie
WILK ![]()
cięzko jest lekko żyć.........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jest, ....a! jest! Jeszcze 18 minut, wytrzymacjie.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Zdrowaś Maryjo Łaski Pełna...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to bujasz, albo masz złą pamięć Duńczycy mogli z Widzewem i powinni wygrać duuuużo wyżej niż Apoel z nami. Prowadzili 3-0 a mogli i powinni 5/7 do zera.
Kibicowanie to WIARA. Warto o tym pamiętać.
Ostatnio edytowane przez milosz : 23.08.2011 o godz. 22:36.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |