The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2011, 20:23
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
I po co tansze bilety porobili? Chca zeby rodizny nie chodizly na mecze tylko stada chuliganow? Dziwne dzialanie. Powinni chyba ceny zrobic wyzsze bo w Gdansku pojemnosc jest o jakies 10 tys miejsc wieksza jak w Warszawie na Legii. Jakas pokrecona logika
Ponadto dodajmy wyższe zarobki w Warszawie, stadion, którego zabezpieczenie będzie kosztowało dużo więcej gdyż jeszcze 2 tygodnie temu nie spełniał on żadnych wymogów bezpieczeństwa. Nie zapomijamy o bliskości czarnej eminencji Starucha, który wraz ze swoją bandą na pewno będzie chciał wykorzystać fakt wizyty reprezentacji Polski w celu rozpętania zamieszek.

Ja osobiście mam wielkie obawy przed tym meczem. Myśle, że może być tam prawdziwa wojna. Możliwe nawet jest pojawienie się przekleństw podczas meczu!

Dobrze jednak że cywilizacja dotarła na zachód i można jechać na mecz do Wiednia gdzie bezpiecznie i w komforowych warunkach można oglądnąć futbol na wysokim poziomie.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.05.2011 o godz. 20:30.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.05.2011, 09:18
Z cyklu mecze towarzyskie z potencjalnymi rywalami na Euro:
Cytat:
Prezes PZPN w piątek wizytował stadion żużlowy w Rzeszowie. Grzegorz Lato chce na przełomie października i listopada na tym obiekcie zorganizować mecz reprezentacji Polski z Zambią

Chociaż patrząc na ranking fifa to wreszcie ktoś w naszym zasięgu
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.05.2011, 10:18
Wiem ze mial byc koniec swiata ale myslalem ze to bedzie inaczej wygladac. Jakies kataklizmy, anomalia pogodowe itd
A tymczasem sie okazalo ze to jest koniec polskiej pilki i jeszcze wieksze jajacarstwo ze strony rzadu i PZPNu
Kolejno:
-gotowy stadion w Gdansku okazal sie niegotowy
-zmieniaja miejsce meczu z Francja na mniejszy stadion Legii i zamiast podniesc ceny to obnizaja
-szybko obwieszczono ze mecz bedzie na stadionie Legii a chyba najpierw powinna policja wydac zgode na odbycie sie imprezy masowej?
-okazuje sie ze nasz stadion zostanie otwarty jeszcze pozniej niz pozniej i dodatkowo trzeba w niego wpompowac kolejne miliony
-Lato wymysla mecze z niewiadomo kim, niewiadomo gdzie
-zamykaja profil OZSK na facebooku
-zwijaja gosci z Ruchu za to ze stali na meczu na schodach

Boje sie pomyslec co bedzie dalej. Moze Tusk karze nam fetowac Mistrzostwo 3 godzinami ciszy
A za tydzien pewnie Arboleda zostanie w trybie rezerwowym powolany do kadry
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 24.05.2011 o godz. 10:21.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 24.05.2011, 10:26
Z tym meczem w Rzeszowie to są chyba jakieś jaja :|
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 24.05.2011, 10:29
dziwi Cie to? Bo mnie nie. Ci panowie z PZPNu przeciez nie myślą. A no zapomniałem, że nowoczesne stadiony w naszym kraju nie spełniają norm bezpieczeństwa. I jeszcze ten przeciwnik, jak ktoś tam napisał wkońcu ktoś w naszym zasięgu. PZPN sie kompromituje coraz bardziej na każdym kroku
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 24.05.2011, 10:45
Skoro zamykamy stadiony Lecha, Legii, Śląska, Zagłębia, Widzewa i pół Jagielloni bo nie spełniają norm (pomijając kilkadziesiąt stadionów w niższych ligach, nawet w Brzesku... toż to paranoja, tam ludzie kilkadziesiąt lat chodzą i nigdy się nic nie działo, gości nie ma, a tu nagle niebezpiecznie) to co się dziwić że PZPN szuka innych bezpiecznych stadionów. Może akurat w Rzeszowie będzie bezpiecznie.

Dobra bez żartów. Nigdy w swoim życiu nie miałem tak gdzieś tego jak gra reprezentacja i co się wokół niej dzieje, nigdy bym też nie pomyślał że to się stanie, a co dopiero że w takim okresie przed Euro.. Przykro.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 24.05.2011, 10:47
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Boje sie pomyslec co bedzie dalej. Moze Tusk karze nam fetowac Mistrzostwo 3 godzinami ciszy
A za tydzien pewnie Arboleda zostanie w trybie rezerwowym powolany do kadry
3 godziny ciszy i z zamkniętymi oczyma. Marmolada zostanie w trybie pilnym ministrem sportu i ambasadorem szybkich palców.

Mecz, Gdańsk, Warszawa, Staruch, Przecena biletów, Mniej biletów, Strach, Nienawiść, Przekleństwa, Biją, Biją, Policja, Impreza masowa, Rzeszów, Klecha, Reprezentacja Polski, Zambia, Stadion żużlowy....

miejsce el polako w rankingu fifa... poniżej 70.
Dziękuje, dobranoc.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 24.05.2011, 10:48
O ile się nie mylę to rzeczniczka PZPN już wybieliła głupoty Laty i powiedziała, że nie ma możliwości, żeby zagrała tam pierwsza kadra w oficjalnym terminie FIFA.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.05.2011, 10:54
No to zagra tam kadra ligowa, jaki problem? Kadra to kadra, i to wstyd jest, żeby reprezentacja grała na takim kurniku Z TAKIM przeciwnikiem...
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.05.2011, 11:29
Hahahahahahahhahah komedia panowie.

Wyobrażacie sobie, że Franciszek Smuda powołał do reprezentacji dwóch zawodników z cracovii, tej samej która jest na ostatnim miejscu w tabeli - Klicha i Mierzejewskiego. Kabaret.

Małeckiego oczywiście nie ma

A Mierzejewski ma zarzuty korupcyjne ale widać nie przeszkadza to Franiusiowi go powoływać.
Ostatnio edytowane przez fialo : 24.05.2011 o godz. 11:36.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.05.2011, 11:40
Szkoda, że Smuda powołał Wilka (zresztą poza nim i Małeckim z Polaków w sumie nie ma kogo powołać), nie ma sensu ich nadmiernie obciążać przed okresem przygotowawczym - w gruncie rzeczy Wilk w ogóle nie będzie miał wolnego.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 24.05.2011, 11:56
fialo napisał(a):Wyświetl post

Wyobrażacie sobie, że Franciszek Smuda powołał do reprezentacji dwóch zawodników z cracovii, tej samej która jest na ostatnim miejscu w tabeli - Klicha i Mierzejewskiego. Kabaret.

Małeckiego oczywiście nie ma

A Mierzejewski ma zarzuty korupcyjne ale widać nie przeszkadza to Franiusiowi go powoływać.
Klicha to mogę zrozumieć, gość ma 20 lat i kilka bardzo dobrych meczów wiosną, jest dobrze wyszkolony technicznie, ma zmysł gry kombinacyjnej, z niego mogą być ludzie, a ofensywnych, kreatywnych, dobrych technicznie pomocników wielu w naszym kraju nie ma, zresztą to jest domena prawie wszystkich krajów środkowo-wschodniej Europy, więc jakichkolwiek talentów na tej pozycji marnować i przegapiać nam nie wolno

Ale Łukasz Mierzejewski w kadrze to kpina, w samej naszej lidze jest bodaj 4-5 lepszych prawych defensorów, do tego dochodzą Wasilewski, Sznaucner, czy też Kuś.

Brak Małeckiego przy obecności Kucharczyka to żenada, ale akurat Wiśle i Małemu to wyjdzie na dobre.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.05.2011, 12:02
Pawlowski, Klich i Mierzejewski w kadrze ...kpina. I jak tu sie dziwic, ze pilkarze smieja sie z selekcjonera? Powoluje pilkarskich inwalidow. O stoperach, to nawet nie mowie...
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 24.05.2011, 12:03
Dla mnie kadra w której grają Murawski, Pawłowski, Klich czy Kucharczyk (biorę pod uwagę zawodników ofensywnych), a nie ma w niej Małeckiego jest niczym innym jak FARSĄ.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 24.05.2011, 12:13
Przecież ta kadra jest już od dawna żenadą. Jak się cieszę, że nie zamawiałem żadnego biletu na Euro z udziałem tej trupy Mr. Smudy.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.05.2011, 12:14
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że Smuda powołał Wilka (zresztą poza nim i Małeckim z Polaków w sumie nie ma kogo powołać), nie ma sensu ich nadmiernie obciążać przed okresem przygotowawczym - w gruncie rzeczy Wilk w ogóle nie będzie miał wolnego.

Znając franka to Wilk i tak nie zagra albo jakies ogony a treningi to raczej nie będą ciężkie.

Ot tak krótkie wakacje
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 24.05.2011, 12:15
Ł. Mierzejewski Ostro musial "posmarowac" Coz, jaki trener takie powolania. Patrzac na takie zestaw obrony to ja tam widze Piszczka i kilku statystow. Szkoda ze nie ma Rzezniczaka, tak wiem z Legii no ale chyba lepszy on niz ten....no prawy i sprawiedliwy wymiatacz z linii obrony

Co do Kucharczyka to raczej powolal go jako napastnika bo watpie by zrobil mu taka sama krzywde jaka robi mu Macius ustawiajac go na skrzydle.
Jesli jednak ma zamiar go wystawic na skrzydle to mogl go juz nie powolywac bo na tej pozycji jest sporo lepszych graczy.

Maleckiego brak, coz, widocznie Smuda nie ma ochoty go powolywac. Z Kucharczykiem bym go nie zamienial. Nie chodzi tutaj o sympatie ale o styl gry i preferowana pozycje na boisku. Za Pawlowskiego Malecki, chyba roznica w formie i umiejetnosciach jest nazbyt widoczna.

O Gliku nie bede sie wypowiadal bo szkoda czasu. Chlopak z zenujacej formy podwyzszyl loty o jeden poziom...czas umierac

Czy my naprawde nie mamy napastnikow ? Lewy,Brozek,Kucharz,Grosicki... Ujdzie, ale naprawde nie ma w naszej lidze jeszcze kogos? Przeciez skoro Argentyna przyjedzie grac skladem "d" to my mozemy zagrac skladem "b".

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 24.05.2011, 12:19
Kadra ogólnie ok poza Glikiem,Murawskim,Mierzejewskim i Kucharczykiem.Brak Małeckiego przy powołaniach dla tych czterech to kpina.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 24.05.2011, 12:22
Mierzejewski w kadrze...ja pier...Do tego Klich...Franciszek Smuda juz dawno zatracił się w tym co robi. Liczę na to, że jak dostanie jeszcze we 3 meczach z 3, 4:0 to go zwolnią. Selekcjoner może się zmienić nawet na pół roku przed euro. Wystarczy dobre zgrupowanie 3 tyg przed turniejem i jesteśmy w stanie pokazać się z dobrej strony. Całe gadanie o tym, że budowa kadry trwa kilka lat to stek bzdur!! Co chwilę nowi gracze, więc o jakiej budowie mowa? Niech Smudę wywala zatrudnią pół roku przed np Lenczyka (taki srzał, byleby dobry mobilizator był), on ich dobrze nastawi, powoła Boruca, Wasilewskiego, Żewłakowa, czyli starszych chłopaków ale na pewno lepszych niż Klich, Mierzejewski i Pawłowski i na pewno będzie dobrze. Tymczasem Smuda niech się dalej kompromituje
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 24.05.2011, 12:23
Mierzejewski, Pawłowski, Klich, Kucharczyk - to jakies jaja
No ale jaki selekcjoner tacy zawodnicy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.05.2011, 12:30
panie Smuda, podobno w III lidze sa ciekawi piłkarze....

Kpina nie kadra
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.05.2011, 12:41
Klich i Kucharczyk tyle mam do powiedzenia

Kabaret pełną gębą
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 24.05.2011, 12:42
Dyzma dalej żyje w wirtualnym świecie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.05.2011, 12:44
W tej kadrze gra kilka osob ktore maja zarzuty korupcyjne, kilka osob ktore na ta gre nie zasluguja co wiecej graja w tak dobrych klubach ktore walcza o utrzymanie w lidze i kilku przyszywanych Polakow. Na sile Smuda robi zamiast kadry Polakow kadre pajacow
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 24.05.2011, 12:50
A zajebista godzina rozgrywania meczu z francuzami 21.00 w sam raz dla rodzicow z dziećmi gratulacje Lato,nei wyobrazam sobie zeby ciagnac dziecko na denne widowisko ,wracac po 23.00 do domu jak za darmochę bedzie w tv,a wlasciwie kto to bedzie ogladal jak znowu w....... od drugiego sortu żabojadów
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 24.05.2011, 13:00
Oglądanie tej pseudo reprezentacji to już z rok temu straciło sens. Wsumie to nawet dobrze, że Mały nie będzie brał udziału w tej kompromitacji, bo nie sądzę, że te mecze się czym innym skończą. A godzina wydaje mi się dobra. Mam nadzieję, że stadion będzie świecił pustkami, czego szczerze życzę tej żenadzie zwanej związkiem.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.05.2011, 13:10
Ja proponuje jeszcze powołać Łobo i Pączka. Będziemy wtedy mieli dream team korupcyjny. Po prostu żenada to co się dzieje w tym burdelu. Mam nadzieje, że mało ludzi kupi bilety, żeby PZPN i Franuś się nie nachapali, a kadra tradycyjnie nie zawiedzie nas i dostanie łomot.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 24.05.2011 o godz. 13:52.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.05.2011, 13:10
fialo napisał(a):Wyświetl post
hahahahahahaha, komedia panowie.

Od razu sie odezwaly tysiace selekcjonerow z Football Managera.
Dlacego ten ? Dlaczego tamten ?
ale nikt nie pisze kto w zamian ?

Dobrze, ze sa powolani wyrozniajacy sie mlodzi zawodnicy z ligi jak: Kucharczyk czy Klich
- rownie dobrze mozna zapytac co tam robi Wilk ? niewiele i nieregularnie gral na wiosne
Brakuje w sumie tylko Maleckiego - szkoda, moze Wawrzyniaka tez.

Co do Mierzejewskiego to coz - kazdy trener ma swojego Rasiaka.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 24.05.2011, 13:12
dynek.pl Kucharczyk wyrozniajacy ? Koles strzelił 3 gole w ekstraklasie i mial moze 3 asysty ! to jest napastnik ?
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.05.2011, 13:14
To Wy oglądacie mecze reprezentacji?Po co się pytam?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów