|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ja osobiście mam wielkie obawy przed tym meczem. Myśle, że może być tam prawdziwa wojna. Możliwe nawet jest pojawienie się przekleństw podczas meczu! Dobrze jednak że cywilizacja dotarła na zachód i można jechać na mecz do Wiednia gdzie bezpiecznie i w komforowych warunkach można oglądnąć futbol na wysokim poziomie.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.05.2011 o godz. 20:30.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z cyklu mecze towarzyskie z potencjalnymi rywalami na Euro:
Cytat:
Chociaż patrząc na ranking fifa to wreszcie ktoś w naszym zasięgu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wiem ze mial byc koniec swiata ale myslalem ze to bedzie inaczej wygladac. Jakies kataklizmy, anomalia pogodowe itd
A tymczasem sie okazalo ze to jest koniec polskiej pilki i jeszcze wieksze jajacarstwo ze strony rzadu i PZPNu Kolejno: -gotowy stadion w Gdansku okazal sie niegotowy -zmieniaja miejsce meczu z Francja na mniejszy stadion Legii i zamiast podniesc ceny to obnizaja -szybko obwieszczono ze mecz bedzie na stadionie Legii a chyba najpierw powinna policja wydac zgode na odbycie sie imprezy masowej? -okazuje sie ze nasz stadion zostanie otwarty jeszcze pozniej niz pozniej i dodatkowo trzeba w niego wpompowac kolejne miliony -Lato wymysla mecze z niewiadomo kim, niewiadomo gdzie -zamykaja profil OZSK na facebooku -zwijaja gosci z Ruchu za to ze stali na meczu na schodach Boje sie pomyslec co bedzie dalej. Moze Tusk karze nam fetowac Mistrzostwo 3 godzinami ciszy A za tydzien pewnie Arboleda zostanie w trybie rezerwowym powolany do kadry
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 24.05.2011 o godz. 10:21.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Z tym meczem w Rzeszowie to są chyba jakieś jaja :|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
dziwi Cie to? Bo mnie nie. Ci panowie z PZPNu przeciez nie myślą. A no zapomniałem, że nowoczesne stadiony w naszym kraju nie spełniają norm bezpieczeństwa. I jeszcze ten przeciwnik, jak ktoś tam napisał wkońcu ktoś w naszym zasięgu. PZPN sie kompromituje coraz bardziej na każdym kroku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Skoro zamykamy stadiony Lecha, Legii, Śląska, Zagłębia, Widzewa i pół Jagielloni bo nie spełniają norm (pomijając kilkadziesiąt stadionów w niższych ligach, nawet w Brzesku... toż to paranoja, tam ludzie kilkadziesiąt lat chodzą i nigdy się nic nie działo, gości nie ma, a tu nagle niebezpiecznie) to co się dziwić że PZPN szuka innych bezpiecznych stadionów. Może akurat w Rzeszowie będzie bezpiecznie.
Dobra bez żartów. Nigdy w swoim życiu nie miałem tak gdzieś tego jak gra reprezentacja i co się wokół niej dzieje, nigdy bym też nie pomyślał że to się stanie, a co dopiero że w takim okresie przed Euro.. Przykro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Mecz, Gdańsk, Warszawa, Staruch, Przecena biletów, Mniej biletów, Strach, Nienawiść, Przekleństwa, Biją, Biją, Policja, Impreza masowa, Rzeszów, Klecha, Reprezentacja Polski, Zambia, Stadion żużlowy.... miejsce el polako w rankingu fifa... poniżej 70. Dziękuje, dobranoc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
O ile się nie mylę to rzeczniczka PZPN już wybieliła głupoty Laty i powiedziała, że nie ma możliwości, żeby zagrała tam pierwsza kadra w oficjalnym terminie FIFA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to zagra tam kadra ligowa, jaki problem? Kadra to kadra, i to wstyd jest, żeby reprezentacja grała na takim kurniku Z TAKIM przeciwnikiem...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Hahahahahahahhahah komedia panowie.
Wyobrażacie sobie, że Franciszek Smuda powołał do reprezentacji dwóch zawodników z cracovii, tej samej która jest na ostatnim miejscu w tabeli - Klicha i Mierzejewskiego. Kabaret. Małeckiego oczywiście nie ma ![]() A Mierzejewski ma zarzuty korupcyjne ale widać nie przeszkadza to Franiusiowi go powoływać.
Ostatnio edytowane przez fialo : 24.05.2011 o godz. 11:36.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szkoda, że Smuda powołał Wilka (zresztą poza nim i Małeckim z Polaków w sumie nie ma kogo powołać), nie ma sensu ich nadmiernie obciążać przed okresem przygotowawczym - w gruncie rzeczy Wilk w ogóle nie będzie miał wolnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Ale Łukasz Mierzejewski w kadrze to kpina, w samej naszej lidze jest bodaj 4-5 lepszych prawych defensorów, do tego dochodzą Wasilewski, Sznaucner, czy też Kuś. Brak Małeckiego przy obecności Kucharczyka to żenada, ale akurat Wiśle i Małemu to wyjdzie na dobre. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pawlowski, Klich i Mierzejewski w kadrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Dla mnie kadra w której grają Murawski, Pawłowski, Klich czy Kucharczyk (biorę pod uwagę zawodników ofensywnych), a nie ma w niej Małeckiego jest niczym innym jak FARSĄ.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przecież ta kadra jest już od dawna żenadą. Jak się cieszę, że nie zamawiałem żadnego biletu na Euro z udziałem tej trupy Mr. Smudy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Znając franka to Wilk i tak nie zagra albo jakies ogony a treningi to raczej nie będą ciężkie. Ot tak krótkie wakacje ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ł. Mierzejewski
Coz, jaki trener takie powolania. Patrzac na takie zestaw obrony to ja tam widze Piszczka i kilku statystow. Szkoda ze nie ma Rzezniczaka, tak wiem z Legii no ale chyba lepszy on niz ten....no prawy i sprawiedliwy wymiatacz z linii obrony Co do Kucharczyka to raczej powolal go jako napastnika bo watpie by zrobil mu taka sama krzywde jaka robi mu Macius ustawiajac go na skrzydle. Jesli jednak ma zamiar go wystawic na skrzydle to mogl go juz nie powolywac bo na tej pozycji jest sporo lepszych graczy. Maleckiego brak, coz, widocznie Smuda nie ma ochoty go powolywac. Z Kucharczykiem bym go nie zamienial. Nie chodzi tutaj o sympatie ale o styl gry i preferowana pozycje na boisku. Za Pawlowskiego Malecki, chyba roznica w formie i umiejetnosciach jest nazbyt widoczna. O Gliku nie bede sie wypowiadal bo szkoda czasu. Chlopak z zenujacej formy podwyzszyl loty o jeden poziom...czas umierac Czy my naprawde nie mamy napastnikow ? Lewy,Brozek,Kucharz,Grosicki... Ujdzie, ale naprawde nie ma w naszej lidze jeszcze kogos? Przeciez skoro Argentyna przyjedzie grac skladem "d" to my mozemy zagrac skladem "b". ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Kadra ogólnie ok poza Glikiem,Murawskim,Mierzejewskim i Kucharczykiem.Brak Małeckiego przy powołaniach dla tych czterech to kpina.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mierzejewski w kadrze...ja pier...Do tego Klich...Franciszek Smuda juz dawno zatracił się w tym co robi. Liczę na to, że jak dostanie jeszcze we 3 meczach z 3, 4:0 to go zwolnią. Selekcjoner może się zmienić nawet na pół roku przed euro. Wystarczy dobre zgrupowanie 3 tyg przed turniejem i jesteśmy w stanie pokazać się z dobrej strony. Całe gadanie o tym, że budowa kadry trwa kilka lat to stek bzdur!! Co chwilę nowi gracze, więc o jakiej budowie mowa? Niech Smudę wywala zatrudnią pół roku przed np Lenczyka (taki srzał, byleby dobry mobilizator był), on ich dobrze nastawi, powoła Boruca, Wasilewskiego, Żewłakowa, czyli starszych chłopaków ale na pewno lepszych niż Klich, Mierzejewski i Pawłowski i na pewno będzie dobrze. Tymczasem Smuda niech się dalej kompromituje
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mierzejewski, Pawłowski, Klich, Kucharczyk - to jakies jaja
![]() No ale jaki selekcjoner tacy zawodnicy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
panie Smuda, podobno w III lidze sa ciekawi piłkarze....
Kpina nie kadra ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Klich i Kucharczyk tyle mam do powiedzenia
Kabaret pełną gębą ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dyzma dalej żyje w wirtualnym świecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W tej kadrze gra kilka osob ktore maja zarzuty korupcyjne, kilka osob ktore na ta gre nie zasluguja co wiecej graja w tak dobrych klubach ktore walcza o utrzymanie w lidze i kilku przyszywanych Polakow. Na sile Smuda robi zamiast kadry Polakow kadre pajacow
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A zajebista godzina rozgrywania meczu z francuzami 21.00 w sam raz dla rodzicow z dziećmi gratulacje Lato,nei wyobrazam sobie zeby ciagnac dziecko na denne widowisko ,wracac po 23.00 do domu jak za darmochę bedzie w tv,a wlasciwie kto to bedzie ogladal jak znowu w....... od drugiego sortu żabojadów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Oglądanie tej pseudo reprezentacji to już z rok temu straciło sens. Wsumie to nawet dobrze, że Mały nie będzie brał udziału w tej kompromitacji, bo nie sądzę, że te mecze się czym innym skończą. A godzina wydaje mi się dobra. Mam nadzieję, że stadion będzie świecił pustkami, czego szczerze życzę tej żenadzie zwanej związkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja proponuje jeszcze powołać Łobo i Pączka. Będziemy wtedy mieli dream team korupcyjny. Po prostu żenada to co się dzieje w tym burdelu. Mam nadzieje, że mało ludzi kupi bilety, żeby PZPN i Franuś się nie nachapali, a kadra tradycyjnie nie zawiedzie nas i dostanie łomot.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 24.05.2011 o godz. 13:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
hahahahahahaha, komedia panowie.
Od razu sie odezwaly tysiace selekcjonerow z Football Managera. Dlacego ten ? Dlaczego tamten ? ale nikt nie pisze kto w zamian ? Dobrze, ze sa powolani wyrozniajacy sie mlodzi zawodnicy z ligi jak: Kucharczyk czy Klich - rownie dobrze mozna zapytac co tam robi Wilk ? niewiele i nieregularnie gral na wiosne Brakuje w sumie tylko Maleckiego - szkoda, moze Wawrzyniaka tez. Co do Mierzejewskiego to coz - kazdy trener ma swojego Rasiaka. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
dynek.pl Kucharczyk wyrozniajacy ? Koles strzelił 3 gole w ekstraklasie i mial moze 3 asysty ! to jest napastnik ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To Wy oglądacie mecze reprezentacji?Po co się pytam?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|