|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
na patchu 12.0.4...bynajmniej ja na takim gram
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
jak ktoś chce bardzo dobrego bramkarza to polecam z Rumuni z drużyny Astor czy jakoś tak młody ale cholernie zdolny po sezonie kolejka po niego się ustawia najlepszych klubów pomocnik na bok Apodi najszybszy przychodzi po sezonie za paczkę zapałek środkowy pomocnik defensywny Mobi okoli też rewelka a napastnik Adilton lub Kezia z Brazyli
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
macie jakieś ciekawe taktyki do polskiej ligi? gram obecnie Śląskiem i mam problem z taktyką
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
zostałem selekcjonerem kadry PZPN
pewnie ktoś z was też ma taką fuche i moje pytanie jak dobieracie skład? na podstawie umiejętności, czy tylko i wyłącznie obecnej formy ?![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To dobry dzień by umrzeć w takim wypadku gdy polański kapitanem zostaje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Udało mi sie zostac najlepszym polskmi menedżerem w historii i teraz pytanie.
Moge jakos wygryzc Engela z kadry Poski ? Tzn zlozyc powiedzmy swoja oferte pracy,a zeby jego wykopali ? ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Eugen Polanski sie nieźle rozwija ,przeszedł u mnie do Borrusii za 7.5mln euro
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jak bardzo ci na tym zależy to możesz zrobić przekręt. Dodać nowego managera, dać mu reprezentację i iść na emeryturę, a potem sam składasz podanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://i43.tinypic.com/ivlu29.jpg
taki oto problem pojawia mi sie przy wczytywaniu gry, ktoś ma pojęcie co z tym mogę zrobić ? edit: teraz juz sie nie wyswietla ten komunikat, tylko " Zapisana gra nie została wczytana"... czy to znaczy że do nowa trzeba zacząc grę ?
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 11.12.2011 o godz. 20:51.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
niestety save ko kosza
czy w tym FM jest coś takiego, że asystent informauje o najsilniejszej 11 oraz podpowiada na której pozycji potrzebne są wzmocnienia i podaje potencjalne nazwiska? W ostatnich FM'ach było to w zakładce 'Raport o zespole'
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 25.12.2011 o godz. 11:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jest cos takiego,Wisła->skład i masz zakładke raport o zespole.
Jest informacja o sile poszczegolnych pozycji itp itd,ale przynajmniej ja nie zauważyłem zadnych podpowiedzi. Mam klub filialny Garbarnie w 1 lidze. Jest szansa jakos zobaczyc poszczegolne mecze tego zespołu,cała tabele 1 ligi i przydatnosc graczy tam danych ? Tzn tak samo jak nasza ekstraklase ? Bo poki co to jedyne info jakie mam to kto zajal miejsca 1-3. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I sezon juz za mna. Mistrzostwo zdobylem w cuglach wygrywajac 25 meczow i 5 remisujac zadnej porazki ( to byl taki moj maly cel
) Niestety odpadlem z Ligi Mistrzow juz w fazie grupowej w ktorej mialem Man UTD, Lille oraz Valencie. Tak szczerze to i tak najmniej mi zalezalo w tym sezonie na pucharach bo nie mialem jeszcze skladu zgranego ani skompletowanego. Na ten moment kupilem dwoch mega zdolnych juniorow Jiri Perino oraz Josef Svehla, jestem ciekaw jak sie rozwina. Poszukuje rownierz bramkarza na gwal ktory z miejsca wskoczy do 1 skladu i bedzie naprawde bardzo dobrze bronil. Kuszczak Dudek nie chca przejsc ;/ . Teraz jeszcze pytanie poleci ktos bardzo dobrego scouta ktory przejdzie do Wisly ? Stasiu wypial sie i poszedl w cholere wiec potrzebuje kogos innego ![]() Panowie mam pytanie odnosnie przygotowan letnich do sezonu...Jak Wy je rozpoczynacie i czy dajecie tournee czy tylko mecze towaarzyskie ? Spojrzalem przed chwila w terminarz i mam wolne tylko kilka dni w lipcu kiedy moge zoorganizowac sparingi....
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 18.12.2011 o godz. 11:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można zwiększyć stan bazy danych w czasie rozgrywki? Czy trzeba zacząć grę od nowa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja gram Unią Tarnów i na drugim save zaczynam cisnąć Odense ;D
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Młody zawodnik chce grać albo odejść - daje mu grać w pierwszym składzie w jakichś 4 meczach na 5 a ten dalej się pluje - o co chodzi, miał ktoś tak?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja sie chcialem zapytac o trening. 2 pilkarzy jest niezadowolonych z intensywnosci dodatkowego treningu .Nie wiem jak im zmniejszyc ten trening , poza tym ,że zmniejszylem im intensywnośc indywidualnego treningu(nie wiem czy to dotyczy tego wlasnie) z sredniego na lekki , lecz poki co dalej sa niezadowoleni.Wie ktos o co biega ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Awansowałem Unią Tarnów do drugiej ligi
. |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale te poziomy treningowe dotycza calych formacji (obrona, pomocnicy,atak,trening ogolny) a nie pilkarzy indywidualnie.Jak zmienisz tam intensywnosc treningu to nie jednego pilkarza a tylu ilu trenuje ten trening
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam problem z kluczem nie mogę zainstalować gry oryginalnej wyskakuje mi niepoprawny klucz pomocy;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam kolejny problem.
Gre jakoś udalo mi sie uruchomic, pomimo problemów. Teraz chcąc rozegrać mecz, wyskakuje mi błąd i wychodze do pulpitu. Jak temu zaradzic ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok udało mi sie jakos ten klucz aktualizowac
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
mam pytanie. jak u was w grach po 2-3 sezonach wyglada Yann M'Vila? Gram ze znajomym przez internet lige francuska i u mnie prezentuje sie ponizej oczekiwan. Jakby ktos mogl zrobic screena i go tutaj wkleic to bylbym bardzo wdzieczny. Wesolych Swiat!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też mam pytanie
Gdyż albowiem od zawsze ciupałem w CM 01/02 ale ile można(jak widac 11 lat).Ściągnąłem FMa nowego.Jak jest z jego ogranięciem?Zaczynał ktoś w miare od zera?Bo ilość opcji tam póki co mnie powala |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
I jak tu się nie wk..ić? :/
![]() wkurza mnie ten nowy fm ups poprawiam
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 25.12.2011 o godz. 22:25.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Taka jeszcze uwaga, na wszystkich pozycjach z pola gram 23-25 latkami tylko na DM mam 30 latków - tacy są najlepsi ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Witam mam takie pytanie. To moja pierwsza styczność z FM i chciałbym zapytać czy lepiej grać na dużych bazach danych czy średnich? I skąd można ściągnąć zdjęcia piłkarzy oraz herby?
|
|
|