|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
I tu się mylisz bo chyba mają coś z Hogwartu bo na bilecie pisze " Potwierdzeni zakupu biletu , wejście na kartę kibica " a nie ma kodu kreskowego :0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dla mnie każdy kto głupkowato pyta o to samo powinien być już dawno zbanowany.
na jednej stronie zdarza się że jest 10 tych samych pytań mimo że odpowiedz ma pod każdym z postów. BILETY NA APOEL http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_na_apoel/ BILETY NA MECZE LIGOWE http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/Bilety/ KARNETY http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karnety/ KARTA KIBICA http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ SEKTOR RODZINNY http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/Sektor_rodzinny/ NIEPEŁNOSPRAWNI http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/Niepelnosprawni/ REGULAMIN (karta kibica, bilety, karnety, stadion) http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/Regulaminy/
Widzisz.. bo niektórzy idą Wam na rękę, ale Wy dalej nie możecie skumać żeby o tym ....a nie pisać tutaj bo klub to wszystko może czytać i się skończy kupowanie bez KK, wchodzenie na czyiś bilet i karnety! Piszcie dalej, chwalcie się to się skończą karaiby ![]()
Ostatnio edytowane przez CH. : 11.08.2011 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez bobekzuk : 11.08.2011 o godz. 18:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czytasz co ja piszę?
Są w kasach pewne osoby które idą na rękę. Ty trafiłeś na sztywniaka. Ktoś inny trafi na kumatego. Nie może być tak że wszystkie okienka robią po swojemu bo wtedy ludzie z dużo gadają , także w kolejkach i klub się zacznie kapać że coś jest nie tak Albo zamknijcie temat albo wykasujcie najlepiej bo niektórzy niepotrzebny przypał robią przez co ludzie będą mieli jeszcze większe utrudnienia. Kupiłeś bez zbędnych formalności? to zachowuj to dla siebie, po co się tym chwalisz w internecie? W odpowiedzi na mój post piszesz, że "Wam ktoś idzie na rękę...", a w moim wypadku było wprost przeciwnie. PISZE DO OGÓŁU! nie mam sił.. @CH: To po cholerę mnie cytujesz? Po taką cholerę bo przez Twoje wpisy ktoś może mieć trudniej przy zakupie.
Ostatnio edytowane przez CH. : 11.08.2011 o godz. 19:05.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
W odpowiedzi na mój post piszesz, że "Wam ktoś idzie na rękę...", a w moim wypadku było wprost przeciwnie. W ogóle z dupy ta dyskusja, do wywalenia. @CH: To po cholerę mnie cytujesz?
Ostatnio edytowane przez bobekzuk : 11.08.2011 o godz. 18:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Duza jest kolejka jeszcze bo bym podjechal po blecik
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gdybym był uszczypliwy, to powiedziałbym, że po bilety na Zagłębie kolejki nie ma wcale
![]() ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
2:30 jazdy do Krakowa, równe 4 godziny stania w kolejce i z powrotem 2:30 na powrót. Pół godziny temu wszedłem do domu. Ale pełen sukces, bilety na C są i to się liczy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś pytał ile biletów zostało?
![]()
TYLKO WISŁA TS
TYLKO BARCA FC |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ta specjalna kolejka po bilety na Zagłębie jutro też będzie czy miała tylko charakter tymczasowy?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
są jeszcze jakies bilety na C lub G po dzisiejszej sprzedazy?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Poczekajcie na informacje:
Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co do kwestii biletów to tak czy owak podtrzymuje moje zdanie. 5 biletów na osobę max. Mimo wszystko po to stoję w kolejce, żeby kupić sobie ten bilet, a jak komuś się nie chce ruszyć tyłka i postać trochę w kolejce to jego strata. Ja rozumiem, że bilety są imienne, że niektórzy siedzą w pracy. Ale żeby kupować po 20 biletów to przesada...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Serio. I co, zabronisz im ?Przyjmijmy parę pewników - potężny odsetek naszych trybun to kibice spoza Krakowa, spory odsetek obecnych na Apoelu pojawi się następny raz przy okazji meczów w LE/LM. Tak więc dalej będą kolejki przed meczami pucharowymi, dalej ludzie będą brac po naście biletów. Będzie w 2018 sprzedaż internetowa, będzie lepiej. |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Potrzebuję kogoś kto mógłby kupić mi 5 biletów. Proszę o kontakt na priva
![]()
WIsła to jest potęga ONLY WISŁA ALWAYS WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Kumpel się pytał i mu powiedzieli że trzeba stać. Akurat nie stracił nic, bo i tak by musiał stać z innych powodów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
wczoraj na piętro sektora Fu były tylko pojedyncze miejsca, ale pewnie sporo było jeszcze karnetowych rezerwacji.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez gris : 11.08.2011 o godz. 21:18.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wszyscy mają, tylko, że to nie polega na "nabijaniu na karte" Tylko wasza karta znajduje się w konkretnej bazie danych na kazdy mecz i przykładając ją system to odczytuje i was wpuszcza, na kart się nic nie nabija.
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dziwnie malo... niby taka kolejka. a tylko 4 tys sprzedanych? wczoraj chyba z 2x tyle poszlo.... 4,5 tys zostalo - a jesli faktycznie bedzie 1500 kibiców Apoelu, to zapowiada sie naprawde niesamowity mecz... chyba dawno tego na Reymonta nie bylo
![]() |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie.
Skoro wczoraj było sprzedanych 14000 a dziś jest 17900 to znaczy, że od 11:00 do 21:45 czyli 10,75h sprzedano 3900 biletów co znaczy 363 biletów na godzine Stadion mieści 22437 kibiców więc pozostało do sprzedania 4537. Taką ilość klub sprzeda utrzymując prędkość 363 biletów na godzine w 12 i pół godziny. Jesli jutro tak jak i dziś bilety beda sprzedawane do 21:45 to bilety się skończą w sobote o 11:45. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie wiadomo w jakim tempie sprzedawano wczoraj bilety,ale przypuszczam ,że w podobnym jak dziś.
645 minut sprzedaży ---- 3900 biletów 1 minuta ----- x x= 6 biletów Mamy tempo 6 biletów/ min 22350 - 17900 = 4450 biletów 4450/6= 741 min => ok. 12,5 h Zakładając nawet,że dzisiejsze tempo się utrzyma jutro będzie można kupić bilety przez cały dzień. By jutro sprzedać wszystko musieliby sprzedawać do 23:30. Podsumowując jutro jeszcze spokojnie dostaną bilety ci , którzy nie mają , ale swoje będą musieli odstać. Wg mnie bilety na Apoel skończą się w sobotę około południa. ps. szkoda,że lipa z frekwencją na Zagłębie :/ , edit: pisząc swój post nie widziałem Witka, szkoda się było wysilać ; ) ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
Poważnie!![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wiślacy!
Byłby ktoś zainteresowany pomocą dla Lechisty w sprawie kupna biletu na APOEL? Bilety schodzą tak szybko, że to jedyna szansa aby dostać bilet Jeżeli ktoś byłby zainteresowany pomocą to proszę kontakt na gg 5644389.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja również dołączam się do fanklubu Pana Witka
![]() |
|