|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Daj spokój z wyzwiskami, to podobnie jak Ty i ja, tylko człowiek. Wywiad bardzo w porządku, szkoda, że wyszło jak wyszło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Śmieszne
Ale to mi się najbardziej podoba Cytat:
Gość kompletnie oderwany od rzeczywistości.A za mówienie że ma Wisłę w sercu powinien dostać płaskiego w pysk. To obraza dla Reymana i innych. Zlać, unicestwić, zignorować. PS: Podoba mi się przytoczone przez kogoś "wrak człowieka". I tak właśnie mają kończyć tacy jak oni. Taki pocisk mają dostarczać trybuny przy Reymonta. A nie ciepłe kluchy.
Ostatnio edytowane przez element : 18.07.2011 o godz. 12:20.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Co zrobił to wszyscy wiemy, jakim bramkarzem był również wiemy, ale każdy kij ma dwa końce.
P.S. ciekawe czy założy konto na forum jak Frankowski ![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
żegnam |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Smieszy mnie jak to niektorzy teraz przejrzeli na oczy - wystarczylo wtedy myslec samodzielnie jak Dolha odchodzil
i jakie byly okolicznosci, a Heller sprzedal historyjke o niedobrym Rumunie, a ucieszony tlum tanczyl nad ofiara. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tylko ta Amica. Reszte bym jakoś przebolał, ale nie to. Akurat tam za kasą ? Trochę szkoda, że tak wyszło, ale zasłużył sobie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dolha to jedna sprawa a tępy prezes Heler druga. kto był z nim na spotkaniu U Wiślaków pamięta jakie obietnice dawał a potem co z tego jego gadania wyszło...
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A ja nie mam żadnych wyrzutów sumienia.
Poszedł "na majstra" więc na meczu swoje dostał! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To, że działacze tamtej Wisły to była przysłowiowa 'bida z nędzą' nikomu nie trzeba tłumaczyć ale nie zmienia to faktu, że Dolha zachował się maksymalnie ch**owo i dostał na co zasłużył. Szacunku nie odzyska nigdy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Poszedł za wieksza kasa i taka jest prawda - niech załuje bo mogł dzisiaj byc podstawowym bramkarze i dodatkowo pewnym punktem Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja rozumiem co może zrobić miłość do klubu, ale żeby podstawowy bramkarz Mistrza Polski tyle zarabiał to skandal i nie dziwię się, że sie wypiął. Swoją drogą ciekaw jestem ile wtedy zarabiał Pawełek? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czy oprócz słów Dolhy masz jakieś inne informacje odnośnie jego zarobków? Czy posiadasz wiedzę na temat proponowanego przez Wisłę kontraktu (przedłużenie umowy) po bardzo udanym sezonie Rumuna?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dokładnie - trzebaby poznać wersje obu stron i byłoby wiadomo co i jak.
A w ogóle to było dawno i nieprawda. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, ze nie.
Rozmawiamy teraz w kontekście tego, o czym powiedział Dolha w tym wywiadzie. Jesli to prawda to mu sie nie dziwię. Co do zaproponowanego mu kontraktu przez Wisłę to Heller mówil, ze może byc on jednostronnie przedłużony przez Wisłę (nie spodziewam się, żeby jednostronne przedłużenie wiązało się z jakąs radykalną podwyżką) i jak się okazało, mylił się A Dolha powiedział w wywiadzie: Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ufam tej łajzie - koniec, kropka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz prawo.
ja, po tych wszystkich zawirowaniach w klubie, z Hellerem i innymi "prezesami", oraz ich "polityką sportową" dopuszczam wersję Dolhy. Niby po co miałby sie teraz wybielać? I tak już w Wiśle nie zagra. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bo chce z dzieckiem przyjść na mecz i pokazać, że tu grał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czy chce się wierzyć Dolsze, czy też nie to sprawa indywidualna. Czy mówi prawdę, trudno powiedzieć.
Ale najgorsze jest to, że to co mówi jest prawdopodobne. Kwintesencja zarządzania Wisłą przez ostatnie kilka lat to owe osławione Maaskantowe psie kupy na bocznym boisku. Nota bene jedynym boisku treningowym mistrza Polski. I przyjście Staszka zmienia tę opinię jedynie w bardzo wąskim zakresie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Może Dolha zarabiał mało, może nie. Ale na pewno nikt mu nie kazał przechodzić akurat do Amiki. Jak chciał przetestować swoją psychikę to się doigrał.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a do ostatniego dnia w wywiadach zapewniał,że do Amici nie pójdzie,że takiego tematu nie ma.prawy i uczciwy czlowiek.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Teksty o pokazaniu synowi przed jaka publicznoscią tata kiedys grał ,i ze ma Krakow i Wisle ciagle w sercu kaza na niego popatrzec duuzo przychylniej.
Wogole sa przeslanki ku temu by mu nawet uwierzyc ,bo wtedy prowizorka w Wisle byla niesamowita. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Pare zdań o Kurdzielu i jego zaczepieniu się w ŁKS-ie:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Niestety za czasów Dolhy zarząd klubu na czele z Hellerem nie był kompetentny i profesjonalny (a Heller jest chyba z zawodu prawnikiem?,a nie potrafił należycie zinterpretować wcześniej podpisanego kontraktu) i szkoda, że tak się to wszystko skończyło. Bo to był swego czasu w Wiśle bramkarz z niesamowitym potencjałem (niektóre jego interwencje w Wiśle ocierały się o klasę światową). Na szczęście obecnie w Wiśle najwyższe stanowiska zajmują osoby przede wszystkim kompetentne czego wyrazem jest także silnie obsadzona pozycja nr 1 w Wiśle i osoba Sergeia Pareiki.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To akurat, że ŁKS nie obchodzi się z człowiekiem z zarzutami, ale bez wyroku jak z trędowatym to im się chwali. Państwo prawa, zasada domniemania niewinności i te sprawy...ale Grzegorz Kurdziel dobrowolnie poddał się karze tzn. przyznał się do handlowania meczami i został skazany (rok więzienia w zawieszeniu na dwa). Także tłumaczenie Wieszczyckiego nie trzyma się kupy - nie lepiej 'Jesteśmy biednym klubem, a to fachowiec, którego nikt teraz nie zatrudni to skorzystaliśmy z okazji?'.
Masz całkowitą rację...przyznaje się do błędu Powód: Grzegorz K to nie koniecznie Kurdziel..
Ostatnio edytowane przez riv : 19.07.2011 o godz. 10:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Nie chce mi się wierzyć, żeby w ciągu miesiąca od zatrzymania podejrzanego przez CBŚ zapadł wyrok sądowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To musiałby być sąd polowy
![]() ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
PS: Nie jest już pan jedynym lewym obrońcą w Wiśle. Ma pan silnego konkurenta w osobie Juniora Diaza.
Dragan Paljić: A inni nie mają? Nie zgadzam się, że byłem całkiem sam. Na początku konkurowałem z Piotrem Brożkiem, a potem z Sergem Branco. Z Branco było łatwiej. Był kontuzjowany i nie zawsze chciało mu się trenować. Miał tu mnóstwo problemów. Tyle w temacie Branco ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nasz chwilowych trener bramkarzy Mucharski wrócił do Niecieczy i został asystentem Duszana R.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|