|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Do AntyMod nie bierz tego syfa sagema 2 lata temu wepchneli mi go na własność za 100zł teraz użytkuje za darmo na czas umowy pace pvr 500gb który też jest niezadobry ale sporo lepszy niż sagem. szczerze radze męczyłem się z nim 18mies
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
dzieki - ale moge wziasc go za darmo - hmmm.. wiec moze ktos napisze cos o dekoderach |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
AntyMod posłuchaj ja ci powiem tyle mam tego sagema używało się go beznadziejnie nie ma dysku więc nie można przewijać zatrzymywać ani nagrywać. często zdarzało się że się właczał 5min po kilku próbach uruchomienia pozatym wydawał dziwne dzwięki jakby ufo czy coś. pilot beznadziejny menu beznadziejne naprawde nie jestem w stanie wymienić ci chodz jednego plusa tego dekodera . teraz używam peca 500gb sporo lepszy duży dysk nie zawiesza się tak często fajny pilot na który mogę patrzeć bo na tamtego nie mogłem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Dekodery enki mają też taką wadę, że jak byś chciał multiroom to musisz pięknie okablować mieszkanie.
Bezwzględny warunek żeby takie oferty uzyskać to złożenie wypowiedzenia.
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 24.04.2013 o godz. 00:14.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
ps. dostalem info, że pomimo iż złożyłem wypowiedzenie w marcu, to przedlużają czas na wycofanie wypowiedzenia do końca maja........... ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja wierzę
Tez kiedy po raz pierwszy zadwoniłem (wtedy jeszcze była mowa o All Inclusive) zaproponowali mi ceną o 70 zł niższą od wyjściowej. Skoro dla nowych klientów Platinum jest za 119, to normalne, że dotychczasowym, długoletnim abonentom zaproponują własnie co najmniej 119 - 70 = 59 a dodatkowe pakiety nie ma zmiłuj się.... albo płacić, albo jeszcze targować, albo da sobie spokój. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Spoko- tylko ja kolejny raz dostalem telefon ze oferuja mi platyne za 99 zl - i nie ma zadnej mozliwosci nizej , tez jestem dlugoletnim abonentem ......teraz place 71 zl ...wiec dzis mowie : kobieto, jesli place 71 zl - a szarpne sie na 79 - bo chodzi mi o to zeby dostac silver + 6 x C+ - to i tak zyskacie ....a amm teraz pakiet ze wszystkim co jest w standardzie z 6 x C+ - glownie chodzi mi o to ze nie amm szans juz na Polsat HD i nSport- reszta mnie strzyka bo mam praktycznie wszystko - bez hbo, cinemaxow i innych niepotrzebnych programow filmowych - bo filmy ....hmmmm ... - kazdy kumaty wie o co chodzi .......apropo - nie chce mi sie przeijac wszystkich postow - do kiedy cyfrowicze moga zlozyc wypowiedzenie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak nie wysłałeś wypowiedzenia to takiej oferty nie dostaniesz.
Jaki jest termin na wysłanie nie wiem. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Termin jest chyba do 30 kwietnia, wiec nie zdazysz. Najlepiej osobiscie w jakimkolwiek punkcie zlozyc rezygnacje z powodow niezgodzenia sie na zmiany programowe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
na poczcie proponują przesyłkę poleconym z potwierdzeniem odbioru i dostarczeniem do adresata najpóźniej jutro (gwarantowane) za jakieś 30 złotych z okładem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja wysłałem poleconym z priorytetem i ma przyjść zwrotka. Polecony z priorytetem idzie jeden dzień, zwrotka idzie zwykłym, więc pewnie po tygodniu będzie. Koszt ok. 6,50 zł.
Oferta Universe+ i 6xC+ za ok 60 zł na pewno nie jest oferowana dlatego, że ktoś jest stałym klientem. Jeśli takie propozycje są, to dla tych, którzy: - do tej pory płacili relatywnie mało (do 50-70 zł) - mieli w tej cenie paczkę Canal+ - wysłali wypowiedzenie. Gdy ktoś płaci 50-70 zł i wysyła wypowiedzenie, to w 90% przypadków dlatego, że nie zamierza płacić za telewizję więcej niż 50-70 zł. Więc aby nie tracić klienta składają takie propozycje. Wątpię natomiast, by ktoś dostał taką propozycję, gdy teraz płaci ok. 100 zł. Prędzej dołożą mu jakieś Filmboxy, Cinemaxy czy inne nc+ go, ale żeby płacił nadal tą stówę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
termin do wyslania wypowiedzenia w N był do 19 kwietnia. czyli 14 dni po wprowadzeniu zmian.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znowu dostałem bonusa
![]() Wypowiedzenie wysłalem 01.03.2013r, dekoder mialem zdać do konca maja.....a tu proszę..caly maj mogę sobie oglądać a dekoder do...polowy czerwca zwrócić ))....dziś 2 razy dzwonili- nie mogłem odebrać z powodów slużbowych...i proszę... .na piśmie wysłali Szanowni Państwo, z przykrością przyjęliśmy Państwa wypowiedzenie. Do 31 maja br. na dekoderze dostępny będzie sygnał, w ramach którego będą mieli Państwo bezpłatny dostęp do kanałów ze swojej dotychczasowej oferty, w tym 6 kanałów premium CANAL+. Będą mogli Państwo obejrzeć filmowe hity: „Uwodziciel” z Robertem Pattinsonem i Ummą Thurman, „Dorwać Gringo” z Melem Gibsonem oraz ekscytujące wydarzenia sportowe, takie jak rewanżowy mecz Real Madryt – Borussia Dortmund w półfinale Ligi Mistrzów UEFA i decydujące mecze T-Mobile Ekstraklasy Chcielibyśmy poinformować, że przedłużyliśmy czas zwrotu dekodera do 14 czerwca br. W tym czasie, mogą Państwo wycofać swoje wypowiedzenie. Jesteśmy do Państwa dyspozycji pod nr tel. 22 310 47 48. Pozdrawiamy, CANAL+ Cyfrowy S.A., 02-758 Warszawa, al. Gen. W. Sikorskiego 9, dane do korespondencji: 02-100 Warszawa, skr. pocztowa 8, Biuro Obsługi Klienta tel. 801 044 944, 22 310 47 47 (opłata wg cennika operatorów) NIP: 526-22-46-271, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy – XIII Wydział Gospodarczy KRS, KRS 0000427395, kapitał zakładowy 441.176.000 zł, w całości pokryty, Nr GIOŚ E0001703WZBW. Wiadomość wysłana automatycznie. Prosimy na nią nie odpowiadać. Powód: porządek z "fontami"
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 25.04.2013 o godz. 20:18.
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki za odpowiedzi ....jeszcze jakby komus sie chcialo odpowiedziec : gdy jutro - pojutrze zloze jak najszybsza rezygnacje- a oni np . Nie zadzownia i nic nie zaproponuja to do kiedy mam sygnal tv
sory ze tak pytam , ale za pozno sie zdecydowalem i chce to jutro wszystko zalatwic i nie mam czasu wertowac wiekszosci forum
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 25.04.2013 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wysyłasz tylko wypowiedzenie. Kartę masz i tv działa ci jeszcze miesiąc z okladem. Później ewentualnie zanosisz do wybranego punktu.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja również dzisiaj zakończyłem batalię. Przedtem C+ Kompakt + MR + PACE razem 102 zł, teraz Universe + Canal + Platinium + MR (2 karty) + PACE za 69 zł. 59 zł za Universe + 10 zł za multi, dekoder i C+Platinium za 0 zł. Dodam, że dekoder dobrałem specjalnie jakiś miesiąc temu żeby go dostać teraz za 0 zł.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koniec walki. Stanęło na 54 zł za Platynę-( niestety nie udało mi się osiągnąć zakładanego pułapu 49 zł
. Umowa 12 msc. Dekoder stary ( ten co miałem).Pozdrawiam walczących![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pytanie, (pewnie banalne dla znających się na rzeczy) czy zwykły kabel antenowy można wykorzystać do tv satelitarnej (do talerza) ? Z góry dziekuję za odpowiedź.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja dostałem golda za 79 zł i chciałbym żeby ktoś kto ma platinium za 59 zł pokazał nam umowe bo w te oferty nie wierzę.scan umowy proszę pokazać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Oczywiście ze sa takie oferty dla ludzi którzy składali wypowiedzenia. Zapraszam na forum laki i tam takich ofert ludzie maja mnóstwo.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Nie chodzi tu pakiet platinium (z vod itp.), a o niższe pakiety z pełną paczką C+. Potwierdzam są takie oferty (nawet za 49 zł), które oferują w zależności od tego ile ktoś płacił dotychczas. Im mniej płaciłeś wcześniej, tym lepszą dostajesz cenę.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
A ja nie potwierdzam. Placilem wczesniej 48zl. i mi chcieli dac to samo, a raczej mniej za 54zl. Gdy sie nie zgodzilem to juz od tygodnia przestali dzwonic. Niech sie wala. Wyslali tylko na dekoder info, ze sygnal beda dostarczac do 31 maja i ze moge sam zrezygnowac z wypowiedzenia. Jednoczesnie oszukali. Bo napisali, ze daja do 31 maja 2 kanaly C+ ale ich wcale nie wlaczyli.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
i po co się było spieszyć i panikować - teraz wrócą na kolanach ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czy ja wiem ? z tego co wiem byli od począku przygotowani na karę.
E: Kocur - wypieprzyli ? Wiem ze napewno 1 dnia połączenia kilkanaście osób złożyło wymówienia. Kilka dni pózniej MUSIELI sie pozbyć menadżerki która przygotowała ofertę i kogoś tam jeszcze.Ale na kare byli przygotowani, kumpel nawet podawał mi przykład TV która zrobiła podobny myk.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 29.04.2013 o godz. 14:37.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy ja wiem ... wypieprzyli kilka osób z Top Managementu odpowiedzialnych za działania marketingowe / strategie dotyczącej nowej oferty.
Chyba że wszystko mieli zaplanowane - zrobić szum wokół siebie za 11 baniek. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Na razie N i C+ dalej mam... 56zl za N i 109 za C+ - dla migrujacych oba, tylko mozliwosc All Inclusive za 179zl! wiec wysmialem babke, jak rezygnuje z jednego i migruje drugi... platinum za 99zl i cala reszta jak dla zwyklych smiertelnikow... Powiedzialem babce ze chce Platinum + HBO + MR za 119 i nie ma szans... Niby bede mniej placic, ale na 12 mscy nie chce dac to sie zastanawiam... Przejde sie moze jeszcze do jakiegos punktu.
Swoja droga, mial ktoś stycznosc wczesniej z oferta dla lokali gastronomicznych? jak to dzialalo, tylko za multiroom sie placilo? Zakladajac ze np mialbym w lokalu 50 telewizorow, ale max potrzebuje 3 Multiroomy... to place wtedy stanardowy abonament i za MR? widzialem ze C+ w 2010 wprowadzil za 49zl/msc licencje C+ Sport Pro dla pubow... NC+ nie ma jeszcze oferty dla lokali... Orientuje sie ktos jak to wygladalo (zakladam ze mocno sie nie zmieni) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No i ....a znów zamieszali. Zwróćcie uwagę na ceny które są w ICA. Ja zamiast 59 złotych/miesięcznie, na ICA mam 149,00 zł. Jaja normalnie. po 45 minutach wiszenia na telefonie i rozmową z działem płatności będą to prostować i będę płacił tak jak mi zaoferowali czyli 59. Nie wiem dlaczego tak robią, ale to też jakiś chwyt pewnie z ich strony.
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
w ICA zawsze były podane ceny bez upustów. jak wejdziesz w szczegóły płatności, to będziesz miał 59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
) wynosi ono 3 miesiące. Ja już dodałem w kalendarzu przypomnienie, bo po okresie umowy płaci się jak w ICA. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|