|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Serio chce Wam się oglądać o świcie takie coś?Właśnie spojrzałem na YT,na 7-sekundowe obicie buzi Sylvi przez Ray'a Mercera i stwierdziłem,że zapowiada się starcie worek cementu vs.worek ziemniaków.Ekscytujące!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2462
Zapytam też tu. Wie ktoś czy przewidywana jest transmisja walki gdzieś na necie? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie obudziłby mnie ktoś na walke?
Stawiam na 10minutową walke, w której 80% Pudzian będzie siedział na przeciwniku. I oczywiscie zwyciestwo na punkty. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://igool.tv/ramowka.php tutaj powinno być. Jest też na Polsacie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
jeśli PUDZIAN wygra znowu napisze wiekszośc że przeciwnik słaby ,stary ,worek ziemniaków itp...zobaczymy ile zwycięstw bedzie potrzeba żeby ktos w niego uwierzył
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przeciwnik nie jest rewelacyjny w każdym razie nie jest to worek ziemniaków. Przypominam też że Pudzian spadł 6 kg na wadzę a Sylvia to nie chucherko więc podmęczony Pudzian wcale nie będzie musiał na nim leżeć
Problem w tym że dalej nie wiadomo o której walka. Muszę poszperać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pudzian jak to ma w zwyczaju zaatakuje w pierwszej minucie niczym oszalały nosorożec, a później będzie konał do końca walki próbując złapać oddech. Jedyną szansę jaką widze dla Pudzianowskiego to zakończenie walki w 1 minucie.
Co do Sylvii - jesli przetrwa początek, to później ma easy kłodę drewnianą do obróbki i wygra przez TKO albo decyzję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
studio zaczyna się o 2:15, gala o 3:00, walka Pudziana jest walką wieczoru, więc stawiam na 5-6. Ale to tylko moje zdanie, żeby ktoś przeze mnie nie stracił walki ;p
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z tego co ja wiem to walka Pudzina o 4
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale trzeba przyznac ze warunki fizyczne Sylvi to jest jakis kosmos. Koles 201 cm i 130 kg wagi. To jest dopiero maszyna do zabijania. Wiadomo wazna tez jest szybkosc i technika ale np Pudzian przy swoich 186 cm wzrostu wazac 140 czy 120 kg to o wiele za duzo. Po prostu Pudzian byl (mysle ze zejdzie jeszcze wiecej z wagi niz obecnie wazy) to taki mały klocek ktory niby ma sile i mase ale tego nie wykorzysta bo po pierwsze nie bedzie szybki, gibki, zwrotny i bedzie sie szybkomeczyl. A ten Sylvia jak mowie to po prostu potwor, 2 metry i 130 kilo (pewnie z 5 kg by mogl zrzucic) strach przy takim stanac czy mu w oczy spojrzec
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polsat transmituje całą galę? W sumie dalej nie wiem kiedy wstać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Podbijam! O której należy wstać?
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Walka Pudziana jest "daniem" wieczoru. Gala trwa od 3 do 5:55(wtedy Polsat kończy) więc obstawiam że Pudzian będzie kolo 5, a później pewnie jakieś walki finałowe czy coś tak jak było na KSW 12 (albo jakies studio po galowe, po walce Pudziana)
Osobiscię chyba spróbuję wstac koło 4:30 ;] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeśli gala faktycznie startuje o 3 a przed Pudzianem jest 10 walk, to nie wygląda to najlepiej czasowo
![]() Szukałem jakiejś strony organizatora ale nie znalazłem. A co do samej walki...taki grubasek z tego Silvy...ale jeśli solidnie trenował to powinien dziś wybić Pudzianowi MMA z głowy.Jak dal mnie mimo iż niby taktyka ma być inna - Pudzian może liczyć tylko na 'pierwsze *******nięcie'.Kondycje to on ma słabiutką i nie czarujmy się że w 2 tygodnie coś się zmieniło. Inna sprawa że ten cały Silvia ma swoją wagę więc ciężko w ogóle spekulować w jakiej on formie kondycyjnej jest bo całkiem możliwe że podobnie albo i gorzej z tym u niego. NA pewno doświadczenie i pojęcie o walce ma o wiele wiele większe więc bez 2 zdań - jest faworytem. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jakby ktos nie wiedzial to o 0:45 na Polsacie będzie uwertura do gali Moosin ,a mianowicie obszerny skrot KSW 13
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Patrzylem na kursy na BaH i tam jest obok napisane ze walka zaplanowana na 4.00. Zreszta i tak bez roznicy bo jak jeszcze nie spie to juz doczekam do tej 2 i bende ogladal wszystko jak leci przysypiajac w przerwach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Oglada ktos teraz transmisje?Pokrywa się ona z tym co jest na ipli?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
teraz walcza jakies dwie laski (tzn laski to moze z aduzo powiedziane) 1 minuta do konca pierwszej rundy
![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i wszystko zgodnie z planem
Minuta dla Pudziana a reszta dla Sylvia. Powinien chyba na pełnej kur*** wejść i być albo nie być bo 2 runda to była tylko formalność. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aj szkoda. Ale zeby bic sie z taka bestia ktora ma 2 metry i jeszcze wiecej wazy od Pudziana wiec pewnie i sila ta sama to trzeba miec technike i szybkosc a tego Mariusz pewnie nie nabedzie bo i juz wiek zaawansowany. Nie miał niestety pomyslu na walke, myslall ze kilkomam kopnieciami zwalczy Sylvie. Szkoda ze chociaz tych low-kickow przez cala walke nie stosowal tylko sie cofa,l no ale kto kto nie umie sie bic nie przestraszylby sie takiej 2 metrowej bestii
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Pomysł na walke miał. Z tego co dało sie zauważyć to low-kicki i sprowadzenie do parteru. Tim nie dał sie przewrócić a kopnięcia nie dochodziły bo trzymał Mariusza na dystans - dłuższe ramiona i nogi. Widać u Mariusza całkowity brak doświadczenia i myślenia w czasie walki - "walenie" na ślepo ( a raczej uporczywe wchodzenie "z byka"). Może pokona Nastule we wrześniu ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wlasnie tylko ta taktyka okazala sie niewystarczajaca na takiego bydlaka. Szybko zobaczyl Pudzian ze te low kicki nie robia na Sylvie takiego wrazenia jak robily na Najmanie, z tymi obaleniami tez slabo bo przerzucac 2 metrowa klode ktora wazy 140 kg nie jest latwo. Jak dla mnie to mozna porownac ta walke to walki Pudzian- Najman tyle ze teraz Najmanem byl Pudzian
No nic niech sie uczy. Ciekawe do jakiego wieku w tym sporcie zawodnicy moga walczyc. Bo skoro Pudzian ma juz 33 lata to zanim sie nauczy techniki to moze juz sila i szybkosc bedzie spadac ;/ Za pozno chyba juz na dluga nauke bo nie idzie w parze z wiekiem![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety Pudzian nie miał siły nawet na low kicki i później to one wyglądały śmiesznie...
Pudzian na pewno nie był słabszy fizycznie. Problem w tym że nie mam pojęcia co on chciał zrobić. Liczył się tylko nokaut bo co bo nie zrobił to w 2 rundzie szans nie miał. On sobie zaś walił low kicki i próbował go obalać. Powinien iść na żywioł a tak niestety się mocno skompromitował bo nie spodziewałem się że klepnie. Zobaczymy czy w ogóle będzie walczył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Chyba musi walczyć, bo ma kontrakt na 5 walk podpisany w MMA.
Kondycyjnie bardzo słabo wypada Pudzian, już w poprzedniej walce z Japończykiem było to widać. Taktyka także słabo, brak pomysłu na walkę. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mozna skads z internetu sciagnac ta walke?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
dla mnie pudzian to szmata po tej walce! obraził polaków kładąc się na mate..
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie to ostatnio za bardzo kozaczy, a nic w ringu nie pokazuje!!!!!
Niech dalej tańczy i śpiewa ![]() A i jeszcze nie rozumiem, jak można w "poważnym sporcie" walczyć w odstępie 2 tygodni |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Żebyś osiągnął chociaż jeden % tego co Mariusz Pudzianowski.... tak nigdy nic nie osiągniesz.. A teraz pomyśl dzieciaku jaką ty musisz być szmatą. . Widocznie ktoś życzliwy mu doradza. A w ringu nie może nic pokazac bo on się do tego nie nadaje. Bez kondycji i szybkości nic nie uwalczy w tym sporcie.. niestety.. Sama ambicja nie wystarcza.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 22.05.2010 o godz. 07:46.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|