The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2010, 20:24
Serio chce Wam się oglądać o świcie takie coś?Właśnie spojrzałem na YT,na 7-sekundowe obicie buzi Sylvi przez Ray'a Mercera i stwierdziłem,że zapowiada się starcie worek cementu vs.worek ziemniaków.Ekscytujące!
Odpowiedz cytując
Q13SON
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 21.05.2010, 20:25
szarkoz napisał(a):Wyświetl post
Tak, gala jest na Polsacie o 3 nad ranem.
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2462

Zapytam też tu. Wie ktoś czy przewidywana jest transmisja walki gdzieś na necie?
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.05.2010, 20:28
Nie obudziłby mnie ktoś na walke?
Stawiam na 10minutową walke, w której 80% Pudzian będzie siedział na przeciwniku. I oczywiscie zwyciestwo na punkty.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 21.05.2010, 20:29
http://igool.tv/ramowka.php tutaj powinno być. Jest też na Polsacie.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 21.05.2010, 20:36
Cytat:
Serio chce Wam się oglądać o świcie takie coś?Właśnie spojrzałem na YT,na 7-sekundowe obicie buzi Sylvi przez Ray'a Mercera i stwierdziłem,że zapowiada się starcie worek cementu vs.worek ziemniaków.Ekscytujące!
Nie oceniaj kolesia po jednej walce. Tak sie tamta walka potoczyla ze zostal szybko trafiony i juz. Co prawda Sylvia jest juz wypalony ale mistrzem swiata kiedys był wiec to nie jakis frajer. A co do tego czy chce sie ogladac, ogladamy nasza ekstraklase wiec czemu nie mielibysmy tego zdzierzyc

Cytat:
Zapytam też tu. Wie ktoś czy przewidywana jest transmisja walki gdzieś na necie?
sobota 2:15
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 21.05.2010, 20:48
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
gdzieś czytałem że Łukasz ma jakieś problemy z więzadłami ale zapewniał że na gali wystąpi.
Ach, te wiązadła... U nas, jak ktoś ma z nimi problem to 2 lata przerwy muszą być minimum
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.05.2010, 21:16
jeśli PUDZIAN wygra znowu napisze wiekszośc że przeciwnik słaby ,stary ,worek ziemniaków itp...zobaczymy ile zwycięstw bedzie potrzeba żeby ktos w niego uwierzył
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.05.2010, 21:30
Przeciwnik nie jest rewelacyjny w każdym razie nie jest to worek ziemniaków. Przypominam też że Pudzian spadł 6 kg na wadzę a Sylvia to nie chucherko więc podmęczony Pudzian wcale nie będzie musiał na nim leżeć

Problem w tym że dalej nie wiadomo o której walka. Muszę poszperać.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.05.2010, 21:38
Pudzian jak to ma w zwyczaju zaatakuje w pierwszej minucie niczym oszalały nosorożec, a później będzie konał do końca walki próbując złapać oddech. Jedyną szansę jaką widze dla Pudzianowskiego to zakończenie walki w 1 minucie.
Co do Sylvii - jesli przetrwa początek, to później ma easy kłodę drewnianą do obróbki i wygra przez TKO albo decyzję.
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 21.05.2010, 21:40
studio zaczyna się o 2:15, gala o 3:00, walka Pudziana jest walką wieczoru, więc stawiam na 5-6. Ale to tylko moje zdanie, żeby ktoś przeze mnie nie stracił walki ;p
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Stary 21.05.2010, 21:44
Z tego co ja wiem to walka Pudzina o 4
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 21.05.2010, 21:53
Ale trzeba przyznac ze warunki fizyczne Sylvi to jest jakis kosmos. Koles 201 cm i 130 kg wagi. To jest dopiero maszyna do zabijania. Wiadomo wazna tez jest szybkosc i technika ale np Pudzian przy swoich 186 cm wzrostu wazac 140 czy 120 kg to o wiele za duzo. Po prostu Pudzian byl (mysle ze zejdzie jeszcze wiecej z wagi niz obecnie wazy) to taki mały klocek ktory niby ma sile i mase ale tego nie wykorzysta bo po pierwsze nie bedzie szybki, gibki, zwrotny i bedzie sie szybkomeczyl. A ten Sylvia jak mowie to po prostu potwor, 2 metry i 130 kilo (pewnie z 5 kg by mogl zrzucic) strach przy takim stanac czy mu w oczy spojrzec
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Stary 21.05.2010, 22:04
Polsat transmituje całą galę? W sumie dalej nie wiem kiedy wstać
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.05.2010, 22:16
UniaTarnówZKS1928 napisał(a):Wyświetl post
Polsat transmituje całą galę? W sumie dalej nie wiem kiedy wstać
Podbijam! O której należy wstać?
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 21.05.2010, 22:19
Walka Pudziana jest "daniem" wieczoru. Gala trwa od 3 do 5:55(wtedy Polsat kończy) więc obstawiam że Pudzian będzie kolo 5, a później pewnie jakieś walki finałowe czy coś tak jak było na KSW 12 (albo jakies studio po galowe, po walce Pudziana)
Osobiscię chyba spróbuję wstac koło 4:30 ;]
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.05.2010, 23:34
Jeśli gala faktycznie startuje o 3 a przed Pudzianem jest 10 walk, to nie wygląda to najlepiej czasowo
Szukałem jakiejś strony organizatora ale nie znalazłem.

A co do samej walki...taki grubasek z tego Silvy...ale jeśli solidnie trenował to powinien dziś wybić Pudzianowi MMA z głowy.Jak dal mnie mimo iż niby taktyka ma być inna - Pudzian może liczyć tylko na 'pierwsze *******nięcie'.Kondycje to on ma słabiutką i nie czarujmy się że w 2 tygodnie coś się zmieniło.

Inna sprawa że ten cały Silvia ma swoją wagę więc ciężko w ogóle spekulować w jakiej on formie kondycyjnej jest bo całkiem możliwe że podobnie albo i gorzej z tym u niego.
NA pewno doświadczenie i pojęcie o walce ma o wiele wiele większe więc bez 2 zdań - jest faworytem.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.05.2010, 23:37
jakby ktos nie wiedzial to o 0:45 na Polsacie będzie uwertura do gali Moosin ,a mianowicie obszerny skrot KSW 13
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 21.05.2010, 23:52
Patrzylem na kursy na BaH i tam jest obok napisane ze walka zaplanowana na 4.00. Zreszta i tak bez roznicy bo jak jeszcze nie spie to juz doczekam do tej 2 i bende ogladal wszystko jak leci przysypiajac w przerwach
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.05.2010, 01:11
Oglada ktos teraz transmisje?Pokrywa się ona z tym co jest na ipli?
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
seba
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 22.05.2010, 03:02
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
Oglada ktos teraz transmisje?Pokrywa się ona z tym co jest na ipli?
teraz walcza jakies dwie laski (tzn laski to moze z aduzo powiedziane) 1 minuta do konca pierwszej rundy
LECHIA GDAŃSK
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Stary 22.05.2010, 04:49
No i wszystko zgodnie z planem Minuta dla Pudziana a reszta dla Sylvia. Powinien chyba na pełnej kur*** wejść i być albo nie być bo 2 runda to była tylko formalność.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 22.05.2010, 04:51
Aj szkoda. Ale zeby bic sie z taka bestia ktora ma 2 metry i jeszcze wiecej wazy od Pudziana wiec pewnie i sila ta sama to trzeba miec technike i szybkosc a tego Mariusz pewnie nie nabedzie bo i juz wiek zaawansowany. Nie miał niestety pomyslu na walke, myslall ze kilkomam kopnieciami zwalczy Sylvie. Szkoda ze chociaz tych low-kickow przez cala walke nie stosowal tylko sie cofa,l no ale kto kto nie umie sie bic nie przestraszylby sie takiej 2 metrowej bestii
drozd:
Odpowiedz cytując
Q13SON
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.05.2010, 04:56
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Aj szkoda. Ale zeby bic sie z taka bestia ktora ma 2 metry i jeszcze wiecej wazy od Pudziana wiec pewnie i sila ta sama to trzeba miec technike i szybkosc a tego Mariusz pewnie nie nabedzie bo i juz wiek zaawansowany. Nie miał niestety pomyslu na walke, myslall ze kilkomam kopnieciami zwalczy Sylvie. Szkoda ze chociaz tych low-kickow przez cala walke nie stosowal tylko sie cofa,l no ale kto kto nie umie sie bic nie przestraszylby sie takiej 2 metrowej bestii
Siła nie ta sama.
Pomysł na walke miał. Z tego co dało sie zauważyć to low-kicki i sprowadzenie do parteru. Tim nie dał sie przewrócić a kopnięcia nie dochodziły bo trzymał Mariusza na dystans - dłuższe ramiona i nogi. Widać u Mariusza całkowity brak doświadczenia i myślenia w czasie walki - "walenie" na ślepo ( a raczej uporczywe wchodzenie "z byka").
Może pokona Nastule we wrześniu
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 22.05.2010, 05:04
Wlasnie tylko ta taktyka okazala sie niewystarczajaca na takiego bydlaka. Szybko zobaczyl Pudzian ze te low kicki nie robia na Sylvie takiego wrazenia jak robily na Najmanie, z tymi obaleniami tez slabo bo przerzucac 2 metrowa klode ktora wazy 140 kg nie jest latwo. Jak dla mnie to mozna porownac ta walke to walki Pudzian- Najman tyle ze teraz Najmanem byl Pudzian Szybko sie okazalo ze tym razem przewaga po stronie sily stoi przy rywalu. I to w tej walce Sylvia byl wiekszy, silniejszy a Pudzian był Najmanem, slabszym, ktory po odebraniu serii ciosow zdecydowal ze nie ma sensu obrywac przez kolejne minuty No nic niech sie uczy. Ciekawe do jakiego wieku w tym sporcie zawodnicy moga walczyc. Bo skoro Pudzian ma juz 33 lata to zanim sie nauczy techniki to moze juz sila i szybkosc bedzie spadac ;/ Za pozno chyba juz na dluga nauke bo nie idzie w parze z wiekiem
drozd:
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Stary 22.05.2010, 05:09
Niestety Pudzian nie miał siły nawet na low kicki i później to one wyglądały śmiesznie...

Pudzian na pewno nie był słabszy fizycznie. Problem w tym że nie mam pojęcia co on chciał zrobić. Liczył się tylko nokaut bo co bo nie zrobił to w 2 rundzie szans nie miał. On sobie zaś walił low kicki i próbował go obalać. Powinien iść na żywioł a tak niestety się mocno skompromitował bo nie spodziewałem się że klepnie.

Zobaczymy czy w ogóle będzie walczył.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 22.05.2010, 05:18
Chyba musi walczyć, bo ma kontrakt na 5 walk podpisany w MMA.

Kondycyjnie bardzo słabo wypada Pudzian, już w poprzedniej walce z Japończykiem było to widać.
Taktyka także słabo, brak pomysłu na walkę.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 22.05.2010, 06:30
Mozna skads z internetu sciagnac ta walke?
Odpowiedz cytując
Alexxik13
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.05.2010, 07:07
dla mnie pudzian to szmata po tej walce! obraził polaków kładąc się na mate..

Odpowiedz cytując
bojantsw
Member

Od: 09.2008

Stary 22.05.2010, 07:38
Jak dla mnie to ostatnio za bardzo kozaczy, a nic w ringu nie pokazuje!!!!!
Niech dalej tańczy i śpiewa

A i jeszcze nie rozumiem, jak można w "poważnym sporcie" walczyć w odstępie 2 tygodni!!!!!
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.05.2010, 07:42
Alexxik13 napisał(a):Wyświetl post
dla mnie pudzian to szmata po tej walce! obraził polaków kładąc się na mate..

Żebyś osiągnął chociaż jeden % tego co Mariusz Pudzianowski.... tak nigdy nic nie osiągniesz.. A teraz pomyśl dzieciaku jaką ty musisz być szmatą.

.

bojantsw napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to ostatnio za bardzo kozaczy, a nic w ringu nie pokazuje!!!!!
Niech dalej tańczy i śpiewa

A i jeszcze nie rozumiem, jak można w "poważnym sporcie" walczyć w odstępie 2 tygodni!!!!!
Widocznie ktoś życzliwy mu doradza. A w ringu nie może nic pokazac bo on się do tego nie nadaje. Bez kondycji i szybkości nic nie uwalczy w tym sporcie.. niestety.. Sama ambicja nie wystarcza.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 22.05.2010 o godz. 07:46.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów