The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jip
Junior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2010, 05:48
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
Ja mam pytanie dotyczące Call of Duty- Black Ops. Wiadomo już coś odnośnie potencjalnego abonamentu za grę online? Premiera już za 3 dni, a ja nadal się zastanawiam, czy kupić (płatny abonament jest dla mnie ważnym kryterium).
Przypadkiem nie zrezygnowali z opcji płatnego abonamentu za multi? Na 90% jestem przekonany, że nie ma abonamentu, musisz się upewnić
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 08.11.2010, 19:52
Nie będzie abonamentu na multi w CoD-a. Oddałem ps3 do tego serwisu na Kazimierza Wlk., dzięki za info AL_PB, ale nie zdążyłem przeczytać. Mam czekać tydzień. Tylko zapomniałem zapytać, czy wszystko z twardego pójdzie siępaść? Żal by mi było zdjęć z Wembley...
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Od: 06.2010

Stary 08.11.2010, 21:13
Myślę, że dane się utrzymają, ale to też zależy od usterki. Jeśli coś z HDD to obawiam się, że dane ulecą bezpowrotnie.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 08.11.2010, 22:33
Mili panowie w sklepie powiedzieli że to płyta główna i ewentualnie procesor. Ale kumpel mówi że wymiana płyty = postawienie systemu od nowa = format dysku... może się myli, albo da sięto zrobić bez kasowania wszystkiego.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 09.11.2010, 21:32
cześć. gram sobie w nfs carbon i cały czas ściąga mnie w prawo przy naciskam jazdę prosto, próbowałem zmieniać klawisze czy aby strzałka w prawo nie jest popsuta ale jak daje jakiekolwiek inne to jest tak samo:( licze na pomoc
chodzi o komputer nie konsole
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.11.2010, 21:54
Pewnie coś z zbieżnością

A tak poważnie to musisz mieć coś nie tak ze sterowaniem, używasz pada? Masz jakieś urządzenie peryferyjne podłączone do kompa? Grasz na klawiaturze? Jeśli tak to odłącz wszystko oprócz klawy i myszki i zobacz czy sie nie uspokoi.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 09.11.2010, 23:31
to zapytaj na forum dot. kompa. Może krzywo PieCa postawiłeś ?
Zadzwoniłem do serwisu i pan powiedział że dysku nie ruszają, więc nic mi nie zniknie JUHU!
Odpowiedz cytując
piotrus1985
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 11.11.2010, 12:10
Gdzie w Krakowie mozna przerobic PSP? tanio, szybko i bez zdanych problemow...
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 11.11.2010, 12:13
piotrus1985 napisał(a):Wyświetl post
Gdzie w Krakowie mozna przerobic PSP? tanio, szybko i bez zdanych problemow...
Zapytaj na Wadowickiej w Playstation Center.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 14.11.2010, 17:33
wie ktoś jak zrobić achievement Catch the Bus w TBoGT? za każdym razem jak kończę taniec z laską o ona się całuje z Luisem i w ogóle nie pojawia mi się ta minigra z tańcem grupowym...
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 14.11.2010, 18:40
Taaak... miało być PS3 w Sobotę, a nie ma... wr.... czekam do Wtorku. Kto ogrywa Black Ops? pa polygamii ocenili na 4+ ale z tego co tam jest napisane to multi podejdzie mi gorzej niżw MW2 i zdecydowanie gorzej niżw MW. O Battlefieldzie nie wspominając.
Odpowiedz cytując
damian755
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 16.11.2010, 18:23
Mam problem z moją konsolą ps2, wymieniłem laser i niby jest wszystko ok bo czyta filmy na dvd i cd ale, nie czyta gier, co może być nie tak?
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.11.2010, 14:22
Stawski jak tam konsola? Już naprawiona?
Czy ktoś z tu obecnych ma ps3 oraz CoD-Black Ops i chciałby mi pomóc z trofką Sacrificial Lamb (jak zwykle tylko tego brakuje do platyny :/ ).

Rafil :

http://www.youtube.com/watch?v=mNLYv7WmnFw
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.11.2010 o godz. 18:22.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 24.11.2010, 19:04
Nie .... :( Jestem na głodzie... chodzzę wcześnie spać, miotam sięz konta w kont i cieeeerpię!!! Zrobili jużpodobno płytęi procka, ale sąjakieśproblemy z napędem. Mam dzwonić jutro. Jak odbioręi zapłacę, to jużsobie Black Opsów nie kupię. Moze Mikołaj mi przyniesie? :( SMUTEK.....
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 01.12.2010, 18:56
Witam, Ściągnął ktoś może nowy dodatek do Red Dead Redemption - Undead Nightmare Pack?
Jeżeli tak, to czy może ocenić to DLC? Zastanawiam się właśnie, czy nie zakupić.

Stawski a Ciebie nadal nie ma Co oni Ci tą konsolę sprzedali na czarnym rynku?
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 01.12.2010, 22:37
Weź, Devil, nie żartuj... Molestuję kolesia telefonicznie codziennie. Dał słowo, że do piątku będzie, i obiecał za zwłokę Black Ops w bardzo promocyjnej cenie Mam już dość i dzisiaj nie byłem miły jak zwykle. No nic, jak siędo Soboty nie zaloguję, to znaczy że powiesiłem się z rozpaczy na marchewkowym nosie bałwana z serwisu
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 03.12.2010, 12:48
To jak będziesz mieć konsole i Black Ops to daj znać, bo mnie już .... chce trafić z tym zasranym Sacrificial Lamb...

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 03.12.2010, 13:54
A co tam trzeba zrobić, bo nie chce mi się googlać? Facet ma dziśwysłać kurierem. W jego dobrze pojętym interesie jest, żeby słowa dotrzymał...
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 03.12.2010, 13:59
Musze Cie trafić z kuszy. Ty musisz wpaść w hordę zabijając 6 zombiaków. Ostatnio już prawię się udało. Wylosowałem kuszę, wzmocniłem ją (5000 kasy), strzeliłem do kolesia... a ten zamiast polecieć w zombi, poleciał na mnie (qtas jeden ) :/

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 03.12.2010, 17:40
No to się będę wieszał.... Moje PS3 sięwyłącza co jakiśczas. Będą zakładaćnowego procka, i nie wiem, czy finansowo to wytrzymam... MASAKRA. Kupiłbym sobie nowe na raty, ale mam na mojej w....u zdjęć i kilka gier starganych z PSN. idę się ciąć tempym nożem...
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 03.12.2010, 18:25
Moja też coś powoli odmawia posłuszeństwa. Jak wrzucam płytkę to długo jej nie widzi (do tego jest dźwięk jakby chciała ja "wypluć"). Zastanawiam się czy to napęd, czy urządzenie do wkładania płyt. Może ktoś pomoże.
Do tego mam pytanko. Skoro jesteśmy w UE to czy nie obejmuje nas 2 letnia gwarancja na sprzęt elektroniczny? Jak wymaga Unia.
Szkoda Stawski. Ale dasz radę. Już tyle wytrzymałeś to i następny miech też wytrzymasz (a tak żeby dobić Cię bardziej to powiem, że 2 dni temu wpadła mi platynka w GoW 3 ).
Teraz spadam pograć w nowego Assassina.

I jeszcze jedno. Wie ktoś jak zmienić NAT3 na NAT2 na PS3?
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 03.12.2010 o godz. 20:38.

Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 03.12.2010, 20:45
wie ktos gdzie mozna przerobic ps3? i ile to kosztuje?
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 03.12.2010, 21:10
Z tego co wiem, to jeżeli chcesz grać online to się nie da. Jeżeli tylko single to około 500zł Jail kosztował. Nie wiem jak stoi teraz.

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.12.2010, 21:21
jailbreak kosztuje 100 zł albo i mniej.

Co do Nat3, to może masz zablokowane porty?
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 03.12.2010 o godz. 22:04.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 03.12.2010, 21:27
Próbowałem. Zarówno z przekierowaniem portów jak i z UPnP.
Wszystko szlak trafił po tym jak zmieniłem operatora sieci. od tego momentu nie mogę się łączyć z ludzmi np. w Red Dead Redemption czy w F1 2010. Ale w CoD- Black Ops już tak :/

HeHe czyli poleciało ponad 400 zeta w ciągu 2 miechów, po tym jak nowy FW blokował Jaila?
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 03.12.2010 o godz. 21:31.

Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 03.12.2010, 21:53
aha dzieki , a jak juz kupie tego Jail to co dalej mam robic? jak wyglada cala ta procedura? czy ktos z Was juz przerobil ps3?
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.12.2010, 22:18
DevilMayCry, no to nie wiem jak Ci pomóc. Zadzwoń do operatora albo popytaj na forach o PS3. W Google z tego co widzę, to masa ludzi ma z tym problem i rozwiązań może być wiele. Zewnętrzne IP, firewall, itd.

Jak to zwykle bywa z przeróbkami, to ceny szybko spadają w dół. Podobnie było z PS2. Dlatego moim zdaniem kto kupuje od razu takie coś, to jest frajerem. Wiadomo, że na początku tylko jedna osoba takie coś ma, więc ustala sobie cenę jaką chce, a teraz są różne klony, więc trwa wojna na ceny

dawidTS, ja PS3 póki co nie przerabiałem, ale z tego co wiem, to wystarczy wpiąć jailbreak pod USB, zainstaluje oprogramowanie i tyle. Z tym, że na najnowszym sofcie to nie działa. Nie możesz grać też online. Po wyjęciu jailbreaka wszystko wraca do normy. Także gwarancji nie tracisz, bo nie ma żadnej trwałej ingerencji w system, ani nie trzeba rozkręcać konsoli. Resztę doczytaj na stronach poświęconych ps3jailbreak - oficjalna po angielsku albo jest tez polska, ale nie pamiętam adresu :/
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 03.12.2010, 22:25
Doradźcie co kupić synowi na gwiazdkę PS3 czy Xboxa z tym całym kinetikiem czy jakoś tak? Sam nie znam się na tym kompletnie.

Sam najchetniej spuściłbym mu jedynie wpierd.l. za całokształ anno domini 2010 , ale ten prezent niestety zawetowała jego matka a moja zona. Czekam na sugestie.
Ostatnio edytowane przez gigant : 03.12.2010 o godz. 22:28.
Odpowiedz cytując
m_misiek
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 03.12.2010, 22:36
gigant napisał(a):Wyświetl post
Doradźcie co kupić synowi na gwiazdkę PS3 czy Xboxa z tym całym kinetikiem czy jakoś tak? Sam nie znam się na tym kompletnie.

Sam najchetniej spuściłbym mu jedynie wpierd.l. za całokształ anno domini 2010 , ale ten prezent niestety zawetowała jego matka a moja zona. Czekam na sugestie.
hehe dobre
Ja wybralem xboxa ze wzgledu na to ze nie stac mnie na nowe gry po 230zl a jak kupowalem konsole to ps3 nie dalo sie przerobic. nie wiem jak to teraz wyglada, podobno sie da przerobic. przerobka xa ok 70zl.
PS3 ma blue raya wiec od razu masz odtwarzacz filmow jakby co. wg mnie nie bez znaczenia sa tez pady a te z ps3 nie umywaja sie wg mnie to idealnych padow w xboxie.
Mam xboxa od ponad roku i jestem bardzo zadowolony.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 03.12.2010, 22:51
do x'a musisz doliczyć jeszcze abonament na grę online. Mam jedno i drugie, więc ciężko coś polecić.
Ważne jest jeszcze to czy będziesz chciał przerabiać konsole. Jeżeli tak to x, jeżeli nie to ps 3

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów