|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
chyba najlepiej jakby zostal model taki jak jest teraz tylko zamiast calego herbu Wisly sama Biala Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pojawiają się przeceny Wisły w Umbro. Czy to może świadczyć, że nowy sponsor jednak pojawi się w Krakowie od nowego sezonu?
Tutaj stroje Liverpoolu na kolejny sezon: http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-klubu,1462599 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To świadczy o tym że bet-at-home się już nie pojawi, bo to pewnie te są przecenione a nie te z telefoniką
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To świadczy o zmianie sponsora technicznego, przeceniane są wszystkie koszulki UMBRO. Okolicznościowa na 100 lecie, meczowe z logo Bet-at-home i meczowe bez loga sponsora. Spokojnie czekajmy na oficjalne info.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Już jakieś 3 miesiace temu w tesco na dole koszulki umbro byly za 50zl
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Ale wiadomo, że Adidas nie zaprojektuje żadnej drużynie takich samych trykotów. ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Taki mały blog o strojach meczowych
![]() http://wislackiepamiatki.blogspot.com/ - zapraszam do oglądnięcia strony o mojej kolekcji koszulek Wisły! Komentujcie i oceniajcie koszulki Wisły z poprzednich sezonów. Dodaje nowe co jakiś czas! Może po ich oglądnięciu przypomną się piękne czasy tak jak mi! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kiedy wreszcie bedzei cokolwiek wiadomo na temat bet at home? Umowa jest juz zerwana? Ponoc zawieszona, ale na jak dlugo i po co? Co sie w tej kwestii dzieje,wie ktos?
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Też jestem ciekaw czy uda się jakoś tę ustawę hazardową obejść.. Będzie ciężko bo gdyby było inaczej to m.in. Amica nie rezygnowałaby tak łatwo z pieniędzy od swojego dobrodzieja.
A jeśli umowa zostanie całkowicie zerwana to wszyscy chcielibyśmy poznać nowego sponsora tytularnego no i oczywiście wzór nowych strojów meczowych. Ale znając działania wewnątrz klubu z poprzednich lat, jeśli dowiemy się o tym na początku lipca to będzie święto ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Odnośnie strojów od Adidasa, to zaczynają prezentować nowe komplety na nowy sezon. Myślę, że coś podobnego w Wiślackich barwach było by fajne.
Tu nowy komplet S04: http://www.schalke04.de/aktuell/news...-aufleben.html Może ktoś się pokusi o wykonanie czegoś podobnego na wzór Wisły? ![]() ![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja chętnie bym kupił koszulkę Wisły
http://sklep.sizeer.com/odziez-sport..._c,15911.bhtml Moze byc oryginalna moze byc replika tylko musi byc w rozmiarze M no i oczywiscie nowa. Jezeli ktos ma na sprzedaz to prosze o kontakt. A tak pozatym to genialna propozycja z ta koszulka Adidasa projekt rewelacyjny ale raczej tylko w marzeniach jest do zrealizowania ale kto wie kto wie. A kiedy tak mniej wiecej beda zaprezentowane nowe stroje |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jestem ciekaw czy ta oferta dostępna jest w stacjonarnych sklepach Sizeer'a czy może tylko online. Jak ktoś widział promocje w sklepach Sizeera to proszę o kontakt.
Koszulki Adidasa ładnie sie prezentują, patrząc na inne zespoły w nich grające. Jedyny minus(jak dla mnie) to cena, obstawiam,że ok. 250zł trzeba będzie wyłożyć. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
oczywiscie.
sam kupilem za te 69zł koszulke, tyle ze sa bez sponsora wszystkie. Dlugie i krótkie rekawy, 3 kolory oczywiscie w sizzerach juz resztki zostały ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja kupiłem dzisiaj z logiem Bet at Home w Sizeer. Wiec jednak są.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też ciągle poszukuje koszuli meczowej z Bet-At-Home, tylko problem jest z rozmiarem.W Galerii Krakowskiej zostały same duże XL i XXL...Byłem w Umbro tak samo jak i w sklepie Sizeer, który jest tez w Galerii Kazimierz,w Bonarce, na Szewskiej, w Krokusie i w M1.Na necie w internetowym sklepie Saizeera były wszystkie rozmiaru aż do dnia dzisiejszego:( Liczyłem że uda się kupić w sklepie za 69 zł bez płacenia 20zł za przesyłke jednak sie nie udało, a jak już dziś chciałem zamówić to okazało się że nie już rozmiaru L i M...Strasznie duże te koszulki, jak mierzyłem XL to wyglądałem jak w sukience, a mam 184cm wzrostu.L trafiłem w Krokusie ale białą i przyznam że tez troszke dużawa..Dziś dzwoniłem do wszystkich sklepów Saizeer w Krakowie i nigdzie nie ma już czerwonych koszulek meczowych ze sponsorem w rozmiarze M lub L, zostały jedynie duże XL, XXL, XXXL.Chyba tylko w M1 laska powiedziała że zostały jeszcze M-ki ale białe.Napaliłem się strasznie na tą koszulke
(ze względu na cene, bo jak będą nowe koszulki z nowym sponsorem to cena wróci do 200 albo lepiej a tyle troche mi szkoda)
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 05.05.2010 o godz. 22:12.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy moze mi ktos odsprzedac koszulke z tym logiem bet at home
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na oficjalnej stronie Wisły w sklepie internetowym koszulki po 150, odziwo są tylko rozmiary S, M, L więc wiadomo już czemu w sklepach Sizeer i Umbro jest tak mało mniejszych rozmiarów a tak dużo tych większych
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No to to ja wiem ale ja chce te tansze kupic .
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A w M1 patrzyles i nie bylo bo dzisiaj zamierzam jechac do krk. I jestes pewien ze w sizeerach juz nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są ale same rozmiary XL,XXL,XXXL...Jak dobrze pamietam to chyba tylko była M-ka w M1 ale biała, albo w Krokusie L-ka tez biała.Czerwonej w rozmiarze M lub L nie ma nigdzie i nic nie wskazuje na to że będą.A i jeśli ktoś zainteresowany to w internetowym Saizeerze są M-ki i L-ki ale tylko białe i niebieskie(no i 20zł za przesyłke)
PS: w Fanatyku meczówki z napisem Telefonika(obecne w jakich graja nasi piłkarze) po 99zł.
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 06.05.2010 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Rozmiarówka Umbro miażdzy. L, to jest naprawde Large ale ja kupilem czysta biała z krótkim rekawem, bo tylko takiej nie m ialem ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 06.05.2010 o godz. 11:19.
![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
A nie chcial bys mi odsprzedac tej swojej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Faktycznie w Fanatyku jest promocja: http://www.tswisla.eu/k69/Koszulka-M...cja,p1087.html
Taka obniżka zapewne spowodowana jest tym, że UMBRO nie będzie nas już sponsorować. Dziwne, że Wiślacki Świat sprzedaje koszulki(z bet at home) za 159zł, które można dostać w Sizeerze za 69zł! Jak by obniżyli cene do 79zł mogli by wyprzedać koszulki w szybkim tempie, gdyż posiadają mniejsze rozmiary. A jak wiadomo dzień dziecka się zbliża Może wie ktoś co się dzieje z tymi koszulkami, jak wracają do Umbro? Są niszczone? szprotson dawno kupowałeś tą koszulkę? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
koszulki chyba nie wroca do umbro. Beda je sprzedawac dopoki ich nie wyprzedadzą, aż dojdzie cena do 5zł
![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
Zajefajna! Ułożeniem białych pasków i krojem przypomina mi trochę jedną z koszulek Liverpoolu Osobiście jeszcze bardziej podobałaby mi się, gdyby zamiast białej gwiazdy był herb Wisełki, ale to kwestia indywidualnego gustu :]Mam takie zapytanie. Może ktoś mi na nie odpowie. Dlaczego W Polsce zabrania się bukmacherom sponsoringu klubów a np. w takiej Hiszpanii Bwin (albo coś podobnego) widnieje na koszulkach Realu Skoro jesteśmy w UE, to prawo powinno być mniej więcej takie same wszędzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie, dzięki za cynk wreszcie dorwałem koszulkę z długim rękawem. Rewelacja, a cena miodzio.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie dzieki koledze "Limonek" udało mi się zdobyć rozmiar M w kolorze czerwonym z Bet-At-Home
sklep "50 style' na kapelance przy tesco.Jak ktoś zainteresowany to zostały jeszcze 3 S-ki (tez przymierzałem i powiem wam że wcale małe nie były a mam 184 wzrostu) i M-ki ale tylko białe i niebieskie.L-ki czerwone tez jakieś były.Są tez M-ki L-ki ale bez Bet-at-home.Sklep czynny od 10-21.Dla zainteresowanych nr telefonu do sklepu: 12 266 01 18.Warto zadzwonic i zapytac co zostało bo te które wymieniłem były ale to było o godz 11![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
A w jakiej cenie one stoją ?
|
|
|