The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fanatyk_
Junior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2010, 17:19
chyba najlepiej jakby zostal model taki jak jest teraz tylko zamiast calego herbu Wisly sama Biala Gwiazda
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.04.2010, 16:35
Pojawiają się przeceny Wisły w Umbro. Czy to może świadczyć, że nowy sponsor jednak pojawi się w Krakowie od nowego sezonu?
Tutaj stroje Liverpoolu na kolejny sezon:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-klubu,1462599
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.04.2010, 17:35
To świadczy o tym że bet-at-home się już nie pojawi, bo to pewnie te są przecenione a nie te z telefoniką
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 16.04.2010, 12:11
To świadczy o zmianie sponsora technicznego, przeceniane są wszystkie koszulki UMBRO. Okolicznościowa na 100 lecie, meczowe z logo Bet-at-home i meczowe bez loga sponsora. Spokojnie czekajmy na oficjalne info.
Odpowiedz cytując
ponury
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 16.04.2010, 12:20
Już jakieś 3 miesiace temu w tesco na dole koszulki umbro byly za 50zl
Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy.

Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 16.04.2010, 13:12
Ikki napisał(a):Wyświetl post
Pojawiają się przeceny Wisły w Umbro. Czy to może świadczyć, że nowy sponsor jednak pojawi się w Krakowie od nowego sezonu?
Tutaj stroje Liverpoolu na kolejny sezon:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-klubu,1462599
Niestety, ale nie udały sie im zbytnio te koszulki. Polecam wejść na oficjalną stronę LFC, albo gdzie indziej w necie poszukać prezentacji strojów.
Ale wiadomo, że Adidas nie zaprojektuje żadnej drużynie takich samych trykotów.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Neo1221
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 23.04.2010, 20:19
Taki mały blog o strojach meczowych

http://wislackiepamiatki.blogspot.com/ - zapraszam do oglądnięcia strony o mojej kolekcji koszulek Wisły! Komentujcie i oceniajcie koszulki Wisły z poprzednich sezonów. Dodaje nowe co jakiś czas! Może po ich oglądnięciu przypomną się piękne czasy tak jak mi!
Odpowiedz cytując
ardianek
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.04.2010, 23:22
Kiedy wreszcie bedzei cokolwiek wiadomo na temat bet at home? Umowa jest juz zerwana? Ponoc zawieszona, ale na jak dlugo i po co? Co sie w tej kwestii dzieje,wie ktos?
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.04.2010, 00:45
Też jestem ciekaw czy uda się jakoś tę ustawę hazardową obejść.. Będzie ciężko bo gdyby było inaczej to m.in. Amica nie rezygnowałaby tak łatwo z pieniędzy od swojego dobrodzieja.

A jeśli umowa zostanie całkowicie zerwana to wszyscy chcielibyśmy poznać nowego sponsora tytularnego no i oczywiście wzór nowych strojów meczowych. Ale znając działania wewnątrz klubu z poprzednich lat, jeśli dowiemy się o tym na początku lipca to będzie święto
Odpowiedz cytując
Żurawek
Member

Od: 02.2008

Stary 01.05.2010, 10:47
Odnośnie strojów od Adidasa, to zaczynają prezentować nowe komplety na nowy sezon. Myślę, że coś podobnego w Wiślackich barwach było by fajne.

Tu nowy komplet S04:

http://www.schalke04.de/aktuell/news...-aufleben.html

Może ktoś się pokusi o wykonanie czegoś podobnego na wzór Wisły?
Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]

Odpowiedz cytując
sandiegoo
Member

Od: 03.2009

Stary 05.05.2010, 10:30
Ja chętnie bym kupił koszulkę Wisły
http://sklep.sizeer.com/odziez-sport..._c,15911.bhtml
Moze byc oryginalna moze byc replika tylko musi byc w rozmiarze M no i oczywiscie nowa. Jezeli ktos ma na sprzedaz to prosze o kontakt.
A tak pozatym to genialna propozycja z ta koszulka Adidasa projekt rewelacyjny ale raczej tylko w marzeniach jest do zrealizowania ale kto wie kto wie. A kiedy tak mniej wiecej beda zaprezentowane nowe stroje
Odpowiedz cytując
Musiek1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.05.2010, 16:19
Jestem ciekaw czy ta oferta dostępna jest w stacjonarnych sklepach Sizeer'a czy może tylko online. Jak ktoś widział promocje w sklepach Sizeera to proszę o kontakt.

Koszulki Adidasa ładnie sie prezentują, patrząc na inne zespoły w nich grające. Jedyny minus(jak dla mnie) to cena, obstawiam,że ok. 250zł trzeba będzie wyłożyć.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.05.2010, 16:27
oczywiscie.
sam kupilem za te 69zł koszulke, tyle ze sa bez sponsora wszystkie.
Dlugie i krótkie rekawy, 3 kolory
oczywiscie w sizzerach juz resztki zostały
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 05.05.2010, 21:18
Ja kupiłem dzisiaj z logiem Bet at Home w Sizeer. Wiec jednak są.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 05.05.2010, 22:10
Też ciągle poszukuje koszuli meczowej z Bet-At-Home, tylko problem jest z rozmiarem.W Galerii Krakowskiej zostały same duże XL i XXL...Byłem w Umbro tak samo jak i w sklepie Sizeer, który jest tez w Galerii Kazimierz,w Bonarce, na Szewskiej, w Krokusie i w M1.Na necie w internetowym sklepie Saizeera były wszystkie rozmiaru aż do dnia dzisiejszego:( Liczyłem że uda się kupić w sklepie za 69 zł bez płacenia 20zł za przesyłke jednak sie nie udało, a jak już dziś chciałem zamówić to okazało się że nie już rozmiaru L i M...Strasznie duże te koszulki, jak mierzyłem XL to wyglądałem jak w sukience, a mam 184cm wzrostu.L trafiłem w Krokusie ale białą i przyznam że tez troszke dużawa..Dziś dzwoniłem do wszystkich sklepów Saizeer w Krakowie i nigdzie nie ma już czerwonych koszulek meczowych ze sponsorem w rozmiarze M lub L, zostały jedynie duże XL, XXL, XXXL.Chyba tylko w M1 laska powiedziała że zostały jeszcze M-ki ale białe.Napaliłem się strasznie na tą koszulke(ze względu na cene, bo jak będą nowe koszulki z nowym sponsorem to cena wróci do 200 albo lepiej a tyle troche mi szkoda)
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 05.05.2010 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
sandiegoo
Member

Stary 06.05.2010, 09:27
Czy moze mi ktos odsprzedac koszulke z tym logiem bet at home Rozmiar S lub M zaplace tak abyscie wyszli na plus . Daje 50 % wiecej niz kosztuja . Prosze o kontakt. Na pw lub kom 721174489 w cenie sie dogadamy. Pomóżcie Wiślakowi.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 06.05.2010, 10:14
Na oficjalnej stronie Wisły w sklepie internetowym koszulki po 150, odziwo są tylko rozmiary S, M, L więc wiadomo już czemu w sklepach Sizeer i Umbro jest tak mało mniejszych rozmiarów a tak dużo tych większych
Odpowiedz cytując
sandiegoo
Member

Stary 06.05.2010, 10:16
No to to ja wiem ale ja chce te tansze kupic . ;d Gdzie moga byc jeszcze te tansze Bo w Wiślackim Świecie to wiadomo ze sa ale strasznie drogie.
Odpowiedz cytując
sandiegoo
Member

Stary 06.05.2010, 10:20
A w M1 patrzyles i nie bylo bo dzisiaj zamierzam jechac do krk. I jestes pewien ze w sizeerach juz nie ma
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 06.05.2010, 10:23
Są ale same rozmiary XL,XXL,XXXL...Jak dobrze pamietam to chyba tylko była M-ka w M1 ale biała, albo w Krokusie L-ka tez biała.Czerwonej w rozmiarze M lub L nie ma nigdzie i nic nie wskazuje na to że będą.A i jeśli ktoś zainteresowany to w internetowym Saizeerze są M-ki i L-ki ale tylko białe i niebieskie(no i 20zł za przesyłke)

PS: w Fanatyku meczówki z napisem Telefonika(obecne w jakich graja nasi piłkarze) po 99zł.
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 06.05.2010 o godz. 10:27.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 06.05.2010, 11:03
bartek89TS napisał(a):Wyświetl post
Są ale same rozmiary XL,XXL,XXXL...Jak dobrze pamietam to chyba tylko była M-ka w M1 ale biała, albo w Krokusie L-ka tez biała.Czerwonej w rozmiarze M lub L nie ma nigdzie i nic nie wskazuje na to że będą.A i jeśli ktoś zainteresowany to w internetowym Saizeerze są M-ki i L-ki ale tylko białe i niebieskie(no i 20zł za przesyłke)

PS: w Fanatyku meczówki z napisem Telefonika(obecne w jakich graja nasi piłkarze) po 99zł.
jak kupowałęm swoja, to akurat w sizzerze byłą dostawa towaru(sizzer w c.h.krokus) i przyszło bardzo duzo koszulek, M-ki byly z kazdego koloru i modelu tj.krótki i dlugi. Dwa dni pozniej, nie bylo juz M-ek wogóle.
Rozmiarówka Umbro miażdzy. L, to jest naprawde Large

ale ja kupilem czysta biała z krótkim rekawem, bo tylko takiej nie m ialem
Ostatnio edytowane przez szprotson : 06.05.2010 o godz. 11:19.

Odpowiedz cytując
sandiegoo
Member

Stary 06.05.2010, 11:07
szprotson napisał(a):Wyświetl post
jak kupowałęm swoja, to akurat w sizzerze byłą dostawa towaru(sizzer w c.h.krokus) i przyszło bardzo duzo koszulek, M-ki byly z kazdego koloru i modelu tj.krótki i dlugi. Dwa dni pozniej, nie bylo juz M-ek wogóle.
Rozmiarówka Umbro miażdzy. L, to jest naprawde Large

A nie chcial bys mi odsprzedac tej swojej Dobrze zaplace. Aha no i jaki masz rozmiar tej koszulki Podaj cene
Odpowiedz cytując
Musiek1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.05.2010, 11:33
Faktycznie w Fanatyku jest promocja: http://www.tswisla.eu/k69/Koszulka-M...cja,p1087.html

Taka obniżka zapewne spowodowana jest tym, że UMBRO nie będzie nas już sponsorować. Dziwne, że Wiślacki Świat sprzedaje koszulki(z bet at home) za 159zł, które można dostać w Sizeerze za 69zł!

Jak by obniżyli cene do 79zł mogli by wyprzedać koszulki w szybkim tempie, gdyż posiadają mniejsze rozmiary. A jak wiadomo dzień dziecka się zbliża

Może wie ktoś co się dzieje z tymi koszulkami, jak wracają do Umbro? Są niszczone?

szprotson dawno kupowałeś tą koszulkę?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 06.05.2010, 11:35
koszulki chyba nie wroca do umbro. Beda je sprzedawac dopoki ich nie wyprzedadzą, aż dojdzie cena do 5zł

Odpowiedz cytując
mariusz92abg
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 06.05.2010, 11:40
Komend napisał(a):Wyświetl post

Jezeli tak ma wygladac koszulka, to ja nie mam absolutnie nic przeciwko temu, ogolnie elegancko sie prezentuje i jestem stanowczo bardziej za Adidas niz Nike

Zajefajna! Ułożeniem białych pasków i krojem przypomina mi trochę jedną z koszulek Liverpoolu Osobiście jeszcze bardziej podobałaby mi się, gdyby zamiast białej gwiazdy był herb Wisełki, ale to kwestia indywidualnego gustu :]

Mam takie zapytanie. Może ktoś mi na nie odpowie. Dlaczego W Polsce zabrania się bukmacherom sponsoringu klubów a np. w takiej Hiszpanii Bwin (albo coś podobnego) widnieje na koszulkach Realu
Skoro jesteśmy w UE, to prawo powinno być mniej więcej takie same wszędzie.
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 06.05.2010, 11:56
mariusz92abg napisał(a):Wyświetl post
Zajefajna! Ułożeniem białych pasków i krojem przypomina mi trochę jedną z koszulek Liverpoolu Osobiście jeszcze bardziej podobałaby mi się, gdyby zamiast białej gwiazdy był herb Wisełki, ale to kwestia indywidualnego gustu :]

Mam takie zapytanie. Może ktoś mi na nie odpowie. Dlaczego W Polsce zabrania się bukmacherom sponsoringu klubów a np. w takiej Hiszpanii Bwin (albo coś podobnego) widnieje na koszulkach Realu
Skoro jesteśmy w UE, to prawo powinno być mniej więcej takie same wszędzie.
Poczytaj w sieci o ustawie hazardowej - wujek google na pewno pomoże
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.05.2010, 12:13
Cytat:
Powrót do tradycji...
Tymczasem na oficjalnej stronie Legii pojawił się komunikat o powrocie do herbu z 1957 roku. Charakterystyczna tarcza z czarną elką w kółku była najdłużej używanym herbem w historii warszawskiego klubu. Od nowego sezonu na powrót stanie się oficjalnym herbem Legii. Decyzja o powrocie do starego herbu została podjęta podczas spotkania prezesa klubu Pawła Kosmali z przedstawicielami kibiców i władz miasta. Swój komunikat w tej sprawie wydało także SKLW, które "z wielką nadzieją i radością przyjmuje informację o powrocie klubu do jego tradycyjnego herbu".

SKWK . pl
Ciekawe czy my się kiedyś jeszcze Gwiazdy doczekamy?
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.05.2010, 21:35
Panowie, dzięki za cynk wreszcie dorwałem koszulkę z długim rękawem. Rewelacja, a cena miodzio.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 07.05.2010, 21:19
Panowie dzieki koledze "Limonek" udało mi się zdobyć rozmiar M w kolorze czerwonym z Bet-At-Homesklep "50 style' na kapelance przy tesco.Jak ktoś zainteresowany to zostały jeszcze 3 S-ki (tez przymierzałem i powiem wam że wcale małe nie były a mam 184 wzrostu) i M-ki ale tylko białe i niebieskie.L-ki czerwone tez jakieś były.Są tez M-ki L-ki ale bez Bet-at-home.Sklep czynny od 10-21.Dla zainteresowanych nr telefonu do sklepu: 12 266 01 18.Warto zadzwonic i zapytac co zostało bo te które wymieniłem były ale to było o godz 11
Odpowiedz cytując
Pusher
Member

Od: 10.2009

Stary 07.05.2010, 22:52
A w jakiej cenie one stoją ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów