|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Polsce wystarczy czasu na przygotowanie się do organizacji finałów EURO 2012? | |||
| Tak |
|
333 | 52,28% |
| Nie |
|
304 | 47,72% |
| Głosujących: 637. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Miasto ma z siebie glupka robic w swiecie zeby sie na politykach odegrac, odegrac to sie mozemy na politykach w nastepnych wyborach. Kto ma przyjechac do Krakowa to przyjedzie, paradoksalnie to Krakow moze najwiecej zarobic na tym Euro chocby na samych hotelach z daleka od nawalonych Niemcow i Angoli dewastujacych miasto podczas bijatyki
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 18.05.2009 o godz. 14:32.
![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
poprostu mam nadzieje, ze Krakow odegra się na innych miastach z Polski i zgarnie swoja ofertą turystyczną wszystkich turystów i innych przybszów piłkarskich do Krakowa i praktycznie my zyskamy na tym najwięcej bez żadnej przebieraniny i błaznowania. do tego potrzebna kampania reklamowa w całej europie na bardzo bardzo ogromną skalę która się zacznie tak na rok przed EURO 2012, czyli w 2011 roku... a może nawet już... NAJPIĘKNIEJSZE POLSKIE MIASTO NIE GOŚCI EURO 2012 ZAPRASZA DO SIEBIE
Ostatnio edytowane przez kuchara : 18.05.2009 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,J...wiadomosc.html
Moga sobie wziasc projekt z mojego avart-u, to sa jakies jaja ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to chyba poczatek końca Euro na Ukrainie.Źle sie dzieje u naszych wschodnich sąsiadów skoro już lige zawieszają.http://sport.wp.pl/kat,37154,title,P...wiadomosc.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zliwkidowali i jeśli znowu ją zarejestrują to prawdopobnie wyniki z ostatnich 13 lat zostaną anulowane. Tak są jeszcze większe jaja niż u nas. Ciekawe jak Uefa teraz zareaguje, bo jakoś musi.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekawe czy jest jeszcze jakaś szansa dla Krakowa? Pewnie i tak większość z was by nie chciała (wchodzenie kuchennymi drzwiami), ale ja byłbym mocno zadowolony, bo zawsze uważałem że Kraków zasługuje na goszczenie meczy Euro 2012. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cóż nalotu kibiców i tak można się na Kraków spodziewać, nawet jeśli nie będzie tu EURO. Będąc w PL i nie odwiedzić Krakowa to tak jak jechać do Włoch i Wenecji nie zobaczyć, albo jechać do Francji i nie zobaczyć wieży Eifla. Lepiej żeby się jednak te mistrzostwa u nas odbyły, bo przynajmniej coś na tym miasto zyska.
Orientuje się ktoś w jakichś stronkach o Ukrainie, gdzie można poczytać o infrastrukturze tego kraju? Chciał sam się przekonać jak tam wygląda ta sprawa z przygotowaniami. Stronka najlepiej w PL ewentualnie w ANG. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
zaprezentowano logo Euro 2012
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,Z...wiadomosc.html Mi się nie podoba. Może to tylko pierwsze wrażenie, a z biegiem czasu się do niego przekonam. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Bardzo dobre, pewnie UEFA im to projektowała.
... No tak nie doczytałem, jakiś Szwajcar. ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A mnie nawet odpowiada. Całkiem schludne i takie wpadające w oko.
Hasło z kolei takie se. Zobaczymy, jakie maskotki wymyślą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
ja wiem i nawet znam ich imiona - Wyborowa i Nemiroff
![]() a co do logo to niezłe, po tym tymczasowym obawiałem się że będzie słabe, a tu nawet pozytywne zaskoczenie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja tam liczę na 2 kaczuszki jako maskotka
A co do logo ja bym zamienił barwę na kwiatuszku biało-czerwone i żółto-niebieskie a nie odwrotnie.Flaga Polski może kojarzyć się z flagą....Monako
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 14.12.2009 o godz. 14:39.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Dokładnie SV..Powinni poprawic naszą część logo.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Logo fajne (spodziewałem się czegoś gorszego), animacja też pierwsza klasa, ale tylko dopóki nie zaczniemy się zastanawiać co te wszędobylskie kwiatki oraz, cytuję z animacji: green woodland, yellow sun, aqua blue, blue sky i blackberry mają wspólnego z naszymi krajami... no chyba, że czegoś istotnego o tych krajach nie wiem.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Takie trochę makówki z Afganistanu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nic specjalnego... Takie sobie to logo.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak usłyszałem że na logo mają sie składać kwiatki, piłka, barwy narodowe obu krajów plus zielony, pomarańczowy to nawet nie oglądałem oficjalnego zaprezentowania tegoż logo, a tu pozytywne zaskoczenie. Niby dużo wszystkiego ale fajne, czytelne.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
SV_
Flaga Ukrainy tez jakby na odwrot ![]() A oto logo z podobnym motywem z EURO w 1980: ![]() Mimo wszystko jestem nawet zadowolony. Ładnie sie prezentuje !
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 14.12.2009 o godz. 16:17.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
kolego, a może nawiązują do barw godeł
flagą Polski przez wiele lat był biały orzeł na czerwonym tle... a pierwszy kwiatek to mi raczej przypomina barwy Białorusi przed Łukaszenką biały-czerwony-biały, więc kolorystka kwiatka jak najbardziej OK, nie szukajcie dziury w całym ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
"Kolego", a co jest bardziej rozpoznawalne przez ludzi na świecie? Godła czy flagi? Co powinno reprezentować barwy narodowe?
Dlatego logo powinno być inaczej wykonane, w polskich i ukraińskich barwach narodowych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mnie się logo podoba. Przede wszystkim nie jest "zacofane" graficznie jeśli rozumiecie co mam na myśli. Obawiałem się, że zajmie się nim Obłutowicz II i będziemy się przez 3 lata wstydzić a tutaj miłe zaskoczenie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Kwiatki mają podobno symbolizować historię zarówno Polski jak i Ukrainy. Wiadomo ze UEFA stawia na kraje które mają spory potencjał i trzeba im pomóc się rozwinąć, piłkarsko.Właśnie przez takie turnieje. Dwa że u nas stadiony wyrastają z podziemi jak kwiatki na wiosnę, może w tą stronę trzeba pójść tłumacząc sobie skąd właśnie takie logo. Mi się podoba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() No to w takim razie żadne z powyższych również by Ci nie pasowało... W końcu wiadomo, gdzie dwóch Polaków tam trzy opinie. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
to powinno chyba zamknac temat(cytat z "naszego" forum):
Ostatnio edytowane przez killzone : 14.12.2009 o godz. 21:46.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|