The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2014, 08:50
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Nie całkiem, bo tamtym trenerom "przysługę" zrobił prezio Bednarz, który zakomunikował większości zawodników, że nie mają co liczyć na przedłużenie kontraktów. Grali wiec w h... do końca swoich dni w Wiśle.
Smuda ma w przeciwieństwie do nich komfortową sytuację.
Niestety bajki Smudy, ze u niego w drużynie zapiepsza się na 100 % zweryfikowało życie.
Bednarz w klubie nie było jak był Moskal. Prędzej Probierz na tym ucierpiał.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.11.2014, 08:56
my gramy kiepsko u siebie i tracimy sporo bramek (11), tylko raz u siebie zagraliśmy na zero z tyłu (z Bełchatowem), Śląsk gra kiepsko na wyjeździe, dodatkowo też traci sporo goli (14), co jest 4 od końca wynikiem, w każdym meczu na wyjeździe tracili co najmniej jedną bramkę. Czyli tak jak z Koroną, raczej możemy być pewni, że coś wpadnie.Z kolei my zagramy bez dwóch podstawowych obrońców, wśród których jednemu "żarło" (Bury). To co nas łączy ze Śląskiem to lepsza ofensywa niż defensywa.

Poprzednicy już pisali i ja się z tym zgadzam - na ten moment nie za bardzo mamy argumenty, by myśleć o pokonaniu Śląska, który prezentuje się solidnie, za dużo bramek tracimy - ale, że to Ekstraklasa przyjmuje to jako nasz atut , dodatkowo ostatnio Pawełkowi szło nieźle, także pasowałoby, żeby wrócił do swojego "normalnego" poziomu

Moja diagnoza: over 2,5 i nasze zwycięstwo
Ostatnio edytowane przez Krav : 05.11.2014 o godz. 09:05.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.11.2014, 09:57
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Bednarz w klubie nie było jak był Moskal. Prędzej Probierz na tym ucierpiał.
Racja, Probierz i Kulawik.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.11.2014, 12:48
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Oficjalnie jeszcze nie ma, ale w ciemno obstawiam, że ktoś z Mazowsza.
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=29632
A nie mówiłem?
Odpowiedz cytując
Sardyn
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2005

Stary 06.11.2014, 13:02
to ten co nie widział ręki Pazdana więc może być znów "ciekawie"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.11.2014, 13:28
a ktora drużyna jest w tej chwili bliżej Legii i bardziej jej zagraża?
Która w konsekwencji może zostać udupiona?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.11.2014, 14:23
FraMat napisał(a):Wyświetl post
a ktora drużyna jest w tej chwili bliżej Legii i bardziej jej zagraża?
Która w konsekwencji może zostać udupiona?
Fakt. Tym razem sędzia będzie pewnie wałował pod nas. Ale i tak warszawka może się rozczarować i Śląsk może ich przegonić w tabeli po tym meczu (a przynajmniej zachować dystans).
Nie czarujmy się - kadrowo jest dramat.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.11.2014, 09:34
To będzie ciężki mecz bez dwóch zdań. Śląsk jest w gazie, a biorąc pod uwagę naszą postawę przed przerwami reprezentacyjnymi, wyczuwam porażkę. Remis po bezbarwnym wzięłabym w ciemno Na pocieszenie dodam, że gdy przewiduję klęskę Wisły, to nasi kopacze "jak na złość" wygrywają.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 07.11.2014, 12:48
- Na koniec - mój osobisty apel do kibiców Wisły, żeby w tej trudnej sytuacji w jakiej klub się znalazł i mając w pamięci te dobre chwile i lata - nie odwracali się od Wisły, a wręcz przeciwnie, aby masowym udziałem w meczach, które nas czekają, potwierdzili swoje przywiązanie i tożsamość z klubem - powiedział prezes.

Nie wiem na co niektórzy czekają z zakupem biletu na mecz ze Śląskiem ... Wiadomo, Szpilka walczy z Adamkiem, ale to pewnie koło północy także spokojnie zdążycie a poza tym są rzeczy ważne i ważniejsze a w tym przypadku WISŁA !
Ostatnio edytowane przez heoij : 07.11.2014 o godz. 12:57.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 07.11.2014, 12:57
Krótka piłka - chcesz wesprzeć klub ? Pojaw się na meczu. Jeśli masz nie przyjść na mecz bo: -

- jesteś w pracy
- zimno,
- nie chce mi się ruszyć zadu sprzed tv
- walka Adamka ze Szpilką
- dobra bibka
- nie mam jak wrócić,

Masz karte kibica ? Kup bilet przez neta/ w kasie i po prostu nie przyjdź na mecz. Każde 20 zł się liczy. Wszystkie ręce na pokład !
Ostatnio edytowane przez Krav : 07.11.2014 o godz. 14:26.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 07.11.2014, 13:08
Wisła Kraków: Alarmowa sytuacja w finansach klubu

Cytat:
- Tabela pokazuje, że Śląsk jest faworytem, ale nam punkty są niesamowicie potrzebne – podkreślał przed sobotnim szlagierem ligi trener Wisły Franciszek Smuda. Początek o godz. 20.30. Wsparcie Wiśle jest potrzebne zwłaszcza teraz, gdy finanse klubu są w alarmowym stanie!

Wisła zagra w okrojonym składzie bez ukaranych za kartki Burligi i Sadloka, a także bez kontuzjowanych Jankowskiego i Stjepanovicia.
W Wiśle piętrzą się kłopoty. Do tych finansowych doszły kartki i kontuzje, które całkiem skurczyły zespół Franzowi Smudzie.
REKLAMA

- Sytuację kadrową mam całkiem klarowną. Zostało jedenastu piłkarzy, którzy mają doświadczenie ekstraklasowe i to oni będą musieli grać w sobotę. Obym nie musiał robić zmian - ma nadzieję Smuda.
Finansowa bieda Wisły pociągnęła za sobą konsekwencję - klubowi zostaną odjęte trzy punkty, a jeśli zostaną spłacone najpilniejsze zobowiązania, nowy sezon krakowianie zaczną z ujemnym jednym punktem.
- Do końca grudnia koniecznie musimy znaleźć 1,1 mln zł, by uratować te dwa punkty - zdradził prezes Wisły Ludwik Miętta-Mikołajewicz.
Spośród dwunastu osób, których dotyczy dług "licencyjny" większość została już spłacona. Została jeszcze piątka: trener Smuda, Ivicia Iliev, Kew Jaliens oraz dwóch zawodników z obecnej kadry. Wisła zawarła z nimi kolejnej porozumienie układowe, ale Komisja Odwoławcza PZPN nie chciała go uznać.
- I słusznie zrobiła. Dla mnie jest jednak krzywdzące, że za kłopoty - nazwijmy to - administracyjne - karana jest drużyna, która w niczym nie zawiniła. W tym wypadku powinno się stosować kary finansowe - uważa Miętta-Mikołajewicz.
Wisła spłaci najpilniejsze długi dzięki wpływom za prawa do transmisji telewizyjnych i drugiej racie z transferu Michała Chrapka, która ma wpłynąć do 20 listopada. Po pierwszej nie ma już śladu - rozszarpali ją wierzyciele.
- Miałem być prezesem, a bardziej pełnię funkcję strażaka, który codziennie ma na biurku litanię z firmami, które trzeba spłacić, z którymi trzeba się ułożyć - kręci głową Ludwik Miętta-Mikołajewicz, któremu wytrwałości nie brakuje.

Długi "Białej Gwiazdy" - nie licząc tych wobec Tele-Foniki (jej klub zalega 90 mln zł, ale spłaty tej wierzytelności nikt się nie domaga), sięgają 12 mln zł.

- Wisła musi przetrwać, ona jest potrzebna temu miastu, temu krajowi - uważa trener Franz Smuda.
- Nie sądzę, aby wiadomość o odjęciu nam punktów wpłynęła źle na morale mojego zespołu. Z matematyki zawsze
byłem słaby, miałem ledwo trójkę i takich sum, jakie krążą w budżetach klubów, liczyć nie umiem. Dla nas najważniejsze jest, abyśmy zbierali punkty, każdy z nich jest na wagę złota - podkreśla Smuda.

- Powiem wam szczerze, że w szatni nie słyszałem żadnej rozmowy o tych ujemnych punktach - przyznał Franz. - Już dawno ustaliliśmy, że nie marudzimy, nie strajkujemy, bo to nic nie pomoże. Tylko dobrą grą możemy pomóc sobie i klubowi. Już takim podejściem udało mi się wyciągnąć z biedy dwa kluby. W jednym z nich dobra gra doprowadziła do tego, że trzynastu zawodników zostało sprzedanych, a każdy z nich za co najmniej dwa miliony marek (około miliona euro - przyp. red.) - przypominał Smuda przypadek Widzewa.
Zarówno Smuda, jak i prezes Miętta-Mikołajewicz liczą teraz szczególnie na wsparcie kibiców.

- Gdyby jeszcze bojkot trwał, to byłoby już po Wiśle - uważa prezes. - Mam teraz apel do kibiców, by teraz się nie odwracali, a wręcz przeciwnie - by masowym udziałem na meczach ze Śląskiem, Łęczną i Lechem potwierdzili swoje przywiązanie do klubu.
Franz Smuda również wiele ciepłych słów poświęcił fanom, choć wielu spośród nich nie darzy go sympatią.
- Wspaniale nam pomagali podczas meczu z Podbeskidziem. Wygraliśmy dzięki nim. Gdy przegrywaliśmy 0-2, doping był taki, jakby kibice nie wiedzieli, że przegrywamy. Na innych stadionach byłyby bluzgi, "wiązanki", a tu tak głośne wsparcie - cieszy się eks-selekcjoner.

Choć brzmi to jak absurd, fakty są takie, że Wiśle poważnie grozi brak licencji na przyszły sezon.
- Tym już się zajmie nowy zarząd, prezesa Gaszyńskiego, z którym kontaktuje się niemal codziennie. Spełnienie wymogów licencyjnych nie będzie łatwe, ale też nie jest niemożliwe do osiągnięcia - uważa prezes Miętta-Mikołajewicz.
Przy czarnym scenariuszu piłka może wrócić w struktury Towarzystwa Sportowego Wisła. - Mamy już osiemnastolatków piłkarzy w TS-ie, piłka nożna w "Białej Gwieździe" nigdy nie zginie - zapewnia prezes.
Miętta-Mikołajewicz bronił też przed atakami właściciela klubu i Tele-Foniki Bogusława Cupiała. - Nikt oprócz niego, może poza Amicą, która wciąż łoży w Lecha Poznań, nie inwestuje prywatnych pieniędzy w polską piłkę tak długo - 17 lat. Na dodatek jesteśmy jedynym klubem - obok Cracovii - któremu nie pomaga samorząd, albo spółka skarbu państwa - wyliczał prezes.
Dodał, że jedyna pomoc ze strony miasta sprowadza się do tego, że Gmina Kraków nie windykuje długu wynikającego z nieregulowania rachunków za wynajem stadionu.
W Wiśle jest naprawdę stan alarmowy, pomoc z każdej strony jest mile widziana.
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...iwa_hash=38087
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 07.11.2014, 15:56
Tak sobie myślałem, co można by zrobić by choć trochę pomóc Wiśle. Ja i znajomi mamy karnety, jak nic nieprzewidzianego się nie dzieje, jesteśmy na stadionie, jeździmy na wyjazdy, jak syt.finansowa pozwala wspieramy wiślackie akcje, ja po rozliczeniu z fiskusem w zeszłym roku 1 % przekazałem na Akademie. Teraz pod wpływem impulsu poświęciłem chwilę na sformułowanie swego rodzaju apelu. Nie wiem czy przyniesie on jakikolwiek efekt (jestem raczej sceptyczny), ale mimo tego uważam że warto, jak przez to chodźby kilkanaście osób więcej przyjdzie na mecz.
Dlatego jeśli uważacie to za słuszne, rozpowszechnijcie to gdzie się da, fejsbuki tłitery czy inne nasze klasy i miejsca gdzie może przeczytać to dużo osób. Uważam, że każda forma pomocy w sytuacji jaką zastaliśmy jest potrzebna.

Cytat:
Wiślacy i Wiślaczki !

Wobec niepokojących informacji, przedstawionych przez Prezesa Ludwika Mięttę-Mikołajewicza dotyczących stanu finansów naszego ukochanego klubu, jako Kibice Wisły zwracamy się z ogromną prośbą do WSZYSTKICH, komu los Wisły nie jest obojętny, do wsparcia go.
Pierwszym i podstawowym obowiązkiem każdego mieniącego się kibicem Wisły jest udział w meczu. Jak mówi nasz hymn: "Wierny swojej drużynie, znów przyjdę na jej mecz, i smutek z serca zginie, troski odejdą precz".

Wedle informacji przedstawionych przez Prezesa Wisły SA, naszemu klubowi grozi kara w postaci 3 minusowych punktów naliczonych w przyszłym sezonie. To jest jednak tylko wierzchołek góry lodowej, bowiem bieżące długi Wisły Kraków oscylują na dzień dzisiejszy w granicach 12 mln zł. Do 31 grudnia Wisła musi zebrać 1,1 mln zł, by uregulować najbardziej palące zobowiązania i by tym samym kara 2 minusowych punktów została anulowana. Pozostałe długi również trzeba spłacić jak najszybciej, bo zagraża to egzystencji klubu na poziomie Ekstraklasy. Fakty są takie, że "choć brzmi to jak absurd, fakty są takie, że Wiśle poważnie grozi brak licencji na przyszły sezon.
- Tym już się zajmie nowy zarząd, prezesa Gaszyńskiego, z którym kontaktuje się niemal codziennie. Spełnienie wymogów licencyjnych nie będzie łatwe, ale też nie jest niemożliwe do osiągnięcia - uważa prezes Miętta-Mikołajewicz".

Poprzez jak najliczniejsze przybycie na R22 możemy pomóc klubowi, by jak najszybciej uzbierał brakującą kwotę. Dlatego zwracamy się do WSZYSTKICH kibiców Wisły, by kupowali bilety na najbliższe mecze ze Śląskiem Wrocław, Górnikiem Łęczna i Lechem Poznań i tłumnie pojawili się w sobotę 8 listopada oraz 22 listopada i niedzielę 7 grudnia na stadionie przy Reymonta 22. Najtańszy bilet można kupić już za 15 zł(ulgowy) i 25 zł (normalny). Nie jest to cena wygórowana, a każda złotówka się liczy.

Jeśli z jakiś względów nie przyjdziesz na mecz, wymyślając bardziej lub mniej obiektywne ku temu powody, mimo tego KUP BILET NA MECZ.
Niestety, przyszły dla nas takie czasy, że najbardziej podstawową formą wsparcia Wisły obok uczestnictwa w meczu jest pomoc finansowa.Dlatego,

PRZYJDŹ NA MECZ !!!

Jeśli nie możesz przyjść na mecz, KUP BILET !!!

Widzimy się:

8 listopada 2014 r. (sob) o godz. 20 30 na meczu ze Śląskiem Wrocław

22 listopada 2014 r. (sob) o godz. o godz. 20 30 na meczu z Górnikiem Łęczna

7 grudnia 2014 r. (nd) o godz. 18 na meczu z Lechem Poznań

WISŁA W NIEBEZPIECZEŃSTWIE - WSZYSTKIE RĘCE NA POKŁAD !!!
Ostatnio edytowane przez Krav : 07.11.2014 o godz. 16:20.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 07.11.2014, 17:02
Krav napisał(a):Wyświetl post
Krótka piłka - chcesz wesprzeć klub ? Pojaw się na meczu. Jeśli masz nie przyjść na mecz bo: -

- jesteś w pracy
- zimno,
- nie chce mi się ruszyć zadu sprzed tv
- walka Adamka ze Szpilką
- dobra bibka
- nie mam jak wrócić,

Masz karte kibica ? Kup bilet przez neta/ w kasie i po prostu nie przyjdź na mecz. Każde 20 zł się liczy. Wszystkie ręce na pokład !
Dokładnie! Nie chce wam się iść albo macie jakieś swoje powody, to nie przychodźcie ale bilet chociaż kupcie...

Krav - wysłaleś do SKWK? bo oni zauważyłem zaczęli prowadzić działalność charytatywno-patriotyczną. Meczami w ogóle się nie interesują przynajmniej na stronie a forum jest martwe.

Brać się za jaja i po bilety!
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.11.2014 o godz. 17:06.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.11.2014, 16:20
Patrząc na jakość gry i wyniki osiągane przez naszych ostatnich rywali (Podbeskidzie, ktore przegrało z nami, a dzięki dobrej grze i zaangażowaniu wyrwało remis w Pyrlandii, oraz Korona, która fuksem nas pokonała, a jest zdecydowanie lepsza tak co do gry piłką jak i co do wyniku - na razie 2:0 w Gdańsku) należy na te nasze ostatnie wyniki spojrzeć trochę inaczej.

Czy przełoży się to na dzisiejszy wynik?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 08.11.2014, 18:03
Sprzedanych biletów około 13,5 - 14 tysięcy na tę chwilę. No czyli jak pęknie 15k to maks.
Oby był to fajny dla oka, szybki mecz!

WISŁA & ŚLĄSK!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 08.11.2014, 23:44
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Patrząc na jakość gry i wyniki osiągane przez naszych ostatnich rywali (Podbeskidzie, ktore przegrało z nami, a dzięki dobrej grze i zaangażowaniu wyrwało remis w Pyrlandii, oraz Korona, która fuksem nas pokonała, a jest zdecydowanie lepsza tak co do gry piłką jak i co do wyniku - na razie 2:0 w Gdańsku) należy na te nasze ostatnie wyniki spojrzeć trochę inaczej.

Czy przełoży się to na dzisiejszy wynik?
trzeba patrzyć na ten mecz przez pryzmat ostatnich działań i wybryków PZPN, który zabriał nam zawodników. To od razu się zemściło, Guerier faul i karny.

Nie możemy wygrać z czarną mafią...9 mecz sędziują nam kandydaci na wyjazdowiczów do Wrocławia i zwiedzania tamtejszej prokuratury...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 08.11.2014 o godz. 23:46.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 08.11.2014, 23:58
mecz dobry tylko gdyby nie Donald na obronie i Guła. Bardzo dobre spotkanie Bogusia. Stępiński musi grać żeby wreszcie zaczął podejmować dobre decyzje
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 09.11.2014, 00:15
Dla mnie piłkarzem meczu był Uryga. Chyba najlepszy jego występ od meczu z Pogonią.
Na minus: Sarki, Guerrier i Garguła. Wystawianie Donalda na lewą obronę to ogromne ryzyko, ale dziś chyba nie było innej opcji.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 09.11.2014, 01:03
Wynik jak najbardziej sprawiedliwy.

Na plus: Boguski (uratował nam ten remis wybiciem z piątki, wszędobylski, pracowity), Uryga, Głowa.

Na minus: Garguła (kończy się chłop niestety), Guerrier (wybitnie zła pozycja na boisku), Sarki (przydałoby mu się parę wykładów u Grzesia Patera).

Oba zespoły mnóstwo niewymuszonych strat, raziła niedokładność podań. Przecież to jest podstawa tego zawodu....
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 09.11.2014, 11:13
sekwencja urojonych rzutów wolnych dla Śląska w ostatnich 10-ciu minutach porażająca, wypowiedż Dudki po meczu rzuca światło na intencje warszawskiego dupka w czerni, dobrze że zaczęli o tym w końcu głośno mówić
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.11.2014, 11:19
Nie miałem już nadzieji, że kiedyś tak napiszę. Boguś najlepszy na boisku.
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 09.11.2014, 11:19
Znowu bylismy lepszym zespołem i znowu szwankowała skutecznosc. To najwieksza bolaczka Naszego zespołu w ostatnich spotkaniach. W pierwszej połowie cos tam Slask jeszcze szarpał ale w drugiej nie miał juz nic do powiedzenia. Szkoda, ze nie wygralismy bo statystyki pokazały, ze na to zasłuzylismy.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.11.2014, 11:22
Sekwencja s.......onych zagrań przez czarnuchow jescze bardziej przerażająca. Sarki w tym meczu nie miał jednego(!) udanego zagrania Dolce Gabbana 77 to tykajaca bomba pod naszą bramką, szczęśliwie zawalił tylko jedną, fart ze po idiotycznym faulu w 88. Mila tylko ostemplowal słupek. Goście mają jedną wielką pustkę w głowie niech już lecą na ta kadrę w Haiti razem (Sarki nawet zaczął nosić opaski w barwach Haiti żeby wyrazić solidarność z ojczyzna swojego 132 letniego pradziada - no debil) i nie wracają. Smuda tez ancymon widzi, że czorny jebie każde zagranie i nie wpuści Zająca na podmeczonego i tu nie ma co nawet .......ic o przydatności mlodziezy, bo od czornego w tym meczu lepiej zagralbym ja, Kazimierz Kmiecik, Jarek Krzoska i Rudi Schubert.

DG7577857: "Jeśli chodzi o rzut karny, to moim zdaniem sfaulowałem, ale to nie był faul na karnego".

Geniusz.
Ostatnio edytowane przez fialo : 09.11.2014 o godz. 11:59.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.11.2014, 12:54
trzeba bylo juz dawno pogonic czarnucha , to technicznie surowy grajek i do tego intelektualna masakra, o grzew obronie on ma tyle pojecia co ja o fizyce kwantowej , wy.......ic na zbity pysk albo oddac gdziekolwiek za darmo - drugi murzyn niech bedzie na lawce - bo choc jest rownie cienki to niepowoduje tyle strat i zagrozen pod wlasna bramka - ogolnie mecz jak wszystkie w tej rundzie- niczym mnie ta druzyna nie zaskakuje pod wodza pana Smudy- i lepiej nie bedzie- ogolimy tylko frajerow ktorzy dadza sobie szybko strzelic bramka i nie siada agresywnym presingiem - dlugi dzidy na samotnego Brozka to strata pilek w 90 % - ale co tam - wiekszosc meczu task gramy .....ogolnie mecz STANDARDOWY ...nie chce bronic Garguly ale jego pozycja to typowy ofensywny pomocnik - a nie zapchajdziura i wymiana pozycjami z Boguskim - no bo oczywiscie Boguski ma monopol na gre u Smudy - i przez to jest bajzel ..Gula na skrzydle badz def pomocniku to taki sam idiotyzm jak Dzikus na lewej obronie
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.11.2014, 13:50
Wystarczy popatrzeć na jego tępy wyraz twarzy. Do tego wywiady w których sie wypowiada że to nie piłka teraz jest jego najważniejszym celem a jakieś biznesy. Wywaliść go do rezerw.

A tutaj artykulik z wp na temat sędziowania:
http://sport.wp.pl/kat,32282,title,S...wiadomosc.html

Nie widziałem wczoraj wiekszości 1. połowy. Była jakaś akcja na karnego dla Wisły?
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 09.11.2014, 14:04
Napisze tylko jedno, nie widać żadnej ręki Smudy w grze, mecze dokładnie wyglądają tak samo od ponad roku...
.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 09.11.2014, 14:10
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Nie widziałem wczoraj wiekszości 1. połowy. Była jakaś akcja na karnego dla Wisły?
Nie.
(10 znaków).
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 09.11.2014, 15:35
Jest gdzieś do pobrania/obejrzenia ta akcja co Sarki zawalił, co nie podał?
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.11.2014, 16:06
R33 napisał(a):Wyświetl post
Jest gdzieś do pobrania/obejrzenia ta akcja co Sarki zawalił, co nie podał?
Wierz mi, nie chcesz tego oglądać...

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.11.2014, 17:07
Bardzo dobra frekwencja na Wiśle jeśli się jeszcze weźmie pod uwagę co gra obecnie zespół. Zresztą najwyższa w tej kolejce. Bardzo dobra gra Iniesty-Boguskiego, aż przecierałem oczy. Zastanawiająca jest,że po wielu meczach gdzie się nie da go ogladać bez przeklinania, potrafi nagle wskoczyć na taki poziom.Kiedy wreszcie Smuda zrozumie, ze u siebie trzeba grac 2 napastnikami. Do Brozia dołączył Stępiński to dopiero zaczęliśmy zagrażać bramce Śląska.

Zdziwiła mnie ta policyjna armatka wodna pod stadionem, a dokładniej pod samym sektorem C. Co niby miało się dziać wg. policji ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów