The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas meczu o obiadowej porze będę się raczył(a)
Rosłem i nożką z kurczaka 48 30,77%
Pomidorową i kotlecikiem. 27 17,31%
Trydycjnie piwkiem. 35 22,44%
Dobrą grą naszych piłkarzy. 46 29,49%
Głosujących: 156. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2014, 21:41
0 22 napisał(a):Wyświetl post
A. Mityczni koledzy. Okej
Nie mityczni ale mitomani w wielu aspektach
Czyżbyś mi nie dowierzał skąd ta nieufność i niewiara w to, że po stolicy może chodzić ktoś kto zamiast elki w serduchu ma Białą Gwiazdę
Ostatnio edytowane przez shaggy : 13.03.2014 o godz. 21:52.
Odpowiedz cytując
ZNAMEK
Member

Od: 09.2004

Stary 13.03.2014, 23:12
shaggy w stolicy poznałem wielu, którzy zamiast elki w sercu mają Białą Gwiazdę... i ja się do nich również zaliczam
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.03.2014, 09:47
U mnie też w robocie (Wawa) kibice Legii wieszczą szybkie i łatwe manto spuszczone Wiśle. Mecz ze Śląskiem podbudował ich morale. A my z formą nie idziemy do góry, może być słabo...
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 14.03.2014, 15:05
po tym co zobaczylem w 4 meczach niestety nie mam zadnych zludzen ....mysle ze bedzie duzy wpi...oll , okolo 3 w plecy niestety ....chcialbym sie myslic i pierwszy odszczekac ten wpis , ale rozsadek bierze gore nad "sercem " ... nie ma zadnych realnych przeslanek zeby wywiezc z wa-wy korzystny wynik ....na szczescie pilka nozna jest nieprzywidywalna i cuda sie czasem zdarzaja - to jedyny argument
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.03.2014, 18:16
Łatwo nie będzie to na pewno, ale umówmy się, Legia póki co też nie zachwyca, jesienią radziła sobie znacznie lepiej. Modlę się, żeby zagrał niejaki Ondrej Duda, który w ostatnim meczu miał ładnie rozregulowany celownik.

Remis nie będzie złym wynikiem, ale zwycięstwo byłoby idealne w kontekście ewentualnej walki o mistrzostwo. Bo nie ukrywajmy, że o to właśnie walczy drużyna zajmująca drugie miejsce w lidze. Mecz może być ciekawy, ale o wiele ciekawszy byłby, gdyby trybuny nie były zamknięte.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 14.03.2014, 18:26
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Łatwo nie będzie to na pewno, ale umówmy się, Legia póki co też nie zachwyca, jesienią radziła sobie znacznie lepiej. Modlę się, żeby zagrał niejaki Ondrej Duda, który w ostatnim meczu miał ładnie rozregulowany celownik.

Remis nie będzie złym wynikiem, ale zwycięstwo byłoby idealne w kontekście ewentualnej walki o mistrzostwo. Bo nie ukrywajmy, że o to właśnie walczy drużyna zajmująca drugie miejsce w lidze. Mecz może być ciekawy, ale o wiele ciekawszy byłby, gdyby trybuny nie były zamknięte.
zajmujemy 3 miejsce

btw jak ten Duda zagra to lepiej, żeby sobie już tego celownika jeszcze nie nastawił bo może to być bolesne
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 14.03.2014, 21:39
Mam jakieś dziwne przeczucie, że od kiedy Bednarz rozpoczął wojnę z kibicami Wisła będzie dołować ...
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.03.2014, 21:54
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Mam jakieś dziwne przeczucie, że od kiedy Bednarz rozpoczął wojnę z kibicami Wisła będzie dołować ...
Trudno żeby ta atmosfera nie odbiła się na drużynie.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 14.03.2014, 22:38
Cytat:
Trener przyznaje, że piłkarze w swoich rozmowach dużo czasu poświęcają tematowi wiślackiego konfliktu. - Staram się im tłumaczyć, żeby nie zawracali sobie głowy tymi problemami, żeby skoncentrowali się na treningach i meczach. Oni do mnie też mówią, żebym się nie denerwował.
Jeżeli w szatni o tym rozmawiają to coś jest na rzeczy ...
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 15.03.2014, 07:48
Patrząc na grę w ostatnich czterech meczach i grę Legii na Śląsku to jakiekolwiek punkty uznam za sporą niespodziankę.
Choć oczywiście w smudocuda wierzyć trzeba. No, ale to jest wiara a nie chłodna ocena sytuacji.

Mamy grać z kontry, tylko zawodnicy są ociężali
Gramy bez publiczności, teoretycznie lepiej. Ale to my mamy większe problemy pozasportowe.
Radovic jest w gazie, ale nie będziemy stosować staromodnego plastra.

Wygląda, że ogólnie szykujemy się na obronę Częstochowy.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 15.03.2014, 12:16
Nie widziałem Legii ze Śląskiem, ale na punkty i tak się nie nastawiam. Oczywiście mamy atut w postaci szczelnej defensywy z wracającym Głowackim, ale trzeba wziąć pod uwagę, że z silniejszymi rywalami zawsze najlepszą obroną jest atak - trzeba przetrzymać trochę piłkę z przodu, żeby defensywa nie była pod ciągłym naciskiem. A przy tej dyspozycji naszej pomocy i ataku, z jednym napastnikiem w kadrze i brakiem skrzydłowych z prawdziwego zdarzenia, utrzymanie piłki z przodu raczej nie wchodzi w rachubę. Można mieć tylko nadzieję, że Legia zagra "na dziko" w pomocy jak to czasem ma w zwyczaju (Legia w wielu meczach tego sezonu była katastrofalna jesli idzie o przejście z ataku do obrony) i przynajmniej będziemy mogli się odgryzać z kontry.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 15.03.2014, 14:04
będzie 0-0
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 15.03.2014, 15:59
Plus,że wraca Głowacki, minus ,że Brożek jest bez formy. O zwycięstwie nawet nie marze dlatego remis biorę w ciemno.
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 15.03.2014, 16:55
Będzie to ciężki mecz i raczej nie będzie to przez nas wygrany. Liczę, że Brożek strzeli im co najmniej 1 bramkę w końcu ma patent na ich Remis w Warszawie będzie bardzo dobrym wynikiem.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 15.03.2014, 17:30
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Może tak być, ale mamy w drużynie inteligentnych ludzi jak Arek Głowacki czy Paweł Brożek, którzy mam nadzieję będą potrafili się od tego odciąć i na boisku pokarzą 1906% profesjonalizmu bez względu na warunki. Oby tylko prezes spółki akcyjnej Bednarz nie wpadł na pomysł wciągnięcia zawodników w swoje śmieszne gierki (tak jak zrobił Osuch w Bydgoszczy). Oby prezes spółki akcyjnej Bednarz jak najszybciej wyleciał w tempie ekspresowym jak najdalej od Wisełki.

Co do meczu, liczę na lepszą organizację gry niż w meczu z Ruchem i to, że Paweł Brożek przestanie kombinować, bawić się w króla asyst itp tylko zacznie robić to, co lubimy najbardziej - ładować bramki.
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 15.03.2014 o godz. 17:41.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 15.03.2014, 17:54
Hehe, a ja optymistycznie.

Jak przegramy to się nic nie stanie. Raczej faworytami nie jesteśmy. A wtedy właśnie gramy dobrze.
Legia nie będzie grała z kontry, tylko zagra otwartą piłkę, będzie z przodu więcej luzu - a wtedy gramy dobrze

Wiem, że Legia jest mocna, ale mamy szanse coś ugrać w tym meczu
Trzymam kciuki za naszych. Może Brożek po golu w sparingu wreszcie się odblokuje.
Odpowiedz cytując
darean
Senior Member

Od: 10.2013

Stary 15.03.2014, 17:58
Jedna sytuacja pod bramką ruchu z Brożkiem w roli głównej dośrodkowanie Semira i piłka przy bramce z prawej strony ląduje pod nogami Pawła a on rozgląda się wokół jak by tej piłki nie widział , całym szacunkiem ale taką akcje by na orliku wykorzystali amatorzy , nie mam do Pawła nic bo to bardzo dobry napastnik jak strzeli 1 gola tak był jego 1 gol w meczu z lechem gdzie karnego walnoł to potem zaczoł strzelać na maxa , tylko matrwi mnie dlaczego tak jest , a co do meczu to mam nadzieję że hmm no że wywieziemy jakieś punty ale patrząć z innej strony to nasza liga jest taka fajna i ciekawa że możemy z legią zagrać najlepszy mecz na wyjezdzie w tym sezonie i wygrać . DOPÓKI PIŁKA W GRZE WSZYSTKO JEST MOŻLIWE. z ruchem to na boisku mieliśmy lepszą 11 niż z ruchem a jednak...
Odliczam czas do jutra do 13:00
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.03.2014, 18:00
Właśnie wybudziłem się ze snu, w którym co ciekawe sprawdzałem stronę livesports i widniało tam, że będzie 3-3 i zacznie się oczywiście od prowadzenia po golu Brożka w 1 połowie. W drugiej Stilic i Garguła, a kto dla L nie spojrzałem, ale to dopiero pod koniec meczu 2 gole dla nich padły. No coz, ale bardziej się zapowiada to na 0-0.

Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.03.2014, 18:46
za Chrapka (ewentualnie) Sarki czy Nalepa ?
Smuda wsadzi Nalepę ....
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
darean
Senior Member

Od: 10.2013

Stary 15.03.2014, 20:34
Grantar napisał(a):Wyświetl post
za Chrapka (ewentualnie) Sarki czy Nalepa ?
Smuda wsadzi Nalepę ....
a nie Ostoja ?
Odpowiedz cytując
Pawlak
Junior Member

Od: 07.2013

Stary 15.03.2014, 20:55
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Tym razem także to podopieczni Berga będą faworytem, a co bardziej pewni siebie warszawscy kibice przewidują gładkie 3,4 jajo.(...)Kogo trzeba najbardziej się obawiać w barwach gospodarzy? Radovicia, Sa?
Primo: 3,4:0? Serio? Tak w Warszawie myślimy?
Secundo: Hmmmm... W Warszawie, chyba właśnie Rado, który jest w bardzo dobrej formie oraz Sa, który musi w końcu zaliczyć premierowe trafienie, są wymieniani jako najbardziej prawdopodobni strzelcy w tym meczu.

W każdym razie ważny mecz. Ale czy o mistrza? No ni chvja. Mecze w tej rundzie tak naprawdę nic nie znaczą. Po podziale punktów wszystko można odrobić i wszystko można stracić. Decydujące to będą mecze w rundzie mistrzowskiej.
Faszysta i kibol
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.03.2014, 22:19
Pawlak napisał(a):Wyświetl post
Primo: 3,4:0? Serio? Tak w Warszawie myślimy?
Secundo: Hmmmm... W Warszawie, chyba właśnie Rado, który jest w bardzo dobrej formie oraz Sa, który musi w końcu zaliczyć premierowe trafienie, są wymieniani jako najbardziej prawdopodobni strzelcy w tym meczu.

W każdym razie ważny mecz. Ale czy o mistrza? No ni chvja. Mecze w tej rundzie tak naprawdę nic nie znaczą. Po podziale punktów wszystko można odrobić i wszystko można stracić. Decydujące to będą mecze w rundzie mistrzowskiej.
Ta. Zwłaszcza, że Sa nie jest w kadrze meczowej. Ponoć Wojtek Kowalczyk jest faworytem by ukąsić.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Gregor 82
Member

Od: 06.2010

Stary 15.03.2014, 22:43
Trochę historii,kto jeszcze nie czytał

http://ekstraklasa.net/wehikul-czasu...9d3adf2b27d61f
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.03.2014, 01:29
Brożek w beznadziejnej formie, więc będzie dupa. Może niech na napastniku zagra, hmmm. kto? Szewczyk, Klarić?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.03.2014, 08:11
Wydaje się, że punkt będzie tu szczytem marzeń. Oby L zagrała równie skutecznie jak ze Śląskiem...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 16.03.2014, 10:51
Zagrac jak z Gornikiem w Zabrzu tylko wtedy jest szansa na dobry rezultat. Oby tylko sedzia nie robił sobie jaj jak to było w tamtym meczu a jest o co sie martwic w koncu arbiter z okregu mazowieckiego. I pasowałoby gdyby sie Brozek odblokował w koncu lubi strzelac Legii jak nikt inny
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 16.03.2014, 10:54
Mecz ślepego z kulawym.... też mi hit. Legia to jedyny klub w Polsce, który ma piłkarzy na ławce rezerwowych ... a jako, że liga jest tak słaba jak nigdy to posiadanie rezerwowych wystarczy, żeby w miarę spokojnie zmierzać po kolejny tytuł a potem przegrać z marną Steauą... No i Wisła, wciąż liżąca rany po bardzo kosztownych "sukcesach" w Lidze Europejskiej za Maaskanta. Ogólnie mecz bez kibiców, bez większego znaczenia (mecz o 1,5pkt, wtf?), bez historii... nawet pogoda się "zgrywa" z tym "Świętem" przypominającym raczej pogrzeb polskiej piłki klubowej, w której nic nikomu od lat tak naprawdę się nie udało. Bo który klub tak naprawdę w ostatnim czasie może czuć się wygrany? Dziś na Łazienkowskiej zobaczymy przykre podsumowanie obrazu nędzy i żałości, czego nie zmienią w żaden sposób ładne opakowania w postaci wymuskanych stadionów, nadpobudliwych komentatorów i transmisji w HD z kilkunastu kamer.

0:0
Ostatnio edytowane przez thechris : 16.03.2014 o godz. 11:11.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 16.03.2014, 11:15
3-0 dla L. Jeszcze Chrapka nie ma to już nie ma nadziei.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 16.03.2014, 12:00
thechris napisał(a):Wyświetl post
Mecz ślepego z kulawym.... też mi hit.
ślepy z kulawym czyli starcie 1 drużyny z 3(2) w Polsce

to jakie spotkanie można uznać nie za starcie ślepego z kulawym?
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 16.03.2014, 12:13
Ciągłe pojawiają się tu sugestie ze pobyt holendrów w Wiśle to katastrofa finansowa .Ludzie nie dajcie się OGŁUPIAĆ to zwykła propaganda .............................Na zasadzie jeśli 100 razy powtórzysz kłamstwo stanie się PRAWDA .Dzisiejszy mecz jest kompletnie bez znaczenia ,jeśli wygra Legia mimo ze maja trenera ,ze tak go nazwie nic ale to nic kapletnie pozytywnego z tego dla nich niewynikła .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów