|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
ODKRYĆ SWOJE DRUGIE OBLICZE TO LEPIEJ POZNAĆ SAMEGO SIEBIE.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sędzią dzisiejszego spotkania będzie Jarosław Przybył.
Transmisja meczu na TVN Turbo! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Boję się, że szybko odpadniemy z PP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Oby jeszcze nie dzisiaj
Ja mam nadzieję, że "chociaż" do półfinału dojdziemy. Ciężko na tę chwilę wyrokować, jakie mamy na to szansę, bo zbyt wiele czynników się na to składa. A odnośnie dzisiejszego meczu, to mam nadzieję, że zagramy lepiej niż zimą w sparingu i przede wszystkim, że wynik będzie korzystny dla nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Plus taki,że żaden grajek nogi nie odstawi bo wie czym to się u Smudy skończy.Nie tylko zmianą,ale raczej uprzedzeniem i długotrwałą ławą...
Jak tylko zagramy swoje to o wynik jestem spokojny.Aż takiej pyty ostatnio nie gramy,żeby się Sosnowca bać. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Co dobitnie pokazał Smuda sadzając "pewniaków" na skrzydłach na ławę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
I co z tego?
Po pierwsze - żadne puchary nie są dla nas opcją, chyba jedynie szansą na kolejną kompromitację z jakimiś pasterzami. Po drugie - nie mamy kadry nawet na ligę. Przyjdą kartki, kontuzje i nie będzie komu grać z przodu (bo z tyłu zawsze można jakąś łamagę ustawić). ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Oj tam.... chodzi o emocje i o Wisłę w ogóle.
Kibic jest głupią istotą - kibicuje nawet gdy rzeczywistość pokazuje, że powinien siąść w kąciku i popłakać.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Demolka w Sosnowcu. Gargula pod wodza Smudy się obudził. Na ten moment to jest piłkarz klasowy jak na nasze warunki, dwa razy lepszy od Małeckiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Małecki już chyba lepszy nie będzie a zapowiadał się na klasowego piłkarza. Cieszy mnie gra Garguły i Chrapka. Ten pierwszy piłkarsko nie jest kimś wybitnym ale swoją ruchliwością jako 10 może dać wiele punktów Wiśle, ten drugi ma genialne prostopadłe podanie tylko czekać aż złapie formę Brożek to Chrapek może sporo asyst nałapać
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na prawde swietnie rozegralismy ten mecz. 2 Asysty Brozia i potem fajny przerzut przy 3cim golu zasluguje na bardzo duze uznanie a na koncu jest przełamanie i brameczka. Oby tak dalej, w koncu jest pomysł na gre i nie ma beznadziejnej kalkulacji chociaz z Jagiellonia taka była ale z kazdym meczem i tak jest coraz lepiej a tak sie wiele tutaj osob martwiło tym, ze przyszedł Smuda. Brawo i czekamy na kolejnego rywala, ktorym pewnie bedzie Lechia
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 16.08.2013 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No ,,Guła" się rozstrzelał w tym sezonie, na 5 oficjalnych meczów 4 bramki.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zagraliśmy tak jak mówił Smuda, bez odpuszczania, kalkulowania. Brawo za wynik i awans.
Duży plus dla Pawła Brożka, jego transfer dużo dało drużynie jest aktywny, coraz lepiej wygląda jego zgranie z zespołem. Plus również dla Łukasza Garguła i Michała Chrapka. P.S Poiwem szczerze, że wątpiłem w to, że jeszcze kiedykolwiek powiem że Łukasz zagrał dobry mecz a tu już chwalę go po raz kolejny. Przy Smudzie to nie ten sam popularny ''gumżuj'' ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Pewne zwycięstwo
![]() Widzieliście flagę Olkusz Zagłebia? Kolejni zakompleksieni na naszym punkcie po parchach i GKS Katowice? I ta prowokacja do Smudy... żenada... Czy ktoś z Olkusza mógłby napisać na priv coś o sosnowieckich zakompleksieńcach z Olkusza? Myślałem że już wyginęli? Z góry dziękuje.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 16.08.2013 o godz. 19:31.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Zwycięstwo, ale pamiętajmy, że to Zagłębie Sosnowiec.
Brawa dla Brożka, dobry chłop Bunoza w formie od początku sezonu. Smuda - przyjdzie 2 piłkarzy, napastnik i pomocnik. Ciekawie. Ogólnie za mecz 5 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Brożek 2 asysty + gol, do tego świetna gra zespołowa całej drużyny
Tak gra Wisła Kraków gdy nie lekceważy rywala i zapieprza po boisku Brawo dla Smudy że ich postraszył i zmotywował do wysiłku bo tylko tak Wisła może wrócić na szczyt Edit/// No i Garguła kolejny dobry mecz, brawo Edit 2/// Bunoza dzieli i rządzi na lewej stronie
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 16.08.2013 o godz. 19:46.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tylko, ze ostatnio i z takimi przeciwnikami sie meczylismy a popatrz jeszcze na Puchar Francji tam 4-to ligowe druzyny potrafia odprawiac z kwitkiem druzyny z ekstraklasy francuskiej czy z 1 ligi wiec roznie moze byc w takich meczach
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 16.08.2013 o godz. 19:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo za podejście i wynik
Głowacki i Bunoza potwierdzili,żę od początku sezonu utrzymuja wysoką formę,Stolarski dziś dobry mecz,ale brakowało właściwego wykończenia jak się podłączał. Brozio jak dojdzie do optymalnej formy to dalej wciąga tą ligę nosem,taka prawda. Fryc pod wejściu kompletnie niewidoczny,poza jedną klepka do Stolarskiego. Czekam na te transfery Smudowe i jedziemy z pyrami aż miło ... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Och jak przypominam sobie spotkanie z poprzedniego sezonu z Lubońskim Ks to jest ogromna poprawa
Garguła się powoli odradza(gra bez piłki) .Widać że Smuda im wpaja prostą grę : podanie i wyjście na pozycje. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyżby Wisła wracała na salony
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie oglądałem meczu :( Cieszą mnie Wasze pozytywne opinie o Bunozie, Gargule, Brożku...czy nawet Smudzie
![]() Możecie napisać o co chodziło z tą prowokacją w stronę Smudy, o której pisał Ogryzek? ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dawno nie widziałem, aby Wisła walczyła w meczu z rywalem który gra 2 klasy niżej. Zazwyczaj grali na stojąco z minimalizmem. Dzisiaj zamiast olewactwa było gryzienie trawy.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
I o to chodzi. Grać w każdym meczu na 100% swoich możliwości!
![]()
What's new?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie ma co się zbytnio podniecać, ale trzeba stwierdzić, że przyjemnie oglądało się dzisiejszy mecz. Długimi fragmentami gra wyglądała już naprawdę dobrze. Duży plus dla Głowackiego, Garguły, Bunozy i Chrapka według mnie. Skrzydła dziś słabiej, przynajmniej ja tak to odbierałem. Oby bramka Brożka była początkiem jego powrotu do regularnego strzelania.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nareszcie znowu można śpiewać z czystym sercem, czy wygrywasz czy nie ...chłopaki walczą i chcą wygrywać, a że nie zawsze będzie wychodzić, takie życie.
Smuda musi mieć prawdziwy szacunek w szatni skoro tak każdy zapie*dala. Dobry prognostyk przed meczem z Lechem ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Moje pytanie:w kolejnej rundzie gramy u sienie z Lechia jakby wygrali czy wyjazd?
Siarka pewnie wyjazd ktoś coś wie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Jest już jakiś skrót?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W 1/8 gramy u siebie, bez względu na rywala.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|