|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Myślę że w tak zarządzanym klubie jak nasz pracownik jak na zdjęciu powyżej odnosiłby podobne sukcesy jak Basałaj. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
, a co dopiero system sprzedazy internetowej? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mi sie Basalaj kojarzy z największymi sukcesami Wisly w Europie - byl prezesem w 2003 gdy gralismy na wiosnę i teraz kiedy powtorzyliśmy ten rezultat.
Gdy przychodzil to się cieszyłem bo wiem, że negocjacje trwały długo więc stawiał twarde warunki między innymi w sprawie tek akademii. Gośc mial dobre pomysły ale mysle, ze ktos je blokował na górze - nie on pierwszy i nie ostatni został oszukany w tym klubie. Cóż, w Wiśle Cupiała nigdy nie będzie normalnie :/ Ja już nie mam siły do tego układu - odechciewa się na mecze chodzić. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
) Basałaja, że moda na Wisłe wraca i że ludzie będą chodzić. Właśnie widać jak chodzą. O innych sprawach nie wspomne, bo każdy kto się klubem interesuje wie o co chodzi. W dodatku w żaden sposób nie współpracował z nami, kibicami niejednokrotnie się na nas wypinając. W ogóle mi go nie szkoda, ma to na co zasłużył. Ciekaw jest kto teraz przyjdzie. Według mnie ktoś zupełnie nowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
racje masz dynek.pl
nie on pierwszy oszukany w tym klubie wszystko zalezy od Cupiala, dzisiaj powie ze da kase na cos, ale jutro wstanie lewa noge i juz kasy nie da ale lud chcial glowy Basalaja to ma, czekam az przyjdzie kolejny jakis figurant w stylu Wilczka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Spokojnie,zachce Ci się.Dostaniesz zgraję kopiących się po czoła POLAKÓW, którzy będa się identyfikować z klubem! Edit: Kurcze no.Jestem zniesmaczony swoim błędem.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 13.03.2012 o godz. 22:40.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że choćby przyszedł mega zajebisty prezes i dostanie zero kasy na działalność to wielkie gówno z tego będzie. Jak mawiał klasyk "Nie ma sianka, nie ma granka", u nas to brzmi "Nie ma sianka, nie ma ku.rwa nic".
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ktoś musi przyjść żeby Cupiał miał tarczę ochronną w którą będa napieprzały media i kibice za beznadziejną politykę klubu. Tylko po to te wszystkie funkcje są tworzone, dla picu. I tak o wszystkim decyduje jedna osoba, a jak zrobi głupotę to się wyżyje i wypieprzy prezesa, trenera, dyr sportowego i bawimy się dalej od zera.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może przyjdzie ktoś kto zacznie szanować kibica.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pablo a czy nie zadaniem Basalaja bylo znalezienie sponsora dla mistrza Polski? dobor pracownikow , a co za tym idzie zapelnianie stadionu i juz by troche kasy bylo na sprzedaz internetowa
![]()
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pablo84, otoz to
w zarzadzie jako prezes ktos w stylu Wilczka/Hellera, dyrektor sportowy pewnie Jacek Bednarz cos czuje ze po Euro do nas trafi Franek Smuda a na boisku beda nas raczyc swoimi umiejetnosciami Piechy,Pazdany i inne ligowe gwiazdki wazne ze Wisla bedzie Polska ![]() ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Basałaj chciał zbudować coś w tym kubie, miał na to pomysły i na tyle ile pozwalała mu góra starał się to wdrążać.
Okres jego pobytu w Wiśle oceniam na plus, mimo że większości planów zrealizować po prostu nie mógł. W klubie dochodzi konsekwentnie do coraz większej patologi, kwestią czasu kiedy za kadrę będzie odpowiadał fałszywy łysy dyrektor. Chciałbym aby Cupiał ściągnał cos dla siebie chociażby ze sprzedaży Meliksona i sprzedał klub komuś kto będzie miał więcej cierpliwość do tego wszystkiego.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 13.03.2012 o godz. 22:42.
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|||
Przypomnę jeszcze wielkie wizje i zapowiedzi budowy bazy treningowej z lata 2010, "po stadionie zbudujemy bazę treningową", i co? i nic. Pan Bogdan miał po prostu dość tego sposobu prowadzenia klubu przez właściciela. Zacytuję jeden z ciekawszych i trafnych komentarzy z chata z przed chwili Cytat:
EDIT: pozwolę sobie udzielić 100% poparcia dwóm bardzo trafnym wypowiedziom z tego tematu, cytuje
Może czas najwyższy na jakiś transparent anty-Cupiał na meczu? Choć zrozumiem że odezwą się jednak przeciwnicy.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 13.03.2012 o godz. 22:48.
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale chyba do najbliższej kolejki będzie wszystko wiadomo kto przejmie schedę po B
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 13.03.2012 o godz. 22:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
No to prawie dwa lata poszło w plecy, wszystko poszło się jebać
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiele rzeczy też ciężko rozwiązać, bo stadionem rządzi miasto a stadion to praktycznie jedna wielka niedoróbka w której trzeba jakoś działać, dlatego mamy betonowy bunkier z zaciekami przy skyboksach, kulejące nagłośnienie, brak elewacji itp.Może dało by się to jakoś rozwiązać, ale nie ma pieniędzy. Piszesz, dlaczego tak słodko .......ił?Bo pewnie miał nadzieje, ze awansujemy do LM- wtedy pieniądze o dziwo by się znalazły ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś się jeszcze dziwi dlaczego jesteśmy najbardziej medialnym klubem w Polsce ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ktoś może wymienić sukcesy Basałaja? Poza sprowadzeniem Stana i Roberta? Rzekomo średnio na stadion miało chodzić 22 tysiące osób?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Stan Valckx prezesem nie będzie, możliwe że odejdzie ale wolałbym aby został na swoim stanowisku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Robi miejsce Zdziśkowi bo go dawno tu nie było
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja piernicze.
Cupiał to samo złow cielone. Ch..j z Mistrzostwami Polski, ch...j z 10-letnią już przeszło dominacją w lidzę, nowym stadionem ,grą w pucharach. Niektórych nieźle na łeb powaliło, albo są od forum od 2007 roku i od tegoż chodzą na mecze i nie pamiętają czasów sprzed 21 wieku. |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
to że Basałaja już nie w naszym klubie bardzo mnie cieszy.Nie będę tutaj pisał o akademii czy też bazie treningowej bo tak na prawdę to akurat zależy od P.Cupiała.Natomiast porażki w stylu braku sprzedaży biletów przez internet,braku marketingu oraz dbania o dobre kontakty z kibicami jak najbardziej można zaliczyć na minus naszemu byłemu już prezesowi. I nie mam zamiaru pisać jak większość o bałaganie i najeżdzaniu na właściciela.Poczekam co te zmiany przyniosą i dopiero wówczas wygłosze swoją opinie o nich.Co do następcy to jestem zwolenikiem powrotu P.Mielcarskiego. pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
No cóż...restrukturyzacja pełną gębą w TELEF...tzn w Wiśle
A na poważnie...w praktyce pewnie to zbyt dużo nie zmieni. I tak od dłuższego czasu wiało prowizorką. Teraz będzie tak samo, tylko inni figuranci będą zajmować miejsca na stołkach... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro w klubie nie ma kasy, to rzeczywiście szczytem oszczędności jest jednoczesne opłacanie trzech trenerów (Maaskanta, Moskala, Probierza). Jakoś w takich sytuacjach B.C. nie wykazuje się specjalną oszczędnością.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I znowu to samo - czyli co, znowu zaczynamy od nowa? Ilez mozna - chyba trzeba sobie powiedziec: "do usranej smierci".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I znowu strzelił sobie w kolano. Cała ta historia z bosem w tle jest już niesmaczna. Zaraz zrezygnuje Stran, a latem odejdzie prawie cały jego zaciąg, wtedy okaże się król jest nagi. Myślę, że po tych ruchach kadrowych Wisła długo się nie podniesie. Może za trzy, cztery lata znowu powalczymy o MP.
Ostatnio edytowane przez czesiu : 13.03.2012 o godz. 22:47.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |