|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Przepraszam za offtop. Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Watts : 26.07.2011 o godz. 12:15.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jak to nie
" w najbliższym czasie zostanie to podane w osobnym komunikacie klubu" ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Z którego rzędu ( druga kondygnacja ) na trybunie E najlepiej ogląda się mecz? Czy z dołu rzędy 1- 10 czy z góry 15-25?
Z góry wielkie dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Osobiście wybrałbym górę.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Witam
poszukuje kolegi z Wisły o ksywie kiju.odsiadywalem wyrok i urwal sie kontakt mi numer wylaczony mam nadzieje ze ktos z braci Wislakow pomoze jak cos to moja komorka 505483847 z biało-zielonymi pozdrowieniami uszaty gdansk |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy Borek Fałęcki wydawał kiedyś swoje smycze?
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jakby ubrał bluze to by mógł przejśc ,BTW. Ostatnio po rynku zapieprzał jakiś Francuz w podkoszulce Wisełki, ni grzyba nie szło się z nim dogadac, bo tłumaczył się,że jest przecież w Krakowie. Próbowaliśmy go przekonac gestami,żeby zdjął podkoszulke i nie tracił naszych barwy, to zrozumiał ,zę jesteśmy obrzeżańcami i chciał nam oddać podkoszulke, ostatecznie, schował barwy do plecakai zapierniczał po rynku z gołą klata ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie czy tramwajem numer 15 po meczu jeździ sporo wiślaków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie raczej nie. przeważnie ich policja wyrzuca i na następnym przystanku dosiada się spora grupa przechodniów...
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy oprócz meczyków ligowych gramy we wrześniu jakieś mecze z pucharu Polski u siebie?
I czy wiadomo już gdzie te mecze Ligi Europejskiej (15go i 29go) będą rozgrywane? U siebie czy na wyjeździe? Kurdę muszę jakiś grafik w pracy ustalić pod Wisełkę. POMOCY! ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
z terminarzem LE musimy poczekać pewnie do oficjalnego komunikatu kluby ze 2-3h..teraz pewnie się to ustala w Nyonie ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
29 września, godz. 19:00 Twente Enschede – Wisła Kraków 20 października, godz. 19:00 Wisła Kraków – Fulham Londyn 3 listopada, godz. 21:05 Fulham Londyn – Wisła Kraków 1 grudnia, godz. 19:00 Odense BK – Wisła Kraków 14 grudnia, godz. 21:05 Wisła Kraków – Twente Enschede Powód: :D
Ostatnio edytowane przez koniukrk : 26.08.2011 o godz. 15:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ja trochę z piknikowym pytaniem, bo przyjeżdżam jutro na mecz z daleka i chciałbym zapytać czy istnieje jakaś możliwość zdobycia autografu bądź zrobienia sobie zdjęcia z piłkarzami? jeśli tak, to kiedy i gdzie?
Proszę o poważne odpowiedzi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Sektor rodzinny podczas meczu
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
w Sektorze rodzinnym jutro Brud i Kurto
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
pytanko - biorę jutro siostrzeńca na mecz i czy dalej jest akcja kopania na murawie przez dzieciaki i czy zgarniają dzieci tylko z sektora rodzinnego czy również z innych
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś gdzie można kupić opaskę Wisły z napisem WIERNOŚĆ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w Fanatyku w starej hali Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
moge zaparkować auto ( benzyna+gaz ) na parkingu w galerii krakowskiej
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie Kamil Kosowski w pierwszym meczu dostał czerwoną karke a w drugiej kolejce już grał, chyba niemógł nie?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no kolego chyba zasad piłkarskich nie znamy, Kosowski dostał dwie żółte kartki a zeby pauzować trzeba dostać cztery lub jak sedzia wyciągnie odrazu czerwony kartonik a nie po dwóch żółtych.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie ma ktoś może namiary na FC z Wadowic numer telefonu do kogoś kto się tym zajmuję lub stronę www.Wiem że w Wadowicach Fc jest i proszę powstrzymywać się od komentarzy typu Powinieneś wiedzieć,jak bym wiedział to bym się nie pytał dlatego proszę o Pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Chcesz coś podejdź na meczu do odpowiednich osób
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam! Mam taką prośbę. Nie orientujecie się gdzie można tanio przespać się po meczu gdzieś blisko stadionu? Akademiki odpadają bo tam chyba tylko Olimp przyjmuje ale jest zdecydowanie za drogi... Może jestem w błędzie. Będę wdzięczny za odpowiedź!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.taniehostele.pl/index.php...pl&menu=cennik
dla jednej osoby jest nocleg za 30zeta wieć chyba OK ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
niestety to już nieaktualne, byłem tam na Apoelu i Skonto chyba ale teraz już nie da rady ;/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
kroś wie jaki jest tytuł i wykonawca piosenki która jest zawsze puszczana przed wtjściem piłkarzy z tunelu na mecz (na stadionie Wisły)
|
|
|