|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Z ich forum:
"Nożownicy mają więcej kasy i grubszego prezia, ale my mamy ambicję, wolę walki i może to wystarczy na ich pseudogwiazdki." Na trybunach na pewno będzie się działo. Trzeba się postarać , żeby GTS nie czuł się u nas "zbyt komfortowo" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Co tu duzo mowic Wisla musi wygrac ten mecz, bo uciekac w tabeli trzeba rowniez Ruchowi. |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Powiedzcie mi jeszcze na szybko: Jak kieleckie reagują na gościa, który miał fryz z BG? W końcu to "Zomowiec"!
![]() ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Trzeba wygrać bo za tydzień gramy z Legią a przewaga psychologiczna w takich momentach jest bardzo ważna!
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Mamy ciag trudnych meczów teraz pod koniec tej rundy. Korona, Legia, derby, Ruch itp
Trzeba pomyslnie zakonczyc ten rok. Zwyciestwo musi byc. Modle sie o dobre wejscie Boguskiego i Garguly spowrotem w tryb meczowy, nie chodzi mi o kontuzje, ale o to zeby sobie nie zapomnieli jak sie gra w pilke, jak to sie dzialoi z wieloma talentami po kontuzjach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
A jak mają reagować? Tak samo jak na "swój hymn" śpiewany przez, jakby nie było, kibica Wisły. ;-) Ten klub i ci kibice to parodia. Strasznie żałuję, że nie uda mi się dziś być w Kielcach, ale byłem kilka tygodni temu tam ze Śląskiem (nie wiem, czy ktoś już o tym pisał), ale na bramkach zabierano wszystkie gadżety z Białą Gwiazdą, a jak Śląsk pozdrawiał Wisłę, to cały stadion żywo reagował. To samo przy śpiewaniu hymnu Cracovii- jak szło, że "Wisła to stara..." to nagle cały sektor na lewo od klatki zrywał się na równe nogi i śpiewał ich hymn jak swój kolejny, a jednego chłopa nawet poniosło i podniósł barwy w górę i z tak wyeksponowanym szalikiem śpiewał na Wisłę. A Śląsk pięknie ich podpuszczał, co tamci oczywiście łykali bez mrugnięcia okiem. Dziś będzie cudowny festiwal nienawiści i, jeszcze raz napiszę, ogromnie żałuję, że nie będę mógł pośmiać się z koroniarzy.![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Długo jeszcze będziecie sie napinać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Napinać? Z tego, co tu widzę, to raczej są to niewinne podśmiechujki. Napinkę zobaczysz, jak pojedziesz dziś na mecz.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
http://krak.tv/kategoria-9,film-908.html
trenejro walczy z kontuzjami :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziwi mnie bardzo ,to zainteresowanie kibicami podwórkowej drużynki z Klerykowa.
To że oni mają kompleksy w stosunku do nas ,nie dziwi mnie,ale wchodzić na ich strony w necie i czytać ich wypociny dla mnie lekka przesada. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ktos wie jaka mamy kadre na ten mecz? nigdzie nie znalazlem takiej informacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
tego jeszcze nikt nie wie
![]() ![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
chodzilo mi o 18tke meczowa ktora pojechala na mecz
zawsze byla informacja dzien wczesniej lub w dniu meczu.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tez nie ciagnie mnie zeby czytac opinie Kompleksiarzy na nasz temat. Najbardziej smieszy mnie jednak ich zadziwiajaca dwulicowosc.Trzymali z ekipą ktora bez nozy nwet smieci wyrzucac nie wychodzi po czym nas wyzywaja i robią z teggo wielkie halo.Niewidze tu zadnej logiki ,a jedyna co widze to głupote... Ale ich zostawmy .. Co do meczu to wreszcie zagramy z przeciwnikiem ktory pilkarsko cos gra i nasza jak to ktos juz ujał "prowizorka" na nch nie wystarczy. Chcac wygrac trzeba przedewsztkim poprawic skutecznosc i wiecej grac pilką.Kielce moga ostro sie na nas rzucic od poczatku ,wiec trzeba to bedzie tz przetrzymac. Licze na 3 pkt,i utrzymanie przewagi nad resztą ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A ja liczę, że siądziemy na nich od poczatku, a nie tak jak Wy mowicie, 'damy sie im wyszalec'.
Siasc od poczatku i tluc bramki do skutku... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ciekawe jak z naszą skutecznością dzisiaj
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
zamowilem sobie relacje z meczu (jak na głownej) i dostalem zwrotke "dziekujemy za zamówienie relacji z meczu KORONA - WISŁA. Rozpoczecie 31.10 16:00/Partner 40/
WTF ?!?!? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No dzisiaj z tym składem będzie ciężko: Jop i Diaz w obronie, Cantoro w pomocy a Cebanu w bramce.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest na sopie?
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
dzisiaj jest spora szansa, ze wejdzie Burliga lub Janik
Nasza lawka nie wyglada za dobrze, Guła zdolny na 20 minut, Boguski chyba tylko na wystep a'la Burliga Jeszcze Jop na środku, na lewej Diaz Bedzie ciezko, nei liczylbym na zwyciestwo dwoma bramkami |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sukcesem będzie nie przegrać.
E: Brożek gwiazdor psia mać... Marzy mu się Hiszpania i Anglia
Ostatnio edytowane przez tofik : 30.10.2009 o godz. 20:19.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sędzia co chwile przerywa grę, oczywiscie na niekorzysc Wislakow.
KOleś nie czuje gry. Edit: nad Jopem to zawodnicy Korony kopki robią sobie, przegrywa pojedynki główkowe - żal
Ostatnio edytowane przez skeba : 30.10.2009 o godz. 20:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
kur@#$@#$ !! Znowu Marcelo robi te swoje kiwki- jedyna rzecz jaka [przynajmniej mnie] w nim mega denerwuje! Zamiast podać do bramkarza, by ten wykopał czy też do boku do obrońcy [o ile takowy jest w pobliżu] to ten leci do końcowej linii boiska z napastnikiem na plecach i... nie pamiętam by udało mu się go ograć. :/ Zawsze wychodzi z tego aut czy róg... {kilka chwil temu to było
}Niko w swoim kolorze x) ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wraca Stary Niko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
No to spełniło się Czerwień jest
Szkoda Łobo jak oglądam powtórki to auu .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
hehe brawo Nikuś
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() P.S. Jak dla mnie to kopnięcie w głowę Jopa też było na czerwień... ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oj Nikola chasmko teraz
![]()