|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Przecież będziecie razem z nami na sektorach.
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
Przypominamy wszystkim, że najbardziej opłaca się zakupić bilet podróżnika. Wygodne są miejsca sypialne najtańsze już za 25 zł (w przedziale 6 osobowym), z tym że miejscówki w wagonie sypialnym nie można dokupić do biletu podróżnika, proszę o tym pamiętać!
Ostatnio edytowane przez ewcia : 05.05.2009 o godz. 09:14.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o koszulki.. Znajomy wczoraj zapisywał mnie na mecz i powiedział niestety troszkę za duży rozmiar koszulki... Gdzie dzwonić, żeby to zmienić? Wiślacki Świat, czy do Restauracji?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chlopie przeciez ta koszulke oddasz w dobre rece jakiemus Lechiscie zaraz po przyjezdzie na miejsce.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co będzie tam potrzebne? Śpiwór, koc, namiot, przyczepa kempingowa?
Jak wygląda organizacja ze strony Lechistów? Bilet w cenie koszulki czy jak? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
spimy na plazy
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czy jeżeli jeszcze nie zapisałem się na liste to już niemoge? (np. na meczu z Legią..?)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
wie ktos moze ile osob jest zapisanych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie...
Mógłby mi ktoś powiedzieć jak zdobyć bilet na mecz lechią Z góry dziękuje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak jestes kibicem WISELKI i przyjedziesz w koszulce WISLY to napewno wejdziesz ,jak cos to pisz do mnie na PRIW .Z WISLACKIM POZDROWIENIEM !!TYLKO WISLA !!!
![]()
TYLKO UKOCHANA WISLA AZ DO SMIERCI !!JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
osoby próbujące wejsc na "jestem w koszulce Wisły, wpuśćcie mnie bo jestem z Krakowa" nie będa wpuszczane. Prędzej karane za przynoszenie wstydu ABG takim zachowaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Na ten mecz jest przewidywana frekwencja rzędu 15 tysięcy. Więc o bilety będzie ciężko przed meczem. Nikłe szanse.
![]()
Freie Stadt Danzig
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ile nas się zapisało? Czy tajemnica jak zawsze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A kiedy mają być odbiory koszulek ? Słyszałem że dzień przed meczem. A mam zamiar wybrać się do Gdańska tak o 6 rano i właśnie nie wiem jak ma to wyglądać.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ludzie weźcie się ogarnijcie, jak coś będzie wiadomo to będzie na stronie skwk!
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie wiem jak Tobie Oress ale mnie stronka SKWK akurat teraz nie działa (nie jestem jedyny), a nie mam całego dnia żeby co 5 minut sprawdzać czy mi sie włączy czy nie. Jak można jakieś informacje wrzucić na forum albo skopiować z skwk .pl to nie wiem czemu nie.
Pojade to zobacze, a ja nie mam na tyle hajsu żeby w dzień przed wyjazdem skminić na nocleg. Wole wiedzieć wcześniej ile $ przygotować
Ostatnio edytowane przez szereg : 12.05.2009 o godz. 11:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
mi aktualnie działa lecz nie wiem po co ona wam do wyjazdu do Gdańska, pisali wcześniej ze odbiory biletow beda w tygodniu poprzedzajacym mecz wiec o co chodzi ?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panowie pomocy! Czy to prawda że jeśli kolega z Gdańska kupi mi na ten mecz bilet na swój dowód tożsamości to tylko on na niego będzie mógł wejśc? Proszę o szybka odpowiedź
![]()
"Deklaracje są zawsze i wszędzie szybsze od czynów." Marian Brandys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Przecież nie jest to mecz podwyższonego ryzyka i nie trzeba na dowód kupować*
*Mogę się mylić, z psami nic nie wiadomo. ![]()
Freie Stadt Danzig
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
taka sprawa:
nie jestem zapisany na mecz ale nie jedzie kumpel, czy moge wziac od niego kwit i na jego nazwisko wejsc i kiedy odbior biletow i koszulek bedzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ludzie prosze. nie mozna poczytac. Ktos madry napisal ze odbior biltow i koszulek bedzie na tydzien przed meczem, czyli mozna sie domyslac ze bedzie to od poniedzialku np.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
dobra spoko,
a z tym wejsciem to jak bedzie moge wejsc na dane kolegi bo on nie bedzie jechał jednak, natomiast ja pojade... |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Chciałbym sie dowiedzieć czy wiadomo kiedy i o której godzinie jest mecz z Lechią bo nie mogę znaleść takowych info a chcę wiedzieć kiedy wyjechać z Krakowa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie: czy jest ktoś kto zapisał się, a nie może jechać do Gdańska? Spóźniłem się trochę, a z racji, że mieszkam blisko Torunia, więc aż tak daleko do Gdańska nie mam i zależy mi na kolejnym wyjeździe... Jak ktoś taki by był to proszę o kontakt na pw.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
****ica mnie bierze, jak sobie pomyślę, że każdy mógł dostać bilet na ten mecz. Powinno dostać 500 osób co jeździ na wyjazdy i tyle.
Przecież to się w pale nie mieści, że na przykład ktoś ma 1szy wyjazd do Gdańska Tam powinna pojechać nasza REPREZENTACJA, a będzie pewnie, jak na Śląsku - czyli boruta 100 procent i kupa wstydu. Mam nadzieję, że się mylę. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Prawo do kibicowania ma każdy, nawet ten, który nie był nigdy na meczu. Czasem zastanawiam się, czy niektórzy zamiast na stadion nie powinni iść do biblioteki żeby poczytać o zasadach współżycia w społeczeństwie. Najwyraźniej z domu tego nie wynieśli. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Owszem każdy ma prawo ale czemu Gdańsk ? bo picie za darmo ? czemu nie ma takiej mobilizacji do Gliwic, Bełchatowa Wodzisławia..[oczywiscie nie obrazajac klubów z tych miast].?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|