The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2008, 17:39
WYchodzi brak napadu u Polakow. Srodek obrony Niemcow jeszcze przed Euro byl nazwany porazka. Nie ma szans jesli Niemcy przegraja. Wierzycie ze pocisniemy Chorwatow chocby 1:0 ? Sa granice optymizmu.
Albo Niemcy wymecza chociaz ten remis albo idziemy sie nawalic bo nic sie nie zmieni.
Boze... 3 akcja 100 procent...Niemcy nie istnieja.

W przypadku remisow bramki, bezposrednie spotkania ( tutaj nie dotyczy) i...ranking FIFA... przykre.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 12.06.2008 o godz. 17:43.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 12.06.2008, 17:48
Co wy się tak na zapas martwicie?

Niech nasi najpierw wygrają z Autrią, to się będziemy zastanawiać. Nie [patrzeć na innych, patrzeć na siebie.

Jak wygramy z Austrią i Chorwacją, to i tak możemy awansować - bez oglądania się na to, co zrobią Austriacy w meczu z Niemcami*.

*Austriacy a) nie podłożą się Niemcom, bo grają dla własnych kibiców, w domu b) nie muszą, bo są cieńcy jak d. węża i Niemcy ich pukną bez większego wysiłku.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Stary 12.06.2008, 17:49
spidey napisał(a):Wyświetl post
Jakim cudem my przegraliśmy z Niemcami? Oni kopią się w czoło...
Bo Krzynówek z Dudką w pomocy?
Bo Żuraw bez formy, a my nie mamy więcej napastników - także na ławce?

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 12.06.2008, 17:49
Chorwaci wygraja i robimy pa pa.
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 12.06.2008, 17:58
Bzdura.

Po pierwsze, Niemcy mogą ten mecz jeszcze wygrać.
Po drugie, my możemy wygrać z Austrią i Chorwacją. A jeśli nie wygramy - to znaczy że jesteśmy i tak za słabi na fazę pucharową.
Po trzecie - jeszcze czego, żebyśmy mieli dziękować Podolskiemu za "ratowanie ojczyzny". Niech Niemiec ratuje własną, niemiecką d.pę - z Austriakami.

Jak mamy awansować (co od początku wydawało mi się mało realne) - to własnymi siłami, a nie oglądając się na innych.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 12.06.2008, 17:59
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Chorwaci wygraja i robimy pa pa.
W teorii to 'wystarczy' po 1-0 dzis z Austria i pozniej z Chorwacja.
W praktyce to mozemy juz sie pakowac

kreseq - a nie bilans bezposredni jest na 1 miejscu?hmm , w sumie racja ,przy 3 zespolach bramki sie beda liczyc

ps.
ten mecz wyglada dokladnie tak jak nasz z niemiachami.Tyle ze dzis niemiachy robia za nas.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 12.06.2008 o godz. 18:10.
94 - Allah Akbar!!
kreseq
Warszawiak

Stary 12.06.2008, 18:04
Jesli Niemcy dzisiaj przegraja x:0 to mozemy sie pakowac centralnie Nikt nie wierzy w przegrana Niemcow z Austria bo wiemy ze to ostatni mecz i Niemcy po prostu po nich przejada jak WALEC ( bez wzgledu na forme...to jak mecz niepelnosprawnego z Ronaldo) - sorry nie moglem inaczej tego okreslic.
Bedziemy Miec 6 punktow Niemcy i Chorwaci tez.. tyle ze? Ilosc bramek sie liczy mysie pysie a tutaj bedzie blado jesli dzisiaj skonczy sie wiecej niz 1:0.

Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 12.06.2008, 18:18
Chrowacja 2:0, jedziemy do domu po jednym meczu :/
tomasz1906
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 12.06.2008, 18:22
A ja sie tam ciesze ze Chorwaci prowadza. Niech wrzuca jeszcze ze dwie
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.06.2008, 18:23
Widze, ze Niemcy wzieli sobie gleboko do serca to, co robila nam w ostatnich latach Szwecja...jedziemy do domu, nawet nie rozgrywajac drugiego spotkania...co to sie dzieje. Nikt chyba nie ma watpliwosci, ze w ostatnim meczu zmiazdza Austriakow.
Czyli Chorwacja 6 pkt. i 3 bramki na plusie, my 3 pkt(zakladajac, ze wygramy i moze -1 w bramkach).
Gabri
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.06.2008, 18:31
Niestety to prawda. Możemy się pakować. Bo w to, że wysoko wygramy z Chorwacją to chyba nie wierzy nawet największy optymista, ani w to, że Austriacy Niemcom urwą punkty. Cholera, wcześniej przynajmniej po dwóch meczach jechaliśmy do domu - teraz nie zaczęliśmy jeszcze drugiego i już jesteśmy wyautowani.
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 12.06.2008, 18:33
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Chrowacja 2:0, jedziemy do domu po jednym meczu :/

a ktoś myślał inaczej ? Ja liczyłem co najmniej na remis z Niemcami, bo bez tego nie mieliśmy czego szukać w naszej grupie bo jak dla mnie to właśnie Chorwacja a nie Niemcy była najgroźniejsza, no ale się nie udało, szkoda.... ale zawsze są teoretyczne szanse
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.06.2008, 18:35
To Pedalski przywalił......
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Wilku
lupus albus

Stary 12.06.2008, 18:35
Gabri napisał(a):Wyświetl post
Niestety to prawda. Możemy się pakować. Bo w to, że wysoko wygramy z Chorwacją to chyba nie wierzy nawet największy optymista, ani w to, że Austriacy Niemcom urwą punkty.
Może najpierw stuknijmy Austriaków?

A Polska mogła przynajmniej zrobic remis z dużymi Adolfami.. bronił jej ktoś?

Poza tym nie jest powiedziane że małe Adolfy nie wytna numeru większym

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Gabri
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.06.2008, 18:40
Wilku napisał(a):Wyświetl post
Poza tym nie jest powiedziane że małe Adolfy nie wytna numeru większym
No jasne. Niemcy z półamatorskimi sznyclami, którzy już nie mają po co grać, stracą punkty i nie wyjdą z grupy.
Wilku
lupus albus

Stary 12.06.2008, 18:47
Gabri napisał(a):Wyświetl post
No jasne. Niemcy z półamatorskimi sznyclami, którzy już nie mają po co grać, stracą punkty i nie wyjdą z grupy.
A Niemcy to niby padaki nie grają? - Czesi by ich pukli dzisiaj bez żadnych problemów. A różowi czy Portugalia rozniesliby ich..

Podolski to ich armata, może Ballack i tyle.

Sznycle będa grali o honor - jak ew. dostaną od nas baty. To raz.
Więc remis niby dlaczego nie jestem możliwy?

Po drugie my musimy wówczas stuknąć Chorwacje.. a czy to jest realne to zobaczymy dzisiaj. Bo jak się okaże ze małe Adolfy nas powiozą, to teraz medrkujemy o niczym..

kreseq
Warszawiak

Stary 12.06.2008, 18:49
Austria zostanie ZDEMOLOWANA. Kto mysli inaczej jest w bledzie. Niemcy Polska ( jesli dzisiaj wygramy ) i Chorwacja maja tyle samo punktow. Powiedzmy sobie szczerze...roznica bramek zrobi swoje i malo dzisiejszy mecz z ziomkami Adolfa ma do gadania. Chorwaci Nas powioza bo maja cos czego my nie mamy - kto ogladal dzisiaj mecz ten widzial.Koniec ropka.
1) Chorwacja 9
2) Niemcy 6
3)Polska 3
4)Austria 0

W ciemno to widac i nic sie nie zmieni. Ja jestem za Polska, ja wierze w Naszych ale bez przegiec. Trafilismy na taki czas i taki mamy sklad.
Bierzy dalej ludzi bez formy....

medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 12.06.2008, 18:52
kreseq masz niestety racje, wracamy do domu już zanim zaczął się nasz drugi mecz, tego jezscze nie było.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Wilku
lupus albus

Stary 12.06.2008, 18:53
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Austria zostanie ZDEMOLOWANA. Kto mysli inaczej jest w bledzie.
Z Niemcami? - nie byłbym tego taki pewien. Gdyby nie błędy Leo to i my mieliśmy sznase coś ugrać.

Cytat:
Chorwaci Nas powioza bo maja cos czego my nie mamy - kto ogladal dzisiaj mecz ten widzial.Koniec ropka.
Chorwaci będę grali chodzonego...

A tabela może i tak wyglądać..

1) Polska 6
2) Chorwacja 6
3)Niemcy 4
4)Austria 1

Cytat:
W ciemno to widac i nic sie nie zmieni. Ja jestem za Polska, ja wierze w Naszych ale bez przegiec. Trafilismy na taki czas i taki mamy sklad.
Madrzejsi bedziemy za parę godzin.

zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 12.06.2008, 18:56
Devonisch napisał(a):Wyświetl post
To Pedalski przywalił......
chyba ma też rodzine w Chorwacji, bo coś się nie cieszył specjalnie

dobrze tak pajacom. Modrić klasa
kreseq
Warszawiak

Druzyna ktora jest w ME z racji tego ze organizuje impreze i jest gdzies...100 w FIFA ma pojechac podraznionych Niemcow? Przepraszam czy wszyscy sa normalni? Sukces w ME bedzie z racji Austrii ktora gra piach i pokonuje Niemcow ktorzy podraznieni sa gorsi niz tesciowa ? Chorwaci ktorzy dubluja skrzydlowych, wymieniaja sie pozycjami def-mid z szybkoscia swiatla,graja doskonale na pierwszy kontakt maja nie pokonac Polakow ktorzy w ataku maja niepelnosprawnych i na skrzydlach obrony ludzi ktorzy biegaja jak moja 9 letnia siostrzenica?
ROger ma przeglad ktory stara sie doscignac reszte stawki, reszta gra do tylu albo "pilka mnie zabije". Przepraszam czy ja tylko ogladam te cholerne mecze?
Ja wiem ze patriotyzm to wazna i cnotliwa cecha ale bez jaj koledzy. Powiezli Nas i dzisiaj, wlasnie TERAZ pakujemy sie bo nie wiem jak wy ale ja i nawet tego meczu z Austria pewny nie jestem.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 12.06.2008 o godz. 19:01.

Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

ja widzę dobre strony: Polska na poprzednich mundialach grała dobre ostatnie mecze - bo już nie mieli o co grać, więc presji nie bylo. Może tak teraz pokonają wysoko Austrie, przypadkiem Chorwatów...

Ale fakt faktem, Niemcy byli do ogrania... Leo Why?
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.06.2008, 18:58
medyk napisał(a):Wyświetl post
kreseq masz niestety racje, wracamy do domu już zanim zaczął się nasz drugi mecz, tego jezscze nie było.
Ciekawe czemu nie grzmisz, żeby np Wisła się wycofała wogóle z eliminacji LM. Zanim się zaczną.
Wkurza mnie taka postawa - masz wątpliwości to łaskawie powiedz jakie a nie bądź wszystkowiedzący. Żeby jeszcze jeden przykład Ci podać to pewnie też uważałeś, że nie ma sensu grać rewanżu z Saragossą.

Piłka to piłka. A jak wszystko wiesz to leć do bukmachera.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 12.06.2008, 18:59
Teraz wiadomo dlaczego Chorwacja wyeliminowala Anglie w eliminacjach.
Te parówy niemeickie z nami gryzly trawe , a dzis graly jak ostatnie łajzy...
Po mojemu nasi juz moga pakowac walizki ,bo nawet jak dzis wygramy ,to Austria da du*y szwabom w ostatnim meczu bo beda grali o nic...
gsr.
Senior Member

Stary 12.06.2008, 19:00
A co ma do tego Leo, on zrobił swoję, tylko piłkarze nie wykonali pracy jakiej ich uczył..

dla mnie Euro się skończyło. Z Austrią może wygramy, z Chorwatami hehe...
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 12.06.2008, 19:01
ale o co chodzi?
po dzisiejszym meczu widac, że obydwie drużyny sa od nas lepsze, a skoro tak, to one awansują, ja tu nie widze wielkiego rozczarowania...

wygrajmy z kasztanami to pomartwimy sie co dalej, proste.
Żeby sie tlyko nie okazało, ze bramka 'Golańskiego' zadecyduje
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Jesteśmy w czarnej d***!
Kamson
Senior Member

Eh wy pesymiści... a ja ślepo wierze, że wyjdziemy z grupy
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
kreseq
Warszawiak

Stary 12.06.2008, 19:04
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
ale o co chodzi?
po dzisiejszym meczu widac, że obydwie drużyny sa od nas lepsze, a skoro tak, to one awansują, ja tu nie widze wielkiego rozczarowania...

wygrajmy z kasztanami to pomartwimy sie co dalej, proste.
Żeby sie tlyko nie okazało, ze bramka 'Golańskiego' zadecyduje

Pan Premier okreslil to co powinno sie liczyc Zagrac na maxa....nie wazne co bedzie. Nie oddac meczu ani 1 ani 2 bez wzgledu na wszystko. Grunt to pokazac ze Polak potrafi i...wyslac Rogera i Dariusza D. do klubu zagranicznego

Premier piwko dla Ciebie
Amen - odezwiemy sie po meczu

K_2
Banita

Stary 12.06.2008, 19:04
Cala nadzieja w Saganowskim

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów