|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
WYchodzi brak napadu u Polakow. Srodek obrony Niemcow jeszcze przed Euro byl nazwany porazka. Nie ma szans jesli Niemcy przegraja. Wierzycie ze pocisniemy Chorwatow chocby 1:0 ? Sa granice optymizmu.
Albo Niemcy wymecza chociaz ten remis albo idziemy sie nawalic bo nic sie nie zmieni. Boze... 3 akcja 100 procent...Niemcy nie istnieja. W przypadku remisow bramki, bezposrednie spotkania ( tutaj nie dotyczy) i...ranking FIFA... przykre.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 12.06.2008 o godz. 17:43.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co wy się tak na zapas martwicie?
Niech nasi najpierw wygrają z Autrią, to się będziemy zastanawiać. Nie [patrzeć na innych, patrzeć na siebie. Jak wygramy z Austrią i Chorwacją, to i tak możemy awansować - bez oglądania się na to, co zrobią Austriacy w meczu z Niemcami*. *Austriacy a) nie podłożą się Niemcom, bo grają dla własnych kibiców, w domu b) nie muszą, bo są cieńcy jak d. węża i Niemcy ich pukną bez większego wysiłku. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Bo Krzynówek z Dudką w pomocy?
Bo Żuraw bez formy, a my nie mamy więcej napastników - także na ławce? ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chorwaci wygraja i robimy pa pa.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bzdura.
Po pierwsze, Niemcy mogą ten mecz jeszcze wygrać. Po drugie, my możemy wygrać z Austrią i Chorwacją. A jeśli nie wygramy - to znaczy że jesteśmy i tak za słabi na fazę pucharową. Po trzecie - jeszcze czego, żebyśmy mieli dziękować Podolskiemu za "ratowanie ojczyzny". Niech Niemiec ratuje własną, niemiecką d.pę - z Austriakami. Jak mamy awansować (co od początku wydawało mi się mało realne) - to własnymi siłami, a nie oglądając się na innych. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W teorii to 'wystarczy' po 1-0 dzis z Austria i pozniej z Chorwacja.
W praktyce to mozemy juz sie pakowac ![]() kreseq - a nie bilans bezposredni jest na 1 miejscu?hmm , w sumie racja ,przy 3 zespolach bramki sie beda liczyc ![]() ps. ten mecz wyglada dokladnie tak jak nasz z niemiachami.Tyle ze dzis niemiachy robia za nas.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 12.06.2008 o godz. 18:10.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Jesli Niemcy dzisiaj przegraja x:0 to mozemy sie pakowac centralnie
Nikt nie wierzy w przegrana Niemcow z Austria bo wiemy ze to ostatni mecz i Niemcy po prostu po nich przejada jak WALEC ( bez wzgledu na forme...to jak mecz niepelnosprawnego z Ronaldo) - sorry nie moglem inaczej tego okreslic.Bedziemy Miec 6 punktow Niemcy i Chorwaci tez.. tyle ze? Ilosc bramek sie liczy mysie pysie a tutaj bedzie blado jesli dzisiaj skonczy sie wiecej niz 1:0. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Chrowacja 2:0, jedziemy do domu po jednym meczu :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A ja sie tam ciesze ze Chorwaci prowadza. Niech wrzuca jeszcze ze dwie
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Widze, ze Niemcy wzieli sobie gleboko do serca to, co robila nam w ostatnich latach Szwecja...jedziemy do domu, nawet nie rozgrywajac drugiego spotkania...co to sie dzieje. Nikt chyba nie ma watpliwosci, ze w ostatnim meczu zmiazdza Austriakow.
Czyli Chorwacja 6 pkt. i 3 bramki na plusie, my 3 pkt(zakladajac, ze wygramy i moze -1 w bramkach). |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Niestety to prawda. Możemy się pakować. Bo w to, że wysoko wygramy z Chorwacją to chyba nie wierzy nawet największy optymista, ani w to, że Austriacy Niemcom urwą punkty. Cholera, wcześniej przynajmniej po dwóch meczach jechaliśmy do domu - teraz nie zaczęliśmy jeszcze drugiego i już jesteśmy wyautowani.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
a ktoś myślał inaczej ? Ja liczyłem co najmniej na remis z Niemcami, bo bez tego nie mieliśmy czego szukać w naszej grupie bo jak dla mnie to właśnie Chorwacja a nie Niemcy była najgroźniejsza, no ale się nie udało, szkoda.... ale zawsze są teoretyczne szanse ![]() ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To Pedalski przywalił......
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
A Polska mogła przynajmniej zrobic remis z dużymi Adolfami.. bronił jej ktoś? Poza tym nie jest powiedziane że małe Adolfy nie wytna numeru większym ![]() ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
Podolski to ich armata, może Ballack i tyle. Sznycle będa grali o honor - jak ew. dostaną od nas baty. To raz. Więc remis niby dlaczego nie jestem możliwy? Po drugie my musimy wówczas stuknąć Chorwacje.. a czy to jest realne to zobaczymy dzisiaj. Bo jak się okaże ze małe Adolfy nas powiozą, to teraz medrkujemy o niczym.. ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Austria zostanie ZDEMOLOWANA. Kto mysli inaczej jest w bledzie. Niemcy Polska ( jesli dzisiaj wygramy ) i Chorwacja maja tyle samo punktow. Powiedzmy sobie szczerze...roznica bramek zrobi swoje i malo dzisiejszy mecz z ziomkami Adolfa ma do gadania. Chorwaci Nas powioza bo maja cos czego my nie mamy - kto ogladal dzisiaj mecz ten widzial.Koniec ropka.
1) Chorwacja 9 2) Niemcy 6 3)Polska 3 4)Austria 0 W ciemno to widac i nic sie nie zmieni. Ja jestem za Polska, ja wierze w Naszych ale bez przegiec. Trafilismy na taki czas i taki mamy sklad. Bierzy dalej ludzi bez formy.... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
kreseq masz niestety racje, wracamy do domu już zanim zaczął się nasz drugi mecz, tego jezscze nie było.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
|
|
Z Niemcami? - nie byłbym tego taki pewien. Gdyby nie błędy Leo to i my mieliśmy sznase coś ugrać.
Cytat:
A tabela może i tak wyglądać.. 1) Polska 6 2) Chorwacja 6 3)Niemcy 4 4)Austria 1 Cytat:
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Druzyna ktora jest w ME z racji tego ze organizuje impreze i jest gdzies...100 w FIFA ma pojechac podraznionych Niemcow? Przepraszam czy wszyscy sa normalni? Sukces w ME bedzie z racji Austrii ktora gra piach i pokonuje Niemcow ktorzy podraznieni sa gorsi niz tesciowa ? Chorwaci ktorzy dubluja skrzydlowych, wymieniaja sie pozycjami def-mid z szybkoscia swiatla,graja doskonale na pierwszy kontakt maja nie pokonac Polakow ktorzy w ataku maja niepelnosprawnych i na skrzydlach obrony ludzi ktorzy biegaja jak moja 9 letnia siostrzenica?
ROger ma przeglad ktory stara sie doscignac reszte stawki, reszta gra do tylu albo "pilka mnie zabije". Przepraszam czy ja tylko ogladam te cholerne mecze? Ja wiem ze patriotyzm to wazna i cnotliwa cecha ale bez jaj koledzy. Powiezli Nas i dzisiaj, wlasnie TERAZ pakujemy sie bo nie wiem jak wy ale ja i nawet tego meczu z Austria pewny nie jestem.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 12.06.2008 o godz. 19:01.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ja widzę dobre strony: Polska na poprzednich mundialach grała dobre ostatnie mecze - bo już nie mieli o co grać, więc presji nie bylo. Może tak teraz pokonają wysoko Austrie, przypadkiem Chorwatów...
![]() Ale fakt faktem, Niemcy byli do ogrania... Leo Why? ![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wkurza mnie taka postawa - masz wątpliwości to łaskawie powiedz jakie a nie bądź wszystkowiedzący. Żeby jeszcze jeden przykład Ci podać to pewnie też uważałeś, że nie ma sensu grać rewanżu z Saragossą. Piłka to piłka. A jak wszystko wiesz to leć do bukmachera. ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Teraz wiadomo dlaczego Chorwacja wyeliminowala Anglie w eliminacjach.
Te parówy niemeickie z nami gryzly trawe , a dzis graly jak ostatnie łajzy... Po mojemu nasi juz moga pakowac walizki ,bo nawet jak dzis wygramy ,to Austria da du*y szwabom w ostatnim meczu bo beda grali o nic... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co ma do tego Leo, on zrobił swoję, tylko piłkarze nie wykonali pracy jakiej ich uczył..
dla mnie Euro się skończyło. Z Austrią może wygramy, z Chorwatami hehe... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ale o co chodzi?
po dzisiejszym meczu widac, że obydwie drużyny sa od nas lepsze, a skoro tak, to one awansują, ja tu nie widze wielkiego rozczarowania... wygrajmy z kasztanami to pomartwimy sie co dalej, proste. Żeby sie tlyko nie okazało, ze bramka 'Golańskiego' zadecyduje ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jesteśmy w czarnej d***!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Eh wy pesymiści... a ja ślepo wierze, że wyjdziemy z grupy
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
Pan Premier okreslil to co powinno sie liczyc Zagrac na maxa....nie wazne co bedzie. Nie oddac meczu ani 1 ani 2 bez wzgledu na wszystko. Grunt to pokazac ze Polak potrafi i...wyslac Rogera i Dariusza D. do klubu zagranicznego Premier piwko dla Ciebie ![]() Amen - odezwiemy sie po meczu ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cala nadzieja w Saganowskim
![]() |
|
|