|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na pewno nie poszlo wiecej niz 9 tysiecy, bo tyle poszlo w tamtej rundzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy można za kogoś odebrać KK i kupić odrazu karnet?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Można tak zrobić
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A ja się chciałem dowiedzieć, czy jedna osoba może złożyć podanie o kartę dla kilku osób mając kopie ich dowodu osobistego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
tak mozze, tylko musi jeszcze za nich zaplacic
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To jest oczywiste
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
pytanie: jak drukuje wniosek o Karte Kibica zamieszczony w linku to drukuje wszytskie 3 str czy jak?
![]() |
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ile sie czeka na karte kibica jeśli wniosek zloże w czwartek? Zdąrze jeszcze karnet + bilet na Barce kupić
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
powinienes zdazyc
jak powiesz, ze szybko chcesz to teraz 3 dni. Powinien byc na poniedzialek-wtorek ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie .. czy na tych nowy kartach sa jeszcze jakies limity czasowe waznosci bo mialem ta stara bez chipa i bylo -niewiem jak teraz..
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Chciałbym wyrobić Kartę Kibica i zapytać czy istnieje możliwość
wyrobienia tejże Karty Kibica inna niż stawienie się osobiste w sklepie "Wiślacki świat"? Mieszkam ponad 300km od Krakowa (w Warszawie) i jeżeli byłby inny sposób wyrobienia tej karty, oszczędziłoby to mój czas i pieniądze. ![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
KK będzie można wyrabiać dopiero w drugiej połowie lipca tak mi ostano powiedziano w Wiślackim Świecie:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mają byc nowe ...
![]()
Dla mnie nie ważna jest ta odległość, to że każdy mecz to godziny w podróży. Dla mnie to przygoda ,radość poprostu być tu...to sie liczy.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wymieniać.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A dlaczego? Jak wyrabiałem w tamtym roku to mówili, że karta będzie ważna przez cały czas?
A jeżeli tak to od kiedy można wymieniać? nic jeszcze nie wiadomo? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zmieniają się jakieś przepisy, czy coś.
Jak chciałem kartę sobie wyrobić pod koniec kwietnia to mi w WŚ powiedzieli, że nie ma sensu, bo będzie zmiana i karta może stracić ważność i będę musiał wyrabiać na nowo. ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Obecnie mają wejśc ze zdjęciem.
![]()
Dla mnie nie ważna jest ta odległość, to że każdy mecz to godziny w podróży. Dla mnie to przygoda ,radość poprostu być tu...to sie liczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Moze bedzie tansze wytworzenie nowej karty, a jakby repliki starej ;>
PS. jest to powrot do przeszlosci, kiedys tez byly juz ze zdjeciem:. ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że nie ma żadnych konkretów...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś może co z tymi kartami kibica? można już wyrobić czy jeszcze nie? ewentualnie jak ktoś będzie w tym tygodniu w Wiślackim Świecie czy może się zapytać? bo ja w tym tygodniu nie dam rady
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie było żadnych informacji na temat nowych KK, więc wg mnie nic się na razie w tej kwestii nie zmieniło - póki co nie ma wyrabiania kart.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Witam Może sie ktoś orientuje w takiej sprawie.Składałem wniosek w styczniu 2006 roku o wydanie KK.W lutym wyjechałem za granice i niedawno wróciłm bedzie jeszcze ta karta do odbioru czy trzeba składać nowy wniosek
Dzieki Arkas
Ostatnio edytowane przez tsw maniek : 26.07.2010 o godz. 19:02.
![]()
TYLKO WISLA TS.........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Raczej już jej nie będzie ale ona i tak by Ci się do niczego nie sprzydała. Niedługo mają wychodzić nowe KK z zdjęciem, więc wtedy sobie wyrobisz nową już. Na chwilę obecną WŚ nie wyrabia kart.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Od kiedy będzie można wyrobić nową kartę?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OD nowego roku będą wyrabiane nowe Karty
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jak mam 16 lat to mogę wyrobic karte
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KK dopiero będzie można wyrobić od nowego roku
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jesli masz 16 lat to musisz miec zgode rodzicow. ale jak wszyscy pisza KK beda wyrabiane od nowego roku wiec nie wyrobia Ci teraz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Nie musi, przynajmniej do tej pory nie musial mieć zgody od roidziców.. ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|