|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
uła jeszcze ktoś gra w tego camper strajka?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wielkie dzięki za pomoc.
Rozwiązałem ten problem odinstalowaniem i ponownym zainstalowaniem gry. pozdrawiam, Aleksander
Ostatnio edytowane przez Alexander94 : 14.08.2008 o godz. 17:39.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
w sumie, jezeli chodzi o Cs i windowsa to zawsze dziala
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Osoby, które byly by zainteresowane stworzeniem serwera prosze o kontakt na pm.
Jeśli uzbieramy kilka osób wykupie serwer itd.(wszystko do ustalenia na privie) Jak na razie strona serwera jest w budowie http://www.bialagwiazda.ovh.org ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Są jeszcze shooters.pl, gameserv.pl, pukawka.pl, best-serw itd. Sporo tego jest, ale niektóre serwy pozostawiają wiele do życzenia. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
shoters.pl jest najlpeszy , wiem bo miałem
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jedyne porządne serwery ma Shooters i GamesNet, reszty nie polecam.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
I racja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
KampNO.pl też jest elegancki
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
wiaderko.com i pobytku
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiaderko.com sprzedaje w ogóle serwery
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby skombinować paru ludzi chętnych co rzuci po kilka/kilkanaście zł na serwer to można by coś pomyśleć. Tylko kto się tym zajmie i u jakiej firmy? Serwery prywatne są nawet od 2zł/slot. Osobiście mógłbym się coś dorzucić.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak na razie zgłosiło się 8 osób :
Jachcik Nowohucianin^^ FCM. Kuba_WD wislak_92 Zieniu17 Robert_wislak i ja Postawienie serwera opłacać się będzie gdy uzbieramy min. 10 osób chętnych. Oczywiście serwer prywatny z hasłem. Rozeznanie w ofercie: wynajem na 12 miesięcy! shooters.pl: 14 slotów = Cena: 546 zł | Na 10 osób wyjdzie 54,60 na rok 16 slotów = Cena: 624 zł | Na 10 osób wyjdzie 62,40 na rok pukawka.pl:WERSJA LITE 14 slotów = Cena: 504 zł | 50 zł 16 slotów = Cena: 576 zł | 57,60 zł pifpaf.pl: 14 slotów = Cena: 504 zł | 50,40 zł 16 slotów = Cena: 576 zł | 57,60 zł netgamer.pl: 14 slotów = Cena: 386 zł! | 38 zł 16 slotów = Cena: 441 zł! | 44 zł kampno.pl:(aż za tanio - pytanie jaka jakość?) 14 slotów = Cena: 336zł z rabatem 252 | 25 zł 16 slotów = Cena: 384zł z rabatem 288 | 28 zł Hitme.pl: 14 slotów = Cena 504zł | 50 zł 16 slotów = Cena 576zł | 57 zł Mniej, więcej tak to wygląda. + oczywiście przyda się zawsze osoba mogąca zająć się "konserwacją" serwera (wgrywanie pluginów itp.), pomoc przy www i ogólnie takie tam...
Ostatnio edytowane przez Mamba : 31.08.2008 o godz. 16:45.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gram wiekszośc czasu na serwerze kampno.pl ... Powiem były czasami z nim problemy ale tak to serwer zapierdziela
Nie wiem czy bede mógł nawet wpłacic odrazu całej kwoty za serwer;/
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 29.08.2008 o godz. 15:07.
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja z checią pogram na takim serwerze jak będzie można
Niestety do serwa nie dołoże się bo już mam 1 na utrzymaniu.Mam pytanie chcecie założyć serwer steam czy no steam ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja tez bym się dorzucił
![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że już mamy 7 osób. Ja bym brał 16slotów na kampno.pl, często grałem i problemów nie było, no i ta cena. To co, każdy admina dostaje?;P
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() wiślak_92 napisał(a):
Zieniu17 - dopisuje Cie do listy Jachcik - jak będziesz mógł się dorzucić do serwa daj znać No to czekamy na resztę może ktoś jeszcze będzie chętny... ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może by poprosić jakiegoś admina , że robimy coś takiego , i żeby coś wspomniał o tym na główniej stronie albo chociaż to przykleił
Powód: dziwny pomysł , nie uda sie
Ostatnio edytowane przez Kuba_WD : 29.08.2008 o godz. 22:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gdzie zamierzamy wziąźć tego serwa?........ jeżeliw kampno kasa by sie znalazła ;p
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja z kumpalmi kupiliśmy kiedyś serwa z Kampno- BARDZO TANIO 2,5zł za slota. Oczywiscie byl prywatny ale do grania mixow, cw sie nadaje. Serwer spoko nikomu nie lagowało.
Moze zoorganizować jakąś lige kibicow w CSa ? A tak wogóle kilka dni temu Polacy zostali mistrzami świata (MYM.PGS skład:NEo,LUq,TaZ,kuben,Loord) opłacało się oglądać do rana rozgrywki przez 2 dni![]() ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym był za KampNO
) i za serwer NS ... pozdro ;-)![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aktualna lista osób chętnych (11 osób):
Jachcik Nowohucianin^^ FCM. Kuba_WD wislak_92 Zieniu17 Robert_wislak sumcio91 mb12 Izzy i ja
Ostatnio edytowane przez Mamba : 02.09.2008 o godz. 12:11.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jeszcze ja
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nooo i elegancko już jest 9 osób !! Teraz tylko wpłata na konto Mamby i brać serwer
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Też się na to piszę.Rejestrować się na http://bialagwiazda.ovh.org/news.php
!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aktualna lista osób chętnych (11 osób):
Jachcik Nowohucianin^^ FCM. Kuba_WD wislak_92 Zieniu17 Robert_wislak sumcio91 mb12 Izzy i ja Wszystkie osoby zgłoszone proszę o rejestracje i udzielenie odpowiedzi na temat serwera na forum http://www.bialagwiazda.ovh.org/ ---------- Od tej pory wszelakie sprawy doyczące serwera będziemy załatwiać na forum http://www.bialagwiazda.ovh.org/ aby nie zaśmiecać tu Topicu ![]()
Ostatnio edytowane przez Mamba : 03.09.2008 o godz. 18:57.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
CSarena.pl [FFA] @ vGame.pl
ip serwera : 82.177.192.80:27222 Slotów : 15 Status : Online Strona Serwera : http://CSarena.pl Kontakt z Head Adminem na forum Nabór na adminów otwarty! Serwer jest całkowicie darmowy :] wystarczy ściągnąć grę. Jak wiślacy nie grają i się nudzi to warto zagrać. Co to ten Counter Strike ? Najpopularniejsza na świecie gra FPS online. Przy okazji w tym temacie możemy pogadać o grze :] Ja osobiście ją polecam Jest świetna na zabicie czasu a i pośmiać się można bo jak któryś walnie tekst przez mikrofon do klękajcie narody xDDD
Ostatnio edytowane przez adrkwi : 08.09.2008 o godz. 18:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
1 Mam pytanie czy żeby mieć adma trzeba się składać na serwer?
2 Czy na servie jest SxE ? 3 Może turniej ? |
|
|